Voi ce program de antrenament aveti? Si ce suplimente folositi?
OSK Sepsi o sa joace meciul cu FCSB de acasa pe stadionul Tineretului din Brasov?
Pronostic la FCSB-DINAMO? Eu zic 1 FCSB solist.Voi ce precedictie aveți?
Brock Lesnar sau Braun Strowman? Eu zic ca Braun Strowman.Voi ce precedictie aveți?
Salut, am aproape 17 ani; am 1, 76 m si in jur de 85 kg si vreau sa merg la sala de la inceputul lunii viitoare. Nu am mai fost la sala pana acum, imi puteti da niste sfaturi? Obiectivul meu final...? (mai mult)
Cine stie niste ghete de fotbal pentru teren sintetic pana in 300 si ceva de lei?
Salutare la toti! Fac sala si cred ca mananc cam 30 kg de piept de pui pe luna, la mine practic pieptul nu lipseste din nici o mancare. Tot ce pregatesc, este cu carne, fie pipet de pui, fie pulpe ...? (mai mult)
In urma cu o luna si ceva am inceput sa mananc sanatos, de la ora 17 nu mai mananc absolut nimic, dulce mananc doar o data pe saptamana si atunci aleg ceva cu mai putine calorii si fac sport cu...? (mai mult)
Ce credeti o sa promoveze Hermannstadt in LIGA1?
Credeti ca Vasile Miriuță o să aibă rezultate bune ca antrenor al lui Dinamo?
Cum ă fost in opinia voastră CFR CLUJ-FCSB?
Gierdius Arlauskis de la CFR CLUJ credeti ca este cel mai bun portar din liga 1 in momentul actual?
Imi puteti da un site din Romania unde mai pot gasi kendame krom pop in stoc? Dau funda
Functioneaza workout- urile astea de pe Youtube, facute acasa fara echipamente speciale? Poti sa iti faci corpul pe care il doresti fara sa mergi la sala? Stiu ca majoritatea fetelor care prezinta video-...? (mai mult)
In curand urmeaza sa am un program complet haotic ( ma voi trezi la ora 06:30 si voi reveni acasa la ora 22:00) datorita faptului ca muncesc full time si sunt si student la master in anul II ...? (mai mult)
Bună TPU, fac sala de un an si ceva, as incerca whey- u', merge cu bcca? Oare pot sa adaug și creatina? Eu mă gândeam doar proteina și alimentație corecta și echilibrata, as lua creatina doar...? (mai mult)
Am luat super mega mass 2000 si de la 65 de kg am ajuns la 71 intr- o luna, apoi dupa doua saptamani am ajuns la 68 si nu am mai pierdut kg, faza ii ca ard repede grasimile. In general ma inclin spre...? (mai mult)
Daca am 111 kg si 17 ani si ma apuc de sala, mi-a zis un coleg sa-mi iau manusi de box ca ma invata el la sac, o sa slabesc daca fac si cardio si box?
Cu ce scor final credeti ca o sa se termine CFR-FCSB?
Hei TPU Vreau sa vorbeasca cei cu experienta Deci Cam cate minute de abdomene sa fac seara de seara ca sa imi fac un abdomen ( gen musculatura sa ia locul grasimi de pe burta) + ca mai fac si sala ...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune care ar fi top 5 cele mai puternice arme airsoft, care se pot cumpara legal. multumesc
Ce parere aveti despre aparatul Fitmaxx 5? Este la fel de eficient ca in reclama? Merita banii?
Mi sa amanat un meci la pariuri ce fac?
Vreau sa imi iau o gantera de 10kg ce i se pot adauga si se scoate greutati. Pot face cu una singura, 10 ture pe o mana si 10 pe alta? Sau este recomandat cu doua gantere? Am 12 ani, sunt baiat....? (mai mult)
Daca imi fac abonament la sala, de cate ori ma pot duce intr-o luna?
Pronostic la CFR CLUJ-FCSB? Eu zic 2 solist.Voi ce pronostic aveți?
Care meci credeti ca o sa fie mai interesant CFR-FCSB sau FCSB-DINAMO?
Buna TIP! Vor avea până la urmă loc meciuri de la EURO 2020 in Romania?
Pe ce data are loc tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor EURO 2020?
Salut, am cumparat acum 2 zile o bicla KTM de la Hervis cu frane pe disc hidraulice. Inainte de a pleca cu ea din magazin, vanzatorul a fost cu ea in spate si a spus ca reglat- o si uns- o. Nu stiu...? (mai mult)
Va salut. Am o intrebare legata de creatina pentru cei ce au niste informatii legate si de functionarea organismul uman, deci de bio- chimie. Merita consumata? Aduce beneficii reale unui consumator ...? (mai mult)
Http://csgoskinsgambling.com/cs-go-download-free-download/ will u read this?
Fotbal Club sau Digi Sport Special? Care emisiune credeti ca e mai făină?
Cum a fost prima oara cand ati fost la k1?
.. Am si eu o intrebare. M- am apucat de sala cam acum 3 luni si am avut in jur de 84 de KG... In prima luna am facut sala asa aiurea si dupa mi- am cumparat Burn FX si m- am definit sa zic asa...? (mai mult)
Daca fac sport de 4 ori pe saptamana cate 50-60 de minute este bine pentru rezultate bune?
Ce greutate ar trebui sa aibă un bmx de freestyle? 12 kilograme sunt ok? Fără peg-uri.
Dacă merg în medie 10 km pe jos, uneori chiar 15km de 3 ori pe săptămână se considera ca am un stil de viață puțin activ sau tot sedentar? Am 1.62- 1.63m și 47, 5 kg dacă are vreo relevanță...? (mai mult)
Pot face spagatul si sfoara chiar daca nu am facut gimnastica sau chestii de genul cand aveam 3- 4 ani ca am inteles ca atunci se incepe pentru a fi mai elastic si faci mai usor miscarile. Acum...? (mai mult)
Hei TPU Deci vreau sugestii despre suplimente in Fitness De exepmlu vreau sa slabesc si sa pun masa musculara in acelasi timp Cardio + antrn la sala Dar aici vreau sa mi spuneti ce trebuie sa iau ...? (mai mult)
Cunoaste cineva aplicatia Runtastic? As vrea sa stiu cum pot sa imi pun traseul pe harta din aplicatie.
am si eu o intrebare. Vreau sa ma apuc de sala, dar nu stiu ce creatina sa folosesc cine stie o creatina buna sau sa-mi spuna daca "pure creatine"e buna dau funda.
M- am apucat de sport dupa o perioada care nu am mai facut nimic timp de vreo 2 ani din cauza la anxietate la panica la ipohondrie, ce pot sa zic deci fac sport si inima simt k imi sare din piept, am...? (mai mult)
Care echipa credeti ca are lotul de jucători mai bun dintre CFR si FCSB in momentul de față?
Bună. Am 18 ani Daca o să mă apuc de baschet voi creşte în Înălțime?
Vreau niste sfaturi cum sa cresc in inaltime
Ce parere aveti despre acest program de fitness? Luni: Spate, Piept Marti: Brate Miercuri: pauza Joi:umeri, abdomen Vineri:picioare Ar fi mai ok sa inlocuiesc antrenamentul din ziua de Joi cu cel...? (mai mult)
Ce ziceti? Este bine sa pun Spatele si Pieptul in aceiasi zi de antrenament?
Poate sa imi dea cineva niste sfaturi de bataie? Gen cum sa ma bat. Unde ar trebui sa dau si etc dau funda sunt baiat
Unde pot gasi antrenamente de box, lupte sau ceva de genu prin Iasi pe gtatis!?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!