Buna ziua TPU, am si eu cateva intrebari la care nu sunt convis, adica inca am dubii cu tot ca am citit si pe internet dar, nu mai stiu ce sa cred, deci : 1. Daca faci sala te vei opri din crestere?...? (mai mult)
Dau funda! Vă rog frumos să mă învațați despre pariurile sportive (ce sunt cotele, cum fac un bilet și multe altele)!?
Am 23 (aproape 24) de ani, 73 kg, 175 cm si as vrea sa stiu ce ar fi bine sa fac in ordine: Sa mai slabesc pana ajung la o greutate putin mai mica si dupa sa ma ocup de muschi, sau se poate ...? (mai mult)
De curand mi- am cumparta niste adidasi de football de la InterSport, model Mercurial cu crampoane. Erau pe marimea mea, nu ma strangeau. Aveam janpieri. Dupa cateva utilizari am inceput...? (mai mult)
Daca fac astfel de exercitii https://www.youtube.com/watch?v=ZvDStwzk7eU&list=LL3MKclGNfNQ4bVbG4yLoWKw&index=2 cate 60 de minute de 4 ori pe saptamana in 3 luni pun muschi pe mine?
[URGENT] Pronostic Sepsi-FCSB?
Salut. M- am impacat cu ideea ca nu ma pot ingrasa si as vrea sa stiu care sunt cele mai bune exercitii pentru abdomen si cam cat de des trebuie facute. Si inca ceva, daca faci abdomen cu greutati...? (mai mult)
Dupa cate zile apar rezultatele daca fac exercitii fizice in fiecare zi?
Ce ar trebui sa mananc in timpul antrenamentelor la abdomen si maini? Fructe,legume, carne, prăjeli? dau funda! Mersi mult
Sunt in clasa a 12- a si ma gandeam sa ma angajez in armata. Problema este ca obosesc repede si nu stiu daca iau probele sportive. Ce as putea sa fac pentru a lua probele sportive ( alergarea...? (mai mult)
Cine imi zice si mie echipele din Brasov cu steme verzi si rotunde pe tricouri albe? Stiti vreuna?
Cine arborează meciul OSK Sepsi-FCSB?
Cate locuri are stadionul Tineretului din Brașov in sectorul rezervat suporterilor echipei oaspete?
Daca sunt bun la fotbal, la 18 ani ma pot duce la FC Barcelona?
Se poate daca am facut prea multe exercitii pentru abdomen sa mi se faca rau sa vomit.
In ce urna valorică este in momentul actual națională României?
O minte inteligenta nu sufera prostia. Nu o mai suporta, are nevoie de o noua rutina. O chinuim fiindca n- are ce face printre mediocritati, nu e locul ei printre deficienti sau o lasam sa- si urmeze...? (mai mult)
Ce capacitate are stadionul Tineretului din Brașov?
Buna, sunt nou pe TPU, dar asta nu conteaza.In primul rand as dori sa aflu cat de greu este sa intru la liceul militar campulung moldovenesc? Ce exercitii sportive ar trebui sa incep sa fac, ce exercitii...? (mai mult)
cum sa incep iubesc sportul, iubesc sa boxez, si vreau sa merg mai departe cu asta, dar momentan sunt doborât de stres si anxietate, în fine voi trece peste, am 20 de ani am plecat in...? (mai mult)
Nu inteleg o chestie Am alergat pe un teren de 43m 6.4 sec, iar pe un teren de 50m am facut 7.7. Cum e posibil? Am 1.67 inaltime si 55kg Iar un coleg de la mine din clasa are 1.75 si a facut 6.8
Pronostic la OSK Sepsi - FCSB?
Ce teste se dau pentru a intra la liceul sportiv baia mare.
Am aproximativ 1.75m inaltime si 56 de kg.M- am apucat de sala, iar problema este ca nu prea stiu cum ar trebui sa fac sala. Cum ar trebui sa fac sala avand in vedere ca nu prea am forta (am...? (mai mult)
Salut.Am 15 ani si o lună și 1.85.As vrea sa practic un sport mai ales pentru a creste.Eu am neglijat mișcarea o perioadă bună de timp(pe perioada clasei a8a) deoarece principalul meu obiectiv era...? (mai mult)
Buna! Exista vreo scoala de dans TWERK prin Iasi? Daca da, lasati un link, va rog... Multumesc!
Bună! Spuneți-mi vă rog niște săli de fitness din Sibiu cu un preț acceptabil. De preferat sub 100 lei.
Cu cat timp înainte de un meci de campionat din liga 1 ies echipele la încălzirea dinaintea meciului?
Credeti in declaratia pe care a spus-o Dan Petrescu legată de faptul că Steaua poate câștiga Europa League?
Când va fi inaugurat noul stadion al echipei CSU Craiova?
Ca fata, daca ar fi sa aleg intre handbal si baschet, ce imi sugerati sa aleg incat sa imi fac o conditie fizica cat de cat ok?
Cat a costat construcția stadionului din Craiova?
Am 13 ani si jumatate (poate va ajuta si jumatatea aia de an) si fac volei pot zice de performanta ( locul 5 pe tara ) dar de curand am avansat la fileul de 2, 43 si mi.a fost spus de ...? (mai mult)
Credeti ca echipa Gaz Metan Mediaș o sa se salveze de la retrogradare?
Am comandat o pereche de adidas messi 15.3, vreau pareri despre aceasta pereche si despre fit! Dau funda
Albusul ala de ou pasteurizat la sticla, se gaseste si in supermarkete gen Kaufland sau singura alternativa ramane sa-l iau de pe net?
De ce nu mai iau deloc in greutate(in masa musculara)? Mi s- a format pieptul in astea 3 luni de sala, bicepsul l- am facut de la 34 sau 35 la 40 cm(da, in doar 3 luni, pentru ca am genele bune) mi-...? (mai mult)
Ce pot sa fac sa cresc in inaltime?
Pronostic la Gaz Metan Medias-FC Botosani? Eu zic 1. Voi?
Ce parere aveti despre gainere? ajuta la ceva, sunt sanatoase, merita sa le cumperi? Cineva mi-a spus ca nu ar fi tocmai sanatoase ca au un nivel mic de proteine si nu sunt sanatoase deloc.
Ună! Cineva care este la Kinetoterapie? Dacă da, îmi puteți spune ce probe ați dat la sport? Eu as vrea sa dau la Iași, Bacău sau București, încă nu sunt sigura, însă am înțeles ca s ...? (mai mult)
Bună TPU, am 18 ani si am o masă musculară destul de frumoasa.fac exerciţii acasă ...am Piept frumos, 6 pătratele la abdomen. Spate. Mâini. Si vreau sa ma apuc de sala. Acum întrebările mele...? (mai mult)
Salut, de luni merg la sala am 16 ani și 75 de kg și am burtă, întrebarea mea este, trebuie sa dau jos surplusul de pe burta mai întâi ca să pun masa musculara sau pot pune și așa masă?
nu pot lucrea pieptul la sala. La celelalte grupe pot face cu greutati destul de maricele si le pot executa corect insa la piept nu pot face deloc. Ori imi cedeaza mainile cand fac cu gantere ori...? (mai mult)
Pot creste 7 cm in 9 luni? Am 14 ani
Salut am Și eu o întrebare ce trebuie sa fac sa cresc repede în masa muschulară?
Pronostic la Lugano-FCSB?
Pentru cei din Iasi:Cunoasteti o sala de box/kickboxing mai aproape de Copou?
As vrea sa dau la un liceu de armata, unul militar si din cate cred la proba sportiva trebuie sa fac tractiuni sau ridicari la bara fixa si/sau sa obtin 3 minute la 1 km. Am 14 ani, 47 kg, slabut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!