Am o mare nelamurire. Pe Android este la Magazin Play aplicatia In forma in 30 de zile. Are 5 categorii musculare de lucrat. Si fiecare nivel are 30 zile, nivel usor 1 si 2, mediu si greu. In ...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie o sală de kickboxing/k1 în București sector 5 dar să fie cu un antrenor bun, și dacă se poate și cât costă pe lună. FUNDĂ!
Salut, sunt mai plinuț, fac workout de 5 luni, imi puteti pune ce exerciții de sport sa fac pentru a slabi doar grăsimea de pe burta, si nu mușchii. Cate kcal trebuie sa mănânc la 15 ani. ...? (mai mult)
Care este greutatea normala pe care trebuie sa o am la 11 ani și 1.60, 1.61? In momentul de fata am 55-56 de kg Mulțumesc!
Are cineva un link bun pentru a putea urmari Copa del Rey, Spania? In afara de Total Sportek, care nu imi merge... As vrea sa vad diseara Real Madrid- Numacia... Multumesc (si ofer funda in cazul...? (mai mult)
Am 14 ani și sunt fata. Dar karate de 9 ani și pot să spun că sunt o fire sportivă. In vacanta de iarna am cam tras chiulul de la antrenamente. Acum doua zile m- am dus la un antrenament, ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre suplimentele de la Redis?
Hello, am nevoie de putin ajutor. Ce credeti, are rost sa ma inscriu http://www.pronutrition.ro/fitchallenge/? (Ca si participant) Timp de 3 luni respect ce zice un antrenor (sport+ alimentatie+ suplimente)....? (mai mult)
Vreau sa fac sport de performanta. Ce imi recomandati avnd in vedere ca am 15 ani
Salutare, TPU! Am 16 ani si as vrea sa imi imbunatatesc saritura in lungime, momentan sar cam 1, 70-1,80 si as vrea sa ajung la 2, 10-2,20. Aveti ceva sfaturi?
Am nevoie de un om care știe ce vorbește nu prostii, mănânc la regim de cam un an de zile, gen mănânc sănătos doar, pentru că fac box, dar m- am săturat, vreau sa mănânc si eu ce vreau,...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum imi lucrez muschii abdomenului pentru a face patratele. De fapt am patratele dar nu foarte bine definite. Vreau sa stiu de cate ori pe samptamana sa ma antrenez cat si in ce...? (mai mult)
Sor mea are. 12, 13 ani. Nu stiu sigur :)) Dar pana in 13 sigur are. A inceput sa zica ca vrea sa faca box si dupa ce s- a chinuit sa o convinga pe mama, si a dat seama ca nu stie unde sa ...? (mai mult)
fac box de 3 ani iar de 1 an mănânc doar sanatos, fără dulciuri fără prostii. iar este unu care face de 1 an și mănâncă ce vrea, shaorma, mc donalds orice și are rezistenta mai...? (mai mult)
As dori sa achizitionez o bicicleta, dar nu ma pot decide.Nu sunt un cunoscator in domeniul biciletelor dar as dori o mountain bike care sa fie pana in 1200 lei. Apelez la cei care au cunostinte in acest...? (mai mult)
Ceau. Este cineva de aici care merge la sală la smartfit 1 din Timişoara? ( daca e cineva sa ma contacteze ) Multumesc.
Salut baieti! Eu maine vreau sa ma duc la sala(13 ani aproape 14 nu vr sa aud ca e prea devreme) as vrea sa stiu daca trebuie un parinte de al meu da semneza sau poate si un alt om care nu este in familie?...? (mai mult)
Salut, un prieten a facut sala timp de o luna iar in momentul actual a trecut o luna si 2 saptamani de cand nu mai face sala El mi- a trimis o poza cu muschii lui cu toate ca se vede PhotoShop in poza...? (mai mult)
De ceva timp mi-au aparut niste "pete" mov pe biceps. Posibil sa fie de la efortul depus la sală?
Buna! Am 11 ani 1.65 si 65 kg cum as putea slăbi as vrea sa am macar 55kg?
E tarziu sa ma apuc de baschet la 15 ani? Eu zic ca am o inaltime adecvata pentru acest sport, plus ca am precizie in aruncari, adica de la 3 puncte dau usor. La echipa de baschet a scolii am facut 20...? (mai mult)
Salut vreau sa ma apuc de sala si am o intrebare care ma tot macina nu stiu in ce categorie de tip somatic sunt deoarece sunt slab dar umerii am lati brate si biceps facute iar pot sa spun ca am multi ...? (mai mult)
De saptamane viitoare doresc sa ma reapuc de sala. Pana acum am facut pe grupuri de muschi, dar acum vreau doar sa alerg pe banda. Recomandati- mi o alimentatie corecta. Am 16, mananc o data...? (mai mult)
Pe casa pariurilor pot sa pariez ca FC Barcelona va lua Primera Division?
Steroizi Vreau un ciclu de steroizi adecvat pentru varsta mea si fizicul meu. 20 de ani, 1.83, 63kg Nu conteaza pretul, vreau doar produse de calitate. Vreau un ciclu pentru incepatori, 1-2 luni
Stiti o echipa de fotbal feminin in Bucuresti? Va rog, vreau neaparat sa ma inscriu. Nu sunt incepatoare... Va rog sa ma ajutati!
STEROIZI / Incepator Salut. Am aproape 20 de ani, 1.83 si 63kg. Dupa mai multe incercari esuate la sala am hotarat sa trec la urmatorul stadiu, steroizi. stiu ca nu este tocmai varsta potrivita, la...? (mai mult)
Stie cineva unde se practica karate kyokushin sau kung fu (orice stil mai dur) in Timisoara?
la baschet conteaza la maiou si sort ce firma sunt? (adica nu sunt Nike, Adidas, Under Armour) Tot ma simt bine in echipament si daca nu sunt de firma? P.S. maioul si sortul meu sunt Kipsta.
Buna ziua TPU! As vrea să slăbesc.Am 180 cm, 80kg, 14 ani. Mă puteți ajuta cu un sfat sau chiar sa îmi spuneți ce trebuie sa fac. In afara de SALA sau SPORT, merge orice. Vreau sa ajung până...? (mai mult)
Aș dori să mă apuc de un sport.Am 13 ani si mă gândeam la judo sau karate...scrima...Ma plictisesc foarte tare si imi e dor sa practic un hobby.Vreau un sport in care sa pot face performanță, dar...? (mai mult)
Vreau in curand sa merg la sala ai as vrea sa ma tin tot anul 2018... cu ce ar trebui sa incep? Gasesc undeva cv tutoriale video? Nu am nici un habar doar stiu ca vreau sa pun cv muschi pe mine:) Multumesc ...? (mai mult)
Ce parere aveti de antrenamentul asta? Luni:Piept- triceps- abdomen Marti:Spate- biceps- trapez Miercuri:Umeri- picioare Joi: La fel ca luni Vineri: La fel ca marti Sambata:La fel ca miercuri ...? (mai mult)
Este adevarat ca daca esti in crestere si ridici greutati ele te vor tine pe loc?
Am 15 ani și vreo 40 și puțin de kg. Sunt puțin slab dar nu mi se vad oasele idk... Oare pot sa fac un sport de genul judo? Ar ieși ceva? Dau funda :>
Salut tpu.Am 16 ani si a si vrea sa ma bag la box/mma.Ce credeti la varsta asta se mai prinde ceva de mine? am 56kg
Salut, Prietena mea m-a rugat s-o invat niste tehnici de autoaparare. Imi puteti descrie voi cateva? Merci anticipat.
am o intrebare.fac scrima dar antrenoru meu nu ma lasa la concursuri desi eu vreau.e normal sa nu ma lase? fac scrima de 3 luni
Care sa aleg dymatize super mass gainer sau giant weider mega mass 4000 61 de kg si 1, 73 multumesc
Am 14 ani, aproape 15, si am practicat undeva la 3 ani si 5 luni, fotbal. Din septebrie nu mai am unde juca. Din februarie este posibil sa ma duc la un club, adica Cs Jiul Petroșani. Din ...? (mai mult)
Vreau sa mă apuc de sala și îmi trebuie un program de antrenament și dieta pe toată săptămâna. Puteți sa mă ajutați? FUNDA Am 13 jumătate ani 1.74 înălțime și 53 de kilograme
La o inaltime de 1, 78 fara adidasi si 1.80 cu adidasi(poate chiar mai mult)ce marime mi ar trebui la cadrul unei biciclete? ps,, am 87 cm lungimea picioarelor
Hey mi-ati putea zice cateva diete fara carne si sa fieai multe fructe in el
Sall, TPU.Ce exercitii sa fac pentru masa musculara? Va rog sa imi da- ti sfaturi despre ce as putea manca pentru masa corporala peste tot corpul(Picioare, Muschi la maini, muschi la abdomen, pe piept,...? (mai mult)
Hei TPU De exemplu daca o bicicleta are 8 viteze iar cealalta 9 viteze e posibil ca cu cea de 9 viteze sa urc mai usor la deal?
Acum 4 luni m- am apucat de sala pentru a mai lua in greutate (eram destul de slab), in primele 2 luni am luat destul de mult si sunt multumit insa acum am cam stagnat in ultimele 2 luni (nu pot sa cresc...? (mai mult)
Hei TPU dupa ce folosesti steroizi (mai exact danabol ) care sunt efectele pe care le au asupra fizicului tau? Din ce am inteles acestia te maturizeaza fizic si favorizeaza cresterea parului si ...? (mai mult)
Intrebarea e mai mult de curiozitate: Sunteti de acord cu afirmatiile de mai jos? (hope not) Si daca da, cu care? 1. Lucratul cu greutati opreste cresterea si are efecte negative asupra oaselor. 2....? (mai mult)
Practic culturism, sunt la inceput, sunt la punct cu dieta insa astazi ma simt foarte rau si nu pot sa mananc nimic, am incercat sa mananc si am varsat tot. Am luat o portie de aminoacizi sa evit starea...? (mai mult)
Aș vrea să mă reapuc de sală am făcut un an și de șase luni am luat o pauză, problema e că nu știu ce aș putea să mănânc dimineața când sunt la liceu.Eu plec la ora cinci și mă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!