Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Februarie 2025 sunt:
Daca am bagat la pariuri ca in meci se inscriu peste 1.5 goluri iar meciul s-a incheiat 2-0 am castigat sau m-a scos?
Vreau sa cumpar si eu foi angrenaj pentru bicicleta. Si nu stiu cum trebuie sa le cumpar, dupa dinti, dupa diametru? Mentionez ca am 3 foi si 8v viteze, adica 24v Imi puteti spune cum sa...? (mai mult)
TPU, cum fac sa am cât mai multă forța? Nu ma interesează de masa musculară... vreau doar sa am forța multă rau, și sa fiu iute, sa dau cu pumnii rapid. Ce îmi recomandați sa fac? Am o...? (mai mult)
Salut exercitii cu gantera pentru piept? Am doar una singura
Daca esti grasa si faci sala de forta si tii si o dieta, slabesti?
Cum sa alerg mai repede? Ajtrrr pls
As putea sa încep gimnastica la 19 ani.
Vreau să încep să iau DAA (acid aspartic) O să iau doza recomandată si o sa fac exact ce scrie pe prospect dar întrebarea mea este daca pot apărea efecte negative? SUNT MINOR!
Am 15 ani si vreau sa iau proteine. Vreau niste pareri pentru Proteine pentru cresterea masei musculare - Gainer PRO, 1362gr (Muscle House) ps am 3 cuti
Care este cel mai important post de la handball?
Salut TPU,as vrea sa stiu,ce as putea face pentru a-mi creste masa musculara acasa,fara sala,fara haltere si etc,dau funn da, si un regim sanatos care m-ar ajuta la la dezvoltarea masei musculare
Salut am 14 ani fac de 9 luni sala si as vrea sa stiu daca pot incepe sa iau suplimente
Vreau sa dau cu mai multa forta in minge ce exercitii pot face ca sa am mai multa putere si dau cu piciorul drept si cu siretu.Ce pot face?
La ce se refera gluma:"Ronaldo este cel mai bun jucator care-l are Real, dar nu pe care-l are real"?
Hei Voiam sa va intreb daca stiti ce sporturi se fac în Râşnov Sunt fata
Am 11 ani și vreau sa mă apuc de gimnastică. mama mea îmi tot spune ca este prea târziu, ce sa fac? Este visul meu sa fiu o gimnastă, sa știu măcar sa mă dau peste cap sau sa fac spagatul perfect,...? (mai mult)
Am bratele foarte firave. Cum devin mai puternice avand in vedere ca nu pot ridica mai mult de 15kg?
Am facut 75 genuflexiuni cu bara in spate si 10kg la capete. Eu vreau sa pun masa musculara, sunt suficiente astea 10kile(20 in total) marind numarul de repetari? sau cum sa fac?
TPU, la ce ajuta datul cu pumnii in aer? Dacă fac asta timp de 3-4 luni o sa dau și eu mai bine cu pumnii? Iar saritul cu coarda la ce ajuta?
Ce manusi de portar sa-mi iau si de unde tinand cont:1)Sa reziste ceva timp nu sa le folosesc odata si gata 2)pana in 300 de lei 3)sa pot face prize bune
Am 1.86 cu 80kg. Am constructia corpului atletica. As vrea sa ma apuc de un sport dar nu stiu exact ce. Dar din care mi- ar iesi si mie un ban de buzunar pe luna. Accept orice propunere. Funda...? (mai mult)
Sunt la o echipa din Bucuresti care n-are seniori si ma intreb daca o sa ma duc pana 17 18 ani si apoi si imi caut echipa de liga 3 sau liga 2 oare o sa ma ia vreo echipa?
As vrea sa dau mai tare in minge dar nu prea am forta si dau cu piciorul drept dau cu (siretul)dar nu am forta ce exercitii sa fac? este despre fotbal
Salut,ce tip de somatic sunt? 13 ani,am 1, 50 si 49 kg
Buna seara tuturor! As dori niste informatii despre proteinele de la Redis: calitatea, efectul, administrarea, defectele-calitatile (daca sunt). Multumesc anticipat!
Cu ce medie se intră la l.p.s. banatu Timișoara?
As vrea sa scap de burta + sa imi cresc fundul. Ce exercitii ar trebui sa fac? Vreau ca rezultatele sa se vada cat mai rapid, deci daca e posibil niste exercitii grele. Funda!
Aș dori să mă apuc de un sport de contact. Ce părere aveți de Kempo?
Cum sa i au creatina ținând cont ca sunt si la inceput am 3 luni de sala, se ia si in zilele de refacere?
Am 14 ani si 1.74, tin sa mentionez ca sunt mai inalt ca tata si ca mama ( nu stiu ce inaltime au). Eu fac si sala. Pana la ce inaltime mai cresc, daca mai cresc ( nu ridic greutati deasupra...? (mai mult)
Am 1,68 si 14 ani, iar tata 1, 73, pana la ce inaltime as putea ajunge?
Salut TPU, am mai pus intrebarea asta, dar n- am reusit sa aflu raspunsul la ea. Referitor la liga 3 de fotbal romanesc, cei ce sunt la final pe locul 1 promoveaza direct in liga 2 sau mai sustin un ...? (mai mult)
Masturbarea poate afecta cresterea in masa musculară?
Am și eu o întrebare in legătura cu fotbalul. Dacă dai un șut in bara se pune șut pe spațiul Porții?
Ce longboard recomandati in 400 lei? Eu ma gandisem la shadow fibre... Pareri?
Cine ma poate ajuta cu un program pentru sala pentru cresterea masei musculare pe 6 zile, precizez ca nu sunt incepator.Multumesc!
Va rog frumos sa-mi dati si Mie rolul banda Hofiter
Intrebarea mea este legata de tipul somatic pe care il am. Am 1.81 si 75 de kg, am nu am oasele subtiri, chiar le am tari, si am pus putina burta deoarece mancam destul de multi cremwursti...? (mai mult)
Salut am o pereche de manusi de sala de fitness si imi este frica sa le spal la masina de spalat dar miros oribil cum pot sa scap totusi de miros sau daca patesc ceva la masina de spalat.Multumesc, dau...? (mai mult)
Salut,cum pot obtine mai rapid patratele?
Am o intrebare referitoare la organism referitor la stomac. Daca inainte mancam foarte mult si multe prostii realizez si eu ca mi se largea stomacul. dar mai nou mananc foarte putin daca ...? (mai mult)
Va rog frumos sa-mi dati si mie rolul banda Hofiter
Va rog frumos sa-mi dati si Mie rolul banda haiducilor de anul nou
Am o intrebare pentru cei din Iasi, care ar fi cea mai dotata sala de forta din Iasi?
Caut manusi de portar adult pentru teren sintetic. Ma puteti indruma unde as putea gasi?
Salut, imi puteti da un site de unde pot cumpara niste proteine cu care sa cresc foarte repede in masa musculara va rog. Multumesc
Salut, TPU. Știe cineva metode ușoare și rapide de slăbit? Am la fdispoziție o lună, cel mult. Vreo sugestie?
Pronostic la Romania Turcia?
Pe ce canal se difuzeaza Romania Turcia?
Doresc sa stiu unde găsesc in Romania/București patinele Reebok white K sau Reebok 9k(in afara de SKATES.RO)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!