Cei mai activi useri din categoria Sport pe 24 Februarie 2025 sunt:
Dau funda! Salut TPU, de un an fac sala si consum proteine, dar am o problema la probele cu aruncat, oricata forta as avea tot nu reusesc sa arunc mai departe de 40 de metri, inainte sa ma apuc de sala...? (mai mult)
vreau sa ma uit la live-urile de pe digisport dar nu pot, astept 30 minute si live-ul tot se incarcă, imi spune cineva ce trebuie sa fac ca sa ma uit la live-uri?
Pârtiile noastre de schi din România sunt omologate olimpic? Se pot desfăşura competiţii olimpice (Jocuri Olimpice de iarna) sau campioante internaţionale de schi pe ele? Pentru ca eu nu prea am...? (mai mult)
Hei! As dori sa cumpăr o bară cu gantere (exclusiv pentru homeworkout). Aveti idee care ar fi lungimea potrivita a acesteia pentru asa ceva? Multumesc frumos.
Daca vreau sa iau cu mine o bicicleta pe tren, trebuie sa ii iau bilet bicicletei?
L-carnitine de la Myptotein e bun?
Am castigat un bilet la pariuri sportive pentru prima oară:))) si nu stiu ce trebuie să fac ca sa scot banii. Imi poate explica si mie cineva ce e de facut?
Bunaaa TPU :)) vreau sa stiu cum pot sa ma motivez sa fac sport
Am 11 ani 1.52, 53 de kg și 83 de centrimeti la abdomen. Sunt fată vreau sa slăbesc
Hai salut! Imi puteti spune programul la jocurile olimpice de iarna 2018, si pe ce posturi se difuzeaza. Multumesc!
Voi cu ce ati slabit mai bine intre: - lipo 6 - hydroxicut - animal cuts - on thermo cuts - alt produs Ma intereseaza in special inaintea unui concurs, dar si in cazul general.
Imi plac foarte mult sporturiile de iarnă în special Schiul. Cu zăpada am contact de la 1 an si de schiat am mai schiat, credeți că se poate face performanța si acum? Menționez ca am...? (mai mult)
Vreau aplicații care te ajută să slăbești la abdomen. Cine ma poate ajuta?
Cum fac la pariuri sportive să câștig până în 150 lei?
Salut..Am 12 ani si vreau sa fac niste mușchii la mâini si abdomen, ce m-ați sfătui să fac? :D
Salut, vreau sa imi cumpar un MTB sa fie intr-un buget de 2500-3000 lei. As vrea de la CUBE sau SCOTT. Daca stiti vreun model bun sau un link cu site uri de biciclete! VA ROG FRUMOS MULTUMESC
Imi spuneti va rog niște sfaturi de a nu mă mai obosi repede. Eu sunt foarte vioaie și fac mult efort intr- o zi, dansez, alerg etc. Și câteodată mă obosesc repede și nu îmi place. ...? (mai mult)
Salut TPU Ce pre-workout sa consum daca eu vreau sa am energie inainte de antrn. si care sa imi ofere si un plus de putere sau ceva ce ma ajuta la un randament mai bun
Skiuri sau snowboard? Pro si contra.
Am la pariuri in bilet cu 20 de meciuri si vreau sa- l pun la sistem 10/20. Stiu ca trebuie sa iasa minim 10 meciuri ca sa castig! Dar întrebarea mea este urmatoare: Mie daca imi iese 20...? (mai mult)
In cazul in care voi practica calisthenics, va fi posibil sa mi se opreasca cresterea in inaltime? Mentionez ca am 15 ani si 1, 62m. La cel mai complet raspuns dau funda!:D:D:D
La ce ora si pe ce Canal se va difuza patinajul artistic din cadrul Jocurilor Olimpice?
Vreau sa stiu daca oricine poate sa consume aminoacizi, fara a intreba de acordul unui medic de familie? Iar daca se permite, atunci vreau sa stiu care este cel mai bun aminoacid pentru cresterea in inaltime? ...? (mai mult)
Buna TPU Vreau sa ma apuc de suplimente Ideea este ca vreau bcaa pudra Dar eu plec dimineata de acasa si trebuie sa car 3 doze de 5g Asta inseamna ca trebuie sa le depozitez undeva unde sa nu se ...? (mai mult)
Top 20 goluri 2017/18 din orice ligă
Niste modele de exerciții care se fac la sala pentru picioare si burta dar le pot face si acasa?
Salut tpu.As vrea sa-mi achiziționez un kit de fotbal Givova si nu ma pot hotărî ce culoare sa aibă, nu vreau unul simplu(joc fotbal in sala).Imi puteti da niste variante?
Am 14 ani. 1.80m și 100 kg. Îmi este foarte frică să mă lupt. Sunt urmărit în fiecare zii de țigani care vor să se ia cu mine la bătaie. As vrea sa fac autoapărare, dar îmi este prea...? (mai mult)
TPU, ma joc de vreo 2- 3 luni la jocul ăla de pe telefon de fotbal, destul de popular. numit "football strike". dar nu prea ma descurc... și in poarta cât la penalty. La fotbal ce e mai important...? (mai mult)
Hi All. am 17 ani 80 de kg si 1.83 si vreau sa slabesc. fac sala de o luna si pe la inceput am ars 500- 550- 600 de kcal pe zi. de saptamana asta incepand m- am pus sa ard 1000 kcal pe zi ce credeti e ...? (mai mult)
in legatura cu pariurile sportive.Am o nelamurire cu sistemul. Daca pui doar 2 lei si alegi cu sistem 5 meciuri din 16, chiar poti lua si pana la 1200 lei?
Am o intrebare mai stupida poate. Daca ridic o greutate de 5kg de 100 de ori pe fircare mana imi poate creste musculatura? Daca da, cat de mult (nu cred ca doarte mult).
Cum pot sa prevad rezultatele meciurilor de fotbal?
Dau funda celui care imi spune de la început și până la sfârșit cum se fac pariurile sportive (fotbal)...Cum îți calculezi câștigul, cotele la meciuri? Ce trebuie să faci dacă pierzi sau...? (mai mult)
Dau funda celui mai bun raspusn...Vă rog frumos să îmi expliacați cum sa faci bani din pariuri sportive? Vreau să știu ce trebuie sa faci cand intrii într- o agenție de pariuri, cum calculezi miza,...? (mai mult)
Cine credeti ca o sa castige la Exatlon Faimosii sau Razboinicii? Eu merg pe Faimosi.Voi?
In campionatul mondial de fotbal in general dar mai ales cel din 2018, se dau multe goluri? Daca da? In prima repriza sau in a doua repriza?
Daca am 1.72, ce marime am nevoie pentru Bicicleta RockRider 340? Mai exact asta: https://www.decathlon.ro/mtb-rockrider-340-gri-26-id_8321326.html
Salut, fac sala si de ceva timp am inceput sa folosesc suplimente, mai exact creatina si ISO whey, totul e ok numai ca, inainte de antrenament iau 3 pastile de creatina si incep treaba numai ca ma ...? (mai mult)
Salut TPU Vreau sa stiu cum se face perioada de definire 100% corect Eu am fost in deficit caloric de 5 luni ca sa slabesc si acum vreau sa definesc musculatura pe care o am Eu am o impresie despre ...? (mai mult)
Vreau sa incep sa alerg si sa fac miscare.Dsr pe afara nu prea pot sa alerg, cu biciclrta pot merge dar nu prea pot alerga, am motivele mele.Ma rog, voiam sa va intteb daca alergatul in casa...? (mai mult)
Am o problema! Cand incalt claparii simt o durere foarte mare la jumatatea tibiei. Din ce cauza si ce sa fac?
Anul acesta(2018) este campionatul mondial de fotbal? Daca da? Asta inseamna ca la casa pariurilor o sa putem paria pe echipele preferate( adica pe Tari)?
Salut baieti, voiam sa stiu daca pot lua creatina monohidrata fara sa iau si proteine, multumesc!
Am facut genoflexiuni si fandari si ma dor genunchii. Nu este o durere insuportabila dar simt ca in interiorul rotulei parca s- ar rupe ceva. Cand stau pe vine/ciuci parca ma tine ceva si mai are putin...? (mai mult)
am si eu o intrebare, ce pot sa fac sa imi maresc viteza de alergare? In fotbal
Salut.Am o problema legata cu greutatea.Eu am 1m 81cm 14 ani si 83kg.Problema mea e ca, mainile mele sunt subtiri, burta este ok, nu arata ca sunt gras, dar picioarele mele sunt extrem de grase, mi se ...? (mai mult)
Cand dai cu alba in manta si se duce in bila adversarului si se duce bila alba in neagra si intra in gaura e cu ajutor?
Salut, m- am tot uitat pe net la diferite lovituri din box/mma, iar una mi- a atras atentia, mai exact cea la ficat, daca este destul de mare poti ajunge si la moarte din ce am citit. Daca primesti o ...? (mai mult)
Salutare.Am o intrebare mai lunga.Deci ce cateva zile m- am decis sa slabesc.Am mancat niste chestii care am crezut ca sunt bube gen omlete salata de ton, cu legume si niste fructe ca gustari, insa nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!