Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Februarie 2025 sunt:
am 18 ani si 1, 73 61 de kg si vreau sa ma apuc de sala ce supliment este bun pentru mine sa castig 5 - 6 kg intr- o luna Weider Giant Mega Mass4000 este mai bun ca dymatize super mass...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa aflu cu sa iti cresti viteza la alergare de exemplu (100m) am facut tot felul de antrenamente si nu prea merg puteti sa imi dati niste sfaturi? cel mai bun raspuns primeste funda.
Oare stiti si un antrenor de tenis de masa?
Pentru cei care au avut hernie de disc si li se interzice sa faca sport exista ceava exercitii sa se mentina in forma sa slabeasca putin?
Am 16 ani si am slăbit 21 kg, de la 87 am ajuns la 66 si fac sala, deși am 66 kg (ok zic eu) tot mai am putina burta si putini "sâni ":)))) credeți ca daca bag forța la sala o sa se tonifice...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma apuc de sala sa dau jos de pe mine :p Am 1.76m si 90 de KG si pana in vara vreau sa scap de cele in plus. Nu am mai fost niciodata si vreau sa stiu cum e. Merg acolo, imi fac un...? (mai mult)
Am nevoie de o aplicatie pe Android pentru calcularea zilnic a macro nutrientilor. Ce aplicatii imi recomandati? Multumesc.
Stiti cum se numesteun antrenor de hadbal?
E normal ca la 13 ani sa ai 50 kg?
Daca am un abonament worldclass care s-a rupt si vreau sa il reinoiesc trebuie sa mai platesc ceva in plus sau doar pretul normal al abonamentului?
Am nevoie de o lămurire de la pariorii care au conturi online.Primesc prin posta declarația aia cu impozitul? Sau cum trebuie procedat? Din cate am auzit, o primesc prin posta si o duc completată...? (mai mult)
Am 17 ani, 1.80 m și 85 de kg. Fac sala de 3 luni și observ ca mai mult slăbesc în loc sa pun masa musculara. Îmi puteți recomanda niște suplimente pentru masa musculara?
Salutare, as dori sa ma apuc de sala, sunt grasuţ de fapt gras ca am pus mult in ultimul timp si nu mai pot da jos, daaca imi puteti recomanda niste proteine pentru sala, un program pentru sala si...? (mai mult)
Astazi mi- a venit comanda de la MyProtein, si anume un gainer! Dar nu stiu cand sa il folosesc, adica, da, stiu ca se foloseste de 1- 3 ori pe zi, dar nu stiu cand(dimineata, seara, inainte de...? (mai mult)
Bunăseara, stiți in bucureşti vreo sală de fitness unde pot intra pe zi(adică sa nu imi fac abonament, sa intru si să platesc pe ziua respectivă sau pe 3 ore accesul in sală, asta pentru ca ...? (mai mult)
Saluuut TPU! Sunt baiat am 14 ani si vreau sa am o masa de muschi mai mare. Intrebarea mea este cum pot sa fac, muschi' acasa? Vreau sa- mi scrieti un program (adica fai nu stiu cate flotari la...? (mai mult)
Merge cineva la sală la Smartfit studio 1 in Timişoara? Eu o sa fiu nou pe acolo si daca e cineva pe aici care merge acolo? Nu de alta dar daca e sa mergem impreuna
Ce părere aveți despre SmartBet(sunt cote bune, merită să faci pariuri sportive la aceastăagenție,...)?
Din 15 ianuarie o sa merg la sala. (E prima oara cand merg la sala). Mi- am si cumparat de ce am nevoie pentru sala bine am citit pe net cam de ce am nevoie. ei bine nu cunosc pe nimeni de acolo...? (mai mult)
Cine poate spune cum se descifreaza Messi&co? Va rog mult!
Care este cel mai bun site pentru făcut pariuri sportive? P.S. Vreau argumentat.
Ma poate ajuta cineva cu o problema in legatura cu o bicicleta? In seara asta, in timp ce ma plimbam cu niste baieti cu bicicletele aud ca spune unu' ca nu ii mai merge schimbatorul de spate. Ne-...? (mai mult)
Pot sa consum dimineata un shake din 1 cupa de milk&egg30 gr, fulgi de ovaz 50 gr, 1 banana, miere 50 gr, lapte 200- 300 ml, pentru a pune masa musculara, pe restul zilei am alimentatia...? (mai mult)
Wrestling-ul nu se mai difuzează niciodată?
Eu am 1, 68 la 14 ani jumate, iar tata 1, 73, as avea sanse sa.l intrec pana la 18 ani?
Cum pui la punct un "smecher"? Vreau niste lovituri care sa nu il omoare, dar sa distruga, sa ii taie tot cheful de smechereala...
Azi ma duc la sala si nu stiu ceva. Am luat un program dupa net cu cateva exercitii si la fiecare scrie de ex, , 5 seri, 5 repetari". Intrebarea mea este. Fac un anumit exercitiu de 5 ori...? (mai mult)
Buna TpU care sunt timpii de executie si dozajul la flotari si tractiuni.
Care sunt aptitudinile pe care trebuie sa le trec pentru a intra la un liceul sportiv pe profilul de box
Care stie sa imi de'a o "dieta" asa ma drastică. (V'am înebunit cu întrebările de slăbit, scuzati-ma)
Ce sa fac ca la meciul de fotbal să nu obosesc uşor,nu sunt gras dar oricum joc o repriza si sunt mort. poate vreo bautura fructe,vitamine ect, orice please!
Buna as vrea sa inregistrez un record mondial care nu s-a mai facut nicaieri, nu stiu engleza ma poate ajuta cineva? cat costa inregistrarea? ce conditii trebuie indeplinite?
Cum sa slăbesc cât mai repede și cât mai ușor?
Am o intrebare: Am 15 ani, 1, 79 si 70 kg. Am un fizic destul de mare si puternic, dar cu procentul de grasime in corp putin cam mare. Vreau sa incep deadlifting dar nu sunt sigur daca ...? (mai mult)
Îmi puteți da mai multe detalii despre Big gym și Red gym din Brașov? Preț și păreri.Multumesc
Merita sa cumpar acest bmx? https://www.walmart.com/ip/20-Boy-s-Mongoose-RaidFreestyle-Bike-Red/55662672 Site-ul este de incredere?
Am vazut ca unele echipe de fotbal poarta numele de CSKA ( CSKA Sofia, CSKA Moscova). Ce inseamna CSKA?
Deci voiam sa intreb daca merita sa iau whey protein daca am 79 de kg la 1.82 m
ce videovloggeri romani in domeniul fitness-ului cunoasteti? Singurul pe care il stiu e angel fitness
Are cineva idee daca acest site livreaza in Romania? Cat timp dureaza pana ajunge comanda, costurile. http://www.prodirectsoccer.com/
Salut.Am 15 ani si 4 luni si 1.85 si as vrea sa cresc.Ce sporturi imi recomandati pentru crestere? Eu as vrea sa practic inotul in primii mei doi ani de liceu.Credeti ca inotul m-ar ajuta sa cresc?
Am 14 ani 1, 75 si 77 kg. Vreau sa ma apuc de sala sa slabesc si sa pun si masa musculara! Cine imi da cateva sfaturi cum pot slabi si sa pun masa musculara rapid si daca este nevoie sa iau...? (mai mult)
Salut, de unde pot cumpara Jordan-i sau Nike-uri de baschet in Constanta?
De curand m- a prins febra airsoftului si vreau sa- mi cumpar primul meu pistol. Pana acum m- am gandit la un Ruger Super Haws 8". Acest pistol este ok? Sincer sa fiu as vrea sa- l folosesc pentru...? (mai mult)
Cu danabol cresti mult in masa musculara, vreau argumente.
Sunt baiat, am 15 ani jumate si 1.70. Cam pana la ce inaltime voi creste si ce pot sa fac pentru a ma inalta? ( sporturi, nu pe cale medicala ) Fundaaa
ma intreb care dintre urmatoarele sporturi inalta cel mai mult? As vrea si aproximari in cm pentru fiecare sport in parte. Nu stiu de care sa ma apuc serios. Baschetul, voleiul, handbalul...? (mai mult)
Știe cineva când sunt probele de la Cluj(Ps.sunt portar)
Am o problema/nelamurire... fac sala de ceva timp si pieptul meu este asimetric, adica un sfarc este mai sus si unul mai jos. Remarc ca diferenta este foarte proeminenta si nu stiu ce safac....? (mai mult)
Fac atletism de performanța și am o problema cu emoțiile. Nu le pot controla și din cauza asta nu obțin rezultatele dorite la concursuri. Profesorul îmi spune ca sunt prea "moale" și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!