Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Februarie 2025 sunt:
Am 14 ani si sunt din Bucuresti, sector 2. Practic parkour de 3- 4 ani, si acum incerc sa invat freerunning. As dori si eu o sala unde pot gasi saltele, foam- pit- uri si trambuline. Tin sa...? (mai mult)
Pronostic la Bayern Munchen- Paris Saint German?
Cine fabrica biciclete fitnes x fact?
Eu acum vreau sa ma apuc sa fac flotari si abdomene.Cate flotari si cate abdomene ar trebui sa fac pe zi in asa fel cat sa imi lucrez masa musculara, precizez ca am 13 ani?
Am 1.80 m la 15 ani. Inaltimea asta o am cam din clasa 8- a, e posibil sa cresc mai mult de atat? Nu as vrea asta si am incercat pe cat posibil sa influentez asta. Nu practic nici un sport, din...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma apuc de MMA, am varsta de 17 ani si 2 ani am practicat un sport. Vreau sa vă întreb daca ma primeste antrenorul de la MMA pentru ca deja am 17. Si poate nu vrea ca sunt destul ...? (mai mult)
Ce sala recomandati in Bucuresti pentru kickboxing? (nu de performanta ca am trecut deja de varsta la care sa ma pot apuca in scopul asta, dar o sala la care se face serios)
Salutare Tin sa precizez ca sunt o persoana destul de activa, fac miscare, joc de 2- 3 ori fotbal pe saptamana. Ultima data cand am fost la fotbal, am obosit foarte repede, ma simteam asa slabit...? (mai mult)
Azi trebuie sa dam o proba la ora de sport in care trebuie sa facem 25 de abdomene cu mainile la ceafa in 30 de secunde si daca facem sub 20 primim nota 5 dar daca facem 20- 23 primim noua iar daca facem...? (mai mult)
Hey sunt in clasa aVIIIa am 1, 70m,65 kg, am o forta musculara ridicata Adica sunt al 2 pe școala la sckundenberg si as vrea sa fiu primul, stiti exercitii pentru asta Funda!
Dacă ești sportiv (înotător) și vrei să pui masă musculară mai mare este bună folosirea proteinelor sau a creatinei?
E bine sau nu sa fumez înaintea unui meci de fotbal?
Buna seara TPU. As dori niste pareri despre Carnitina. Vreau sa slabesc putin am 185cm si 84 kg. A mai folosit cineva? Are efecte nocive asupra organismului? Si este ok sa iau daca am 16ani?
Am 16 ani si vreau sa mă reapuc de fotbal. Ideea e ca eu am mai facut aproximativ 4- 5 ani de fotbal si am avut rezultate bune dar am luat o pauza de 2 ani...forma fizica si rezistenta la efort am mentinut-...? (mai mult)
Cand vor incepe meciurile din campionatul mondial de fotbal?
Salut, am 17 ani si fac sala de 2 ani bag mancare calumea 600g de carbo 150- 200g de proteine pe zi si cred ca vreo 150- 200 de grasimi, scopul meu sa pun masa musculara pe mine, precizez ca nu prea pun...? (mai mult)
Salut, am si eu cateva intrebari. Care echipa este mai buna sau mai eficienta, Barcelona din 2009- 12 a lui Pep guardiola sau Realul lui Zidan de anul trecut. Si mai am o intrebare, cine credeti ...? (mai mult)
Salut, am si eu cateva intrebari. Care echipa este mai buna sau mai eficienta, Barcelona din 2009- 12 a lui pep guardiola sau Realul lui Zidan de anul trecut. Daca s- ar confrunta aceste echipe intr-...? (mai mult)
Pot sa iau creatina daca fac doua antrenamente pe saptamana. Daca pot cat sa iau si cand? P.S:
Salut sunt la liceul cu program sportiv si sunt pe profilul atletism si in semestrul 2 vreau sa ma transfer la fotbal. Pot?
Salutare oare ce se întâmplă dacă imi pun o furca pentru o roată de 26" la una de 27, 5"
Pentru cei care aveti acasa o banda de alergare, cateva intrebari: 1) ce model ati ales? Sunteti multumiti? 2) La ce aspecte esentiale sa ma uit inainte de achizitionarea uneia? De exemplu, sa aiba buton...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de sala si as vrea un stimulator gen tribulus etc, imi poate spune cineva daca este bun de ceva tribulus sau nu, si sa-mi dea alt produs stimulator, pentru masa musculara.
Am auzit ca stând atârnat de o bara poți sa cresți in înălțime. Mie mi- e rusine sa merg in parc spre exemplu si sa stau atarnata de o bara 10- 15 min. Ce pot sa fac? Nu va abateti de la subiect...? (mai mult)
Care lovitură credeți că este mai bună și mai năucitoare back kick sau acea lovitura de genul back kick dar cu o mână sprijinită pe sol(și poate știe cineva cum se numește această lovitură)?...? (mai mult)
Cine credeti ca o sa castige Campiontul Mondial din 2018 din Rusia? Cum credeti ca este mingea oficiala Adidas Telstar?
Pronostic la CSU Craiova - Viitorul?
Cand credeti ca o sa apara in Romania mingea de la Campionatul Mondial 2018 din Rusia Adidas Telstar?
Buna seara stimati cetateni.Ati putea sa-mi spuneti o modalitate pe care sa o pot utiliza gratuit pentru a vizualiza meciurile de fotbal din premier league sau din Spania, Italia?
Cat rezisti sub apa fara masca de oxigen
2 intrebari NUMAI PENTRU CINE E INFORMAT! Cum pot viziona Glory 48 online si numiti cateva jocuri 3D pentru barbati, de top. Multumesc
Daca fac antrenamente de kickbox pot sa cresc in masa musculara?
as vrea sa stiu niste exercitii pentru backflip, am 14 ani 1.70-1.65 cam pe acolo, si unde as putea sa il exersez
Cum credeti ca sunt grupele WC 2018? Si cu ce minge se vor juca meciurile de la WC2018?
Hey! Am 15 ani. Pana acum am facut doar dansuri, dar cand eram mai mica ( am facut 4 ani, iar dupa a fost o problema cu antrenoarea si m- am lasat), de atunci nu am mai facut niciun sport. As vrea sa...? (mai mult)
Pune o întrebare Cauta Caută întrebări şi răspunsuri Adolescenţi CristianCosmin28 Alege un răspuns câştigător Salut.Am 15 ani si 3 luni si 1.85.Eu am neglijat miscarea pe perioada...? (mai mult)
Am 2 gantere de 15kg fiecare imi pot lucra bicepsul si tricepsul, sau trebuie sa ma duc la sala…
Ce parere aveti despre acest program? Luni: Spate, Biceps Marti:Umeri, Triceps Miercuritongueauza Joi: Picioare, Biceps Vineri: Piept, Triceps Am pus bicepsul si tricepsul de 2 ori ...? (mai mult)
o gantera de 7 kg m-ar ajuta sa-mi dezvolt masa musculara la 14 ani,m-am gandit sa-mi comand de pe eMAG una, dau funda?
Pentru a avea rezultate, cam cate flotari si abdomene trebuie sa faci pe zi?
Ce as putea sa devin daca urmez facultatea de educație fizică și sport? Ce ar trebui sa urmez pentru a deveni ceva legat de fotbal( antrenor, manager, arbitru etc)? Multumesc!
Dupa cat timp as putea incepe perioada de definire, din moment ce am 75 de kg, 1.81, am putina burta, putina, si fac sala de 1 luna. Imi puteti spune? Cel mai bun raspuns primeste funda!
am de facut un exercitiu la sport care sa includa 4 elemente dintre : pod, lumanare, rostogoliri de toate felurile si sfoara ( optional ) si cumpana. Iar eu pot face doar cumpana si lumanarea...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa slabesc sa dau jos din grasimea de pe abdomen si si picioare imi puteti trcomanda nise exercitii pe care sa le fac acasa si stiu ca in acelasi timp trebuie sa am si o alimentatie corespunzatoare...? (mai mult)
Buna TPU cine poate sa imi spuna un program de sport vreau sa ma apuc de sală si de alergarii de preferat sa fiie in fiecare zii dar de cateva ore gen 4- 5 ore pe zi ambele deoarece am avut o depresie...? (mai mult)
cine imi poate recomanda o dieta sau niste sporturi pe care sa le fac sa slabesc de la 70 kg la 60-65 kg in 2 saptamani, multumesc :D
ma intrebam daca stiti vreun teren public de baschet in constanta. as vrea sa joc dar nu vad terenuri de baschet la fel ca in Bucuresti, exista mai multe terenuri in fiecare parc de acolo. ...? (mai mult)
m-aș apuca de sală pentru că vreau să slăbest am 95kg și ce exerciți mi-ar prinde bine. M-am gandit să fac cardio vreo 4 luni si după m-aș băga pe forță. P.S. mai și fumez.
Recent m- am apucat de karate kyokushin și îmi trebuie un kimono și o centură albă. M- am uitat în magazinul online a celor de la Budo Best și am văzut că scrie ca acel kimono are bumbac...? (mai mult)
Se poate slabi in timp ce pui si masa musculara la sala? Gen la exercitii fac special doar pentru marirea fortei si a masei musculare iar la final fac cardio.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?