Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Februarie 2025 sunt:
Se mai practica MMA in Romania?
FCSB-Lazio.Meciul tur de pe Arena Nationala e pe 15 02 2018 de la ce ora? Vreau raspunsuri precise?
Dau funda celui care ma invata pas cu pas cum sa fac un pariu online la smartbet!?
Ce capacitate ( ce număr de locuri) are noul stadion Ion Oblemenco al echipei CSU Craiova?
Dau funda celui ce mă învata sa fac un pariu sportiv online. P.S.Va rog frumos sa imi explicati pas cu pas ca sa stiu cum sa fac...
Pariori avem aici? Cine ma ajuta cu un bilet azi cu o cota totala de aprox 10
Hei TPU :)) am și eu o problema.m- am tot uitat la aspectul corpului meu și vreau să zic că îl am destul de mic IN LUNGIME, in latime nici nu mai zic
Pronostic la Craiova -CFR? Eu vad un egal un x.Voi?
În cât timp poți sa faci pătrățele?
Buna seara, TPU! La WWE, cand un wrestler intra in arena si se apropie de ring, un om sau o femeie spune ceva de genul "The following countant... is the wwe champion, Randy Orton" Spune de unde provine...? (mai mult)
La ce ora incepe Cristian Ciocan -Alexander Povetkin?
Cine si a cumpărat mingea Adidas Telstar? Si cum e mingea?
Care este diferenta intre o minge de fotbal replica si o minge de fotbal originală?
Ce pronostic spuneti la meciul de box dintre Cristian Ciocan si Alexander Povetkin? Eu merg pe Cristian Ciocan.Voi?
Care credeti ca e cea mai frumoasa centura din WWE in momentul actual?
Deci am o prietena care merge la sala de 3 saptamani si nu a slabit nici macar 500 g, si pe langa asta se umfla, este vizibil dar nu imi dau seama daca i se dezvolta muschii sau e de la altceva. Ea lucreaza...? (mai mult)
Buna am 13 ani si sunt curios daca pot sa ma duc la sala de fitness adică nu mușchi ci doar banda, bicicletă fiindcă trebuie sa ma antrenez fiindcă vreau sa ma duc la liceu la breaza de armata si...? (mai mult)
Ce exercitii de la sala iti opresc cresterea? Salut TPU.De ceva timp fac sala dar am o problema- sunt mic de inaltime dar inca in crestere. Imi doresc foarte mult sa cresc in inaltime si mi- e foarte ...? (mai mult)
Cine credeti ca e cel mai mare superstar din istoria WWE? Eu cred ca Jhon Cena fara doar si poate.Voi ce credeti?
Am nevoie de un rol de doua capre si un jdan(sau strigator cum se mai cheama cred) va rog help dau funda)
Care credeti ca e cea mai bună firma (magazin) de mingi de fotbal din România?
De ce cu mana stanga ridic o greutate mai mica decat cu dreapta si ce ar trebui sa fac?
Vreau să mă apuc de MMA dar nu știu la ce sală. vreau ceva serios, sunt din Braila.
Salut,știe cineva dacă se mai difuzează Wrestling in Romania? Și dacă da, pe ce canale?
Care credeti ca sunt până acum cele mai tari mingi de la un WC si un EURO?
Buna prieteni! Dati- mi cateva idei de activitati distractive specifice programului, , Scoala altfel" ce se pot desfasura in clasa, mai exact pentru cei mici din ciclul primar, la ora de educatie fizica....? (mai mult)
Am și eu câteva întrebări. Să zicem că vreau sa pun masa musculara și să dau jos din grăsime în același timp( am 1.81m și 73 de kg). Din câte am înțeles trebuie sa am un deficit caloric....? (mai mult)
Salutare, există vreun club/sala de pugilism/boxing in Galați? Știu că este de K1 și alte arte marțiale, dar caut o sala specializată doar in pugilism. Daca exista, in caz contrar sunt deschis...? (mai mult)
Să mă apuc de box la 13 ani? Nu mi-e frica de bătaie. Oare e prea târziu sau prea de vreme?
De ce Chris Jericho are porecla Y2J?
HELP. Mi-a venit menstruatia si am campionat la handball, câteva sfaturi pentru a evita scurgerile. Repede, va rog
Ce este strongman-ul? Este adevarat ca strongman-ul are voie sa foloseasca carlig la indreptari si powerlifterul nu? Si care este diferenta dintre powerlifter si strongman.
Pizza contine zahar?
Vreau să- mi recomandati un sport de contact care să ma ajute in bataia de strada si sa- mi dea încredere in mine. Acum nu vă gânditi ca vreau sa ma apuc de un sport ca sa bat lumea sau...? (mai mult)
Imi spune si moe cine unde mai sunt shaormerii socului kebap? In afara de cea pe bd chisina si bd 1 dec 1918, dau funda! Funda funda!
Exista magazin Adidas in judetul Sibiu?
Pareri pro si contra proteinelor cand mergi la sala? Va rog sa-mi recomandati ceva ce ati incercat si a dat rezultate. Funda
consum gainere de la pro nutrition si voiam sa stiu daca pot sa iau si BCAA si daca nu afecteaza daca le consum pe amndoua mentionez faptul ca o sa iau si creatia in curand... am 18 ani
Acel moment cand te pune mami si iubita la skanderberg e clar ca trebuie sa te apuci de sala nu?
Pe ce data o sa aiba loc tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României din acest sezon 2017 -2018?
Se angajeaza pasionati de mountain bike, adica sunt meserii disponibile pentru asa ceva in Romania?
Daca am mancat intr-o zi doar odata, si urmatoarea zi m-am dua la sala si am observat ca imi scade forta, poate fi din cauza asta?
Cum as putea sa imi cresc masa musculara acasa.La sala nu mai vreau sa merg la sala ca am o problema cu spatele si nu mai vreau sa risc. Precizez ca am 70kg si 1.75m
Ziceti mi scheme din astea pentru fotbal..pe net aflu da grele. ceva gen braziliana de astea
are ceva dacă iau gainere fără sa fac sala? Adică, ziua am activități de făcut, nu stau doar in casă, am și gantere dar n- am mai avut timp de ele, ideea e ca am 1, 73 și 55...? (mai mult)
Credeti ca o sa o elimine FCSB pe Lazio din UEL?
Ce antrenamente se pot face face pentru muschii atrofiati? Am avut o problema cu pieptul in trecut si acum cand fac sala nu vrea sa creasca deloc. Daca stie cineva antrenament pentru piept atrofiat sa ...? (mai mult)
Cu cine credeti ca o sa pice FCSB in UEL?
In cat timp pot slabi 20 kg, dacă fac sala aproape în fiecare zi de măcar o oră și dacă țin o dietă? Sunt băiat, am 16 ani și 1.70
Care credeti ca vor fi până la urmă echipele care o sa joace in play off in acest sezon in liga1?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?