Naționala de fotbal a României și a schimbat echipamentul și stema?
Gabriel Mureșan si a încheiat cariera de fotbalist?
Pronostic la Astra- CS U Craiova? Eu merg pe un x.Voi ce credeti?
am 15 ani, aproximativ 1.81, 67kg si fac sala de aproape 2 luni. Fac si exercitii precum geno / ridicari deasupra capului, dar cu greutati acceptabile. Vreau sa stiu daca e bine ceea ce ...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu ce muschi trebuiesc dezvoltati pentru a da tare cu pumnul... eu dau si cu pumnii in pereti sa capat mai multa rezistenta... Dar vreau sa stiu mai exact ce muschi trebuie sa...? (mai mult)
Am o problema grava! In vara asta am stat numai pe pc nu am mai iesit pe afara etc.In fine problema este ca numai fug corect ca sa zic asa adica fug la fel de repede dar numai fug ca restul lumii alerg...? (mai mult)
Buna ziua TPU, tocmai de curand m- am inscris la K1, oare as putea sa fac performamta de deja? am 22 de ani mentionez ca am facut sport in trecut box 4 ani dar faza e ca as avea vreo sansa sa fac performanta...? (mai mult)
Concluzii cum pot sa fac atletism singur?
Eu am 183 inaltime.Cam ce inaltime ar trebui să aibă fata? Menționez că am 30 de ani și o constituție atletica.O zi buna.
Salut Vreai o parere despre acest antrenament pentru cardio si definire https://youtu.be/xH5NyCxDr_U Cam cat credeti ca ma poate ajuta sa slabesc daca fac de 10 ori pe luna? Sau vreau si pareri despre...? (mai mult)
Existra un grad de rudenie între Cristian Tănase si Florin Tănase? Sau este doar o coincidență de nume?
M- am apucat de sala de o luna.As vrea stiu daca e bine sa fac 5 serii cu cate 8- 12 repetari pentru fiecare grupa musculara.Sunt oarecum incepator, deci voi dezvolta si masa si forta.Dau...? (mai mult)
Fac sala de o luna.M-am obisnuit cu aparatele,stiu cam ce greutati duc, etc.As vrea sa-mi dati un program de 4 sau 5 zile gen Luni:abdomen, spate...etc.
Ce număr de spectatori ă fost prezent la meciul din play off ul pentru grupele Champions League dintre Steaua și Sporting Lisabona?
Exista cluburi de fotbal care sa ia jucatori fara experienta sau care n- au fost niciodata licentiati? Chiar as vrea sa ma apuc de acest sport dar nu stiu daca am sanse, am 16 ani si sunt destul de bun...? (mai mult)
Când fac scândura acasă o fac direct pe covorul de pe podea. O fac cu șosete, așa că mereu alunec. Îmi puteți recomanda ce echipament să cumpăr (de preferat nu ceva prea scump) sau vreun truc...? (mai mult)
Imi poate da cineva informatii despre ce este alergarea de viteza de 50m? Am cautat peste tot si nu am gasit, si am nevoie urgenta.
Sunt baiat, am 14 ani si doresc sa slabesc aproximativ 15- 20 kg in 7- 8 luni. 1.Banda de alergat ma va ajuta sa scap de aceste kilograme? 2.Ce va trebui sa fac cu alimentatia? Va trebui...? (mai mult)
Dupa parerea voastra care e cea mai buna aplicatie cu exercitii pentru slabit?
Salut TPU,vreau sa-mi devolt masa musculara fara sala, as putea face asta facand flotari, daca da cate flotari trebuie sa fac intr-o luna? (accept si alte exercitii care le pot face acasa)
Pronostic la FCSB- Bere Sheva? Eu zic 1 solist.
Am vazut LA sala ca sunt multe exercitii pentru fiecare grupa, dar uni fac unele alti altele si ma gandeam sa intreb care exercitii trebuiesc facute neaparat pentru fiecare grupa ca sa cresti in masa...? (mai mult)
Salut, atunci când joc fotbal, obosesc foarte repede. Pur și simplu, după ce alerg 30 de metri, simt că nu mai am putere să șutez, și restul meciului mai mult merg decât să alerg. Am 14 ani....? (mai mult)
As vrea sa merg la sala! M- am inscris in urma cu ceva timp si am avut rezultate bune, insa am renuntat. Barbatii se holbau si ma intinidau, faceau arogante vazand ca nu ma descurc, altii incercau ...? (mai mult)
Este vreo sala de trambuline in Brasov? Daca da, ma puteti ajuta cu adresa?
Salut, am cumparat un bliet amical fotbal Romania- Turcia, intrebarea mea este daca lipesc la meci, ce fac cu bilet? Pot sa dau la un prieten in locul meu?
De unde pot cumpara o minge de ping pong in Baia Mare?
Ce credeti o sa joace Dinamo in play off sau o sa joace in play out in acest sezon in Liga1?
Deci chiar nu stie nimeni? Referitor la liga 3 de fotbal romanesc, cei ce sunt la final pe locul 1 promoveaza direct in liga 2 sau mai sustin un baraj? Dar ce se intampla cu cei ce sunt la final pe 2,...? (mai mult)
nu stiu ce bicicleta sa imi iau, imi trebuie ceva MTB. cu cauciucuri foarte bune, frane pe disc, schimbatoare de calitate, si sa fie sub 1200 lei. Dau Funda! Multumesc!
Pronostic la Tottenham Hotspur-Real Madrid?
Cum as putea sa invat mai bine volei? La scoala sunt printre cei care stiu cel mai putin volei, acei copii pe care nu vrea sa- i aleaga nimeni in echipa pentru ca doar i incurca.Iar cand sunt...? (mai mult)
Daca dormi noaptea tarziu, imi pot pierde din masa musculara? :)
stie cineva cum pot sa scap de o febra la bulan. Ma pus profu de sport sa fac 150 de genoflexiuni pentru ca am injurat
Salut astazi cand am inceput sa ridic greutati cu o singura mana mai exact stanga (acasa deoarace afara a plouat) eu stand jos pe un tamburel si ridicand doar cu stanga simteam ca un fel de intindere sau...? (mai mult)
Referitor la liga 3 de fotbal romanesc, cei ce sunt la final pe locul 1 promoveaza direct in liga 2 sau mai sustin un baraj? Dar ce se intampla cu cei ce sunt la final pe 2, in liga 3 deci? Ma poate...? (mai mult)
am 15 ani inaltime 1, 70 dar totusi ce e greu de crezut e greutatea mea 49 kg. Stiu ca am metabolismul destul de mare totusi nu e normal. Oricat as manca raman la aceeasi masa. Ceva solutii...? (mai mult)
Unde pot vedea liga a IV-a cadetii eforie sud u14 juniori Link? Dau funda
Ma pot transfera la liceul cu program sportiv fiind suferind de diabet? De mentionat ca fac parte chiar din echipa de baschet a liceului care platește deplasarile echipei, cazarea, tot. Am viza medicala...? (mai mult)
Ce înseamnă VS1 la pariuri?
Ce bicicleta sa aleg dintre - TERRANA 27.5" - 2725 - DHS - Romet RAMBLER 27.5 2 Gri- Albastru 2017 - Romet RAMBLER 26 2 Negru- Alb 21 Va rog am nevoie de ajutor... Sau imi ...? (mai mult)
E bine daca lucrez 3 grupe intr-o zi? Intru in supraantrenament? Parca simt ca as avea putere de inca o grupa in plus, macar o zi de saptamana
Salutare! As fi foarte fericit daca m- ati putea ajuta cu o problema legata de un meci de fotbal. Aseara a jucat FCSB si CSU CRAIOVA si a castigat FCSB cu (5- 2) si sambata inainte de meci am pus un ...? (mai mult)
Dupa cat timp sa fac antrenamente de definire si in ce greutate consta? Fac sala de 4 luni, pot sa spun ca m- am schimbat destul de mult(5cm in brate, stiu, este o nebunie in 4 luni chestia asta ...? (mai mult)
Salut.Am 15 ani si 3 luni si 1.85.As vrea sa incep sa practic un sport deoarece sunt in clasa a9a iar în primii doi ani de liceu programul este mai libertin fata de ultimii doi.Ce sporturi imi recomandați...? (mai mult)
Ce pronostic ziceți la Dinamo București -Viitorul Constanța?
La baschet stiu ca ai voie sa tii mingea in ambele maini doar de 2 ori, iar a 2- a oara trebuia sa o arunci. Vreau sa stiu: atunci cand cineva iti paseaza si prinzi mingea cu ambele maini se pune ca...? (mai mult)
recomandati-mi si mie un bilet pentru meciurile de maine din CL.
Skate sau trotineta freestyle ce sa aleg ati putea sa imi dati niste linkuri cu skateuri sau trotinete buget 500lei
Salut, TPU! Ideea e ca imi place box- ul dar nu stiu nimic adica miscari, combinatii etc. Fac sala si acolo este un sac de box unde pot exersa, imi puteti spune niste chestii cum ar fi sa tii barbia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!