daca dau un pumn si vajaie asta inseamna ca a crescut viteza deci prin urmare si forta aplicata nu? =)
Dacă lucrez cu greutăți, e ok să adaug câte un kg dupa fiecare lună?
Referitor la liga 3 de fotbal romanesc, cei ce sunt la final pe locul 1 promoveaza direct in liga 2 sau mai sustin un baraj? Dar ce se intampla cu cei ce sunt la final pe 2, in liga 3 deci? Ma poate...? (mai mult)
Care e cel mai bun site pentru pariuri sportive? Site sau aplicație cu cele mai multe avantaje.
Salutare, urmează să- mi pun aparat dentar iar doctora nu a specificat acest aspect; acesta fiind "Am/N- am voie să fac box purtând aparat dentar", pare o întrebare stupidă, dar înafară de ...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si fac sala, iau suplimente, etc. Intrebarea mea este, creatina afecteaza cu ceva daca iau de la aceasta varsta (creatina on monohidratata), deaorece pe ea scrie nerecomandat sub ...? (mai mult)
E ok daca la sala fac 5 serii a cate 10 repetari pentru masa si 3 serii a cate 5 repetari pentru forta pentru fiecare grupa musculara? Sunt curios daca e buna metoda.
Referitor la liga 3 de fotbal national, cei ce sunt la final pe locul 1 promoveaza direct in liga 2 sau mai sustin un baraj? Dar ce se intampla cu cei ce sunt la final pe 2, in liga 3 deci? Ma poate...? (mai mult)
De ceva timp ma doare cateodata genunchiul drept de cand am inceput sa merg pe munti si la escalada pe stanca cat si in sala pe pereti. Cum sa fac sa-mi treaca?
Salut TPU Vreau niste ex. pentru muschii intercostali Ms
Salut Deci am facut sala 3 luni Nimic interesant Acum m- am lasat ca sa incep un cardio cu dieta + activitati fizice Ideea e daca merg sa inot cel putin 5 ore pe saptamana, o sa pierd si masa musculara? ...? (mai mult)
Pronosticuri la meciurile: CFR CLUJ -Gaz Metan Mediaș CSU Craiova -FCSB Eu zic 2 si 2. Voi cum credeti?
ce sport sa fac am 12 ani si sunt cam slabut 33, 4 kg
As vrea o bicicleta MTB cu : -Frane pe disc fata si spate -Cauciucuri rezistente -Cadru de aluminiu -Sub 1.299, 99 lei. Multam
Cand ai plecat in atac si adversarul iti pune piedica la baschet, cazi si iti ia minge, se pune ca fault?
Unde pot vedea in seara asta Anthony Joshua vs Carlos Takam? As dori variante atat la tv cat si online.
Cum pot sa vad meciurile din NBA, fara sa platesc nimic, dar la ce ora vreau eu, ca cele mai multe meciuri se joaca la 3 sau 4 noaptea, ora romaniei. Sau daca stiti macar pentru meciurile jucate de...? (mai mult)
La meciul meu (sunt portar de fotbal) cand aveam balonul in mana atacantul a intrat peste mine in careu am pus mingea jos a venit s.o ia am luat- o in mana si tot pentru ei era indirecta Imi puteti ...? (mai mult)
Fac sala de ceva timp si de ieri m- am apucat de un regim/dieta (mâncat la ore fixe). Întrebarea mea este ca, dacă îmi iau proteine în timpul dietei nu o sa mai slăbesc? Adică eu dieta...? (mai mult)
Câte serii și repetări sa fac la fiecare grupa musculara la sala pentru masa musculara cât și pentru forță? P. S Am mai făcut sala înainte, nu sunt începător!
O tigara la 2 3 zile imi poate afecta cresterea in masa musculara?
eu port la papuci 40 imi puteti recomanda niste chete de fotbal sub 300 lei de la nike
daca sunt urmarit de tigani ce ar trebui sa fac? Sa fug de ei sau sa stau si sa ii infrunt? Precizez ca am 15 ani. S-ar putea ca ei sa fie mai rapizi de obicei asa sunt.
Banda de alergat ma poate ajuta sa slabesc aproximativ-10-20 kg? am 14 ani
Vreau sa dau la liceul militar...si probele sunt undeva prin martie...Am inceput sa ma pregatesc pentru probe de acum o luna, mergand la sala de 2 ori pe saptamana, pentru ca nu pot de mai multe...? (mai mult)
Salutare la toti.Stie cineva despre Street Workout şi daca le place astfel de sport? https://youtu.be/rcKhfpIadrE si de ce nicaeri in Romania nu sunt construite astfel de parcuri http://www.fitnessparc.ro...? (mai mult)
Eu sunt un inotator dar nu stiu ce labe de inot sa-mi iau! Imi poate spune cineva ce labe sa imi iau sau daca sa fie scurte sau lungi? Multumesc!
Salut sunt din Galati, si maine am un concurs sportiv, pe scoli. Prima intrebare, am emotii pentru alergarea de rezistenta 800m, vin prieteni sa ma vada etc, sunt sportiv de performanta, la atletism...? (mai mult)
As vrea sa ma îngraș puțin, ca sunt slab
Imi poti spune ce pot sa iau sa se vada volum(masa musculara mare) am loat o luna impact whey protein si nu se vede chiar asa tare as vrea sa iau ceva sa se vada mai bine si sa pun masa musculara...? (mai mult)
Care e aici din Timisoara? si i place fotbalul? Cu ce echipa tineti asu politehnica Timisoara sau acs politehnica Timisoara? si de ce? ce e cu ura asta aiurea intre cele doua echipe va rog...? (mai mult)
Acum vreo 6 luni, nu mai stiu sigur cand, m- am lasat de baschet.Am incercat cu street dance, dar nu e de mine.Azi dupa un mini campionat de la scoala, am realizat ca inca iubesc baschetul, ...? (mai mult)
Salut ma numesc Alberto am 17 ani, si vreau sa va intreb daca cumva din intamplare exista si cluburi gen de box, kickboxing, mma, care fac si cursuri gratis?!
Buuun, vreau sa aplic la jandarmerie si trec toate probele fizice in afara de proba "Alergare de viteza" trebuie sa scot 7.03 secunde, iar eu scot undeva pe la 7.56 secunde, ceva sfaturi sa alerg mai...? (mai mult)
Salut, am 15 ani (1.70 ) si vreau sa-mi cresc masa musculara. Vreau si eu niste exercitii de facut acasa (in afara de flotari si abdomene pe care le fac ) In momentul de fata am 60 de kg.
Salut, am 15 ani si vreau sa- mi cresc masa musculara ( fara sa- mi opresc cresterea ). Dati- mi si mie cateva exercitii de facut acasa ( fara abodomene si flotari pe care le fac ) si ziceti- mi cum sa...? (mai mult)
La facultate de Sport si Educație Fizica din București. Adica o proba de alergat in cat timp cati metri trebuie? Va rog ajutati.ma va rog
Salut, daca nu am muschi pot sa lovesc tare cu pumnul? :P adica poate conteaza si viteza nu doar forta.
La sala se pot face muschi ( masa musculara) si fara proteine, suplimente etc?
Cum e treaba cu noua Liga a Natiunilor la fotbal? Cand are loc si cum ș desfasoara? Cine castiga mai are o sansa la Mondial sau cum?
Am 17 ani, ma antrenez de vreo 6 luni pentru box si as vrea sa ma bag la amateur boxing. Numai ca nu stiu la ce categorie ar fi bine sa ma bag. Am 77cm inaltime si cantaresc in jur de 75kg. ...? (mai mult)
Sunt a 11 si am campionatul intr- o saptamana si sa tras la sorti si ghici ce, am picat contra ce a mai buna echipa, a fost noroc sau ghinion? Adica si echipa mea e buna, eu portar, si toti au spus...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie in cat timp expira un bilet la pariuri pe gs bet. Dau funda
Daca pun un pariu la fotbal 12 meci singura mansa si in timpul regulamentar se termina egal si intra in extra time poate si penaltiuri mai castig meciul?
Stie cineva cand se pun in vanzare biletele pentru meciul de joi al stelei din europa league la casierie?
Unde o sa se joace până la urmă CSU Craiova- FCSB?
Ce credeti o sa reușească Hermannstadt sa o elimine pe FC Voluntari din Cupa României?
Salut.Am și eu o intrebare! Am 20 ani, 1.89 cm, si 63 KG.Am facut sala un an, am luat gainere ca, serious mass, devil gainer.Rezultatele au fost slabe de tot, vreo 3 kg per/an, dupa vreo 8 kg de...? (mai mult)
Conteaza inaltimea atunci cand vine vorba de aspectul Fizic? Adică: Dacă un barbat de 1.80 si un barbat de 1.70 arata la fel de bine din punct de vedere fizic, conteaza acei 10 cm? Pot iesi in evidenta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!