Cum pot sa fac sport,într-mod profesionist,pentru sanatate, acasă la mine?
Salut TPU, aveți idee prin Timișoara ce magazine sunt cu suplimente pentru sala gen pudra proteica, creatina, mass gainer? Mulțumesc anticipat
Salut! Știe cineva cum este la liceul sportiv Piatra Neamț? Am fost admis în clasa a 9 a din toamna aceasta și sunt foarte curios cum este acolo, cum este mediul de învățare și poate cineva care...? (mai mult)
Salut. Ce suplimente recomandați pentru antrenament la sală? Dar sa aibă efecte rapide pentru ca am 54 de kg la 20 de ani.
Ati patit cumva la janta unde is fixate sabotii de la frane de la bicicleta sa se strice si nu de la 8-uri, sa nu prinda frana tare probabil de la uzura?
Salut TPU! Stie cineva de unde pot lua un fular fcsb pentru meciul de maine. Intreb pentru un prieten
Eu am 35cm la biceps fara pompare. Este mic sau mare?
Eu imi cantaresc in fiecare zi mancarea si este dieta stricta abia daca am 2700calorii si 180carbohidrati pe zi. Am ceva la cap?
Pot sa cresc in masa musculara dacă am o alimentație corect dar merg doar de 2-3 ori pe săptămâna la sala?
Buna! Ma gândesc de ceva timp sa ma apuc de un sport si cred ca volei este cea mai buna varianta pentru mine. Am 17 ani si nu stiu unde as putea sa ma duc. Imi poate da cineva niste recomandari? Sunt ...? (mai mult)
Salut, e cineva pe aici care joaca, a jucat la vreo echipa de liga a 3- 4? Daca da spuneti- mi si mie cum e treaba cum faci rost de o proba? Cu cine trebuie sa vorbesti? DOAR cei care stiu despre ce vorbesc...? (mai mult)
Salut lume, am început recent sa ma pregătesc pe partea fizică pentru încadrarea directă la pompieri, aici am întrebarea, alerg seara în medie 3 km ce pareri aveți e destul de bine pentru rezistenta...? (mai mult)
Salut! As vrea sa fac scufundari de tip snorkeling la mare cu cativa prieteni. Nu avem nicio experienta anterioara, unde am putea face asta pe litoral? Videoclipurile de pe internet nu au nici valuri,...? (mai mult)
Salut, cupa care mi-a venit la punga de proteine cate grame are? E recomandat sa iau 1 cupa pe zi nu?
Baieti, am nevoie de un sfat. Sunt adolescent si nu fac nici un sport, am 14 ani 1, 80 si 80 kg, vreau neaparat sa fac muschi. Vreau sa ma duc la box, dar multi ma descurajeaza si imi zic ca nu sunt...? (mai mult)
Buna seara! Deci mi- am făcut acum ceva timp un cont de superbet, eu am buletinul expirat dinainte sa imi fac contul, cam de 6 luni, am trimis sa mi- l verifice si mi- a spus sa trimit unul valid, ...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa imi achizitionez un skateboard, am gasit unul care mi ar place dar nu stiu cat de bun e( kicker 31, se gaseste la hervis) si o problema ar fi ca acolo scrie ca greutatea maxima...? (mai mult)
Salut,știți cumva o echipă de baschet din comuna Domnești, județul Ilfov?
Este un mit, ce spun unii legat de bulk & definire, ca poti transforma grasimea in masa musculara? Tot aud asta de la anumiti prieteni care fac sala ''vreau sa ajung la 90 kg si apoi ma definesc '' ...? (mai mult)
Care sunt cauzele exploziei unei roti? Faptul ca e prea putin umflata sau prea mult? Am de mers maine 30 km cu bicicleta si nu vreau sa repet experienta de acum cateva zile cand am plecat la drum lung ...? (mai mult)
Salut,este prea târziu să mă apuc de baschet la 11 ani,am cam 1, 71 ca înălțime,țoți îmi zic că sunt foarte dezvoltat, fac box de 5 ani, este târziu?
M- am decis să trec de la Garmin la Samsung Health, dar am o întrebare. Cum pot să- mi folosesc telefonul la măsuratea mersului pe jos, alergării și ciclismului fără să- mi cadă sau în timpul...? (mai mult)
Dau funda! Cand fac exercitiul numit Plank, cedez de la durerea muschilor brațului, dar in rest nu simt nimic inconfotabil la abdomen sau la picioare, e normal sa ma doara bratele mai mult decat alti...? (mai mult)
Salut! Cum pot face ca-sa îmi corectez mersul? Merg exact ca un pinguin.
Salut, cum imi pot calcula deficitul de calorii? am 64kg, 1 77 14 ani si fac activitate zilnica
Salut, pot creste in masa musculara acasa facand doar flotari si cele normale si in pumni, plank normal respectiv lateral + flexii cu gantera de 5kg? am 14 ani
Salut ce înseamnă meciurile de fotbal de genu steaua (f) vs dinamo (f) astea stiu ca înseamnă feminin dar meciuri unde in paranteza scrie (R) sau (T) ?
Ce este ăla cyber baschet? gen la pariuri dacă vreau sa pun un bilet pe un meci cyber cum se joaca, care sunt regulile cine se joaca daca este cyber ar trebui sa fie online este o singura persoana...? (mai mult)
De unde pot cumpara mk677?
Salut, as vrea o parere la programul acesta de antrenament: 1. Piept+ Triceps 2.Spate Biceps 3.Umar+ Trapez 4.Picioare+ Abdomen 5.Piept+ Triceps 6.Spate+ Biceps 7.Umar+ Trapez+ Abdomen + 10- 30min...? (mai mult)
Salut. Vreau sa imi iau o punga de aia de proteine 1000g de pe gymbeam.ro si vreau sa stiu cat sa iau pe zi. Si cate zile m-ar tine o punga.
Salut. Eu pot sa fac un set de hammer curls cu 10kg ganterele, dar la al doilea set pe la final (8 repetari) mana dreapta nu mai poate face. Ce sa fac? Sa fac cu 7kg hammer curls? La biceps curls le fac...? (mai mult)
E cineva pe aici căruia îi place biliardul și joacă destul de bine?
Buna, dacă mănânc gen șunca de pui 2 felii de pâine pe zi, mai gust așa câte o ciocolata dar mănânc pana in 1200 de calorii slăbesc ca și cum as manca sănătos? Ca eu zilnic ca sa pot da jos...? (mai mult)
Tocmai mi-am luat un weight gainer de pe myprotein. Pe pachet recomanda 100 g pe servire dar nu stiu daca este prea mult pentru mine avand in vedere ca am 16 ani jumate. Sa iau 100 g sau mai putin?
La voi în școală ora de sport se face chiar serios? Și ce sporturi faceți cel mai mult?
Salut, ce mtb recomandați pentru un baiat de 14 ani, 167cm? Stau la sat, adica am si asfalt dar si drumuri cu pamant, cu pietre etc. Si am buget de 1400 lei!
Buna, am început sa ma duc la sala, am 2 luni și am observat ca am puțin mai dezvoltat partea dreapta a pieptului decât parte stanga cum așa putea corecta asta?
Salut TPU, sportul îți creste rezistența la efort?
Salut! Poti sa intri in peluza si daca nu ai peste 18 ani?
E adevarat că principala demografica de la aerobic, zumba si yoga sunt mame sau in general doamne trecute de 35 de ani? Sau este doar un stereotip? Ati mai fost pe acolo? De ce varste erau...? (mai mult)
Echipa de fotbal Sepsi Sf Gheorghe participa editia asta in tururile preliminare a Conference League?
Salut, ce parere aveti de ashwagandha? Ba aud într-o parte ca te ajuta foarte mult daca faci sala, ba ca nu-i buna si ca-ti face ceva periculos la neuroni. Ce credeti?
Salut! Pentru cei ce cunosc cum functioneaza ajf- urile: am jucat la o echipa jumatate de sezon in liga a 5 a.Acum am gasit o echipa din liga a 4 a care m- ar dori, dar antrenorul echipei vechi mi- a ...? (mai mult)
Salut, majoritatea ma vad ca avand 70 kg aproximativ, si in realitate eu am 80 kg. Practic am corpul atletic, am facut mult sport. Care este explicatia?
Salut! Poti sa devii profesor de sport daca te inscrii la "Sport si performanta motrica?" Care este mai buna? SPF sau EFS?
Salut, ce parere aveti de Titanodrol? Am 20 de ani fac sala de 3 ani am avut apogeul de 72 de kg 14% (bodyfat) iar acum am ajuns la 64 dupa 6 luni pauza.
Aş dori să încep să mă duc la sală, țin să menționez că fac football de câțiva ani iar acum sunt în off season, dar nu ştiu ce să fac, aş vrea un program specific footballului, nu ca al...? (mai mult)
Dacă fac sala și vreau sa ma apuc de kickbox și 3 zile ma duc la kickbox și in 4 zile La sala îmi pot menține aceeași masa musculară Kickbox ul nu vreau sa l practic de performanța doar bazele...? (mai mult)
Salut! Am o bicicletă Giant Trance 2006 cu un shock pe spate care culiseaza undeva la 2-3 cm. Stie cineva daca pot pune un shock mai mare? De exemplu de 160 sau 200?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ollyshor întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.