amaproape 16 ani, 1.80, 70 kg si vreau sa ma reapuc de sala, din spusele medicului meu de familie sala nu este buna la varsta mea deoarece eu nu am inca corpul indeajuns de dezvoltat pentru...? (mai mult)
Acum cateva zile mi- am sclintit piciorul. Am fost la spital, si mi s- a zis ca nu am nimic Avand in vedere ca eu fac gimnastica aerobică sambata am concurs si au zis ca daca vreau sa mai continui sa...? (mai mult)
se poate face hernie inghinală de la tracțiuni cu greutate adăugată sau alte exerciții la care se pot adauga kilograme?
Salutare TPU, FC Barcelona va da piept cu Chelsea in optimi, ce credeti va trece FC Barcelona de Chelsea fara probleme?
Hei TPU,m-am decis sa merg la muay thai,si pe langa asta,mai este o fata in clasa care face karate si a primit o diploma la concurs,se fac si la muay thai concursuri? si daca da, primesti diploma?
Salut, stie cine daca se difuzează si pe ce posturi UFC in România?
Cu cine dintre Faimosii si Razboinicii tineti la concursul Exatlon?
Pt cei ce baga la Baumbet cum fac un bilet extra 200 adică dacă am cota 200 sau mai mult sa primesc sansa!? Azi m- am dus și mi- am făcut un bilet cu cota 300 dar nu scria pe bilet ceva de genul, ...? (mai mult)
Salut, sa dau un exemplu doua brate de la doi oameni sa zicem ca bratul la unu are 50 cm iar celalalt 40 cm. Daca ambele sa zicem ar avea aceeasi cantitate de muschi la biceps sa spunem 1 kg de biceps...? (mai mult)
Pot sa va spun un caz. O chestie. ns. Un baiat scol avea 4 prieteni. Si uite ce s- a intamplat. CU unul vorbeste insa cate- odata il prinde un coleg si- l bate, dar mai e un caz. El are o amica....? (mai mult)
Cum fac sa slabesc 10 kg?
Pentru cei care practica fotbal: Aparatori cu glezniere sau fara? Vreau sa stiu daca ma pot misca la fel cu glezniere si daca sunt necesare.
Niste suplimente pentru,, mărire" că sa zic așa..sa mă fac mai masiv. știți?
Ce exercitii imi puteti recomanda ca sa slabesc, pentru ca sunt un pic gras si am sunci?
Exista o modalitate prin care sa pot inregistra mai multe meciuri de fotbal simultan? ...sau un site care stocheaza meciurile la o calitate video buna
Imi puteti face un orar pentru sala de forta pentru incepatori? De exemplu luni pcioare.marti brate etc. Deataliat daca se poate
Saptamana trecuta am facut analize pentru testsoteron si mi- a iesit 17, 5 nmol/L. Tinanad cont ca fac si culturism nu este putin mai ales la 22 ani? Am un amic de 24 ani care si- a facut si el analizele...? (mai mult)
Am varsta de 16 ani si imi place foarte mult fotbalul.Invat la liceul cu program sportiv unde ma antreneze la echipa liceului.Am primit șansă să joc la echipa la Republicani dar momentan am refuzat...? (mai mult)
Este considerata in fotball pozitie de offside situatia in care ambii jucatori, si cel care da si si cel care primeste mingea, sunt in spatele liniei de aparare al echipei adverse?
Myprotein am auzit ca sunt bune prafurile lor.Sunt fata si vreau sa stiu pentru tonus si masa musculara ce suplimentar pot sa iau?
Sunt adevarate videoclipurile alea cu 200 de flotari pe zi timp de 30 de zile. Alea in care transformarile sunt wow! Gen https://www.youtube.com/watch?v=j5OgoqIoDjc
Am sa va expun programul meu de antrenament si va cer si niste sfaturi in acelasi timp : Joi - brate : biceps, triceps, umar, vineri - picioare. sambata spate iar dupminica piept si abdomen....? (mai mult)
Idei de mese sanatoase inainte si dupa sala fitnes so cardio, obiectiv tonus si masa musculara. Cineva care se pricepe?:( oricine?
Buna tuturor! Sunt fata si am inceput sa merg la sala pentru a avea un tonus frumos si masa musculara. Nu stiu ce sa mananc inainte si dupa antrenament fitnes si cardio. Imi puteti da cateva idei?
Buna cine ma poate ajuta cu o (mini dieta)sunt putin peste masura cu kilogramele si as dori sa slabesc si nu stiu niciun remediu.Va rog sa ma ajutati daca puteti fara batjocoreli doar oameni seriosi va...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Dymatize Super Mass Gainer e la mega proteine, sa-mi raspunda doar cine a folosit.
Salut Am 15 ani si vreau sa ma apuc de box de performanta Știți vreun club sau sala de box in Bucuresti? Si as vrea si un numar de telefon daca se poate
As avea și eu nevoie de câteva melodii bune care sa meargă bine la sala. DAU FUNDA!
Deci daca la fotbal la juniori la 2004 suntem in seria a4 a si ieșim pe locul 2, promovam in seria a3 a?
de o luna am o durere de spate( un muschi din partea de sus a spatelui numit.romboid ), acum o luna intr- o seara am lucrat cu greutati mari, multe repetari, am simtit o mica intepatura ...? (mai mult)
Cu cine tineti la Exatlon? Si cum vi se pare concursul?
Am rezistenta buna daca reusesc sa alerg la viteza de 20km/h pe banda timp de 1 minut?
De ce unor oameni le atarna pielea dupa ce slabesc? si cum se poate evita aceasta?
M.ar interesa daca a slăbit cineva mergând la kangoo jumps si cam in cat timp. Dacă nu ce sport mi.ati recomanda. mentionez ca nu am mai facut sport de aproximativ 3 ani din cauza unor probleme...? (mai mult)
Am 12 ani, sunt clasa a 7- a si vreau sa dau la liceul militar. Sunt umpicut gras, am sunci, 0 muschi. Ce exercitii pentru un abdomen definit, piept, antebrat acasa si un supliment fara sa ...? (mai mult)
De ceva timp gen uflexiuni! Insa nu le fac prea correct! Imi pleaca corpul in fata si le fac cumva asa mai cocosate! Daca incerc sa le fac cu fundul pana jos pic, nu am echilibru! Insa pe varfuri...? (mai mult)
Va salut. Am o intrebare ce ma nelamureste, desi nu prea as intreba parintii pentru ca probabil mi- ar interzice asta. Merg de cam 12 ani pe role. si aveam momente in care ieseam pe sosea. la modul ...? (mai mult)
am și eu o întrebare, eu de astăzi am intrat la cură de slăbire, eu am aproximativ 75kg și înălțimea 1.70, credeți că o să slăbesc și la mâini, ? nu mi- aș dori, as vrea...? (mai mult)
Un top 5 cele mai bune pase de gol liga 1 Ro AM NEVOIE RAPID, MERSI ANTICIPAT!
Pentru o masa musculara cat mai buna cum recomandati seturile? Greutăți mari? Sau ceva gen 12-10-10-8, 15-12-12-10
Salut, ieri cand m- am pus in pat m- am pus intr- un fel ciudat, si am simtit o durere mare in zona pulpei drepte sus, daca merg nu ma doare dar gen daca vreau sa pun piciorul drept peste stangul dupa...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa desurubez surubul acela de la foarfece? Vreau sa desfac un foarfec si apoi sa il folosesc ca un "throwing knife" deoarece mi- am pierdut setul original si comanda dureaza 2 sapt...? (mai mult)
Eu am 17 ani si vreau sa imi iau. Un airsoft pot sa-l iau si sa-l tin pana la 18 ani, ce parere aveti?
Am și eu o intrebare! Înălțimea contează în fitness sau culturism? ..eu sunt mai mic de statura cam 1, 66.și îmi pierd motivația când văd că majoritatea au peste 1, 70 m.Voi ce...? (mai mult)
Salut.imi sune va rog cineva cum ma pot uita live la fotbal sau un link cv. multumesc
Care creatina credeti ca este mai buna? Capsule sau praf?
Care e cea mai buna metoda sa slabesti?
Ce sa aleg dintre DEVRON H2.7 2017 sau ROCKRIDER 540 S
Ce părere aveți o sa castige Simona Halep finala de la Australian Open cu Caroline Wozniacki? Eu zic ca Simona o sa castige. Voi ce ziceți?
Ce se intampla cu Real Madrid? :(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!