Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cele mai bune lovituri intr-o lupta de strada?
am 12 ani şi aş vrea să mă înscriu la balet Nu zic neapărat o anumită şcoală, dar vreau să ştiu dacă trebuie să dau proba ca să pot fi balerină şi dacă da în ce constă...? (mai mult)
Ce zicepti TPU, care e echipa voastra preferata de football?
Cine poate sa imi clasifice centurile la kick-box?
stie cineva daca exista o sala de box in Craiova care sa inceapa antrenamentul intre orele 16-18
Salut, am o oarecare problema. Am 170 cm inaltime si 70 de kg. Problema nu e asta, problema e ca vreau sa fiu puternic, sa bat sa fiu mai masiv. Orice sfat e bine venit.
Salut, sunt un băiat cu o înălțime de 1.92 am 16 ani și am 94kg.M- am apucat recent de sala și vreau să cresc in masa musculară, dar vreau și să slăbesc putin. Țin o "dietă" impusa de mine,...? (mai mult)
Care este mai bun, x-plode pro nutrition sau arginina pro nutrition Ambele plicuri De care sa iau?
Ajută in vreun fel bicicleta staţionară pentru modelarea si tonifierea a posteriorului şi a picioarelor? Câte minute sunt necesare pe zi pentru a se vedea rezultate? Multumesc
Îmi puteți recomanda un magazin de unde pot comanda un kimono pentru karate kyokushin cu tot cu centura albă? Mă interesează să fie un material bun și un preț accesibil. Dacă vă întrebați...? (mai mult)
Pronostic la Juve - Barca? Eu zic ca castiga Barca la un gol diferenta.
As putea sa ma fac de 1, 80? Tata are 1, 74 si eu 1, 70 la 14 ani
Sunt ceva instructori de fitness pe aici? (Sau persoane care merg la sala) As avea nevoie de un atrenament pentru picioare si fund. Azi am facut eu, nu a fost aici antrenorul si mi se pare ca le- am cam...? (mai mult)
Hei! vreau sa stiu si eu ce sporturi practica fetele
Cum voi putea sa fac spagatul repede?
fac kickboxing de vreo 7 luni si vreau sa dau mult mai tare cu pumnul! Ce pot face ca sa dau mai tare cu pumnul?
Credeți că dacă mă apuc de făcut exercitii pentru spate pentru a avea o postură dreaptă( nu am scolioza sau probleme de genu, pur si simplu stând cocoșată, m.am obisnuit așa, și nu pot să...? (mai mult)
Dupa cate zile de facut exercitii fizice vor aparea schimbari fizice pe corp adica muschi vizibili? Am 175 cm inaltime si 80 de kg. De 2 saptamani am inceput sa fac exercitii fizice, acasa, cu...? (mai mult)
Ieri cand ma antrenam cu o sabie ea s-a rupt:( Si acum as dori niste site-uri de unde pot cumpara una noua. Poate fi o veche si clasica katana sau un rapier agil si ascutit.
Unde gasesc si eu un site despre aparate de fitness.Sunt interesat sa aflu pretul unor aprate.
Daca comand o bicicleta de camera o sa o primesc dezamblata?
Pot sa iau un cod de pe site-ul superbet si sa.l zic la doamna de la agentie si sa-mi treaca toate meciurile acolo pe acel calculator? Daca da, unde e acel cod?
Salut celor ce sunt din Iasi, ce parere aveti de sala Body line gym? As dori sa incep sa merg la scoala fiind o scobitoare as vrea si antronori normali sa fie sa- mi zica ce sa fac. Daca stiti alte sali...? (mai mult)
Ce credeti in aceasta seara la Suvivor Serios tag RAW sau tag Smackdown?
Ce stema ă carei echipe din liga 1 credeti ca este cea mai frumoasă in acest moment?
Dinamo sau CFR CLUJ? Eu zic CFR CLUJ.Voi?
Deci, vreau sa ma apuc sa fac acasa, ( nu la sala ca nu am timp sa merg) exercitii pentru un posterior bombat, tin sa mentionez ca am un posterior destul de ok si rotund, doar ca l- as dori putin...? (mai mult)
De ce câștiga atât de mult un fotbalist?
Fac sala si iau suplimente. Am voie sa beau alcool, mai exact un cidru de mere, odata la o luna sa zicem? Dauneaza muschilor si procesului de recuperare?
Am o intrebare fac sala si iau proteine. intrebarea mea este urmatoarea:proteinele se iau si sambata si duminica cand nu fac sala sau numai an timpul saptamani cand fac? Multumesc!
A achizitionat cineva sistemul "Omnifit" sau "Striere Totala" cum se numea inainte de Alexandru Popa? Ce parere aveti de acesta? L- a folosit cineva? Astept raspuns. Dau funda! ...? (mai mult)
Imi spunteti, va rog, programul pentru public de la bazinul olimpic Brasov?
Fac diaree de la creatina...ca pot face sa nu se mai întâmple acest efect advers?
Buna, am 14 si am facut un 1 jumate fotbal pe postul de aparator.Am simtit ca nu- s bun pe acel post si m- am lasat...mie imi place pe postrul de portar, am lungimea bratelor de 1, 60, 55kg si 1, ...? (mai mult)
De pe ce site pot sa imi iau proteine (prin rambursare)
Hey,Are cineva numarul unuor impresarii de fotbal...gen ana maria prodan? de preferat in seria A
Vreau sa Descarc și eu Rpes 2017 de pe site și nu știu cum se procedează cu Donația, cum se plătește?
Sunt intr- o dilema legata de sala.Am putina burtica de care vreau sa scap si in acelasi timp vreau sa fac si forme, respectiv sa lucrez cu greutati.Pentru a scapa de surplusul de grasime de pe abdomen...? (mai mult)
Ce înseamnă LB la cântar? Numărul de calorii? fiindcă la cântar când apăs pe buton este LB, KG.
Daca primesc un bonus pe betano si il pariez, ex 200 ron si fac din ei 800 ron ii pot retrage?
Am si eu o dilema.Dece mor fotbalistii pe teren? Pentru ca si eu sunt unul si mi- e cam frica.Din cate am inteles e din cauza la stopuri. Daca puteti sa imi explicati care e treaba.Sau macar ce ma ajuta...? (mai mult)
Salut fac sala de 3 luni si as vrea sa iau proteine, daca dupa 2-3 luni nu mai iau proteine, patesc ceva? Slabesc?
Buna am 18 ani nu sunt deloc multumit de mine.Sunt gras la burata si nu imi place vreau sa slabesc sa fac abdomen plat si frumos cu patratele stiti.Cum pot face asta ce sa mananc la ce bauturi sa renunti...? (mai mult)
De un timp îmi plac dansurile astea americane (gen ăla cu juju on that beat; billy bounce; Milly rock ). As dori sa îmi mai spuneți câteva miscari de genul asta pentru ca le ador. (Denumirea...? (mai mult)
Salut.Am și eu o întrebare. Daca ești gras și vrei sa faci masa musculara și să te tonifiezi, ar fi mai bine sa mai dai jos din grăsime și după să te apuci de o dieta cu proteine, sală și...? (mai mult)
Am tot facut flotari in ultimul timp iar de ceva vreme am inceput sa am o tendinita la ambele coate. este ceva normal?
O stie cineva pe Jayden Bratels? nu stiu daca am scris corect. ma rog Deci, danseaza Foarte fain si unele miscari chiar imi plac. stie cineva unde pot gasi miscari dinalea? ceva gen rolex sau watch...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8- a.Vreau sa devin luptător de MMA.Ce liceu /(mai apoi) facultate, trebuie sa fac, pentru a deveni ceea ce vreau? Nu vreau răspunsuri de genul sa ai putere, sa fii controlat ...? (mai mult)
Nu am luat supimente dar a-și vrea să incerc. E ok dacă încep cu creatina monohidrată? Fac sală de aproximativ o lună.
Am 15 ani si m- am apucat de curand de sala. Ma tot gandesc sa imi cumpar proteine insa nu stiu ce sa iau. Un coleg mi- a spus ca este foarte bun milk and egg. Mai tarziu am auzit ca nu e asa bun...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)