Cum pot avea viteza mai mare când alerg? Că la sprint toți zic că alerg că o găină sau focă... De precizat nu sunt gras, am doar 51 kg la 14 ani
Salut.Anul viitor, in vara imi propun sa slabesc inotand, deoarece anul asta nu am putut sa merg la mare din cauza unei operatii. Stand vreo 3- 4 ore in apa, + mancat normal la 14 ani si ceva in cat...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda o sală de fitness mai non-aglomerată și decentă prin Brașov? Mulțumesc anticipat!
Daca un barbat are penisul mic însa are un corp impecabil Mai cconteza faptul ca il are mic? Asta poate fi o motivatie de-a face sala Pentru cei care sunt în situația asta?
Care echipa din liga 1 credeti ca are cea mai mare grilă de salarizare in acest moment dintre CFR CLUJ si FCSB?
Caut un set de 2 gantere de 5 kg. Unde pot sa gasesc mai ieftine?
Fac sala, sunt destul de "lat in spate" si de "pieptos" asa a cam fost e la mama natura...dar bratele sunt slabe si cresc foarte greu. Cateva sfaturi? ce as putea face sa le fac mai mari?
Am 51kg la varsta de 13 ani. Am 1.64m cam asa. Imi puteti da o modalitate de a slabi? Fara dieta. Multumesc.
Se intampla ceva daca fac exercitii cu gantera si abdomene in aceeasi zi? Gantera 6kg, am 12 ani! Recomandarile sunt binevenite!
Salut. A fost cineva la Sky Fitness, sala de fitness din Fundeni, Colentina?
Cum se calculeaza macronutrientii,caloriile, proteinele si carbohidratii?
Cum fac sa dau jos grasimea, am cam 1, 80 si vreo 78- 80 kg, 18 ani, as vrea sa dau burta jos si sa scap de retentia aia de apa(sa fac acea definire)mai faceam inainte flotari, tractiuni, abdomene si...? (mai mult)
In ce faza a UEL credeti ca o sa ajunga FCSB anul acesta?
Salut, vreau sa îmi faceți și mie un program de antrenament pentru a creste in masa musculara, vreau sa lucrez acasă nu la sală, doresc la lucrez pieptul și brațele. Sa răspundă doar cei experimentați,...? (mai mult)
Salut, am 19 ani și as vrea sa știu dacă este vreo problemă dacă fac o fiola de evogene 3, 3 este un hormon de creștere, adică nu am mai făcut asta și vreau sa știu dacă este periculoasa...? (mai mult)
Salut.Am 15 si o lună și 1.85.M- am îngrășat mult pe timpul clasei a8a si am ajuns la 90kg.In liceul meu sunt și băieți de clasa a9a care au în jur de 1.90.Ps:Stiu ca sunt înalt pentru vârsta...? (mai mult)
CATE OFSIDEURI sunt intr-un meci in medie?
CFR CLUJ-FCSB. Care dintre cele 2 echipe credeti ca o sa castige campionatul in liga1 in acest sezon?
As vrea sa m- a apuc de sala, dar sunt și cam slab
Ati incercat vreodata sa slabiti În timpul iernii?
Xsereax cât ai scos la viteza?
De la ce varsta e ok sa merg la sala, si cu ce sa incep cand voi merge?
Cum se numesc aceste miscari? FUNDA! https://giphy.com/gifs/oHkhGy5iBtUA0/html5
(Pașcani Fotbal) Știe cineva mai exista grupa de juniori la fotbal Pașcani 2000- 2001? As dori să mă înscriu, daca mai exista, va rog sa- mi spuneti cine este antrenor. Mulțumesc anticipat,...? (mai mult)
Dan Petrescu este de departe cel mai bun antrenor din liga 1 in acest moment? Si credeti ca CFR CLUJ o sa castige campionatul anul acesta in liga 1?
Salut, as vrea o dieta pentru six pack, fac 4 antrenamente pe saptamana ( 2 zile antrenament, 2 zile pauza ) iar la un antrenament consum 550-600 cal.
Cine este pasionat de baschet?
Cate meciuri trebuie sa ghicesc minim la paruri ca sa iau ceva acolo?
As vrea sa cresc cat varmiu, are 1.82 si eu am 1.70 la 14 ani, as putea creste cat el?
Ce exercitii as putea face cu o bara pentru piept pe care pot sa pun greutati in afara de impins la piept, ramat, flexii la biceps, genuflexiuni etc. Va rog dati- mi multe exemple. Multumesc, ofer ...? (mai mult)
acum 1 zi am avut un meci de fotbal si efectiv cand a inceput meciul a inceput sa ma doara muschiul si nu am vrut sa ma schimbe pentru ca e ultimul an in care mai pot sa joc la aceasta echipa...? (mai mult)
Vreau sa va întreb ceva. Asa din curiozitate, dacă aș face gen *flotări, ridicări cu 20 de kg, abdomene* în fiecare seara, cam vreo o ora așa, aș ajunge undeva? Adică mi- ar mai...? (mai mult)
Pronostic la Astra-CFR CLUJ? Eu zic 2 solist.Voi ce pronostic spuneti?
Este corect in opinia voastră rezultatul meciului Steaua-Dinamo?
Cum ă fost in opinia voastră Steaua -Dinamo? Si credeti ca a fost peste CFR-Steaua?
Care antrenor credeti ca e mai bun Contra sau Miriuță?
Care galerie credeti ca va fi mai tare in derby cea de la Steaua sau cea de la Dinamo?
Ce inseamna F2 la pariuri
Cum credeti ca o sa fie meciul dintre Steaua -Dinamo din această seară?
Ce număr de spectatori credeti ca va fi in seara asta la Steaua -Dinamo pe Arena Națională?
Ce exercitii sa fac? Ce seturi? Pt forta si masausculara. Cu haltere de ridicat inceptor si mai sus. Max 5/10kg. Ms.
Idei nume pagina Facebook ultras? Deja exista Ultras Romania, Viata in Peluze, Peluzele Romanesti. Dau funda
Un pronostic (scor ) la Steaua-Dinamo? Si cine va fi arbitrul meciului?
Am 17 ani și joc Fotbal de 3 ani și am o problemă.Am 4 prieteni care nu pot să facă foarfeca după ce mi s- a întâmplat.(Am ieșit din spital) Acum 4 săptămâni, antrenorul ne- a pus...? (mai mult)
Cum sa slăbesc grăsimea de pe brate? Îmi poate da cineva niste exercitii?
Un număr de telefon de la OSK Sepsi SF.Gheorghe?
Salut, am o intrebare legata de pariurile contra. Sa zicem am un meci de tenis cu cota 1, 67 pe 1 si 2, 35 pe 2. Cum calculez cat sa pun contra? Sa zicem ca pun 100 lei pe 2, 35 vine 235 lei,...? (mai mult)
Care e parerea voastră cel mai greu post de jucat ca fotbalist?
Își merită Dan Petrescu salariul la CFR CLUJ? Ce credeti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!