Cei mai activi useri din categoria Sport pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut, TPU, Cum imi pot creste barba am 14 ani am un coleg in clasa care are deja barba acum 1 an mi- a spus ca s- a dat de 20 de ori cu lama sa- i creasca 2- 3 cm dar acum nu vrea sa ma recunoasca deci...? (mai mult)
Salut,TPU,cum pot sa transform grasimea in muschi am 14 ani, 1, 77 cm si 76 de kg! Dau funda
Vin si eu cu o intrebare pentru cunoscatori ce parere aveti de lovitura de picior din intoarcere(back kick)? Vi se pare puternica?
Salut,TPU, cine stie cum pot sa-mi maresc mainile natural adica gen sa le muncesc sa le fac mai mari si mai groase!
Salut, acum o săptămâna la antrenamente am dat proba de viteza si cred ca m- am forțat prea mult si am făcut întindere, de o saptamana si 2 zile nu am mai fost deloc la sala din cauza ca ma durea...? (mai mult)
Am 19 ani si vreau sa știu dacă mai pot avea șansa de a face parte dintr- un club de fotbal. Am auzit multe persoane ce spuneau ca dacă nu ești "dat" la fotbal pana in vârsta maxima de ...? (mai mult)
Hey, TPU! In luna mai a acestui an ma apucasem de sala, primele 2 luni a fost ceva de care m- am tinut cat de serios am reusit, apoi am devenit mai lenesa, chiar daca mergeam renuntam sa fac exercitii...? (mai mult)
Am 11 ani si am inaltimea de 1.40 este ok pentru varsta mea? P.S: Vreau sa ajung la 1.75 am sanse?
Un site bun pentru niste adidasi de sala, pana in 280 lei
Salut, TPU! Imi poate enumera cineva saluturile dintre biciclusti? Cum ar fi: "Vânt din spate", "Lanţ întins" etc.
Salutare, as putea sa imi cresc masa musculara acasa avand haltere, bara de tractiuni si manere pentru flotari? Daca da as dori si un program de antrenament
Îmi explica și mie cineva ce fac flotarile in pumn și in degete? La ce ajuta mai exact?
Am observat ca dupa sala imi apar niste linii rosi pe trapez dar imi trec. Nu stiu ce sunt, ar trebui sa ma ingrijorez?
Salutare TPU, vreau sa slabesc repede si nu stiu care din aceste 3 produse sa iau LIPOX, BURN FX sau L-CARNITINA?
Am facut o intintere la antebrat facand bunnyhop(cu bicla) si inainte bineinteles ca nu am facut incalzire, si e o durere destul de puternica. Intrebarea mea ar fi cum as putea sa scap de...? (mai mult)
Ce muschi sunt lucrati la spart lemne?
Ati folosit vreodata power plate? La ce rezultate sa ma astept in 3 saptamani 30 min pe zi + cardio pe el
imi spuneti si mie niste manusi de portar foate bune pana intr-un milion (100Lei)
Dynamite pump si Lipox afecteaza ficatul?
Pot administra Dynamite Pump alaturi de Lipox (de slabit) si GFX(garnier)?
Va rog frumos vine anul nou am nevoie de rolul caprei fara tigan si celelalte vreau simplu
Pana la urma Undertaker s -a retras sau nu din WWE?
Salutare TPU, vreau sa slabesc si nu stiu care din aceste 3 produse este mai bun, deci apelez la voi. Pe care l- ati recomanda? Burn fx, L- carnitina sau Lipox, nu vreau raspunsuri de genu, poti slabi...? (mai mult)
Bună! Am 11 ani și am 1.39 înălțime și sunt cea mai mică din clasa (la înălțime) cum as putea crește mai înaltă? Îmi vor zice baschet sau altceva dar eu stau la țară și nu pot practica. ...? (mai mult)
Salutare TPU, vreau sa slabesc si nu stiu care din aceste 3 produse este mai bun, deci apelez la voi. Pe care l-ati recomanda? Burn fx, L-carnitina sau Lipox
Sall TPU, am o intrebare, ce trebuie sa stii ca sa practici parkour? Eu fac parkour de 3 luni si stiu sa dau voult, roll si sa fac pasul pe perete sa sar de la anumite inaltimi ajutandu- ma de rol, ba...? (mai mult)
Care este cel mai bun site de pronosticuri?
Îmi poate spune cineva de unde pot cumpăra foi oficiale de arbitraj FRB sau FIBA? (prin foi oficiale mă refer la toate 3(albă, roz şi verde)):-) Multumesc!
Ati zburat vreodata cu parapanta? Cum este?
Nu demult am inceput facultatea in Iasi si as dori sa merg la o sala. Sa pun masa fiindca am 180cm si doar 57kg, aiurea, stiu. O sala unde sa fie si un antrenor sau nu stiu o persoana care sa-...? (mai mult)
Salut TPU Vreau sa stiu si eu unde pot sa gasesc un bazin de inot in Bucuresti (agrement) Cu program flexibil Gen sa fie pana in 200 lei 12 sedinte pe luna Si programul sa mi- l aleg eu Sau macar...? (mai mult)
Ce inseamna reach in mma?
Vreau sa incep sa merg la sala. Am 19 ani, si pentru ai mei 180cm, 57kg sunt foarte putini. Deasemenea am si un metabolism foarte rapid ceea ce incurca la crestere musculara. Daca stiti, puteti...? (mai mult)
Aveti idee cum as putea sa estompez sau sa fac sa dispara aceste hip dips pe care le am?
Buna TPU am 13 ani ai vreau sa ma apuc de street workout. ce sfaturi îmi daiti? este bine sa ma apuc de acest sport?.si niște exerciții pe care as putea sa le fac. pentru toate grupele de mușchi. ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ajutor in legatura cu calitehnics workout, am nevoie de un cycle pentru incepatori, imi poate sugera cineva un program? Gen. unul saptamanal si cat timp trebuie sa- l urmez sa pot...? (mai mult)
Daca am un program de genul : luni genuflexiuni,miercuri abdomene si fandari, iar vineri flotari ( toate pana epuizez grupele respective) se vad rezultate in 3-4 luni avand in vedere si ca sunt slaba?
Vreau sa incerc programul de slabit insanity. Vreau sa stiu de unde pot vedea antrenamentul complet? De pe ce site? Daca ati incercat si voi puteti sa spuneti pareri. Un link catre prima zi mi-...? (mai mult)
Care va fi mingea oficială a Campionatului European EURO2020?
As vrea sa ies la fotbal dar nu in pantaloni scurti, fiind frig.Am vazut la jucatorii de fotbal ca au un fel de "colanti" pe sub pantalonii scurti la antrenamente, e sunt de fapt? Nu arata ciudat daca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre creatina monohidrata? Fac sala de aproximativ 2 luni (5 zile din 7) am luat impact whey isolate de la myprotein si mia priit foarte bine si cum as vrea sa ma cresc in masa ma gandeam...? (mai mult)
Bicicleta Sprint Active 29 2017-510 mm SAU Bicicleta Romet RAMBLER 26 2 Negru-Alb 21 ? care este parerea voastra sau daca niciuna orice altceva pana in 1200 lei
Imi puteti face si mie un top al celor mai bune marci de biciclete? si daca imi puteti sugera niste biciclete care sa nu depaseasca 1200 lei, bine echipate MTB, hardtail, cauciucuri bune, groase, ...? (mai mult)
Cine arborează meciul Gaz Metan Mediaș-Dinamo?
Salutare TPU, aș dori să pun o întrebare doar pentru cine practica si se pricepe la Skandenberg, daca nu fac sala si am o gantera de 15 kg si fac anumite exerciții cu ea doar pentru brațe si antebraț,...? (mai mult)
Pronostic la Gaz Metan Mediaș-Dinamo? Eu zic 1. Voi ce ziceți
Salut, stie cineva o agentie de pariuri unde pot paria 1 leu la loto de exemplu la mine in oras s-a desfintat excelbet excelsix extrageri cu 6 bile. mersi de raspuns
Cum pot să slăbesc până la vară? Beau foarte multă apă zilnic, cu asta nu am problemă...dar când vine vorba de mâncare, chiar nu pot. Nu mănânc non- stop, mă refer la faptul că...? (mai mult)
Cum sa imi cresc masa musculara in maxim 1 luna cat mai mult fara steroizi sau din astea HELP! Si acasa nu la sala!
Buna de la 19 ani unde pot, sa...merge sa invet sa devin fotbalist profesionist.In Chisinau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!