Cei mai activi useri din categoria Sport pe 24 Februarie 2025 sunt:
Hei, știți vreo sală bună din Cluj? De câteva luni fac exerciții acasă și se vede progresul, dar vreau să mă apuc mai serios. Și nu as vrea să merg fără o părere.
acum cateva zile am avut antrenament, unde am dat in sacul de box, cumanusi de MMA.Nu stiu cum am dat dar pe moment si a 2- a zi nu am simtit nimic la mana dar de la a 3- a deja ma "jena" nu...? (mai mult)
Ponturi pentru a slabi rapid? Ce alimente ingrasa cel mai mult / de ce sa ne ferim?
Am inceput si eu de cateva zile sa merg la sala si am facut febra musculara...la al 2 lea antrenament in care faceam piept nu prea am putut lasa haltera pana pe piept. durea foarte tare dar m- am fortat...? (mai mult)
Am 14 ani si am facut vara trecuta o luna de sala care nu m- a ajutat prea mult. Nu mancam suficient si a cam fost 0. Pana acum nu am mai mers deoarece am examene anul acesta si trebuie sa invat....? (mai mult)
De ceva timp m- am apucat de sala ca sa slabesc si de la 100kg am ajuns la 85kg dar mai trebuie ca sa fac si eu patratele =)), daca puteti sa imi spuneti si mie ce exercitii si CE sa mananc ca sa slabesc...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda niste suplimente pentru masa musculara gigantica, dar sa nu ma imbolnavesc.
Cu ce mana dai "jab" si cu ce mana dai "cross".Am invedere la care folosim mana mai puternica.
Bună,poate sa imi spuna cineva cum sa-mi tonifiez abdomenul?
..am 16 ani si 165 cm..as vrea sa ma apuc de sala, oare m-ar ajuta acest lucru sa mai cresc putin? ..mama are 1, 60 cm si tata 1, 70-1,73cm...ce credeti?
Salut TPU ce ziceti sa aleg sa fac kickboxing sau sala am 14 ani!
Cum se numeste site-ul unde poti sa te programezi la sala in Craiova? dau funda!
Bună, TPU! Am și eu o nelămurire cu privire la prescurtările din fotbal, întâlnite la clasamente. Ce înseamnă MJ,GM,GP, Pct?
Salutare, fac de o luna sala dar nu prea fac febra la brate, am făcut prima data, iar la piept fac și ma tine doar o zi, nu o sa mai crească mușchiul?
Salut, vreau sa imi cumpar o bicicleta buna ieftina pana in 7 8 mil din Iasi. Daca stiti de unde lasati un link va rog
nu stiu de ce stil de lupte sa ma apuc, karate, kickboxing sau lupte greco-romane?
Salut am 11 ani si am 40 de kg.Pot face patratele daca ma apuc zilnic timp de 2 luni?
Fac inot si am o mica problema cu ochelarii, imi intra apa.Am incercat mai multe modele dar...acelasi lucru (cand fac respriratie la fiecare brat ma incurca foarte rau). Trebuie mereu sa ma opresc,...? (mai mult)
Romania de ce lasa echipe anonime precum FC Sibiu sa joace in europa si sa ne faca de ras? Nu m- am mai uitat de multi ani la un meci si am vazut fcsb (prima oara cand aud) cand e umilita de o echipa din...? (mai mult)
Salut am 15 ani si vreau sa imi cumpar niste gantere si nu stiu ce greutate sa aleg ceva recomandari? :) am 1.73 58kg
De mic am tinut cu steaua, mai mult din cauza prietenilor. Bine nu am fost un suporter infocat sau ceva, am mers de putine ori la stadion.Cu trecerea timpului, a inceput sa- mi displaca clubul. Mai ...? (mai mult)
Doresc sa ma apuc de skateboarding...dar habar nu am ce placa sa imi iau si ce site este mai convenabil sa cumpar un skateboard. Am 1, 67 ca si inaltime si marimea 40 la picior....? (mai mult)
Am deci sa ma apuc de sala incepand de luni. As dori si eu niste sfaturi asa ca de inceput ce sa fac de la cineva cu vechime si cu ce ar trebui sa ma duc acolo.
Cata miscare trebuie sa facem pe zi? Si ce fel de miscare se piate face in casa? Abdomenele sunt bune? Dar genoflexiuni? Cate ar trebui sa facem? Asa putin.
Salutare! Fratele meu, are aproape 17 ani. De ceva vreme, face exerciții, după o aplicație mobilă, HomeWorkout. În zonă, nu există sală de forță. În viitor, poate achiziționăm niște...? (mai mult)
Poate pare o intrebare ciudata pentru unii dar eu sunt un novice in"sportul"asta si anume PARIURI SPORTIVE.Habar n- am cum se pariaza.N- am pariat niciodata.Deci, cum se face? Voi primi un bilet...? (mai mult)
Dacă ma apuc de înot din feb, pana în vara o sa fiu tonifianta? Nu s foarte grasa și n am foarte multa celulita. Ma mai interesează și dacă o sa mi facă un spate foarte nașpa. Cam în cât timp...? (mai mult)
Salut, aveti un program de sala pentru 5 zile pe saptamana pentru slabit? Am 1.85 si 98 kg, am mai facut kickbox si handball, dar as vrea un program de sala! funda
Salute! Ma poate ajuta cineva si pe mine? Recent mi- am luat o pereche de role aggresive, dar dupa cateva zile antirockers respectiv acele roti mici, au inceput sa se auda ingrozitor de tare, ce as ...? (mai mult)
Am niste probe sportive in aproximativ o luna si trebuie sa fac minim 2 tractiuni, dar nu pot face nici una. Mentionez ca am 14 ani si pot face maxim 10 flotari..Niste idei sa reusesc sa reusesc...? (mai mult)
Cosmin 86, ai putea sa imi spui antrenamentul tau pentru antebrat cand concurai? Sau cel pe care il faci acum macar? Multumesc mult
Este bun circuitul acesta de forta? : flotari - abdomene - genoflexiuni? pauza intre exercitii sa fie de 30 de secunde si sa fac 4 seturi? Circuitele de forta ajuta la slabit sau masa musculara? Ce sfaturi...? (mai mult)
Ce inseamna 3+ la pariuri sportive?
Puneți- mi linkuri cu ce îmi recomandati va rog! Întrebare anterioară : Am 16 ani și vreau sa iau proteine (prafuri) fac sala de 5 luni, ce site îmi recomandați și ce proteine? Și cum sa le...? (mai mult)
Sunt rosu pe fata, intr-o parte unde ar trebui sa-mi creasca barba (am 14 ani). Stiti cumva ce e?
Stretching. Ma lămurește cineva ce insemna? Pe internet am gasit informații contradictorii, pe unele site- uri scria ca sunt exercitii care se fac obligatoriu inainte de antremanetul fitness si nu ...? (mai mult)
Cum sa am forta mai multa?
Salutare, de la 58, 1 intr o săptămâna am 60 de kg am o luna de sala dar de o săptămâna sunt in surplus caloric și m-am îngrășat aproape 2 kg, este bine? Ce tip somatic as putea fi?
Am și eu o intrebare. Sunt in semestrul al doilea și încă nu am dat adv medicala că sunt abt la sport. Medicul are voie sa pună data inceperii primului semestru? Pt că eu nu am media încheiată...? (mai mult)
M- am apucat de sala si as vrea sa pun si cateva kg pe mine. Am mai facut sala acum cativa ani si dupa 1 an de sala am prins doar forta, am luat si suplimente tari de masa musculara dar tot nu m- am ...? (mai mult)
Situatie urmatoare. Am 17 ani. 80kg. Locuies in Germania prin München si intru in clasa 11.La sport am alea "atletica" ca tema.Probabil probe de sarit, aruncat, alergat. O sa intru in August. Acum...? (mai mult)
Ce exercitii pot face acasa pentru bicepsi mari? Am 15 ani. Uitati cum arat acum : https://imgur.com/a/VtPP7 Ce as mai putea adauga in plus? Sau e suficient?
La pariuri sportive, fotbal Total goluri Daca pun 4+ trebuie sa iasa 5, 6,7. Sau 4, 5,6... Mersi
Ma poate lamuri si pe mine cu carbohidratii si proteinele, ca sa cresc in masa musculara,am1, 79 60 kg multumesc
Nu prea pot face flotari, pana pe 26 trebuie sa fac 17, dar nu reusesc sa fac mai mult de 3, cum imi pot creste forta in maini pana atunci? Am 72kg, 1.80, 14 ani.
Merg la sala de 2 săptămâni dar încă nu am un program fix. Ați putea să îmi dați un program pe grupe musculare pentru zilele de luni, miercuri și vineri pentru începători? Desigur,...? (mai mult)
Ce as putea face sami dezvolt bratele?
Am o intrebare despre proteinele gfx-8. Am luat o luna întreaga după antrenament imi afectează sănătatea? Vreau sa stiu daca sa mai continui cu ele. Multumesc
Merg la sala de doua săptămâni și fac parkour în zilele în care nu merg. ( marți, joi, sambata) Recent, mi- am schimbat programul și merg în fiecare zi la sala ( în afara de weekend) ...? (mai mult)
Dacă vreau să bag la pariuri sportive(fotbal). Care este numărul minim de meciuri pe care pot paria?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!