Salut! Poti sa devii profesor de sport daca te inscrii la "Sport si performanta motrica?" Care este mai buna? SPF sau EFS?
Salut, ce parere aveti de Titanodrol? Am 20 de ani fac sala de 3 ani am avut apogeul de 72 de kg 14% (bodyfat) iar acum am ajuns la 64 dupa 6 luni pauza.
Aş dori să încep să mă duc la sală, țin să menționez că fac football de câțiva ani iar acum sunt în off season, dar nu ştiu ce să fac, aş vrea un program specific footballului, nu ca al...? (mai mult)
Dacă fac sala și vreau sa ma apuc de kickbox și 3 zile ma duc la kickbox și in 4 zile La sala îmi pot menține aceeași masa musculară Kickbox ul nu vreau sa l practic de performanța doar bazele...? (mai mult)
Salut! Am o bicicletă Giant Trance 2006 cu un shock pe spate care culiseaza undeva la 2-3 cm. Stie cineva daca pot pune un shock mai mare? De exemplu de 160 sau 200?
Salut, dacă fac sala trebuie sa nu mănânc pâine multă?
Dacă fac sala și vreau sa ma apuc de kickbox și 3 zile ma duc la kickbox și in 4 zile la sala, îmi pot menține aceeași masa musculară? Kickboxul nu vreau sa- l practic de performanța doar ...? (mai mult)
Alibec... Prin inversarea silabelor (ali-bec) iese Becali. Să fie oare simplă coincidență? :)
Cu tot respectul pentru pasionatii de bodybuilding: De ce il numiti pe andreas münzer (si alti bodybuideri ca el) o legenda? Sau o inspiratie? Mi se pare stupid Daca un om moare de obezitate, ...? (mai mult)
Sunt indicate creatina si BCAA-ul unui incepator la sala?
Salut TPU, ce material imi trebuie la papuci pentru skateboard? Am inceput acum vreo 5- 6 luni cu pauză să fac street skateboarding, mi- au mai spus niște prieteni ca tenesi is cei mai buni și să...? (mai mult)
Buna, ce parere aveti despre salile 18 gym (cei care aveti in orasul vostru) ce plan alimentar ati primit, cum v-ati descurcat cu el?
Ce sporturi practicați acum in vacanța de vară?
Pentru bikeri! De ce cand dau stoppie simt dintr- o data in interiorul cuvetei o pocnitură? Nu am joc in cuvetă pentru ca a fost reparată de catre un service profesionist Ar fi probabil din șurubelul...? (mai mult)
Salut, știe cineva unde pot găsi un teren de fotbal gratuit sau cu iarbă în zona Drumul Taberei? Vreau să fac niște exerciții solo pentru fotbal, cu câteva jaloane și o minge, fără să deranjez...? (mai mult)
Stie cineva ceva cluburi/poligoane pentru airsoft prin Buzau?
Salut TPU! Care este cea mai buna sala din Focsani, care sunt preturile si exista reduceri pentru elevi(la liceu)?
Dacă ma joc cu o minge de fotbal la soare aceasta se poate dezumfla?
Salut, Eu fac sala din nou de aproximativ 2 luni, destul de intens, iau proteine - izolat de mazăre, pentru că sunt vegetarian. Vreau să mai scad câteva kg, normal că vreau să pun și...? (mai mult)
Au șansa cei de la Farul în preliminariile Champions League sa treacă de cei de la Sheriff Tiraspol? Au făcut ceva transferuri tari cei de la Farul? Rapid București nu joacă ediția asta nici măcar...? (mai mult)
Salut, ce pot sa fac daca am 15 ani si obosesc la alergat rapid? Mentionez ca fac sport si am viteza
Salut, mi-am cumpărat o proteina și nu am primit o cupa pentru măsurare, câte linguri sa pun?
Salut TPU, e mai bună casca pentru bicicleta normală sau full face, voi ce casca recomandați pentru urban free ride și downhill?
Pentru persoanele care practica arte martiale,ce sala recomandati? Ma gandeam la Stoica Brothers Fight Academy si la sala lu' Catalin Morosanu, pe care din cele doua ati recomanda-o?
Dacă vreau sa fac cardio cu vesta de greutăți(10kg) îmi poate afecta creșterea?
Salut TPU, e normal ca la bicicleta să se miște foarte puțin ghidonul sus jos ca și cum tremura când merg cu ea? Eu fac cel mai mult urban freeride cu ea dar și când sar scări nu se întâmplă...? (mai mult)
Salut. Fiolele de testosteron enantat se pot bea? Au același efect? Se întâmplă ceva diferit daca le bei? Vreau răspunsuri strict pe întrebare. N- am nevoie sa- mi zică nimeni că nu- i bine sa ...? (mai mult)
Salut, am 14 ani 1 78 si 67 de kg si as dori sa ma apuc de sala, in principiu as vrea sa mai slabesc in partea de jos si sa pun masa musculara, o recomandare va rog?
Cine este the goat a fotbalului Messi sau Ronaldo?
Salut, Fac sală și cardio de câteva luni, sunt vegetarian, iau proteine vegane (izolat proteic din mazăre) dar mă gândeam să iau și Creatină monohidrată (cea mai comună de pe piață,...? (mai mult)
Salutare TPU! Vreau sa organizez un turneu de mini fotbal si vreau sa stiu urmatoarele: -Unde mai pot gasi un arbitru -Unde as putea gasi echipele -Alte idei pe care credeti ca ar trebui sa le stiu
Salut, stie cineva o sala de wrestling (lupte libere sau greco) in Brasov?
Am 12 ani, 163, fac sala cu 15 kg uneori si 5 kg mult la biceps. De 4 luni parca tot aceeasi inaltime am, mai pot creste? Si daca nu mai fac sala si ma apuc de sport, mananc sanatos mai pot creste?
Salut TPU. De la o vreme am decis sa țin dieta și sa îmi număr nr de calorii astfel cât sa fiu în deficit. Dar as fi vrut ca în timpul liber sa mai fac niște exerciții usoare cât sa ma ajute...? (mai mult)
Frate nu înțeleg de ce fotbaliștii români nu sunt adaptați fotbalului modern unde se face diferența ce fel de antrenamente fac englezii, spaniolii, italienii chiar asa de slabi suntem noi ca țară,...? (mai mult)
Fac sala de un an, dimineața, deoarece îmi permite programul însă în curând voi incepe alt loc de muncă și nu voi mai avea timp de sala, nici de diete, deoarece vreau sa sau jos burta. Daca...? (mai mult)
Salut! Vreau sa- mi fac o bara de tractiuni dar eu cu construcțiile si astea nu le prea am. Dar ma gandeam totusi sa iau 2 stalpi de lemn de 3m, ii bag aprox 60- 70cm in pamant si umplu gaura cu beton,...? (mai mult)
Buna ziua TPU. Sper sa gasesc aici cat mai multe opinii in legatura cu confectionarea unui lemn bun pentru formarea une- i palete de tenis de masa profesionala plus fete. Vreau sa- mi fac o paleta dar...? (mai mult)
Am si eu o intrebare,la o echipa de fotbal,trebuie sa dau proba, stiu dar stie cineva din ce dau proba?
Buna! Eu am 12 ani și vreau să slăbesc și să pun mușchi.Este bine daca iau pudra proteica in fiecare zi? Numai pentru un shake in fiecare zi
Salut! Vreau sa știu cum se mai calculează media pentru licee sportive.
Steaua sau Dinamo, ce preferați?
Buna, practic sala de ceva timp insa nu stiu cum sa ma joc cu greutațile (app, sunt fata, varsta de 18 ani ) imi doresc masa musculara însă vreau sa fiu mai precauta si sa nu adaug greutati foarte...? (mai mult)
Daca portarul are mingea sub picioare si mingea este pe gazon, jucatorul advers poate lovi mingea? Si in cazu cand are mana pe minge si mingea tot pe sol, fara a lovi portarul, doar mingea. Este fault?...? (mai mult)
Bună, dacă te masturbezi și oprești ejacularea să iasă spre exterior mai scade din performanța sportivă? Eu știu doar daca elimini
Buna. Știe cineva o sala Fitness in sectorul 6(de preferat) sau in orice ce alt sector la care pot merge copiii sub 14 ani fara un antrenor personal și cu acord parental?
Cate kilograme pot slabi intr-o luna prin alimentatie si miscare moderata (mers pe jos, treburi casnice). Am acum 62 kg la 1, 60 m. Multumesc!
Merita sa-mi cumpăr o bicicleta Mountain bike? Am buget 1000 lei. Am auzit ca e foarte bună de off road și vreau sa ma plimb cu ea foarte mult. Credeți că în deal mare o sa obosesc sa urc?
O cunostinta de a mea care are 12 ani vrea sa se apuce de rugby. Ea a facut 2 ani ciclism dar nu a mai mers si mult timp parintii ei au incercat sa o convinga sa se duca la alte sporturi, dupa o pauza...? (mai mult)
Cat slabesc daca ma antrenez de 2 ori pe zi si dupa fac cardio? Ambele la nivel de incepator, timp de o luna, m-am apucat acum 3 zile si vreau sa fiu sigur daca chiar merita.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Littledoctor26 întreabă:
sabin89 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?