Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU exista masini din alea din gta 5, si in lumea reala. adica masini, din alea care sar cu 4 roti in sus. si care pot face drifturi.
Vreau sa pun niste muschi pe mine ce exercitii imi puteti recomanda pentru biceps si triceps cu sau fara gantere si cate seturi trebuie pe zi! Multumesc!
Cum poți deveni sirena?
Salut as vrealua sa ma apucmai de unpe "sport" dar nu stiu ce sa aleg dintre undint bmx o trotineta street sau un skate. In primul randrand bmx pica pentru ca nunu vrea sa dauies aratia babi si maila amse...? (mai mult)
In urma cu o luna (cred) m- am lovit la antrenament la fotbal in urma unei contre am dat tibie in tibie cu un coleg. A fost destul de tare pentru ca ambii am dat cu forta. M- a durut ingrozitor....? (mai mult)
La meciurile de K1 Juniori se castiga bani?
Salut, Cam de la ce varsta as putea sa ma apuc de sala?
De unde as putea lua pastile cu hormoni de crestere pentru inalime?
Vreau sa ma apuc de voley, sunt baiat.Pana acum sunt in echipa scolii, adica sunt cel mai bun dar imi este ca daca ma duc intr- un colectiv nou se va rade de mine si etc, nu prea stiu sa servesc bine...? (mai mult)
Salut TPU Daca imi iau un sac de box si ma antrenez la el cate 30 de min in fiecare zi Ce beneficii o sa am in timp?
Nu inteleg care e faza in ufc cu interim champion? ce e aia? adica ai titlul, te bati cu campionul, daca castigi iei centura, daca pierzi, nu. ce e aia ca interim si nu stiu ce ca nu inteleg?
Ce inseamna pound for pound in box mma?
Am 15 ani și ma doare coloana în partea de jos a lombarului, cam doi cm în jos de unde începe fesa, eu nu cred ca e hernie de disc, deoarece nu ma doare când fac efort ci doar simt o durere...? (mai mult)
Salut, am vazut în Dechatlon mingi de liga1 la 90 de lei, or fi bune de ceva?
Cand faci academia de politie poti sa faci si un sport? Eu fac sport de performanta, dar as vrea sa continui si sa fac si academia de politie.
Salut am gasit astazi un arzator de calorii (l- Carintie de la isostar) vreau sa stiu cum sa il consum Pe el scria ca se bea unul pe zi, adica poti sa- l bei pe totodata sau iei cate o gura din cand ...? (mai mult)
Salutare! Vine iarna și aș vrea să îmi cumpăr o mască pentru față pentru a o folosi când merg cu bicicleta. Ce modele folosiți voi? Niște imagini, niște site- uri? Aș vrea ceva pe negru,...? (mai mult)
am aproape 14 ani (13ani jumate)mai sunt cam 4 luni pana cand voi implini si as dori sa ma apuc de taekoawndo ai as dori sa imi spuneti daca incep sa fac exercitii mai as putea face spagatul. ...? (mai mult)
Anul trecut mi- a placut mult fotbalul, l- am jucat cu plăcere și am participat chiar și la un concurs pe scoala contra mai multor echipe ( pe atunci eram a 5 a si am jucat chiar și cu...? (mai mult)
joc fotbal ..nu la vreo echipă :)) așa de distracție..am 19 ani și mna..m.am angajat și nu prea am mai jucat încă apar bine.dar când se apropie 2 de mine pnm.iau gol..pasează..sau mă ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de l pereche noua de adidași de fotbal pentru sintetic si nu stiu de care, as vrea pentru un sut mai bun, nu conteaza prețul, daca ați putea sa ma ajutați cu ceva, multumesc!
Vreau doar ajutor în a-mi cumpăra o bicicletă și nu stiu ce sa aleg intre "rockrider 520 b'twin " si "carrera vengeance"! Mersi anticipat pentru sfaturi
Cum trebuie efectuat strechingul inainte sau dupa antrenament. Sau mai depinde si de sportul facut? Am vazut ca parerile sunt impartite. Voi ce parere aveti?
Ce foloseşte (respiră) Naim în timpul competiției de weight lifting înainte să ridice?
Vreau sa cresc in inaltime am 1.75 si 18 ani.Mai crec macar 1.80? Si niste exercitii pentru inaltat in afara de ciclism si inot.
M- am apucat de facut flotari in pumni si vreau sa stiu daca e bine sa continui deoarece am inceput de 2 saptamani si am facut ca un fel de bataturi in zonele de sprijin, s- a ingrosat pielea, ...? (mai mult)
stie cineva un site cu articole sportive in general fotbal cu livrare rapida in Romania.
Buna ziua îmi spuneti si mie daca pun pe o echipa 1x sau x2 daca se termina 0-0 castig?
In ce consta numarul patratelelor de pe abdomen. Multesc anticipat si funda.
Am 16 ani, fac sala de 3 luni si am 2 probleme. Lucrez piept o data pe saptamana si tot nu reusesc sa slabesc in zona pieptului (am acei sani) si nu stiu ce ar trebui sa fac sa slabesc in zona...? (mai mult)
Îmi spuneți vă rog pe ce canal vor fi difuzate meciurile campionatului mondial de handball feminin 2017?
Salut, sa dau un exemplu: doi oameni unul de 1, 70m inaltime si altul de 1, 90m.Sa zicem ca cel de 1, 70 are bratul lung de 40 cm si cel de 1, 90m are lungimea bratului 50 cm. Daca acesti ...? (mai mult)
Am 18 ani abia impliniti, inaltime 1.75 si 75 de kg. Pana la varsta de 20 de ani am sanse sa ajung la inaltimea de 1.78 -1.79?
In cateva zile o sa ma apuc de sala. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1.Ce inseamna antrenament cardio, si cand il fac (adica inainte de a ajunge la sala, dupa ce termin sala, etc) 2.Ce...? (mai mult)
Cum pot sa slabesc intr-un timp relativ scurt? mi-am propus ca pana vara viitoare sa slabesc doar ca nu stiu cum. Sfaturi? Sugestii?
Fac karate de un an și vreau să- mi spuneți top- ul celor mai de succes lovituri mai exact la 1 vs 1, Kumite ( 1vs 1), și niște ponturi în timpul luptei pentru a fi în stare bună mentală și...? (mai mult)
Am inceput sa ma pregatesc pentru probele sportive de la liceul militar, dar am probleme la saritura in lungime, in care trebuie sa sar 2m din 2 sarituri...ce sfaturi imi puteti da sa sar ma mult?...? (mai mult)
Ce fac sa scap de grasimea de pe burta? Nu am burta umflata cum o au altii care mananca noaptea si paine multa... nu prea ma omor cu painea, pot aa spun ca mananc o paine intreaga la vreo 4 zile. Eu ...? (mai mult)
cine foloseste Daily Vitamins de la myprotein sau cineva care stie sa imi spuna si mi-e cat timp este bine sa iau, daca se face pauza, daca dauneaza cu ceva? Mutumesc!
Eu am 14 ani impliniti acum 2 luni si as vrea sa ma apuc de fotbal serios rau de tot. Nu am mai jucat fotbal pana acum decat prin cartier. Credeti ca mai pot sa ajung ceva? :( Am foarte mult...? (mai mult)
Am 16 ani si acum 3 luni m- am apucat de baschet. Este prea tarziu sa fac baschet la varsta asta? Adica uni se apuca din clasa 1. Sincer si eu mi- am dorit din clasa 1 sa fac baschet dar ...? (mai mult)
Există site-uri pentru pariuri sportive fara cazino? Adica DOAR pariuri sportive.
Sal TPU.Fac de 2 luni sala și m- am gândit sa iau niște pastile ca sa ma ajute.As vrea sa iau omega 3 și am mai văzut niște pastile numite alpha men care au un mix de vitamine.Îmi puteți spune ...? (mai mult)
As dori sa urc in greutate, am aproximativ 70 kg si 1, 85, daca folosesc proteine care se dizolva in apa, sunt o persoana activa, fac cardio, fac flotari, etc as putea sa pun si masa musculara?...? (mai mult)
Am 17 ani, aprox 180cm inaltime si 69/70kg. Fac sala de ceva vreme. Am vazut rezultate dar incet, dar am o mare problema. Eu sunt la o scoala de arte pe profilul de dans si dansez foarte mult,...? (mai mult)
Am si eu o mare intrebare? Cum pot da jos grasimea de pe burta? gen de pe abdomen si de pe partile laterale, in special vreau sa stiu cum pot da jos grasimea pe laterale cineva care a incercat si a reusit...? (mai mult)
Cum pot sa fac podul din picioare?
Hei imi puteti spune si mie cum sa fac patratele mai rapid. Vreau niste sfaturi.Deja merg la sala dar in afara de asta cam cear mai treabui sa fac.App am 15 ani si sunt fata
Cum as putea sa trec de un jucator la fotbal daca el alearga mai repede decat mine?
Vreau sa imi cumpar o paleta bune de tenis de masa. As vrea sa imi cumpar o paleta Joola Carbon. Ce parere aveti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.