Cei mai activi useri din categoria Sport pe 24 Februarie 2025 sunt:
Am 16 ani și vreau sa iau proteine (prafuri) fac sala de 5 luni, ce site îmi recomandați și ce proteine? Și cum sa le administrez? Am 61 kg și 179 înălțime Vreau niște proteine bune, recomandate,...? (mai mult)
Am 16 ani si înălțimea de 1.74, fac baschet de performanta si inot (6 ani de performanta acum pentru ca sa ma mentin)si vreau sa ma apuc de sala pentru a mai pune masa musculara. Pe scurt intrebarea...? (mai mult)
Stie cineva daca exista in Cluj un patinoar deschis pe toata perioada anului? Daca nu, in ce orase exista? Credeti ca e prea tarziu sa ma apuc de patinaj artistic la 16 ani?
Afecteaza cu ceva daca fac exercitii pentru abdomen la 12 ani?
E vreo problema daca cunsum whey-ul la vreo 30-45 min dupa antrenament?
vreau sa ma apuc de un stil de lupta, ce stil imi recomandati?
Am 16 ani și fac sala de 3 luni, ma bătea gândul sa iau proteine, dar nu sa exagerez, sa iau exact cât ar fi de ajuns, doar proteine (prafuri), NU steroizi! As vrea sa iau doar pentru...? (mai mult)
E bine daca lucrez abdomenul la 11 ani?
Buna, ma numesc Andreea, am 15 ani, 1, 62 si 42kg! Daca fac sala de 5 ori pe saptamana timp de 3 ore pe zi si alerg de 3 ori pe saptamana si incep sa mananc sanatos, voi pune masa musculara si in...? (mai mult)
Credeti ca steaua(fcsb) are sanse in retur cu lazio?
Buna, Am 14 ani si doresc sa ma inscriu la fotbal vreau sa evoluez ca fotbalist profesionist, pana acum nu am fost la un club dar joc bine. Doresc sa muncesc mult la antreamente pana pe la 19 ani apoi...? (mai mult)
Salut, de luni pana vineri am facut cate 50 flotari pe zi adica 25 cand veneam de la scoala si 25 seara si in total vine 250 de flotari, si acum cand fac la 10 florati incepe sa ma doara muschii de la...? (mai mult)
as vrea sa ma apuc de sala... As vrea niste sftauri sau niste panuri bune puse la punct ce as putea lucra eu Proteinele pudra ma ajuta cu ceva? Sunt sanatoase?
Baletul este în sport greu? Am auzit că trebuie să fi foarte slab pentru acest tip de sport, și nu știu unde am auzit dar parca nu ai voie sa "ai" fund? Și am auzit că trebuie să fi foarte flexibil...? (mai mult)
Am 14 ani si vreau sa fac gimnastica
Salut Eu nu suport sa beau shake- uri de banane sau alte chestii de genu Mie imi place sa fac Un shake cu lapte 800ml Pudra nesquick Si zahar La ce adaug eu in compozitie imi reiese 31G proteine ...? (mai mult)
, în urmă cu câteva zile m- am apucat de sala si vreau sa iau proteine pentru creșterea masei musculare dar nu si grăsime, eu am 1.73 si 80kg sunt gras... am nevoie sa dau jos grăsime- a ...? (mai mult)
Am 2 intrebari: 1- Care credeti ca vor echipele din Liga 1 care se vor califica în play off? 2- Care credeti ca vor echipele care se vor bate cu șanse reale la titlu dintre cele care intra in play...? (mai mult)
Salut tpu.Am o problema, poate ca mi s- a parut mie, dar cred ca am slabit foarte repede.In 2 saptamani am slabit 3kg.Nu am facut foamea, dar eu mancam foarte multe calorii inainte, si am redus din prima...? (mai mult)
Pronostic la Dinamo FCSB (Steaua)? Eu zic 2 solist.Voi ce ziceți?
Salut, am 16 ani cu aproape 1.80 înălțime si 90 kg si vreau sa ma apuc de sport, in mare parte de sala, dar nu stiu ce sa aleg intre cardio si forta pentru ca as vrea si sa slăbesc mai întâi dar...? (mai mult)
Sunt pasionat de bodybuilding, si chiar asta vrea sa fac dupa ce îmi termin studiile.Pot spune ca am un genetic bun.Totii prietenii mei spun că sunt masiv și că mă dezvolt rapid.Am facut sală 9 ...? (mai mult)
Un complex de vitamine stie cineva, sa fie bun ca si raport calitate/pret.
astazi am fost la antrenament la mma iar acolo ne- a lasat 2 ore sa facem ce vrem, asa ca m- am bagat la sac.Tin sa precizez ca alea 2 ore au fost numai pumni si picior.Cand mi- am dat manusile...? (mai mult)
Cei care ati fost grasi, cam cat timp v-a luat sa slabiti?
Cum sa dau dunk la 1.70 metri?(am saritura verticala de 40 cm)
Imi poate spune cineva cat ar costa sa inchiriezi o sanie un snowboard sau schiiuri de pe partia Arini Gura Humorulu?
Salut, am 18 ani, 180 cm, 82 kg, m- am apucat de cateva zile de sala dar nu am un program dupa care sa ma conduc, am vazut multe pe internet dar nu stiu cum sa le conbin. 1.Am scoala, pot face de...? (mai mult)
Voi urmariti Jocurile Olimpice de iarna din Korea? Ce sporturi, anume?
O să mă apuc de sală peste câteva zile și vreau să am și o alimentație sănătoasă. Ce îmi recomandați?
E bine daca Consum 25G impact whey protein - imediat dupa sala 3tablete BCAA- inainte de sala 2Tablete BCAA- dupa sala Si 4gr. Creatina monohidrata? Daca da Cam cate proteine scot din toate astea...? (mai mult)
(Cred ca asta este rubrica corecta.) Ma poate ajuta si pe mine cu niste sfaturi? Ce as putea face (nu sala sau asemenea) ca sa slabesc si eu? Miscare (alearga x distanta pentru n timp), sa incep sa fac...? (mai mult)
Sunt fata, am 20 de ani, 1.70m si 85 kg. Pentru a slabi macar 1 kg/saptamana e suficienta o ora de cardio+exercitii pentru rezistenta de 3 ori pe saptamana? Multumesc.
Sunt băiat și îmi e frica de ora de sport. Suna ciudat da știu dar avem o profesoara care ne pune mereu sa alergam 10 ture de teren foarte mare și obosesc foarte mult. Înainte de ora de sport...? (mai mult)
Bună, TPU! Am nevoie de părerile, încurajările și teoriile voastre motivaționale. Sunt un adolescent din Timișoara, înalt si oarecum slab, și aș vrea să merg la sală (cel mai probabil, ...? (mai mult)
Cum pot slabi repede fără sa mă înfometezi? Ofer funda
Este bun Animal Flex? As vrea sa raspunda cineva care a folosit nu din auzite.
Ce inseamna fiecare d.ala de la pariuri sportive>fotbal la "da gol nu da gol in meci" Dg1 dg2 Ng1 ng2 Dgg 2+ VS1 VS2 etc..toate acelea. daca se poate intr o coloana cum am facut eu fiecare ce inseamna ...? (mai mult)
Salut, am 14 ani, 1.72 (inaltime) si 54 kg. Fac sala de 7- 8 luni si am deci sa iau niste proteine, deoarece doresc sa vad niste rezultate mai mari. Intrebarea mea este daca sunt bune proteinele Mass...? (mai mult)
Ce credeti o sa se califice FCSB in dauna lui Lazio acum dupa victoria cu 1 0 de aseară?
Salut..stie careva un site unde pun oamenii niste bilete la pariuri sportive > fotbal..care sa iasa ..gen sa fie profesionisti si sa stie sa puna un bilet ..nu neaparat sa iasa ca e cam imposibil ca asa...? (mai mult)
Am 13 ani, dar am aptitudinile necesare pentru a putea practica baletul. Este prea târziu?
Vreau sa imi cumpar un bmx pana in cu bugetul maxim de 1000 lei si nu stiu ce sa aleg! Vreau sa fie rezistent si usor pentru a putea face trik- uri Il folosesc pentru trik- uri Va rog sa...? (mai mult)
Niste exercitii bune seara si dimineata pentru un abdomen definit in 20 zile?
Cine imi da si mie un suport de telefon de prins pe pipa bicicletei sa se poata prinde pe mijloc.
Salutare TPU Imi puteti spune si mie de o sala de forta in Brasov cu abonamente ieftine ( pana in 100 de lei pe luna)?
Pot fi deficitar atat la triceps cat si la biceps? Mainile îmi sunt cele mai in urmă.
As vrea sa va intreb, in special, voi, cei cu pătrățele, cum faceti sa le obtineti si cum le mentineti? Ma adresez un special celor care au burta si au dat- o jos, daca imi puteti recomanda...? (mai mult)
Pronostic la FCSB-LAZIO?
Ce inseamna la pariuri sportive 1/x 2/x? Multimesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!