De ce Bcaa praf dar in cantitate mai mica este mai scump drcat Bcaa pastile in cantitate mai mare de portii pe luna?
Cand esti pe ciclu de testestoron esti mai potent? Si e ok sa faci sex cand esti pe testo?
Am început sa simt o durere ușoară in partea de sus a pieptului chiar pe mijloc, când contract mușchiul pieptului ramân cu o durere de câteva minute, tin sa menționez ca ieri am facut exerciții...? (mai mult)
Ce e play off-ul si play out-ul in fotbal?
as dori sa stiu cum pot inlocui aceasta cuveta la butucul spate de la bicicleta. Si de unde pot face rost de una? https://imgur.com/a/pDs5N
In ultimul timp am baut o gramada de bere si pot spune ca m- am ingrasat, nu pot sa zic ca am devenit "rotund" dar am facut burta, se vede si pe solduri, piept si am facut si putina "gusa", ...? (mai mult)
Cate flotari este bine sa fac pe zi?
ce parere aveti de bicicleta VELORS V7001C? https://www.carpatsport.ro/city/28-inch/bicicleta-road-28-velors-v7001c-cadru-aluminiu-culoare-rosu-negru-217v7001c91.html Se merita?
As vrea si eu sa ma ajute cineva sa imi faca un program de antrenament pentru sala, sunt începător si vreau ca sa fac primele 2 luni pentru a slabi am 70 kg si vreau sa merg la sala in zilele...? (mai mult)
Poti face bani reali cu acest site? http://temoney.club/1968027436411/
As vrea sa-mi cumpar o Bicicleta RockRider 340: https://www.decathlon.ro/mtb-rockrider-340-gri-26-id_8321326.html. Este buna Bicicleta? Am 1.68, ce marime am nevoie pentru ea?
Buna, TPU! Fac sala de 2 luni, am făcut înainte si de 5 luni, am făcut la biceps cu 5 kg si dupa m- am forțat să fac cu 10 kg, mentionez ca sunt fata, si de 2 zile ma dor mâinile și nu le pot...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea sa cumpar o bata de baseball din lemn in Bucuresti? Ce am vazut pe net nu m-a ajutat prea mult, poate exista un magazin nu stiu...
Știți eu sunt cam,, plinuță" și aș vrea să slăbesc...am 13 ani și peste 60 kg, ce îmi propuneți?
Salut TPU,cat de mult ajuta la slabit L-Carnitina lichida, adica daca fac si sala si tin si regim.Cat de utila este?
Salutare tuturor, a cumpărat cineva bicicleta B Twin Rockrider RR50? Ceva păreri în legătură cu ea?
Ce exercitii trebuie sa fac ca sa am fund bombat si picioare frumoase?
As vrea sa ma apuc de sala. Imi puteti spune cum mi-as putea face un program de sala?
Merită să iei doar creatină? Adică doar creatină fară alte suplimente! Are rost?
Pe ce program se transmite Campionatul Africii pe Națiuni 2018?
Am un corp destul de mic in lungime ..in latime nu mai zic. într- adevăr am și 1, 66 și încă nu am muschi mai deloc ..credeți că dacă mi- as mari masa musculara as arata mai bine ..mai masiv...? (mai mult)
De unde pot gasi un site sa-mi cumpar bascheti pentru baschet ex(Lebron solider, Harden vol 1) ?
Hei, as vrea sa stiu daca mai este wwe sau wrestling pe ceva canal din Romania, m- am documentat putin si cica inca mai este pe sport.ro(pro x)dar eu nu il prind niciodata si nu vreau ceva site ca am...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o intrebare. As vrea sa imi iau o bicicleta si dupa ce am facut un pic de research am gasit doua biciclete care din punctul meu de vedere sunt bune : Link #1 : https://www.decathlon.ro/bicicleta-...? (mai mult)
As dori sa imi achizitionez o bicicleta MTB hardtail. Bugetul este de 700 lei. Ce imi recomandati? P.S. eu am 1.80 inaltime. Sa nu fie cadrul mai mic de 17 inch si roata mai mica de 26". Dau...? (mai mult)
Care vi se pare a fi mai buna? Ce parere aveti despre aceasta firma, este de calitate? https://www.carpatsport.ro/munte/hardtail/bicicleta- mtb- ht- 29- velors- v2955a- cadru- aluminiu- culoare-...? (mai mult)
Ce exercitii trebuie sa fac pentru piept, ma refer la exercitii de genu care in catev sapt sa se observe ceva
Am o problema,cand fac genoflexiuni, dupa 20-30 repetari, imi pusca genunchiul, se umfla si nu pot sa il mai indoi ca ma doare foarte tare! Ce sa fac?
Salut, m- am apucat sa ma antrenez pentru skanderberg.Fac ciocane 7 repetari 5 set cu 15kg, si indreptari pentru spate. Piept cu gantere de 4 kg.Mai fac si pentru muschiul deltroid cu 4 kg, antebratul...? (mai mult)
Am 15 ani si m-am apucat de ridicat greutăți. Dacă ridic o gantera de 2 kg, maxim 5 kg si fac exercitii in fiecare zi 30 minute, sunt șanse sa raman pitic?
La care sport obosesti si depui mai mult efort dintre înot și judo?
DE la cati ani te poti duce la sala?
A folosit cineva suplimentele XG-55? Dau rezultate? Sau este o înșelătorie? Am citit că sunt în general pentru sportivi, pot și fetele să ia?
Foloseşte cineva o bicicletă eliptică? Este eficienta pentru slabit cateva kg? Vreau sa imi iau una pentru acele zile cand nu se poate iesi din casa (ex.ploua, ninge etc.) Ce trebuie urmarit cand cumparam...? (mai mult)
Salut sunt un tip de 35 de ani 1.65 56 kg trăiesc în Germania și nu am cu cine sa vb face to face decât prin intermediul internetului după o perioada mare de gândire a venit momentul la o schimbare...? (mai mult)
Bună, TPU! Am 16 ani si vreau sa incep sa iau Lipo, pentru arderea grăsimilor, si faza asta ca, nu am voie să am daca nu am minim 19 ani, se intampla ceva cu corpul meu daca incep o sa iau de acum?...? (mai mult)
Https://www.tatbiliard.ro/Tacuri-Biliard/Tac-McDermott-Element10-728.html ce parere aveti despre acest tac de biliard?
Vreau sa imi achizitionez o bicicleta noua si sunt putin nehotarat, sper sa ma ajutati. https://www.carpatsport.ro/munte/hardtail/bicicleta- mtb- ht- 26- velors- v2683b- cadru- aluminiu-...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cate tipuri de suturi sunt la football! Si inca ceva care sunt diferentele intre ele adica care este diferenta intre knuckleballs si Top Spin! Multumesc!
Hei TPU. Ma numesc Mihaela, am 16 ani si as vrea sa devin luptatoare de MMA..De mult imi doresc acest lucru pentru ca eu consider ca ma reprezinta acest sport.Parintii mei nu au nimic impotriva.Care ...? (mai mult)
Salut, conteaza inaltimea in skanderberg? Unul de 1, 70m are sanse la unul de 1, 90m bine antrenati ambii? Credeti ca are avantaj cel mai inalt sau sansele sunt egale?
Îmi puteți spune cum să fac mușchi fără să mă duc la sală? Ce exerciții fizice pot să fac acasă?
Salut, sunt skinny- fat(cred, uite aici 2 poze https://imgur.com/a/WMOSc ), cum as putea sa nu mai fiu? ce exercitii sa fac? As vrea un raspuns mai dezvoltat, cu mai multe amanunte. PS:Am ginecomastie,...? (mai mult)
Centura de slăbit ajuta la slabire?
Caut dvd-ul Luminitei Nicolaescu 'Body shape nivel mediu '. Sau inregistrarea cu exercițiile dar cea in care se aude si muzica in timpul exercitiilor.
Sunt nehotărâta. Am de ales dintre Taekwondo și Ju- Jitsu. Eu as vrea sa le practic pe ambele. De ce? la primul lovesc iar la al doilea imobilizez. Practic eu vreau și sa învăț sa lovesc și sa ...? (mai mult)
Salut, TPU! Voi ce ați alege între bicicletă Cube, Scott, Cannondale, Trek, Canyon și de ce? Cube- ul chiar este atât de bun pe cât se apreciază? Biciclete de la Ghost se ridică la nivelul...? (mai mult)
Ce părere aveți de kangoo jumps? Vreau sa slabesc 10 kg Cei care au practicat sau practica cat ati slabit?
Salut tpu..Am o problema, am o minge de fotbal.dar valva prin care o umflu nu mai este in gaurica aia..deci nu mai pot sa o umflu. mingea nu este tăiată sau ceva..doar s- a sucit camera..idei cum pot...? (mai mult)
Care sunt modalitatile prin care poti pierde masa musculara? Nu caut sa fac asa ceva, doar intreb
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!