Buna ziua! Sunt voluntari care doresc sa ma ajute in completarea dosarului de proiect pentru sport la consiliul judetean timis? Noi suntem Asociatia Nationala a Surzilor din Romania - Filiala Timisoara...? (mai mult)
Astazi la ora 17:00 am meci (eu sunt portar ) am putine emotii primul meci imi puteti spune niste melodii sa ma relaxeze !
Cine transmite maine si de la ce oră finala in care o sa joace Simona Halep?
Salutare. Am 13 ani jumate, si vreau sa consum proteine cu absorbtie rapida. Ce imi recomandati, spuneti-mi si efectele secundare, please
Cum pot curata o minge de clister? E destul de intarit.
Salut recent m- am apucat de sala, si as vrea cateva sfaturi. 1)Cum ar trebui sa "aranjez" mesele si ce ar trebui sa mananc ca sa nu ma ma ingras (am 84 situ stiu gras :'( 2)La ce aparate ar trebui...? (mai mult)
Cine face tenis de câmp de pe aici? Poate să îmi explice şi mie cum stă treaba cu reverul şi astea, zic pentru că fac de ceva timp şi totuşi încă nu le înțeleg... ma mai uit ...? (mai mult)
Daca ridic gantere de 4kg la 12 ani raman mic? Ma iau dupa videoclipul acesta si fac aceste antrenamente! Link: https://www.youtube.com/watch?v=i6PY_Q9q51I Orice sfat este binevenit! Va multumesc...? (mai mult)
Vreau sa urmez urmatorul antrenament si am cateva intrebari: Link: https://www.youtube.com/watch?v=i6PY_Q9q51I 1)Ce pauza iau intre seturi? 2)Pot face cu o singura gantera, pe rand, pe ...? (mai mult)
Ce capacitate va avea noul stadion al echipei CSU Craiova?
Ce stadion din România este cel mai mare ca capacitate dupa Național Arena si cate locuri are?
Asi dori si eu un BMX pana in 700 de lei nu vreau sa fac multe scheme cu el mai mult pentru plimbare. Stiti un BMX bun pana in 700 lei?
Poate cineva sa- mi spuna ce inseamna faza aia cand portarul si ceilalti jucatori se baricadeaza in poarta iar adversarul trage? Ca in meciul Polonia - Armenia al doilea gol! https://youtu.be/b1FyrzFRAVs ...? (mai mult)
E Bine daca beau energizant inainte de antrenament? Sunt mai motivat dupa ce beau
Cum o sa se numească mingea cu care o sa se joace meciurile de la EURO2020?
Puteti sa-mi spuneti si mie cateva site'uri de anunturi online? Caut sa cumpar o camera foto/video si nu cunosc decat 2 site'uri unde nu am gasit ceva ce mi'ar placea. Multumesc!
Am masa musculară destul de bună. Arăt binişor. Si vreau sa merg la sală, voi creste mai repede daca deja am formatul unei mase musculare destul de buna?
Trebuie să fac și sala să fac biceps dacă beau power up?
Care va fi mingea oficială a EURO2020?
Florin Andone este fiul lui Ioan Andone?
Ce salariu lunar are Cosmin Contra la echipa națională de fotbal a României?
Ce credeti dacă Romania o sa castige in Danemarca ar fi o surpriză?
De saptamana asta m- am apucat de sala. Cel ce se ocupa cu sala mi- o zis ca saptamana asta sa lucrez exercitii pentru toate grupele pentru a- mi obisnui muschii cu efortul. De saptamana viitoare...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Impact whey isolate? Cer parerea unui om care a luat asa ceva. Recent mi-am cumparat si eu.
Buna tpu...Am 10 ani si am 65 de kg....Chiar as vrea sa ajung macar la 60. Sfaturi? Tin sa precizez ca tin diete si fac exercitii
Ce parere aveti despre acest program? Luni: Spate, Biceps Marti:Umeri, Triceps Miercuri:Pauza Joi: Picioare, Biceps Vineri: Piept, Triceps Am pus bicepsul si tricepsul de 2 ori pentru ca bratele...? (mai mult)
Ce credeti o sa faca fata Cosmin Contra ca selectioner al naționalei României?
Se merita sa cumpar acest produs daca vreau sa ma duc la sala : http://www.pronutrition.ro/creatine-pro-mass/ : Ma refer oare imi da rezultate in scurt timp sau e de mantuiala?!
Ce se poate intampla daca beau Hell (energizant) inainte de fotball, nu mi- a recomandat nimeni sa beau, dar cred ca pot fi mai energic asa. P.S: beau de 2 ori pe saptamana, luni si vineri inainte ...? (mai mult)
Hey, salut TPU, azi vreau sa va intreb cum pot sa fac tractiuni, nu pot sa fac nici macar una. Nici 2 secunde cu mainile pe bara si sa stau un pic in sus nu pot...Ce exercitii ar trebui sa fac sa reusesc,...? (mai mult)
Eu vreau sa ma apuc de fotbal dar nu prea sunt bun va rog contactactatima aici -https://www.facebook.com/ionut.atk.3 chiar as vrea sa ma tin de acest sport si vreau ajutor Multumesc!
Buna am incarcat premium pe o luna pe twoo si nu-mi arata creditul de ce?
Buna seara.gfx8 este ok si daca nu fac sala? da rezultate? eu mi ași dori cateva kg in plus.va multumesc
Hey, salut TPU, astazi vreau si eu sa aflu cum pot sa imi maresc viteza si rezstenta. Tin sa mentionez ca atunci cand alerg mai mult, incepe sa ma intepe pe la ficat si splina...
Saptamana trecuta mercuri am alergat vreo 2 km pe camp ma pregatesc pentru o proba sportiva si de joi a inceput sa ma doara piciorul drept de joi pana in prezent.nu pot sa stau pe varf? este...? (mai mult)
Maine o sa ma duc pentru prima data la sala, vreau sa va intreb cu ce fel de prosop sa ma duc, trebuie unul special sau merge si acela de praja sau unul asemanator, intelegeti voi? Inainte sa ...? (mai mult)
Ce a făcut portarul Mihai Mînca? De ce a fost dat afara de la CFR CLUJ?
Imi puteti spune cum pot sa raman calm cand primesc un gol? Cand cineva da un gol frumos toata lumea il invideaza cand apar 2- 3 suturi deodata toata lumea tace trebuie' sa invat sa resping mingea cu 2...? (mai mult)
Fac flotari de 1 saptamana, e normal sa imi incordez burta chiar daca nu vreau atunci cand le dau, funda?
Hey TPU! Fac sala de 3 luni La inceput aveam undeva la 75 de kilograme In 2 sapt arata 73 si de atunci am lasat o mai moale cu fast food urile Acum am 77 de kg ( presupun ca masa musculara) Si se ...? (mai mult)
Salut inca o intrebare pentru cei ce fac "sala " asi dori o crestere a musculaturi vizibile in termen scurt ma refer mai mult la abdomen si piept, am luat Pro Mass de la PRONUTRITION si nu prea se ...? (mai mult)
De curand m- am apucat de tenis si nu stiu ce racheta sa imi cumpar, ma consider incepator, pentru inceput nu as vrea sa fie prea scumpa dar sa fie bunicica, nu prea stiu eu multe despre rachete...? (mai mult)
am ajuns sa joc la o echipa de fotbal si joc fundas central.As vrea sa- mi spuneti si mie cum trebuie sa joc fundas central daca am voie sa urc sau nu sau daca am voie pana unde, ce trebuie...? (mai mult)
Salut, am 14 ani si ma mut in Olanda. Eu fac fotbal si fotbalul este visul meu. Sunt la un club din Romania dar as vrea sa joc la un club bun si din Olanda. Am auzit ca Afc Ajax Amsterdam este unul foarte...? (mai mult)
practic box de performanta și aș dori să mă apuc și de sală, daca lucrez in aceeași zi în care fac box o grupa musculara pentru masa își mai face efectu? Nu doresc sa folosesc proteine,...? (mai mult)
Salut, stiu ca e o intrebare mai ciudata. Dar cum pot sa fiu mai bun ca prietenul meu la fotbal, eram la un moment dat mai bun de cat el, insa m- a intrecut, el e fundas iar eu mijlocas. De el e aproape...? (mai mult)
E problema daca nu mananc decat cu 4 ore inainte de sa merg la sala? Tin sa mentionez ca vreau sa pun masa musculara.Ar trebui sa incerc sa mananc inainte de antrenament?
Nu mai exista Dolce Sport? Ce s-a întâmplat?
as vrea sa-mi ziceti cum as putea sa fiu mai tare la bataie, ce exercitii sau mai stiu eu ce trebuie sa fac sa fiu bun la bataie. Orice sfat este bun MULTUMESC
Pe ce data vor începe preliminariile pentru EURO2020?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?