Salutare TPU - Barca sau at Madrid - csm Iasi sau csu Craiova - mun united sau liverpool - burnley sau west ham - herta b sau Shalke 04 *SA FIE SI 1X SAU 2X SAU 12 SAU CA MARCHEAZA AMBELE*oricum...? (mai mult)
Ceau, am o intrebare, e putin banala, dar chiar nu stiu. Daca consum pudra proteica si intr- un timp renunt la consumarea cu pricina, o sa- mi scada masa musculara? Gen, ma dezumflu? Da, da, stiu...? (mai mult)
Daca tot incerc sa fac spagatul si tot intind muschii, este posibil ca in vreo 6 sa pot reusi spagatul sau mai devreme?
Exista o posibilitate sa fac muschi ca am 14 ani 1.62 si vreo 45 de kg.Nu stiu, prietenii nu imi zic nimic, nici eu nu zic ca e anormal, dar rudele ma sacaie mereu la cap sa ma mai ingras...? (mai mult)
am o intrebare pentru voi si pentru cei care sunt in domeniu. Cat castiga un instructor fitness? Multumesc
Baietii se pot duce la fitness sau la ce sala se pot duce?
Salut azi cand eram in vestiar la sala Am vazut un om care avea ceva alb gen ovaz intr o punga trasparenta de bucatarie A pus o intr- un vas cu apa si dupa a amestecat pana s- a facut de ziceai ca e ...? (mai mult)
Sall, as vrea sa imi dati niste sfaturi. Mi as dori sa merg la sala, am 15 ani, 50 kg, 1.66, ar fi ok daca as incepe sa fac sala? Ati putea sa mi dati si niste sfaturi / exercitii pentru acasa? Multumesc...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, fac sport de mult timp si patratele imi sunt vizibile, dar de ce in unele momente ale zilei, devin putin mai mici decat sunt si isi schimba putin forma? Dau 10 lei pentru raspuns...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cosmin86, sunt incepator si vreau sa stiu despre antebrat, daca fac exercitii 3 zile pe saptamana, la finalul antrenamentului, ce exercitii ar trebui sa fac cate serii si...? (mai mult)
Salut.Am 15 ani si 2 luni si 1.85.Am multi prieteni care are au aceeasi varsta cu mine dar practica sau au practicat un sport și sunt mai înalți decât mine. Spre exemplu am colegi care au făcut sau...? (mai mult)
Servus. Doresc să aflu ce exerciții m-ar ajuta să-mi măresc dimensiunea palmelor (parcă ar fi de damă). N-am nevoie să știu de alimentație, doar exerciții mai concret.
Helcometrul este doar pentru spate sau poate fi folosit si pentru piept? sau sunt doua diferite? unul pentru piept si unul pentru spate?
Vreau exercitii pentru slabit la sala pe aparate. Orice video cu exercitii si nr de seturi ma poate ajuta.
Ce exercitii sa fac sa am o pozitie mai dreapta si sa cresc in inaltime?
Buna, am 16 ani, sunt fata si vreau sa ma apuc de sala.Sunt cam slaba si as vrea sa imi tonifiez putin corpul, dar nu sa ma ingras.As dori, sa imi spuna, cineva care se pricepe cam tot ce ar trebui...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un program pentru sala, am 115 kg si 1.78 cm, vreau sa stiu ce ar trebui sa fac si cate minute
Kickbox sau sala? Argumentati
O intrebare legata de skandenberg. Am 17 ani si de la 15 ani fac sala serios, luna trecuta aveam 7% grăsime in corp si 81 kg, la piept(benchpress) recordul meu e de 120 Kg, la aparatul de biceps in...? (mai mult)
As putea sa ajung la 1.80? Tata are 1, 74 si eu 1, 69 la 14 ani?
Bună As dori sa achiziționez un set de cauciucuri noi de mtb și nu știu care sunt mai bune MICHELIN Country Race'r 27.5x2.1 Sau CST 27.5 x 2.10 C1435
Pan la cat cresc baietii in inaltime si cand cresc cel mai mult?
Hei TPU Recent am facut 2 luni jumate de sala Dar din cauza ca eu voiam sa cresc in masa musculara si aveam grasime am renuntat pentru iarna asta ca sa slabesc si din martie cand am ajuns la kg dorite...? (mai mult)
Ce proteine sa imi aleg. caut ceva low- carb si hidrolizate? Astea doua sunt bune? ISO100 de la Dymatize sau ISO GEn de la Genius Nutrtion https://www.proteinoutlet.ro/dymatize- iso- 100- 22- kg https://www.proteinoutlet.ro/index.php?route=product/product&product_id=410&search=ISO+...? (mai mul
Cate minute ar trebui sa dureze un antrenament pentru a avea multi muschi pe mine?
Am inceput sa ma duc sala,si ma gandeam daca este ok sa beau un energizant inainte de a ajunge la sala,pentru a-mi da energie, ce parere aveti?
De un an ma confrunt cu o problema! Am slăbit in ultimul hal si am fundul foarte plat! Va rog sa ma ajutați sa imi spuneți cum as putea sa am fundul mai bombat si picioarele mai mari! Rog seriozitate....? (mai mult)
Salut TPU,am o întrebare care as vrea sa mi raspunde ti cu seriozitate, Daca mananci doar o singura data pe sapt. dulciuri te poti îngrășa?
As putea sa ma dau lejer cu un bmx la 90 de kg si 1.80?
Salut, as vrea sa imi cumpar un bmx, la mana a doua nu prea imi permite buzunarul momentan sa cumpar unul nou nout, de unde credeti ca ar fi recomandat sa cumpar, am vazut cateva anunturi pe olx, ...? (mai mult)
Heii, ce exercitii pentru abdomen trebuie sa fac pentru a avea patratele? P.s sunt fata
Cum sa fac muschi, adica si abdomen dar nu am gantere si haltere si vreau o metoda fara ele.
Un scor la Danemarca-Romania?
Salut, TPU. M am apucat de sala si mi am cumparat HARD GAINER EXTREME. Am 1.75 inaltime si 60 kg. Este ok acest supliment? Astept raspunsuri de la cunoscatori. Mersi
Bună seara! Aș dori să mă ajute cineva în legătură cu suplimentele sportive.Am 20 de ani, 1.81 cm și 80 de kg..Menționez că mă antrenez de ceva timp și aș vrea să folosesc aceste suplimente...? (mai mult)
Care sunt categorile de varsta la fotbal ex:cadeti (ani), juniori (ani) etc Dau funda
Imi puteti recomanda o reteta de shake proteic fara pudra proteica? Multumesc anticipat.
Cocktail-ul Power UP îl bei odată și după faci sală? Iar după se face efectul?
m-am inscris la Box American sunt situat in Franta si am nevoie de echipament obligatoriu eu stiu doar de manusi va rog ziceti-mi de ce mai am nevoie la Box American
De ce studii am nevoie pentru a deveni luptător de mma? Mulțumesc anticipat!
De ce studii am nevoie pentru a deveni luptător de mma? Mulțumesc anticipat.
Ce credeti o sa castige maine Simona Halep cu Carolina Garcia in finala de la Beijing?
Am 16 ani si vinerea trecuta am fost ales sa- mi reprezint liceul la o competitie pe mai multe scoli(sa nu zic licee de 30 de ori) de alergare de rezistenta, intrebarea mea e : cum pot sa-...? (mai mult)
Ce spuneti de performanta Simonei Halep?
In Liga 2 se face tot cu play-off si play -out sau cum este?
Dau funda. Daca am omoplat supraridicat pot sa fac sala de forta?
Care este cel mai mare salariu la CFR CLUJ în acest moment si cine il încasează?
Imi puteti spune si mie niste exercitii pentru agilitate, rapiditate si reflexe?
Cine e din constanta si vrea sa practice fotbal american la clubul Sharks Constanta Echipament gratuit, antrenori bine pregatiti cu experienta, un club in dezvoltare fondat in 2007 pentru noi varsta...? (mai mult)
Salut, până acum am avut program de slabit cu dieta in care nu trebuia să mănânc pâine și multe grăsimi dar acum ca am slăbit trebuie sa trec la masa musculara. Ce nu ar trebui să mănânc? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?