Cei mai activi useri din categoria Sport pe 24 Februarie 2025 sunt:
Daca o sa consum proteine timp de 6 luni/1 an... fara sala...o sa cresc in masa musculara?
Ce înseamnă 1r Tg2?
Salut am o intreare ma duc la sala zi de zi si fac exercitii destul de grele intrebarea mea este de ce pun asa de greu masa usculara multi oameni i-mi spuneau ca mai trebuie sa fac si pauze.
Daca faci îndreptari la sala ele te pot ajuta sa scapi de cocoasa?
Un program de sala bun? Fac 2 luni de sala si vreau sa schimb programul sa nu ajung la platou, cineva? si cateva sfaturi
Salut,cum sa iau mass gainer aptonia, eu fac sala de 3 ori pe saptamana dimineata si box seara in restul zilelor cand am pauza la sala, cum sa iau si cand? Mulumesc
Stie cineva niste licatii de airsoft unde as putea sa ma duc? Vorbesc de terenuri in aer liber sau de preferat indoor in Bucuresti, cat mai aproape posibil de sectoarele 1, 2 si 3 ai daca sunt deschise...? (mai mult)
E târziu să mă apuc de box la 16 ani? ( 15 ani și 10 luni )
Salutare, as vrea și eu o recomandarea de niște suplimente pentru a mai pune putina masă pe mine, niște proteine, niște produse care sa nu conțină steroizi, sau alte tampenii de genul. Țin...? (mai mult)
Intr o saptamana pot face o tractiune?
As vrea sa ma apuc de sala si m- am uitat pe my protein la suplimente. Care supliment credeti ca este mai bun pentru masa musculara dintre Impact whey protein si produsul mai nou The whey? Precizez...? (mai mult)
Salut.Am 15 ani si 6 luni si 1.85.As vrea sa practic un sport in primii 2 ani de liceu care sa ma ajute sa cresc.Eu as vrea sa fie inotul. Ajuta? Ps:Stiu ca sunt inalt pentru varsta mea dar vreau sa mai...? (mai mult)
Am 14 ani si nu pot face o tractiune, ce trebuie sa fac pentru a face? Am sansa sa fac in doua saptamani? Am 1, 70cm si 56 kg
Am pus bilet la pariuri, daca un meci este amânat inainte de meci, biletul mai este valabil?
Caut whey gold standard 2.27 kg pret, am gasit aici http://tiny.cc/gold-standard la un pret cat de cat rezonabil, am sanse sa gasesc si mai ieftin?
Am gasit acest skateboard: https://m.emag.ro/skateboard- sportmann- artist- sm2063- 1/pd/D513X7BBM/?X- Search- Id=70b047de3264edb9e7dc&X- Product- Id=16838489&X- Search- Page=1&X- Search- Position=12&X-...? (mai mult)
as vrea sa imi cumpar o pereche de pantofi pentru tenis, am gasit un model, dar nu stiu cat de bun si cat de sigur este site- ul. As dori o opiniei si daca ati putea sa imi recomandati niste...? (mai mult)
am 14 ani 1.77 76 kg, si m- am apucat de kickboxing, ce exercitii pot face sa slabesc si sa pun muschi pe mine si ce dieta pot urma. Vreau sa fiu power la fiecare antrenament sa le rup capetele!...? (mai mult)
Ca tot este postul Pastelui am o intrebare poti pune masa musculara in aceasta perioada sau ar fi mai indicat pe perioada postului sa nu te mai duci la sala si eventual sa iti reiei antrenamentele...? (mai mult)
Salut,TPU daca fac sport zilnic 30 de minute intens,voi slabi mult? +tin regim,
Salut prieteni. Pentru cei care sunt din IAȘI, ce parere aveți despre sala METALMORPHOSE GYM? Stiu doar ca este a lui Pihureac Vlad, fost culturist.
Salut, am facut sala din septembrie doar pentru a slabi.De la 84 kg am ajuns la 74 kg(in acest intreval am facut si forta).Iar acum vreau sa ma focusez pe masa musculara.Am 15 ani 1, 83 si 74kg in momentul...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie o sala de fitness care sa fie mare in primul rand iar abonamentul lunar cu minim 12 sedinte sa coste maxim 130 lei si sa fie in una din urmatoarele zone:nicolae grigorescu, dristor,...? (mai mult)
Pentru cine știe in special, vreau sa aflu exact care este cantitatea pe care trebuie sa o iau de Pro Gainer la o por, ție, pe cutie scrie. Se amesteca doua măsuri de 90g in 300ml lapte iar întrebarea...? (mai mult)
Întrebare pentru biciclisti: ce părere aveți despre așa ceva? http://s.aliexpress.com/jEvARnqq? fromSns E un extender pentru partea superioara a furcii, pentru a ridica ghidonul. Folosește cineva...? (mai mult)
Salut sunt la un club sportiv pe baschet de 2 luni de zile si vreau sa stiu in cat timp imi face clubul legitimatie?
Salutare, ma poate lamurii si pe mine cineva cu tipurile somatice? Eu fac sala de aproape 2 luni, prima luna nu am pus nimic pentru ca nu eram in surplus caloric, eu m- am apucat pe 15 ianuarie iar ...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar o pereche de adidasi pentru sala (futsal) dar nu stiu ce sa aleg. Sunt 2 tipuri de adidasi. Primul model e mai butocanos gen Joma iar al doilea mai usor gen Adidas. Mentionez...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar o pereche de adidasi de sala ( futsal) dar nu stiu de care. Sunt 2 tipuri de adidasi. Primul e mai butocanos gen Joma iar al doilea mai usori gen Adidas. Mentionez faptul...? (mai mult)
As vrea sa îmi spună cineva cum sa ma îngraș sa zic așa mai exact sa pun putina masă pe mine, dacă îmi poate da cineva ceva mai in detaliu, sau o experiența proprie, țin sa mentionez ca fac...? (mai mult)
Eu fac sala de 1 luna si ceva si iau creatina cam de doua ori pe saptamana e ok? As incerca GFX 8 sau Mass Tech ce imi sugerati
Salut as vrea niste sfaturi cum sa elimin stratul adipos de pe abdomen intr-un timp scurt.
Pentru admitere la Liceul Militar Alba Iulia, la proba fizica alergare de rezistenta, in cat timp trebuie parcursi acei 1000 metri? Dau funda
Batoane proteice? Care sunt ok?
Brock Lesnar este (era) un luptător bun in UFC?
Vreau sa ma apuc de sala si mi-as dori sa mi se formeze pieptul. In ce consta chestia asta? necesita cat mai mult antrenament?
Salut, am terminat 13 saptamani din programul FREELETIC BODYWEIGHT si voiam sa va intreb daca ar fi mai bine sa trec pe Athlean- XERO (tot bodyweight).Nu stiu care program e mai bun pentru dezvoltarea ...? (mai mult)
Stiti cumva unde gasesc o sala de fitness prin Sector 6 mai ieftina, avand in vedere ca sunt eleva?
Cum să fac să măresc viteza şi rezistenţa la alergat. Urgent, mai am doar o lună la dispoziţie. De 8 luni alerg zilnic am ajuns într- un punct şi nu pot sa scad. Alerg 100 metri în aprox...? (mai mult)
Sall. TPU. Ce pot juca la pariuri loto si la pariuri sportive ca sa castig(GG, TG2-4,PsF X/1/2,etc)? Ms.
Ce skateboard imi recomandati pana in 150 lei? Adica sa fie cat de cat bun, nu sa se rupa la primul kickflip.
Cum ma incalzesc ca sa nu fac febra musculara? Sau daca fac sa nu fie asa de intensa.
Ce părere aveti despre înot? Acest sport dezvolta masa musculară? Definește musculatura?
Am nevoie urgent de cat mai multe răspunsuri! Știe cineva un club de MMA in Brașov? Dau funda.✌
Ce dieta de 50-150 de lei/saptamana stiti pentru a creste in greutate, masa musculara si carne peste tot? O sa fac si Sport fitness pentru masa, forta. Mersi mult de tot.
WWE este fals?
Am 16 ani 1.83m si 81kg. M- am apucat de 2 luni sa fac exercitii(flotari, abdomene, etc) si ma tot gandesc daca ar trebui sa ma apuc si de slabit. Adica pana cum nu am tinut dieta, si ma...? (mai mult)
Imi puteti spune unde pot gasi sa-mi cumpar manusi de portar in videle
Cine este din Cluj,stiti pe unde s-a deschis sala Revo Gym? Este pe Calea Dorobantilor nr.105, dar nu am gasit-o, culmea..Imi puteti da mai multe detalii?
Funda.Vreau si eu o sala de forta cat mai aproape de crangasi care sa indeplibeasca doua conditii:sa fie mare si abonamentul sa fie maxim 120 lei lunar
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?