Am o intrebare. Este rau sa devin super agresiv in meciuri? Practic karate, dar cand vad adversaru nu mai tin cont. Devin destul de agresiv si nu sunt in general agresiv. Oare este din cauza ca...? (mai mult)
Salut TPU Am inceput un program cu 3 zile pe sapt a cate 100 de abdomene Din cate am aflat si mi am dat seama singur e mai bine ca muschii abdominali sa fie contracti pe toata durata antrenamentului...? (mai mult)
Am o nelamurire daca pot sa ii zic asa. Am inceput din vara sa umblu la sala si am luat burn fx (si am slabit 15KG (ceea ce este superb) Acuma recent de vreo saptamana am luat 1.5KG de GFX8...? (mai mult)
TPU, cum fac sa am pumnul tare, sa nu prea simt durerea, și sa am putere când dau?
Buna seara, astazi m- am apucat de sala de forta, stie cineva un program bun de antrenament pentru incepatori? Nu vreau sa slabesc, ci sa cresc in masa musculara, nu ma grabesc, vreau sa cresc treptat...? (mai mult)
Am 1, 81 si cam 81- 82kg, am bratele bine facuta, pieptul oare cum la fel, spatele, etc....problema este ca am si putina burta ca mancam cam mult si voiam sa pun cat mai multa masa ...? (mai mult)
Sunt pasionat de box, de mic am fost pasionat de acest sport. Am facut box 6 luni de zile, am prins ceva, dar m- am lasat deoarece antrenorul de la sala de box s- a mutat la alta sala, alt oras....? (mai mult)
Stie cineva o aplicatie buna pentru antrenarea abdomenului si care sa fie si free?
As vrea sa invat sa ma pot apara imi poate recomanda cineva niste exercitii sau un stil pentru acasa?
Stie cineva ce echipe de fotbal sunt in tg mures si care este adresa lor?
Ce e frumos la un meci de baschet. La fotbal, de exemplu poti spune ca driblingurile, suturile de la distanta, contra- atacurile, uneori si pasele, dar cand ma uit la un meci de baschet, mai ai ales...? (mai mult)
Salut TPU Eu sunt un baiat care in momentul asta vreau sa ma vad realizat pe plan fizic Deci sunt la dieta totul merge ok Acum am auzit ca ronaldo face 3000 de abdomene pe zi( pana aici e normal) unchiul...? (mai mult)
E bine sa antrenez abdomenul in fiecare zi? mai putin in zilele cand am febra musculara, si ce exercitii sunt bune pentru abdomen? adica sa se vada rezultatul bine. si cate seturi?
Cum sa fac sa obtin volum în zona șoldurilor? Stiu ca e ciudat, dar mie imi place, vreau sa am acele "aripioare" si solduri pline. Am vazut ca se pot face si exercitii care cresc muschii in zona aceea...? (mai mult)
Nu știu daca e categoria corectă dar am o întrebare pentru cei care fac sală de ceva timp. M- am apucat și eu acum câteva zile că să slăbesc dar și ca să pun niște muschi (obiectivul meu principal...? (mai mult)
Salut, TPU! Vreau sa ma antrenez si am auzit ca ouale contin foarte multe proteine care te ajuta la cresterea masei musculare. Imi puteti spune cate oua trebuie sa consum pe saptamana si cum sa fie (...? (mai mult)
Funda! Sunt fata si profa de sport a insistat ca fetele sa facem macar 5 flotari. Sunt acasa si repet, dar nu am avut rabdare sa ma incalzesc si am facut 10 flotari; fratee mi- am intins ceva raaaau:))...? (mai mult)
Sunt baiat, am 1.81 inaltime si 74 kg. As putea sa merg la sala sa fac forta daca am putina burtica sau trebuie sa slabesc mai intai?
Salut sprotivii mei. Am si eu o intrebare. Ce raspuns dati voi cand va intreaba cineva ca "de ce iei proteine", "la ce te ajut" si chestii de astea. Dati- mi o defintie cuvantului proteină (ma...? (mai mult)
Am 17 ani, fac sala de aproape 1 an si nu stiu ce sa fac sincer. vreau sa cresc in greutate un pic mai repede (sunt slab si abia am reusit sa pun 4 kg de cand merg la sala - 64kg am acum, 1.77-...? (mai mult)
Metode de a avea un corp puțin mai atletic? Vreau exerciții mai variate pe care le pot face și la sală, dacă tot am un an de contract. Ma-ș situa cam între intermediar și avansat.
Salut sprotivii mei. Am si eu o intrebare. Ce raspuns dati voi cand va intreaba cineva ca "de ce iei proteine", "la ce te ajut" si chestii de astea. Dati- mi o defintie cuvantului proteină (ma refer...? (mai mult)
Merg de ceva timp la sala mai exact 3 luni aproape 4 si bratele mele nu cresc deloc si am luat sfaturi despre cum sa fac exercitiile de la antrenori de la sala de acolo cate repetari cate seturi sa fac...? (mai mult)
Ce va place mai mult : baschetul, fotbalul sau ambele? Cu ce echipa tineti, sunteti suporteri adevarati? De când ati avut pasiunea pentru acest sport? Ati fost vreodata pe stadion / in galerie...? (mai mult)
Credeti ca e ok sa mananc un baton proteic cand nu prea am timp sa mananc prea mult sau pentru o gustare sau evantual masa de dimineata? Tinand cont ca ma duc si la sala...-
Daca ma aflu sub un tratament cu ANTIBIOTICE, masa musculara scade? Sau proteinele asimilate sunt eliminate?
am terminat facultatea de sport. Ca sa ajung profesor sau suplinitor ce trebuie sa fac? Stiu ca trebuie sa ai o anumita medie si sa dai titularizarea. Care ar fi materiile si cand se da examenul?...? (mai mult)
Am 14 ani 1.83 si 66 kg, si as vrea sa ma apuc de sala, e bine daca iau creatina? afecteaza cu ceva?
Stie cineva ce se joaca Alibec pe calculator?
Am și eu o întrebare legata de skandenberg. Practic acest sport de 1 an și acum aproximativ o săptămână am dat skandenberg cu un băiat pe o suprafață tare din lemn. Acum mă înțeapă foarte...? (mai mult)
Cam cat ar trebui sa coste un mtb canyon cu urmatoarele specificatii:nternal cable routing (cabluri prin cadru) furca Fox Talas 32 pe fata (reglabila de la 12cm pana la 15 cm travel) amortizor...? (mai mult)
Buna seara, pentru cine e din Bucuresti si- mi poate raspunde la intrebare : Ma pot apuca de atletism la 1 m 78 si 84 de kg? ( alerg rapid pentru greutatea pe care o am ) Si doi cunoaste careva un ...? (mai mult)
Abonament aerobic, fitness si cardio. Ce exercitii implica si la ce aparate? Vreau sa ma duc la sala si acesta este abonamentul pe care o sa mi.l iau.
Salut, am achizitionat GFX-8, am o intrebare. E ok daca iau o singura data pe zi? doua cupe (85gr), desi pe el scrie 2 portii pe zi una dimineata si una dupa antrenament, iau doar dupa antrenament.
Fac karate si am febra musculara, de abia ca misc ..cum sa imi treaca pana maine cam pe la ora 7? Am facut un dus cald si masaj ...de ieri seara am febra dar am nevoie de forta in zona picioarelor pentru...? (mai mult)
vreau sa-mi cumpar un pistol cu bile e 185 lei. cum imi pot da seama cate de bun e? fara sa trag cu el.
Daca beau multa apa in timpul antrenametului si apoi la sfarsit iau portia de gfx are ceva? 1.5l apa
Care este diferenta dintre a creste in volum, si a creste in masa musculara? Va rog sa ma ajutati.
Am nevoie de o pereche de căști bluetooth pentru sala (in- ear). As dori sa fie rezistente la apa/transpirație, sa se audă decent și sa nu aibă chestia aceea din cauciuc care vine peste...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc Snickers protein in Bucuresti? Si daca puteti sa-mi spuneti si pretul? Multumesc anticipat.
O sala in tg-mures pentru fitnes(parkour) idk acrobaţi. :/
Salut imi puteti spune care cum sa vada venele de la antibrat cat mai tare si care este cea mai rapida cale. Prezint ca sunt un pic mai plinut doar un pic.
Un prieten spune ca daca faci doar o data pe saptamana o grupa nu cresti, el face o grupa de doua ori pe saptamana deci cum e mai bine o data sau de doua ori? Si de ce.
am nevoie de ajutor, din nou. Telecomanda mea de la TV s- a stricat, iar in seara aceasta este un meci de football, vreau neaparat sa il vad. Pe ce site il pot viziona live? (( Real Madrid...? (mai mult)
De unde imi pot comanda niste manusi de portar pana in (400 lei) sa rezista minim un an marimea 7-8 Dau funda
Salut, am o intrebare pentru cei care fac sala. Am achizitionat astazi GFX 8 (1500gr). Sunt ectomorf, fac sala de cateva luni, am undeva la 53kg si 1.70. Vreau sa iau doua cupe pe zi, o singura data,...? (mai mult)
Am niște întrebări: 1. Cine a câștigat meciul dintre John Cena și Roman Reigns de la Hell In A Cell 2017? 2. Cine a câștigat meciul dintre Brock Lesnar și Braun Strowman, tot la Hell In A Cell...? (mai mult)
Cum sa patrund(la baschet adica) si ce serii de driblinguri sa fac ca sa ii fac pe ceilalti sa se impiedice dandu-le umilirea de ankle break:)))? Multumesc.
Cum se numesc acele semi-maneci(maneci care nu sunt conectate cu maieul) pe care le poarta jucatorii din NBA? Si unde le gasesc sa le cumpar(Din Tulcea)? Si ce rost au ele?
Pentru toti iubitorii de bicilete... ce imi puteti spune despre bicicleta Romet Rambler 26 2? merita? SAU sa imi spuneti spune niste biciclete bune care sa se incadreza in urm. cerinte : - Frane pe disc ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!