Hei TPU as dori un program de antrenament pentru dezvoltarea fortei dar si pentru masa musculara de vreo 3 ani fac antrenamente classice gen luni piept, marti spate si asa mai departe, cate 3-...? (mai mult)
Ce salariu are un luptător profesionist in România?
La cluburile de box ale CFR sunt 2-3% sportivi pasionați restul toți derbedei?
Care credeti ca e mai fain biliard sau snooker?
Biliardul si Snokerul sunt același lucru? Sau care e diferenta intre ele?
Știe cineva unde pot găsi carte cu grile / teste (BIO+romană) admitere la facultatea de educație fizica și sport București? Pe net sau site uri gen olx, nu am găsit.
Daca iei steroizi o perioada ( danabol sa zicem ) pe urma renunti la ei o sa ramai cu ceva de la ei? din ce am inteles mai ramane ceva masa musculara si pe langa asta te maturizeaza putin fizic,...? (mai mult)
Cum se face ca am scazut considerabil din masa musculara ( vreo 4 kg de masa musculara, de la 78 kg la 74 kg) si sunt la fel de puternic, poate chiar mai puternic ca si inainte! cand aveam 78 kg nu...? (mai mult)
Sunt foarte curios, daca imi pun ceara din lumanare pe snowboard are acelasi efect sau apropiat de ceara pentru snowboard?
Sunt baiat si am 15 ani si 8 luni. In vara 2017 am avut abdomen cu patratele vizibile, fara pic de grasime, dar eram si slab in restul corpului. Mancam f putin ca sa nu ma ingras. Acum, ...? (mai mult)
Pentru cine a tras vreodata cu arma, ce senzatie e? Recul-ul cum se simte? Cu ce arma ati tras?
M-am plictisit de sala si antrenament acasa, stie cineva sporturi mai noi si distractive asa?
Salut TPU Vreau sa stiu cum se consuma aminoacizii:bcaa-urile? Inainte de antrenament In timpul antren Dupa antrn Si cate trebuie sa iau si cum sa le iau?
Ce este mai ok sa iau ca fata pentru arderea de grasimi dar si menţinerea masei musculare? L- carnitina sau Lipox? Am vazut ca unele persoane sunt foarte mulţumite de efectul lipox si ca rezultatele...? (mai mult)
Cum se joacă meciurile in National Champions League?
Salut tpu.Sunt din bacau si a si vrea sa mi recomandati un antrenor bun de MMA/KICK particular.Am buget de 100 lei pe luna.Am 16 ani.
Am 1.62, pot folosi o bicicleta de 18 " chiar daca e mărimea mai mare?
Exista o scoala de alpinism? Cum pot face alpinism in Romania, ce trebuie sa stiu? Sa vorbeasca doar cei care au informatii concrete.Multumesc.
Sunt fata, am 19 ani si am nevoie de nişte sfaturi despre cum ar trebui sa iau suplimentele pentru sala. Fac sala de 6 luni si am avut noroc de persoane si antrenor care sa imi explice ce si ...? (mai mult)
Ieri am facut la sala genoflexiuni cu bara, toate bune si frumoase. Cand dau sa pun bara pe suport am facut o miscare gresita cred, ca am simtit o presiune mare in spatele capului, ca un ...? (mai mult)
Am 14 ani si vreau sa ma apuc de Baschet.Chiar e adevarat ca ma inalt de la el? P.S:Am facut Fotbal de performanta 6 ani si Inca fac dar nu ma prea ajutat in inaltime.
Stie cineva un club sportiv de fotbal feminin din București?
O intrebare pentru cei care fac sala, in special fetele. As vrea sa incep sa consum Lipox sau Proteine. Sa mai adaug masa. Aveti idee cat de mult ajuta sau ce consecintii vor avea? Ideea ar fi sa ...? (mai mult)
Hey,TPU! Am o prietena de 12 ani care e pasionata de Gimnastica. La 12ani mai are șansa de a practica Gimnastica?
am nevoie de ajutor in legatura cu tractiunile. Trebuie sa reusesc sa fac minim 1 maxim 5 intr- un termen de 4 luni. Imi puteti spune ce exercitii trebuie sa fac pentru a putea sa imi indeplinesc...? (mai mult)
Ce inseamna sa-ti tonifiezi muschii? Si care este diferenta dintre antrenamentul pentru forta, masa musculara si rezistenta? Imi puteti explica cat mai simplu va rog? :d
Salut Intr- o sapt si cateva zile urmeaza sa ma reapuc de sala Ce supliemente sa iau avand in vedere ca vreau sa cresc in masa musculară si de la e firma? Daca se poate sa lasati link-...? (mai mult)
Salut, am cumpărat bilete online pentru meciul Steaua-Lazio si am platit cu cardul. Știe cineva in cat timp aproximativ vor ajunge biletele? Le aduce curierul?
Un canal de Youtube sau un site cu ce exercitii sa faci la sala?
Salut,aveti idee unde pot sa ascut si eu niste patine in Bucuresti? undeva unde sa ascuta bine? multunesc
Salut.aceeasi problema o am si Eu, tot la meciul estoril- porto(la casa de pariuri mozzart)meciul a fost luni si eu am fost joi sa vad ce s- a intamplat si cand verifica codul il da necastigator(eu am...? (mai mult)
Am 15, 67 de kg, și cam 1.80. tatăl meu are 1.79. fac sport de performanța de contact mai exact de 3 ani și ceva. am mai făcut și alte sporturi in fine... ce vreau eu sa spun am șanse sa fac...? (mai mult)
Salut, am cumpărat bilete online pentru meciul Steaua-Lazio SI am platit cu cardul. Știe cineva in cat timp aproximativ vor ajunge biletele? Le aduce curierul sau le lasă în posta?
Salut,am 14 ani, fac in ianuaria 15..si vreau sa ma duc la un club de fotbal in Spania..ma primeste sau sunt prea mare..am mai jucat fotbal si sunt destul de bun
Care e diferența dintr-un pumn în gură luat cu o mănușă de box și unul cu mâna goală?
Dati-mi cele mai bune rekt-uri ale voastre am nevoie.si spuneti chipa ta de fotbal preferata! La sfarsit voi alege un castigator pentru 100 de lei! Noroc
Salut..am 14 ani.fac pe 28 ianuarie 15..am vreo sansa daca ma duc la un club de fotbal in spania..sau sunt prea mare..am mai facut fotbal si sunt destul de bun
In cat timp se absoarbe un shake din 400 ml lapte, 20 gr miere, 30 gr fulgi de ovăz si 60 gr dintr-un gainer?
Cum se fac extensiile la sport?
Ce post TV o sa transmită in direct meciurile de la WC2018 in Romania?
Imi puteti recomanda un regim alimentar pentru un ectomorf, in scopul cresterii masei musculare? 17 ani, 65 kg, 1.80
Unde doare cel mai tare? Si nu e periculos sa lovesti?
Cat de eficient e un pumn in forta direct in nas?
Am inceput sa merg la sala de luni, ce imi recomandati sa iau ca si suplimente alimentare ca sa cresc in masa musculara? Am 1.80 si 84kg. Mersi anticipat.
Părere despre WWE EUROSHOP?
Eu m- am apucat recent de sport eu sunt si mai plinut Am inceput sa fac abdomene si pur si simplu nu transpir. Concluzie: Daca nu transpir mai ard calorii sau slăbesc? Multa lume mi- a ...? (mai mult)
Cum să mă fac mai solid fara să mă îngras și brațele mai mari... Fără sala.
As dori va rog sa imi spuneti care sunt cele mai bune licee sportive din Romania. Am gasit doua licee care sunt mai aproape de mine la Iasi si Cluj! Sunt din Vatra Dornei! Va rog sa imi spuneti...? (mai mult)
Cum comand produse de pe WWE SHOP?
Salut Am 16 ani 1.68 52kg Daca ma apuc de sala, pana in vara se pune ceva programul meu este asa in 2 ore : 30 min abdomen 30 min brate 30 min picioare 30 min brat si alimentatie cat de cat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat