Cei mai activi useri din categoria Sport pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salut imi puteti recomanda si mie niste suplimente pentru ca sa imi dezvolt masa musculara? Tin sa mentionez ca fac si sala de aproximativ o luna si ceva.Si as vrea sa iau si suplimente inainte de antrenament...? (mai mult)
Dacă am pus într- o tigaie 200g de carne de vita cu un total de 34g grăsime, la final din acele 150 g de carne sa zicem prăjite, scade și numărul de grăsimi sau nu? Pentru ca teoretic acea...? (mai mult)
Unde pot gasi in Bucuresti un aparat de pumn? Nu sa cumpar, sa dau!
Tema suplimente alimentare. Cu 2 ani in urma frecventam sala si am facut o pauza, acum iarasi am inceput sala si vreau sa va spun ca am 60kg la 180cm, doresc sa- mi cresc masa sa arat mai larg. ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc se sport, greutati, exercitii etc... Eu am 14 ani si ma masturbam( Stiu stiu sunt un pr##t pentru ca la 14 ani nici nu trebuia sa stiu ce e aia dar na) mi- au venit mintile...? (mai mult)
Creatina in perioada de definire?
Ce înseamnă sa dai cu manta ca la bowling?
Ce exercitii sa preactic pentru slabit?
Hei! Imi place sa joc volei,stiu lucrurile de baza, dar as vrea sa invat mai multe lucruri. Sfaturi?
Fac sala de 5 luni si am o mica nelamurire.pana acum am luam creatina monohidrata si Bcaa. Si as vrea sa mai slabesc vreo 5, 6 kg de grasime. M am gandit sa i au Lipo6 black. Intrebare, totul...? (mai mult)
Cum scap de febra musculara? De 3 zile parca sunt robot :)) Abia ma misc. :)) Help me...
Ce pozitie de baschet ar trebui sa joc daca: -am indemanare foarte buna -viteza si schimbari de directie rapide -am 1.70m -am 48kg -saritura in inaltime de 50cm?
Salutări prieteni. Sunt pe clasa a 11-a. Vreau sa dau la jandarmerie, la academie. As vrea sa stiu daca e mai ok fie sa fac sala, fie sa ma apuc de alergat. Nu am timpul necesar pentru ambele.
Schiez de mulți ani, sunt într- un stadiu avansat, însă nu profesionist. Am mici dificultăți de a controla schiurile pe porțiuni cu gheață. E normal? Ceva sfaturi/recomandări?...? (mai mult)
A folosit cineva produse de slabit de la Nutrex din gama Lipo 6 black, vad ca sunt mai multe tipuri 1- Nutrex Lipo 6 Black 120 capsule http://www.culturism.net/slabit- si- arderea- grasimilor/nutrex-...? (mai mult)
Vreau o dieta cu mancare consistenta, dau funda.
Dacă un om ar practica Box, KickBox, lupte libere, Judo și Jiu Jitsu Brazilian timp de 5/6 ani, ar fi un luptător complet pentru a se încadra în MMA?
Salut, am băgat ieri la superbet un bilet, Si un meci s ă amânat, în cât timp pot scoate banii, am câștigat celelalte meciuri
Care e diferenta dintre o contuzie glezna si o entorsa?
Am luat o aplicatie de pariuri si aș vrea sa imi spuneti ce inseamna " 1T ".
am o intrebare serioasă. De ce nu mai am puterea pe care o aveam forta in maini si in corp. De alergat alerg fara nici o problema mult dar nu mai am puterea pe care o aveam. Cum pot sa...? (mai mult)
Cum a picat dinamo in play-out pentru ca avea golaverajul mai bun ca al lu poli Iasi si meciurile directe au fost la fel?
Salut, stie cineva unde pot face cursuri de box sau kickbox in Brasov?
Deci. Eu fac inot de la varsta de 7 ani, mai exact din clasa intai, cu scoala cum ar veni. Si tot asa am fost la inot cu scoala pana cand ne- au luat antrenorii de acolo sa facem performanta....? (mai mult)
Ce aparate trebuie sa folosesc la sala ca să slăbesc la abdomen?
Cine știe cum îl cheamă pe fratele lui Nicolae Dica?
Buna, am 62 kg și nu sunt înaltă, sunt chiar foarte scundă, nu știu exact, cam 1.57- 1.58, si vreau sa slăbesc, dietă sau un program de masa regulat nu am cum, deoarece am un program dezordonat,...? (mai mult)
Ma numesc David, am 14 ani si vin cu o intrebare. As dori sa iau proteine de la myprotein. https://www.myprotein.ro/your- goals/diet- and- weight- loss.list As vrea sa tin dieta de aici...? (mai mult)
Salut, mă cheamă Alex! Îmi puteți spune ce proteine să iau că să-mi măresc masa musculară? Cât mai repede.
SALUT, https://www.decathlon.ro/masa-tenis-de-masa-ft-mini--id_8352493.html daca o cumpar, scrie ca te poti juca in casa dar nu te poti juca si afara.
Salut, caut un club de baschet pentru adulti in Bucuresti, am 20 de ani si tot incerc sa gasesc unul, aveti idee? Dau funda, multumesc!
De ce credeti ca baschetul e asa underrated in Romania?
Cati cm sunt la marimea M al unei biciclete de la ghidon pana jos pe pamant. Merci!
A cumparat cineva de pe site-ul superstarromania.com?
Bună ziua. Am o dilemă, am acumulat ceva mușchi de la sală, dar totodată vreau să mai și slăbesc grăsimea rămasă de pe piept/abdomen/burtă, dar vreau să și cresc musculatura. Întrebarea...? (mai mult)
Salut prieteni! Am și eu nevoie de un sfat! Am 22 de ani, am 1.83 m, 115kg, fire atletica, (mulți nu îmi dau mai mult de 90kg ) ideea e ca eu vreau sa slăbesc dar și sa pun masa musculara, aveti...? (mai mult)
:Am cumparat acum o saptamana o bicicleta Btwin Rockrider 540 cu 2000lei. Cand am iesit cu ea la o plimbare, am observat ca franele nu prind foarte bine, chiar daca sunt hidraulice.M- am...? (mai mult)
Sunt fan produse Weider, vreau sa incerc un pre workout, recomandare 1 http://www.culturism.net/preworkout- creatine/weider- total- rush- 375g.html sau 2 http://www.culturism.net/preworkout- creatine/weider-...? (mai mult)
Am o intrebare... ce inseamna termenul AB 2 in sportul box...
Bunaziua cate grame de proteina inchape intr-o lingura normala de supa? Ms anticipat
Salut, am 18 ani 1.78 si in jur de 63 Kg. Vreau sa ma apuc de un ciclu de 4- 6 saptamani de Danabol, dar nu inteleg exact cum ar trebui sa iau Nolvadex (tamoxifen), am vazut articole in care zice...? (mai mult)
Salut, am 18 ani 1.78 si in jur de 63 Kg. Vreau sa ma apuc de un ciclu de 4- 6 saptamani de Dianabol, dar nu inteleg exact cum ar trebui sa iau Nolvadex (tamoxifen), am vazut articole in care zice ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă renunț la creatina? Apa din mușchi se va duce și mușchii vor pierde din densitate? Este mai bine sa consum sau nu creatina la definire? Cine ma ajuta sa înțeleg primește ...? (mai mult)
Am inceput sa fac exercitii de slabire pe o aplicatie de telefon. Astazi am terminat exercitiile pentru ziua 1. Sa va spun ce exercitii fac: Abdomene x30 Stat scandura 90 secunde. Sarit pe loc x60 ...? (mai mult)
Messi sau Ronaldo? Credeti ca e corect sa fie comparati?
Vreau si eu niste suplimente pentru masa musculara.Am 15 ani
Salut, am 18 ani, 1, 78 inaltime si in jur de 63 Kg. As vrea sa ma apuc de un ciclu de 4- 6 saptamani de Danabol, vreau sa il iau singur fara sa combin cu altceva pentru ca nu vreau o crestere ...? (mai mult)
Dacă un meci se termina 0-0 la Fortuna și pun x câștig sau se anulează meciul considerandu-se meci nul?
Merg sa sala si am o dilema. Vreau sa achizitionez o proteina si niste aminoacizi. Aminoacizi pastile sau lichizi?
Hei, știți vreo sală bună din Cluj? De câteva luni fac exerciții acasă și se vede progresul, dar vreau să mă apuc mai serios. Și nu as vrea să merg fără o părere.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?