Ati cumparat produse de pe WWE Shop? Sunt de calitate produsele își merită banii?
Ce superstar WWE credeti ca o sa castige meciul Royal Rumble 2018? Si ce precedictie aveți la meciul Brock Lesnar vs Braun Strowman vs Kane?
Am 15 ani jumate si as vrea sa fac niste muschi. Sunt baiat am 50kg si 1.66 cm. Am lurat mai mult timp ca sa slabesc (de la 63kg) iar acum vreau sa pun muschi in special la brat, avand circumferinta...? (mai mult)
Cine si a cumpărat PPV WWE cand acestea erau transmise LIVE pe VOYO? Era calitate (se vedea bine imaginea)?
FUNDA; Buna TPU!. Deci am 40kg la 13 ani, si imi doresc sa mai slabesc macar 5kg, va rog, vreau o modalitate, am incercat sa ma infometez pentru 2 zile dar nu prea pot sa nu mananc. FUNDA
In ce data se pun in vanzare bilete la meciul FCSB-Lazio?
Daca vreau sa ma duc la sala, ce trebuie sa fac prima oara? in afara sa testez aparatele si alea, stiu ce trebuie sa iau la mine, apa, prosop desi nu cred ca voi transpira nu is genul ala de transpir...? (mai mult)
Meciul Estoril-Porto s-a încheiat prin abandon. Celelalte meciuri de pe bilet le-am câștigat. Mai iau in considerare meciul sau imi da cota 1?
Cum pot sa ma scutesc fara sa am nimic la ora de sport? Profesorul e sever ba chiar ne-a pus sa facem 25 de flotari si am numai 12 ani! Va rog funda!
Salut, am si eu o intrebare, sunt ectomorf si de multe ori ma tot gandesc, trebuia sa tin dieta ca sa am patratele? am 1.83 si am 69 Kg, nu am patratele adica vizibile, nu sunt nici gras la burta,...? (mai mult)
Am 17 ani 1, 78 și 95 kg! Mi- am achiziționat nistre proteine whey diet! Câte grame trebuie sa iau pe Zii Cupe / de câte ori! Și un program de sala pentru slăbire și o dieta specifica!...? (mai mult)
Niste avantaje aduse achizitionarii adidasilor nike airmax low basketball?
Imi protejeaza glezna adidasii Low de baschet(adica cei care sunt mai josi), si un review adidasilor nike airmax infuriate low?
Ce se întâmplă când într-un meci de wrestling, unul dintre wrestleri e epuizat si nu mai poate continua scenariul? (Ma refer la wrestling-ul dat la televizor)
Buna, Prietena mea ar vrea s-o invat niste tehnici de autoaparare si ea a citit pe internet ca o tehnica buna de autoaparare pentru fete este lovitura sub centura. Ce parare aveti?
Salut, m- am apucat de sala si e totul bine dar am o nelamurire, am inceput sa- mi calculez caloriile si pe fiecare ambalaj vad ca scrie [ de ex.] 500 kcal la 100 g, eu trebuie sa mananc vreo 3400 calorii...? (mai mult)
Salut am un bilet la bingo 1x2 bet pariuri sportive si un meci sa amânat ce se intampla cu restul pariului
Daca (,) castig Cupa Romaniei de box pot primi indemnizatie sportiva? Mai exact ce suma?
Am si eu o intrebare. Cum aflu numele de utilizator pe Casa Pariurilor? Multumesc
Am niste manusi de box care miros urat, le pot baga in masina de spalat? Daca nu, va rog sa-mi spuneti o metoda buna, dau funda!
Sall joc fotbal de un an la o echipa de juniori si acum traversez o perioada proasta.chestia e ca ma grabesc.si gresesc. cand am mingea las capul in jos si sprintez.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi care...? (mai mult)
Am 15 ani si vreau sa iau BCCA. Sunt prea mic?
Stie cineva daca in 2020 se face olimpiada de juniori?
Pentru cei care s- au apucat de curand de kickboxing sau de o arta martiala asemanatoare (sau pentru cei care isi amintesc cum a fost la inceput): Pareri? (in special cum vi s- a parut antrenamentul)...? (mai mult)
Manusile mele adidas ace training s-au zgariat ce pot face ca pe viitor sa nu se mai zgarie?
am 16 ani, fac 17 in Aprilie, am 80 de kg și 1. 80si m- am apucat de jumătate de an de sala dar sunt puțin gras, adică am un strat de grăsime bunicel și am putina burtica.Pana acum...? (mai mult)
Cum sa castig la pariuri football ceva modalitati?
Cum sa devin un portar mai bun >?
In anul 2020 va fi si olimpiada de juniori?
Cine stie cum pot gasi programul t 25 intreg? am cautat pe internet si apar numai franturi
Vreau sa cresc in greutate, ma duc la sala, si am un plan nutritional ok. Vreau sa mai adaug un plus, iau creatina si as mai lua ceva. Ce recomandati? Whey, gainer sau vitamine?
HEY TPU! Sunt fata si as vrea sa incep sa joc fotbal.Ce m ar putea ajuta sa practic unele scheme, si as putea sa joc cu baietii? Pentru ca am un prieten bun si as vrea sa joc unde joaca si el.
Am o problema legata de silueta care pur si simplu ma afecteaza rau. Mai exact, am 56 de kg si arat foarte bine imbracata, dar problema este ca dezbracata arat hidos deoarece mi s- a acumulat...? (mai mult)
Salut frati sportivi. Eu ma apuc de sală. Am 1.83 si intre 80- 85 de kg nu sunt sigur. 17 ani ...? (mai mult)
Am o întrebare: dacă o echipa din liga 1 intră în faliment sau ceva de genul în ce liga continua?
Am slăbit 22 kg, am 16 ani, am 65 kg și încă mai am putina burta, cred ca e celulita, nu ma pricep :)) dar vreau sa dispară, merg la sala, ar fi indicat sa ma împachetez in folie...? (mai mult)
Știți vreun magazin din România care vinde încălțăminte pentru fotbal de la firma italiană LOTTO? Magazin, nu online. Mulțumesc mult!
Vreau si eu o parere despre Ideal Protein Redis.Am inceput sa le iau impreuna cu vitaplus,polen, omega 3 6 9, spirulina,Lcarnitine
Un site unde sa pot sa vad transferurile pe care le fac echipele din Liga1?
De ce Barcelona nu il poate folosi pe Coutinho in Champions League?
Vreau sa confecționez un arc și am o bucată de salcam de vreo 2 m și lăsat la uscat cam un an și ceva. Ce spuneti este bun sau ar trebui sa aleg un frasin (doar verde ca nu am uscat )
Salutare,TPU! Are cineva idee cum este vremea maine pe pârtia Clăbucet? Daca este vremea nefavorabila, va rog sa-mi dați alte idei de pârtie din apropiere
Hey TPU! Am si eu o problemă, chestia e ca stau mult pe calculator (ascult muzica, ma joc mai vad un film) si de la chestia asta am inceput sa ma cocoşez de spate chiar si gâtu (zici ca arat ca o...? (mai mult)
Salut, am observat ca cei care fac MMA sau K1 au foarte multa forta in brate, in special in biceps. Eu fac sala de 10 luni, si azi am facut skanderberg cu un tip care avea mana mult, dar mult mai mica...? (mai mult)
Pot sa fac diabet daca sunt slab?
Cum trebuie sa fac abdomenele ca sa elimin mai repede grasimea? Daca le fac mai rapide ard mai multe calorii?
Sunt slab foarte slab. la 1, 72 inaltime am 40 kg. (16 ani) Credeti ca daca mananc de 3/4 ori pe zi + gustari intre mese si incep sa fac 200 abdomene, 200 flotari pe zi credeti ca ma ajuta cu ceva...? (mai mult)
Am o cutie de l carnitine si as vrea sa le iau.Sa le iau inainte sau dupa antrnament.Multumesc
Dacă fac un pariu sportiv, dau 3 lei pe bilet şi pariez 3-4 meciuri cât îmi iese câștigul? P.S. Dați-mi un exemplu ca să ştiu cum să calculez câștigul, vă rog frumos!
Salut, de luni ma apuc de sala. Vreau sa va intreb ce exercitii ar trebui sa fac pentru slabit? Nu ma prea intereseaza sa ajung "Muscle Man", vreau doar sa dau jos din kg. Am 1.77 si 89 de kg.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!