Am cumpărat o bara lunga cu diametrul 28 mm, fără filet de la Decathlon, toate sunt asa acum. Pe lângă bară trebuie cumpărate stop discuri, care blochează discurile pe laterale să nu cada.Domnii...? (mai mult)
Care sunt probele pentru Manchester City?
Daca fac sala de forta si iau complex de B uri 1 pe zi 90 de pastile pe cutiem dupa ce le termin mai iau? Facand si sport ma gandesc ca sunt benefice b urile
Credeți că se va califica România la Euro anul următor?
Salut! Acum cateva zile am decis sa imi iau o furca noua pentru bicicleta.Am gasit cateva modele dar nu stiu ce sa aleg:un sr suntour xcm30, xct30 sau un xcr. Va rog sa imi spuneti
Salut.Daca fac 50 de pullups o zi si 50 de chinups o zi timp de 30+zile se vor vedea rezultate la maini, umeri, spate? Eu fac de vreo 8 zile si nu prea vad niciun rezultat. Si fac si sala acasa
Salut TPU! Joc fotbal si fac ZILNIC flotari, abdomene, etc, ce credeti, ma va ajuta? MENTIONEZ CA VREAU SA AJUNG UN FOTBALIST DE TOP
Salut, am o bicicletă Velours și am jante de 26puse pe ea merg jante de 27 pus ea?
Salut, am si eu o problema am vorbit cu un tovarasi eu tin o cura de slabire cu 1200- 1500 de calori si mananc carne adica orce pana in acele statistici prietenul meu a zis ca nu e bine ca exista calori...? (mai mult)
Salut,ce probe sportive se dau la Scoala de Muzici Militare la București după liceu?
Deci m- am saturat. Ghinion peste ghinion. M- am rugat la Dumnezeu si DEGEABA! Tatal meu mi- a facut pana acum de 5 ORI bicicleta, mereu se iveste cate o problema. Acum se clatina roata din spate de la...? (mai mult)
Nu mai am progres la sală, nu mai am motivatia aia care era, de vreo 2 luni fac cu aceleasi greutati dacă nu chiar de mai mult timp nu vreau sa exagerez. Să zicem ca am mai crescut la deadlifts 5 ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Calisthenics vs Gym? Eu prefer calisthenics pentru ca mi se pare mult mai fun decat sa merg la sala.Am observat(am vazut pe insta)ca exista aruncarea asta cu **** intre cele doua tabere.Mi...? (mai mult)
Pe cine apreciați din fotbalul romanesc? Eu pe Dorinel Munteanu, antrenorul meu preferat. Joc și eu 2 managere de fotbal online iar echipa se numeste FC Alinborger unde ești în rolul unui antrenor/manager...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Luka Modric? Eu îl văd ca un jucător inteligent. Chiar foarte. Totuși, mi se pare un pic exagerată aprecierea dată pe wikipedia cum că ar fi "one of the greatest midfielders...? (mai mult)
Salut. Cate linguri de proteina sa pun in apa? Pe zi. Eu as vrea sa iau dupa antrenament
Salut. Daca imi comand proteina asta vine cu cupă? Ca nu am cupă si vreau sa stiu cate grame sa iau pe zi https://imgur.com/a/SvBYRbo
Bună ziua TPU. De curând mi- am făcut un abonament la sala (gym). În primul rand am 1.65- 67(aprox) 61kg (21 ani). Deci m- ar interesa o alimentație corecta privind kilogramele mele încât sa ...? (mai mult)
Bună, credeți ca antrenorul ar trebui sa cheme copilul la antrenament sau copilul sa ceara? Adică eu, dacă nu ii spuneam antrenorului meu ca vreau la antrenament, acesta nu ma chema. Credeți că...? (mai mult)
Au avut dreptate cei care au spus că va fi un meci echilibrat. Oricare echipă putea câștiga. După părerea mea, a fost doar o chestiune de șansă că victoria a revenit lui Manchester City. Voi ...? (mai mult)
La echipele de fotbal din liga a 3 poti da probe sau cum te poti inregistra la o echipa, e cineva pe aici care joaca sau a jucat la liga a 3 si are niste informatii?
Recent am avut probleme cu caseta de pinioane la bicicleta.Am cumpărat unele noi și când sa sa o montez, am infiletat-o strâmb.Ce pot face?
Salutare, am 13 ani, fac baschet de 2 ani și ieri când am mers în parc pe terenul de baschet m- a bătut unu rau de tot la joc și m- am enervat și l- am împins mai mult în gluma, el a venit spre...? (mai mult)
Sunt la inceput si m-as apuca sa fac 100 flotări pe zi si niste exerciții cu gantera de 10 kg, păreri?
Salut! Cine imi poate recomanda niste exercitii sau chiar antrenamente pentru piept, maini, abdomen, picioare? Am 15 ani
Ce parere aveti despre lotul convocat la nationala pentru meciurile cu Kosovo si Elvetia? Pronosticuri?
De ce Sepsi OSK are inca dreptul de a juca la noi in liga din moment ce ei sunt finantati de guv. Ungariei de atata timp? Si nu e singura echipa din Romania care are tendinte ungurești (nume/culori) si...? (mai mult)
Orez deroni 100 de grame și paste barila penne 100 de grame dacă le consum zilnic în alimentația mea, sunt rele? Au carbon răi?
Buna. Am o problema de fiecare data cand cumpar fete noi de ping pong, dupa 2 sau 3 luni de utilizare se uzeaza si sunt nevoit sa cumpar o paleta noua ori fete noi si le inlocuiesc pe cele uzate, problema...? (mai mult)
Buna. Am o problema legata de balet. De ceva timp, parca nu ma mai pasioneaza. De cand mi- au mutat profesorii grupa in timpul saptamanii, mi s- a dat tot programul peste cap. Ajung acasa de la scoala...? (mai mult)
Salut, Daca fac 1 zi 30 pull ups 1 zi 30 chin ups timp de 1 luna, se pune ceva? Forma brat?
Ma pot apuca de fotbal la o echipa de liga 5/4 daca nu mi- am făcut junioratul? Am 18 ani si am mai jucat fotbal si la nivel de club cand eram mai mic, e prea tarziu acum? Iar daca da, cum ma pot...? (mai mult)
Buna! Am 14 ani și as vrea sa ma bag la kickboxing am 1, 64m și 75 kg as putea sa ma bag, Dacă da la ce categorie intru? Va rog nu fiți răutăcioși ….
E buna mișcarea la bicicleta fitness acasă? Cate minute e recomandat pentru începători? Ma gândeam sa ma apuc și eu.Pot asculta muzica la casti wireless când fac la bicicleta ca să treacă timpul...? (mai mult)
Bună, de mâine vreau sa încep sa ma duc la sala. Vreau sa ascult muzica la căști cât timp îmi fac antrenamentul dar nu știu unde sa îmi țin telefonul, nu as vrea sa îl țin în buzunar pentru...? (mai mult)
Cam la ce scor credeți că va pierde Inter pe 10 iunie?
Salut TPU am o întrebare importantă și am zis sa intreb pe TPU sa fiu sigur, pot pune o furca dubla de down Hill 27.5 pe un hardtail cu roți de 27.5? Am o bicicletă Rockrider st120
La ce doctor ar trebui sa ma duc sa imi spuna daca pot consuma creatina? Ma gandesc ca ar trebui sa fie o persoana specializata care a studiat acest supliment nu un simplu medic de familie. Sau o examinare...? (mai mult)
Am 13 ani, 65 kg si 1.67 cm. Ce recomandari sunt pentru slabire (accept orice parere fie buna sau eronata)?
Salut, am o curiozitate foarte mare, dacă fac doar flotări, genoflexiuni slăbesc doar în zonele astea de solicita exercițiul? Sau nu are treaba și slăbești peste tot.
Îmi poate da cineva un plan alimentar de 2200 de calorii?
Salut! Am o intrebare care este legata de fotbal, daca pun mana in pieptul adversarului cand am mingea si ma driblez este fault? De exemplu el sa fie in dreapta mea si eu sa stau cu fata la poarta, nu...? (mai mult)
Urgent! Daca fumez de 3 luni si trebuie sa ma duc la o vizita medicala pentru sport isi va da seama cineva?
Unde pot vedea meciul Dinamo- Fc Arges intreg? Pe YouTube sunt doar rezumate, eu îl vreau cap - coada.
Salut TPU! Am 17 ani si urmeaza sa ma alatur unei echipe de fotbal. Echipa de fotbal este cea mai buna din judet si am nevoie de niste sfaturi. Ce probe se dau cand intri intr- o echipa de fotbal? ...? (mai mult)
Cum pot curata manusile de box de la sala?
Salut, de vreo 2 luni am început sa practic box, chestia e ca suntem destui de mulți in sala și antrenorul nu se poate ocupa de toți, cu directele garda si picioarele îs ok, dar croșeele nu prea...? (mai mult)
Ce exercitii recomandati la sala pentru a scapa de tesutul adipos? Mentionez ca asta este intentia mea, nu doresc musculatura ci doar sa dau jos din grasime si apa retinuta? Care sunt cele mai indicate?...? (mai mult)
Îmi poate da cineva un plan alimentar pentru vârsta de 16 ani pentru a pune masă musculară (bulk) 2500-2800 calorii?
Salut TPU O intrebare pentru cei care fac sala. Am 1.81/66kg si sunt pe bulk. Cam pana la ce greutate ar trebui sa fac bulk si cand sa ma apuc de cut? Eu ma gandeam pana la vreo 80kg si sa dau cut ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
rata2020 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.