Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut cum imi pot mari viteza cand fug de cineva :? Sau cum imi pot facemai multa stamina(rezinstenta adica gen obosesti mai greu si ai enervie mai mult timp in comparatie cu alti)
Am pus pe un bilet la pariuri din greșeală Sub/Peste[1.5]/2 ce înseamnă sunt începător?
Dacă intru într-o agenție de pariuri și vreau să îmi fac un bilet,îmi trebuie să fac cont cum este online, sau pot să iau banii dacă câștig fără să am cont?
Salut Intrebare pentru cei care practica kickboxing sau muay thai (sau orice sport de contact in care exista lovituri de tibie). Este normal sa- mi apara vanati dupa fiecare antrenament in care dau...? (mai mult)
Pot încasa câștigul de pe un bilet jucat la SuperBet din alta agenție, din același oraș? Știu ca se poate din alta agenție din alt oraș, dar am aflat ca de curând se poate și din alta...? (mai mult)
Daca o persoana slabeste foarte mult, exista riscul de a aparea surplus de piele in zona burtii, pieptului, mainilor si picioarelor? Cum se poate remedia acest lucru? Sunt eficiente abdomenele, ...? (mai mult)
Salut, sa- mi raspunda cei care stiu. Am si eu o problema, in ultimul timp am vazut ca m- am ingrasat putin la fata si as vrea sa stiu cum pot sa dau grasimea de pe fata jos? Tin sa precizez ca nu...? (mai mult)
Salut.Am 15 ani si 4 luni si 1.85 si as vrea sa cresc.Ce sporturi imi recomandati? Eu as vrea sa practic inotul in primii mei doi ani de liceu.Credeti ca inotul m-ar ajuta sa cresc?
Am nevoie de niste sfaturi. Fac sala de ceva timp si m- am gandit sa cumpar un gainer. Am 17 ani, 1, 73 m, 60 kg. Sunt ectomorf, inainte sa ma apuc de sala eram foarte slab si fara pic de forta,...? (mai mult)
Cum sa devin un portar mai bun
Am 1.76 si 70 de kg As vrea sa scad in greutate si sa cresc in masa musculara. Vreau sfaturi de la cineva care cunoaște
La ce temperatura se tine cutia cu proteine Whey?
Heeei... este cineva dispus sa iasa la alergat in Bucuresti intr-un parc? Trebuie sa ies, dar singur nu prea e atat de distractiv.
Salut.Am 15 ani si 3 luni si 1.85.Eu sunt pe clasa a9a si as vrea sa fsc in a9a si a10a inot deoarece in clasa a11a si a12a ma voi axa pe invatat. Vreau sa merg in acesti 2 ani la inot continuu cu abonament(20sedinte/luna)inclusiv...? (mai mult)
Salut, știu pe cineva care mergea la second hand și cumpara tricouri de fotbal și apoi la revindea la un preț mai mare? Cum știa ce sa cumpere? Cum știa ce era original?
Ce sali fitness ieftine din Brașov, știți?
Partia Dealu Negru din Vatra Dornei e deschisa?
Păreri Black gym sau Up&down fitness center din Brașov? Mai multe detalii despre tarif și program daca se poate.
Buna,stie cineva cum se poate confectiona o freza pentru pescuitul la copca?
Neața. sunt fata si vreau sa ma apuc de box. stiti vre un antrenor bun care sa nu ma trateze diferit fata de baieti. pentru ca am auzit povesti nu prea fericite.
ma gandeam sa imi cumpar un echipament de baschet bun si aveam optiunea sa imi iau de pe site- uri din strainatate gen Amazon, Eastbay, Prodirect. Si ma intrebam daca ar costa mult transportul...? (mai mult)
Cate calorii ard daca fac zilnic 100 de sarituri in foarfeca, 100 abdomene, 25 genoflexiuni, 100 fandari si 15 minute de mers cu bicicleta?
Salut, am 18 ani, 180 cm, 79 kg in primul rand vreau sa stiu daca e bine, adica facand anumite exercitii sa nu ma opresc din dezvoltare. de asemenea e posibil ca unele exercitii care pun presiune ...? (mai mult)
vreau si eu sa ma inscriu la un curs de majorete. Bucuresti, pentru varstele 11-14. unde as putea sa ma inscriu?
Unde se da WWE in Romania.Nu-mi trebuie in romana.E pe EURO SPORT? Daca e cand e live.Cand se dau reluarile? Funda evident.
Ce timp scoteati/scoateti pe 50 m?
Hey caut muzica free copyright gen trap (beat drop)scrieți multe că unele mi sunt cunoscute ceva ce să se potrivească la un video cu fotbal ca la Freekickerz. Canalul meu I0N F00TBALL.
Îmi puteți spune niște exerciții nu prea grele dar care sa ma ajute sa slăbesc fără dietă?
Ce parere aveti despre bicicleta Rockrider 560? Multumesc
Exista lectii de arte martiale europene (HEMA) in Bucuresti? Ma refer la sabii si scut si alte chestii asemanatoare.
Sunt pariori sportivi pe aici? Ce sistem folositi? Multumesc.
Salut.Vreau sa imi cumpar primul meu longboard si nu prea stiu cum merge chestia asta.Prefer un longboard sa fie drop down nu drop trough si sa=l folosesc sa ma plimb si down hill. Aveti niste recomandari...? (mai mult)
Salut Stiti cumva vreo sala care face simulari al traseului aplicativ pentru scoala de politie? Zona medgidia sau constanta.Multumesc
Vreau sa stiu si eu care e cel mai rapid om pe 50m? Eu am scos pe 50m 5:00
Salut am 13 ani si as vrea sa imi cumpar un longboard.Imi puteti recomanda niste longboarduri rezistentei si bune pana in 250 lei? va roog
Salut am 15 ani si mi am luat o haltera de 5 kg. Fac cam 100 repetari in 10 serii. Am mai lucrat si in trecut cu un ghiozdan umplut cu carti ca n am avut ce face. Vreau sa stiu daca aceasta haltera sau...? (mai mult)
Cine este tipa care a fost prezenta la Colosseum Tournament - Vikings? Era imbracata in verde.
vreau sa cer o parere despre anumite produse proteice. Folosesc MASS FORTE CREATIN R de la Redis si vreau sa trec pe Pro Mass de la Pro Nutrition doar ca redisul are 22.5g de proteina iar Pro...? (mai mult)
Ce se intampla daca bag o minge de handbal in apa? Sau cum as putea sa o curat de clister?
Salut, nu prea sunt cine stie ce familiarizat cu suplimentele pentru sala, oricum ma gandeam sa folosesc whey + creatina, treaba e ca nu stiu daca e asa buna combinatia asta, astept raspuns, bafta.
Am dat mingea intr-un sant si acolo este o mortaciune cum sa putea lu-a mingea? Mi-e foarte frica si foarte scarba de mortaciuni?
Salut, am 14 ani si 1.78m si ma gandeam sa ma apuc de sala incepand cu luna februarie. Puteti sa imi recomandati un program mai usor, dar destul de eficient? Tin sa mentionez ca eu consum shake- uri ...? (mai mult)
eu sunt sportiv de perfomanta, practic MMA cam de 4 luni, in trecut am facut si Karate si lupte libere. Am inceput sa ma antrenez si in afara antrenamentelor de la sala, mai exact sa ies la ...? (mai mult)
Cum îmi pot întări pumnii pentru a lovi mai tare?
Buna TPU am o intrebare.Este in cluj sala de forta in care sa iti lucrezi corpul cu un profesor, daca da as vrea sa stiu unde.
Are cineva idee cand lanseaza Panini albumul cu stickerele pentru CM din Rusia, actualizat cu grupele si meciurile care se joaca?
Aplicatii WEB: Vrei sa scpai de grasime, vrei sa- ti mentii corpul sanatos? Aici ai toate aplicatiile web care de ajuta sa scapi de grasime si sa- ti mentii sanatatea asa cum trebuie! Sa incepem...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare: cu adidasii de sintetic alunec pe sala?
De la exercitii fizice la sala fundul se intareste? Daca faci anume exercitii pentru fese.
Am 16 ani 1, 55m şi 70kg Burta- 86cm Solduri- 104 cm Picioare- 64 cm Bust- 102cm Mâini - 35cm Mult nu? incerc tot felul de metode pentru slăbit. Nu mănânc mult de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)