Ce se intampla cu Real Madrid? :(
In ce zi si de la ce oră o sa aiba loc finala de la Australian Open dintre Simona Halep si Caroline Garçia?
Daca este frig afara,ca atunci cand expir sa iasa "abur" sau "fum", cand trag un vant....se vede? Adica sa iasa "abur" sau fum"?
Daca faci sala si fumezi e adevarat cu nu se prinde nimic de tine?
Salut TPU Este vreo diferenta intre Bcaa pudră sau Bcaa+ (capsule)? Am de gand sa cumpar bcaa+(capsule) de la myprotein si am nevoie de pareri
O parere despre bicicleta rockrider 520 de la B'twin? Ce culoare va place mai mult?
Ce credeti o sa se califice echipa națională a României din grupa de la UEFA Nations League?
am 15 ani, 73 kg, 1.81 si am facut sala 3 luni, chestia este ca am fost la medicul de familie care mi- a zis ca am deja o deviatie la coloana(cu toate ca eu am evitat cat se poate de mult...? (mai mult)
Cand se poate consuma creatina? In perioada de definire sau si in perioada de slabire?
Hei TPU, sunt a 7- a si sunt la tara, si situatia este urmatoarea : La anul o sa fac pregatire la mate si romana si cel mai probabil o sa fac naveta si as vrea sa invat ceva box, kickbox sau muay thai...? (mai mult)
Ce părere aveți de grupa României de la National League?
Cum evitam confuzia dintre subiect si complement direct?
sunt Adi am 26 de ani,1, 75m,62kg:))...Ce proteine pot lua pentru cresterea in masa musculara? Ma tot chinui sa pun cateva kg pe mine dar nu reusesc!
Credeti ca Lazio va veni la București cu prima echipa?
Imi puteti spune care e mai buna? https://www.afisport.ro/biciclete- biciclete- mtb/bicicleta- devron- riddle- men- h2- 7- 2017- 11205.html sau http://www.devronbike.ro/bikes/mtb- ht- 29/Riddle-...? (mai mult)
merg la sala din 15 ianuarie si deocamdata este bine. am slabit 1kg intr- o saptamana. dar incepand de saptamana asta am ars luni 500 kcal, marti 600 kcal si azi 700 kcal. este in regula? ma rog...? (mai mult)
Ce înseamnă f2 f3 etc la casa pariurilor
Salutare, pe data de 18.01. 2018 am dat comanda de bilete la meciul de fotbal FCSB- Lazio. Pana ieri, 23.01. 2018 starea comenzii a fost "comanda a fost validata si este in curs de expediere", pe 23.01....? (mai mult)
La salile de fitness exista si benzi elastice? Daca nu, de unde pot cumpara si cat costa?
A facut cineva antrenamentele cu Carmen fit sau stiti in ce constau? Are niște rezultate incredibile
€Am si eu o bicicleta, iar roata de spate mi se freaca de canul acela de la disc! Ce sa fac?
Credeti ca o sa avem vreodată John Cena vs THE Undertaker la Wrestlemania? Si s -a retras Undertaker la Raw -ul sezon 25 de azi noapte?
Coregrafy pentru diferite dansuri hip hop Funda
Hei, am 16 ani si 1, 52 inaltime as vrea sa mai cresc putin sunt prea pitica imi puteti spune ce exercitii at trebui sa fac va rog! Dau funda
Vreau sa imi cumpar o bicicleta MTB si sunt indecis. Vi se pare buna bicicleta asta? https://www.decathlon.ro/mtb- rockrider- 520- s- 275- gri- - id_8378294.html Sau https://www.decathlon.ro/mtb-...? (mai mult)
Nu pot face nici o tractiune, ma antrenez de ceva timp si tot nu pot face. Am 18 ani, 1.73 si 76 de kg. Ce pot face pentru a putea face 10 tractiuni intr-o luna de zile?
Cum pot să stau într-o mână? Precizez că știu să stau in maini foarte bine si știu și să merg în mâini.
Cum as putea slabi, am 1.80, acum cateva zile cantaream aproape 90kg, iar acum cantaresc 75kg si chiar nu stiu cum au disparut kilogramele de pa cantar ca eu cred ca arat la fel, iar eu vreau sa ajung...? (mai mult)
Ma gandeam sa fac abdomene si acasa nu doar la sala dar imi e greu acasa ca nu am un patut dala care prinde picioarele ca sa faci abdomene si ASA simplu nu pot ca imi vine sa ridic picioarele deci ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare daca imi depasesc caloriile cu 500-600 gr dar sunt in perioada de masa si sunt ectomorf, inaltime 1.82, greutate 60-61, si 21 de ani este vreo problema?
Am 14 ani și as dori un program pentru sala bazat pe 3 zile de antrenament / săptămână. Va rog sa îmi răspundeți și dacă puteți și niște sfaturi ar fi de folos! FUNDA la cel mai ...? (mai mult)
aș vrea să mă apuc de antrenament la sacul de box și dacă mă puteți ajuta cu o decizie și un sfat. Ce mănuși da folosesc, de MMA sau de box? As vrea sa simt sacul mai bine de aceea...? (mai mult)
Daca fac genuflexiuni afecteaza chisturile de la genunchi? Dau funda
Salut,daca fac sport lejer de 5-6 ori pe saptamana, timp de 30 de minute voi slabi?
Un site de un pot da comanda de o pereche de adidasi de fotbal pentru sala si sa si pot sa ii "personalizez" cu initiale? Multumesc!
am achizitionat zilele astea o camera de acctiune myria my 7001 4k ...si in momentul in care ii pun cardul sd nu imi apare optiunea de 2.7k sau 4 k. Daca scot cardul atuncea am aceste...? (mai mult)
Este bine sa facem gimnastica zilnică dimineața, și cam cat, vreau sa zic înainte de a pleca la școala?
Salut,am o intrebare legata despre culturism: Daca un pectoral sau biceps devine mai dezvoltat ca celalalt, cum ii poti echilibra iar si ce a cauzat ca muschii sa fie neechilibrati?
De la box faci boli cerebrale?
Sunt un baiat de 15 ani, am 1.85 m inaltime, destul de inalt pentru varsta mea, dar sunt cam gras... am 85 de kg si sunt aproape supraponderal astfel, mai mult am grasime pe picioare, burta...? (mai mult)
Cum se pariază la o casa de pariuri în viata reala? Adică pe net știu, dar ma refer acolo, adică ii spui caseritei meciurile sau cum? As pune și eu un bilet și nu vreau sa ma fac de ras....? (mai mult)
Stie cineva exercitii pentru fund bombat dar care sa nu imi mareasca si picioarele?
Exista vreun profesor de educatie fizica care sa aiba canal pe Youtube care sa arate executii corecte/gresite, incalzire, incalzire etc?
Vreau sa imi fac niste batoane proetetice.Intrebarea mea este daca pot pune orice proteina? Multumesc
Ce părere aveți de site - ul VOYO RO? Ati cumpărat PPV WWE de acolo?
Cat ma costa abonamentul la lulu's gym Galati. Fitness la bărbați?
Va salut dragi impatimiti ai sportului. Am si eu o mica(mare) problema. Am inceput de curand o dieta, si vreau oarecum sa accelerez procesul fara a ma chinui extrem de mult, eu am arderile foarte lente,...? (mai mult)
Unde pot să învăț să dansez ca irlandezii?
Hei TPU care este cel mai bun aliment natural care ajuta la dezvoltarea masei musculare, fortei si asa mai departe? am auzit ceva legat de sfecla rosie
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!