Cum montez la bicicleta bratul cu foile trebuie sa fie cu pedala in jos sau in sus?
Am o problema. La sport când dăm proba de aruncare, nu arunc departe. Ce pot sa fac sa arunc mai departe? Dau funda
De unde pot cumpara o minge de fotbal in zona complexelui studentesc, Timisoara?
Cat costa cursurile de parkour din Ploiesti si unde se practica? Ma puteti ajuta repede?
Salut, am si eu o propunere pentru toti iubitorii de biciclete : ce sa aleg dintre o bicicleta Romet Rambler 26 2.0 sau o bicicleta Ultra Agressor 26 inch, 440 mm? Eu am 1.70 m (daca asta ajuta :D...? (mai mult)
Am o intrebare! Bicicleta aceea de fitness(https://imgur.com/a/8OJEZ) ajuta la slabit? Doresc sa slabesc si vreau sa stiu daca prin aceasta bicicleta pot ajunge la ceva.
Dacă doi jucători de handbal se iau la bătaie cel care a început bătaia va fi dat afara din echipa? Dacă nu ce va păti în cel mai rau caz?
Salut, Poate cineva sa ma ajute cu un sfat, dintre cele doua produse care ar fi alegerea cea mai buna? https://www.kyokushinworldshop.com/us/isamu- shin- kyokushinkai- superior- karate- gi.html ...? (mai mult)
Daca port aparat dentar fix pot sa boxez cu el? Adica pot sa port o proteza ceva? Ce parere aveti?
Daca am aparat dentar fix pot sa boxez cu el? Adica pot sa am o proteza speciala sau se poate rupe? Ce credeti?
Am 14 ani, 1.61 si 53kg..pare ok dar tot am burta..in rest sunt slabuta. Ce sa fac?
Am varsta de 15 ani. Am vreo 1.77 si 80 kg. Sunt un baiat sportiv adica fac sport joc fotbal merg cu bicicleta etc.Nu stau tot timpul in casa si fara efort fizic la asta ma refer.Credeti ca ...? (mai mult)
Ce alimentatie ar trebui sa am sa cresc in inaltime, am 14 ani si 1, 68
Sunt bune proteinele astea?: https://www.iafstore.com/imgp/big/a34246.jpg
Cum repar o roata de la pennyboard optata când merg pe strada face zgomot
Cum să scap de burtă? Am doar puțină grăsime în zona abodomenului și vreau să o dau jos. Încerc să am grijă la alimentație și sa beau multă apă? Ce exerciții îmi recomandați? De alergat...? (mai mult)
Buna TPU. Mi-am comandat azi racheta Wilson Blade 101l. 1.Ce jucator, jucatoare joaca cu aceasta racheta? 2.E buna de competiti? 3. Daca ati folosit-o, ce parere aveti despre aceasta racheta?
Ce se intampla daca cade nocturna pe stadion la un meci de fotbal?
Am 11 ani si am inaltimea de 1.40 e buna pentru varsta mea?
Sall tpu.am o intrebare, care diferenta intre parkour si freeruning?
am 14 ani si fac parkour.Am platfus de cand eram mic.De fiecare data cand sar de la o inaltime m- aim are(2- 3m)chiar dc fac roll tot ma dor talpile.Mai nou ma dor si cand fac un monkey si sar...? (mai mult)
Hei TPU Am vazut intr- un video ( de la un culturist mai profesionist) ca daca beau 500ml de apa inainte de fiecare masa o sa mananc mai putin ceea ce rezulta ca slabesc mai mult, e adevarat? Si mai...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, sunt ectomorf, dar cum pot sa fac patratele?, adica la mine nu sunt vizibile deloc, ce ar trebui sa fac? exercitii sau regim? nu prea cred ca ar trebui regim deoarece ...? (mai mult)
Aveti idee care sunt costurile de fabricatie al unui kg de proteine din zer (sa spunem un concentrat proteic de concentratie 80-85% proteina)?
Am 14 ani si plac o fata de la mine din scoala. Cum as putea sa intru in discuție cu ea? Ce sa ii zic? Chiar nu stiu ce sa ii spun
Salut as vrea si eu un link de unde pot cumpara un tricou de la fcsb cu Alibec sau Budescu. Dau funda
Uitandu- ma in ultima vreme la ligile puternice din Europa (am trecut recent la DIGI), desi stiam si asta pana acum, observ ca stadioanele la orice meci fie chiar Verona- Atalanta, Getafe- Las...? (mai mult)
Merg la sala de cateva luni, fac diverse exerciţii dar mă bazez mai mult pe fese (fund), fac genoflexiuni si de- astea(mai multe), insa observ rezultate mai mult la picioare decat la fund...? (mai mult)
anul trecut am avut 11 anișori și alergam 50 metrii în aproximativ 8 secunde. Acum, am și slabit 23 kg si e mai greu și pentru mine. alerg 50 metrii pe 11 secunde, 25 dus, 25 întors...? (mai mult)
Ce e cu Liga Natiunilor la fotbal si cand se joaca? Dati-mi cateva detalii.
vreau sa ma apuc de sala am 1.90 inaltime si 80 kg, am 16 ani ce ziceti merita o sa arat bine?, ce proteine sa iau? (Vreau sa ma apuc serios, am mai fost o luna dar m-am lasat )
In cat timp poți să faci 700km cu bicicleta? explu concret Franța -Germania?
Volei sau înot?
La 16 ani e prea tarziu sa fac karate sau Kung Fu si sa ajung sa mă pricep?
Kung Fu sau Karate? Argumentati... Funda sigur.
Am facut scrima de performanta 5 ani, dar m- am lasat...Antrenoarea a devenit prea rea si exigenta din cauza copiilor "rai". De un an fac Judo, dar vin prea multi copii mici, si mda...nu ...? (mai mult)
Dau funda.Fac sala de forta de doua luni si mie mi se pare ca nu se vad asa de bine diferentele pe mine ca pe un prieten cu care m-ai fac de ce oare?
Am o mare problema sa zic. Fac sală de ceva timp si am observat ca am mult mai multa forta in mana dreapta(ma refer imensa). Ideea e ca asta ma face sa fac anumite exerciții gresit( imi vine foarte...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si fac exercitii de 5 luni flotari, tractiuni, muscle up ce apuc si eu.Am muschii bratelor destul de dezvoltati, am bicepsul destul de mare, dar nu stiu cum sa dezvolt masa musculara ...? (mai mult)
Salut, deci acum cateva 3aveam 69 de kg, cu mult sport, mancat sanatos, si o dieta corespunzatoare am reusit sa slabesc pana la 56 de kg, doar ca am o nelamurire, este o diferenta enorma intre corpul...? (mai mult)
Azi de dimineata m- am trezit cu buza umflata, probabil am un herpes, iar deasuprea herpesului care cred ca exista, am un cos, insa nu cred ca am spart cosul...Cum pot scapa de umflatura si eventual...? (mai mult)
M-am apucat de sala si as vrea sa cresc foarte rapid in masa musculara. Ce proteine-creatina-pastile as putea lua ca sa cresc foarte rapid? orice ma intereseaza.
Cum imi pot acumula toata energia in pitioare pentru a alerga foarte rapid?
Salut vreau sa ma duc in Olanda am 14 ani cum ma inscriu la un club de acolo? Exemplu ajax, psv? Vreau raspuns concret
Vreau si eu niste exercitii de crestere in inaltime
Cum sa imi dau seama daca atacantul imi va suta pe jos/sus la mijloc in timpul meciului (sunt portar) Ex.in timpul meciului eram pe dreapta fundasii mei erau departati si ala a sutat pe stanga dupa tot...? (mai mult)
vreau alimente care au putine calori, de mancat noaptea, gen eu consum maxim 1500C pe zi fara exercitii cardio Daca seara ajung la 1400 cu tot cu mancare vreau sa stiu ce pot manca noaptea...? (mai mult)
Heei TPU, am o intrebare. Deci, vreau sa ma apuc de sala, sunt fata, si chiar as vrea sa ma tin se treaba. Vreau sa ma tonifiez, nu sa slabesc. Sa incerc proteine sau nu? Cateva sfaturi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului