Cei mai activi useri din categoria Sport pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU De ce multa lume se vaita ca nu poate sa isi ia necesarul de proteine din mancare? De ex. Eu azi la pranz o sa mananc: 200G piept de pui la gratar Omleta din 2 oua 160G sunca praga 100g...? (mai mult)
Sallz TPU vreau sa ajung un fotbalist nu mare dar nici mic Datele mele sunt 14 ani 1.60 69 kg Picior: Drept Credeti ca pot sa ajung la o academie In trecut am mai practicat fotbal Si ce ar trebui...? (mai mult)
Salut, vreau un program de sala calumea, am o luna de sala, si câte repetari pentru masa musculară. in special Cosmin86..multumesc
Salutare, sunt clasa a 9-a SS... vreau sa ma transfer la LPS pot? Conteaza ca perioada de transferuri a trecut?
Cum se numeste chestia aia care o pui la bicicleta pe furca sa o blocheze? Vreau sa imi pun pe cablu blocaj si nu stiu cum ii zice la aia. Maneta de blocaj am gasit-o dar aia nu. Va rog un ajutor!
Salut,de 3 zile fac sală, și mă doare bicepsul, când vreau sa îndrept mâna mă doare.As vrea un sfat, dau fundiță!
Am 14 ani, si nu ma aflu intr- o conditie fizica foarte buna, asa ca vreau sa ma apuc de sala. Poate cineva sa- mi dea un program de sala, adica ce exercitii sa fac, pentru a slabi si pentru...? (mai mult)
Ce exercitii as putea face pentru, a-mi indrepta spatele? Ce sport sa fac in afara de alergat si cam cand se vad rezultatele daca ma tin?
Salut, maine ma duc la meci pe stadion si vreau sa iau un steag. Cu ce tip de teava pot intra pe stadion si ce diametru trebuie sa aiba? Vreau sa pun steagul pe aceasta
Unde pot sa vad si eu Real Madrid - Paris-Saint-Germain?
Cine credeti ca va castiga Exatlonul?
Salut, maine ma duc la meci pe stadion si vreau sa iau un steag. Cu ce tip de teava pot intra pe stadion si ce diametru trebuie sa aiba?
Salut Eu am intrat in perioada de masa musculara Doar ca problema e ca gen Eu ma trezesc Ma duc la sala undeva pe la ora 19 Dar pana atunci nu mananc cine stie ce Maxim 600kcal Dar dupa ce plec ...? (mai mult)
Momentan nu am bani de sala si nici de antrenor personal, ma ocup cu renovarea apartamentului alor mei deoarece am vrut sa fac ceva pentru ei inainte de a pleca in strainatate la munca. Totusi, imi doresc...? (mai mult)
Cineva care a pus in practica antrenamentul TABATA? In cat timp s-au vazut rezultatele? :)
Cine imi explica si mie cum e faza cu golurile in deplasare in Europa League si Champions League?
Daca nu am dolce(telekom)si am digi si vreau sa vad meciul de maine intre Real-Psg il pot vedea pe ProTv? Si daca nu aveti un site bun unde pot vedea meciul?
Salutare fratilor am si eu o intrebare. Dieta cu un copanel de pui fara piele doar fiert cu legume si mazare cu morcovi este buna? Tin sa metionez ca mananc doar o data pe zi.
In ce meci a fost înregistrat cel mai mare număr de spectatori pe stadionul Național Arena?
Am o intrebare. E posibil ca la varsta de 16 ani sa incep o cariera in fotbal? Avand in vedere ca stiu lucrurile de baza, cum ar fi pozitionarea in teren, cum sa dai o pasa :))), cum sa sutezi...? (mai mult)
Dacă ridic o haltera de 11.5Kg de 175 ori pe zi îmi vor creste mușchii repede? Menționez ca am 12 ani. Nu am nevoie de comentarii de genul: La vârsta ta nu contează.
Am si eu o problema in legătură cu aspectul corpului..eu fac sală și îl am nu știu cum sa zic. îndesat.mic in lungime ..bine nici nu sunt înalt ..am 1, 69 dar i- am văzut pe alții de...? (mai mult)
Salut vreau sa fac sport e o idee buna sau rea?
Salut culturiștilor, un program bun de sala? Al meu este: Luni-spate trapez Marti-umeri Miercuri-piept Joi-picioare Vineri-brate
Dintre trotineta https://www.skates.ro/trotineta-slamm-sentinel-neochrome si asta https://www.decathlon.ro/trotineta-mf18-negru-rosu--id_8383798.html care considerati ca este mai buna?
Daca iau bcaa Pot da iau si l-carnitina pentru arderea grasimilor si transformarea lor in energie?
Salut, ce sa mananc inainte de meciuri (90 min) ca sa am energia necesara pe toata durata acestuia si sa nu imi fie rau in timpul lui. mersi anticipat
Nu mai stiu sigur cate calorii are o bere dar multe in jur de 400 500 asa e? E recomandat pe zi 2500 calorii asa am auzit dar eu beau 6 berii pe zi mai si manac am facut burta... Vreau sa dau burta jos...? (mai mult)
Salut tpu.Am si eu niste intrebarii....deci ce fe de role imi trebuie pentru trickuri (rollerblade)din ce stiu eu role agresive dar se pot face trickuri si cu role normale? si as putea face eu role argresive...? (mai mult)
Imi poate spune cineva toate cele 4 fixari de la judo? Dau funda
Ce trebuie sa fac sa intru in liceu Mircea Eliade? Si ce probe sportive trebuie sa dau? Avem cazare acolo? Si cu ce medie pot sa intru pe profil sportiv(fotbal)
Dau funda! Îmi puteți da nişte sfaturi legate de pariuri sportive ca să îmi iasă un câștig foarte bun?
As vrea sa stiu care sunt cele mai bune sali de box din Iasi si pe care mi-o recomandați
M-am gandit sa fac cateva exercitii acasa, avand in vedere ca nu prea vreau sa merg la sala. Am nevoie de gantere pentru squats. Intrebarea mea e, cate kg ar trebui sa aiba ganterele?
Știe cineva care sunt preturile abonamentelor sălii de Fitness Elyssium din Pitesti?
Buna seara as vrea sa eau niste steroizi doar o singura luna ce se poate întâmpla cu corpul meu după ce nu mai eau bine că o sa eau o doza mai mică și mă pot lăsa de ele după o luna
Cine ma ajuta sa inteleg mai bine modul de administrare a proteinelor Masiv mass 4kg care au inscriptionat pe ele asa:"2- 4 porții pe zi (90- 180g) amestecate cu 300- 600 ml apă, sucuri sau lapte, imidiat...? (mai mult)
Sunt fata, am 13 ani si imi doresc sa incep un sport, dar nu sunt tocmai sportiva, adica nu ma descurc asa de bine la sporturile gen volei, baschet. Ce imi recomandati?
Intrebare calcul pariuri Salutare TPU, Daca am 13 meciuri de tenis pe un bilet de pariuri, avand in vedere ca sunt sanse 50 % de castig, la fiecare meci, cate combinatii de bilete sunt ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cele 4 fixari de la judo?
Am o problema. Cum pot sa primesc scutire de la doctor pentru a nu mai face sport daca nu sufăr de nici o boala? Da, fac sport și totuși consider că e o porcărie sa primesc note pe aptitudinile mele...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un mtb hardtail cu roti de 29" (am 1.83 inaltime). Ultima mea bicicleta a fost acum 7 ani, am mai inchiriat din cand in cand pe timp de vara. Doresc ceva cu o furca pe aer...? (mai mult)
Cum vi s-a parut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de anul asta? Stiti pe ce program si cand se difuzează probele?
Ce părere aveți despre portarul de la FCSB Andrei Vlad?
Am o intrebare, de ce nu ma pot uita la live-urile de pe digisport, scrie că "Acest video nu este disponibil din cauza restrictiilor geografice". Ce sa fac ca sa ma pot uita la liveuri?
Imi poate da cineva un link unde pot vedea meciuri de fotbal online? Maine vreau sa vad meciul dintre barcelona si Getafe. (Pe digisport nu pot vedea)
De aproximativ 2 săptămâni și jumătate am o durere in zona buricului(in jurul buricului fără partea deasupra), pe lângă asta am și o umflatura in dreapta buricului uneori mai mult vizibila...? (mai mult)
vreau sa ma uit la liveurile de pe digisport dar nu pot, astept 20 minute si liveul tot se incarcă, imi spune cineva ce trebuie sa fac ca sa ma uit la live-uri?
Hei TPU am 75 kg si imping la piept 140 kg 2 repetari ridic una de 200 la deadlift fac flexi corecte la biceps cu bara Z 60 kg as face fata la un concurs de powerlifting?
Ma puteti ajuta sa scap de frica de apa? Am 1, 56 si tatăl meu vrea sa ma dea la înnot iar în orașul nostru (Drobeta- Turnu Severin) nu exista bazine mai mici de 2metri iar eu am 1, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!