Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Februarie 2025 sunt:
Fac sala de 6 luni. Am crescut foarte mult, am facut bratul de la 36 la 42. Fac biceps cu 15kg intr- o mana, trapezi aproape cu 100kg, picioare cu 200kg...in fine ati inteles la ce ma refer, in prima...? (mai mult)
Ce parere aveti despre urmatoarele kendame: a)sweets pro model William Penniman b)sweets pro model Matt Sweets c)sweets Romania va rog raspundeti repede. DAU FUNDA!
E târziu să mă apuc de gimnastica la 12 ani?
Spuneti-mi ce sa fac ma doare spatele mijlocul coloanei, inainte nu am avut asa probleme facem. Sport si nu ma durea dar acum cand fac efort, sau es afara....In frig ma doare.
As vrea sa ma reapuc de facut sport, insa simt ca dupa o pauza de 2, aproape 3 ani, nu mai pot face nimic, daca aveti vreo solutie ce as putea face, anumite lucruri care m- ar putea...? (mai mult)
De ceva timp joc OSM și când dau să- mi aleg o echipă observ că de cele mai multe ori echipele mai bune dintr- un campionat (real, barsa, Bayer, juve, etc) sunt blocate (le poți lua cu 200 de...? (mai mult)
Recent m-am apucat de sala si as dori un program de antrenament de la o persoana cu experienta. Pot lucra anumite grupe deficitare mai des?
Fac sală de 3 luni iar în acest timp am incercat sa execut fiecare exercițiu perfect si am si o alimentație potrivita pe care o respect. Intrebarea mea ar fi : Cu ce suplimente sa incep?
Saptamana viitoare voi merge la patinoar prntru a doua oara.As vrea sa stiu niste notiuni de baza pentru patinaj, pentru ca nu vreau sa imi rup ceva
Salut, am si eu o probelma de ceva timp adica mai exact cam de o luna si 2 saptamani m- am apucat sa in fiecare seara ceva flotri si chiar se observa ceva la piept si brate dar problema e alta... cand...? (mai mult)
Va Salut. as avea si eu o intrebare dati- mi va rog frumos niste sfaturi de a face exercitii de sport acasa adica sa (ridici greutati etc), vreau sa spun ca am 1, 88m, 69kg, si sunt baiat da si ...? (mai mult)
Hei De cam o luna am inceput sa fac exerciții de pe diverse site- uri pentru a putea face sfoara De când eram mică voiam sa fac sfoara mai ales fiindcă aproape toate colegele mele puteau De- a lungul...? (mai mult)
Fac box de 1 an și ceva iar până acum mâncam haotic, orice apucăm, dar acum, vreau să schimb asta. Mi- am dat seama că am nevoie de o alimentație sănătoasă, țin să menționez...? (mai mult)
Hei TPU ..revin din nou cu aceeași întrebare și aș vrea un răspuns cat de cat clar ..am corpul ( după pererea mea) destul de scurt, îndesat nu stiu cum sa zic ..scurt in lungime ..mai exact ca ...? (mai mult)
Cam câte kg are un ectomorf?
La loterie la lucky six cum pot castiga? Si pe ce pariuri pot pune? Si cum se calculeaza castigul la 6/6 nr castigatoare? Ms mult de tot.
Buna Sunt interesat de motocicleta Kawasaki ZX500B Este o motocicleta buna
Sambata este el clasico cine credeti ca va castiga meciul? Eu cred ca Barcelona va castiga meciul la un gol diferenta.
Se merita sa iti cumperi PS4 si sa te joci fifa pe el? De unde imi pot lua ps4 adica unde e mai ieftin sau de unde il pot lua impreuna cu fifa18?
Salut.Fac sala de 3 luni, 3 zile pe săptămână și mi am luat niște pastile:zinc, opti- men, omega 3.Are ceva dacă le iau și când nu fac sala? De exemplu, nu prea o sa ma mai duc la sala ca vin...? (mai mult)
Buna, sunt baiat si am 15 ani. As vrea sa slabesc putin in zona coapselor (in zona picioarelor). Ce exercitii ar trebui sa fac? Ce ar trebui sa mananc?
Dacă trag de fiare și alerg 20 de minute pe banda, am șanse să slăbesc 20 kg? Vreau să precizez că mă duc la sala de luni până vineri și am un deficit caloric.
Salut, as dori sa mi cumpar un echipament de fotbal (tricou, pantaloni, ghete). De unde as putea sa mi cumpar.
Saluttt, doresc sa mi cumpar niste manusi de portar cu fier. De unde as putea sa mi cumpar?
Ati facut skanderberg vreodata cu mama voastra?, Eu da si m-a batut :)):)):((
Salut, va rog ajuta- ti- ma cu o problema care o am de cateva saptamani, am pus cateva kilograme (13 kg) si vreau sa le dau cat mai repede si cat mai cu succes jos ce ar trebui sa fac ca sa slabesc acele...? (mai mult)
Pentru 1 luna de sala am pus bine masa? https://imgur.com/dlhbUlV, si inca ceva as avea potential genetic pentru concursuri?
Pe Ce bărbat ar pune la skanderberg fiecare dintre Antonia,INNA,Alina Eremia,Roxana Vancea,Andra, Anda adam?
La fotbal un transfer temporar e ceva gen ca împrumut sau cum este?
Hei, as vrea sa ma apuc de into săptămâna asta. Vreau și eu detalii despre înălțare, cam în cât timp m as mai înălța, ce trebuie sa mănânc, în cât timp mi se modeleaza corpul sau dacă...? (mai mult)
VREAU SA FIU SI E ASA DE BUN CA Gianluigi Buffon LA Fotbal
Vreau si eu o parere legata de suplimente. Gainer sau proteine? gainer: https://www.myprotein.ro/sports- nutrition/hard- gainer- extreme/10615587.html Proteine:https://www.myprotein.ro/sports-...? (mai mult)
Credeti ca exista riscul de a fi lovit cu mingea fiind fata in momentul in care stai in interiorul unui teren de fotbal imprejmuit cu gard distanta dintre limita terenului si gard fiind nici macar...? (mai mult)
Cam ce exercitii sa fac ca sa lucrez spatele? La scripete? Cred ca asa se numea chestia unde tragi de o sfoara. Dar daca ridic greutati, gen cu 2 brate, nu se lucreaza si muschii din spate? Multumesc,...? (mai mult)
Vreau sa fac cadou unei persoane pasionate de sport, o minge de baschet. Dar una mai de calitate. Ce imi recomandati?
De putina vreme ma gandeam sa ma apuc de sala imediat ce trece Crăciunul. Stiu ca dureaza aproximativ o luna pana sa inceapa sa se dezvolte musculatura, iar dupa ce trece o luna vreau sa incep...? (mai mult)
Bună tuturor! Ce magazine online cu echipamente sportive la prețuri avantajoase imi recomandați?
Îmi poate explica cineva pas cu pas cum să fac un pariu sportiv online,apoi cum extrag biletul, cum aflu dacă câștig...
Pot slabi 20kg in 2 luni sau chiar mai putin de 2 luni daca fac sala in fiecare zi( cardio) si mananc sanatos si fac si insanity seara.
Cunoaște cineva un tipster de încredere sau un site cu ponturi ok la fotbal?
Ce inseamna World Wrestling Eintarneiment (WWE)?
Imi poate spune cineva ce grupa de muschi sau ce exercitii sa fac ca sa pot sa ridic greutati mari? Nu stiu cum sa ma exprim ca sa intelegeti, nu vreau sa ridic greutatiile in maini, asta pot ...? (mai mult)
Ce exercitii ar trebui sa fac ca sa ard circa 1000-1200 de calorii?
Am observat o chestie destul de, , ciudată" de când m- am apucat serios de, , bodybuilding" și exerciții, , bodyweight"..Acum o luna când m- am apucat aveam fix 51 de kg, iar acum ( ...? (mai mult)
Puteți sa îmi spuneți câteva exerciții pentru scăderea grăsimii abdominale?
Ce s-a intamplat cu doc hudson de nu apare in cars 3?
Ce s-a intamplat cu doc hudson in cars3?
Care credeti ca este cel mai frumos stadion de fotbal din România?
Cine e mai bun dintre Anthony Joshua si Tyson Fury?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!