Ce se întâmplă dacă o echipa de fotbal a bătut în tur cu o diferență de mai mult de 3 goluri și nu se mai prezintă în retur?
Ce îmi recomandați pentru creșterea în masă musculară la 16 ani? Fără pudră proteică, doar alimente care să nu am probleme de sănătate.
Buna ziua! Am foarte multă grăsime pe spate, burta e ok, ma incap blugii, rochițele, la picioare sunt ok, am 36- 38 la pantaloni, dar am și sânii mari, sa zicem ca asta n- ar fi o porblema,...? (mai mult)
Salut, am o dilema in ale pescuitului, incerc sa ma familiarizez mai nou cu lansetele, dar singura mea nelamurire este, cum as putea adauga mai multe monturi pentru diferite stiluri pe firul principal...? (mai mult)
Salutare TPU! Ce parere aveti despre box? (Eu ca si practicant al acestui sport am o parere buna dar vreau sa vad si alte raspunsuri)
Bună! Eu aș vrea să merg la sală și aș vrea să folosec aparatele. Oare e ok dacă fac eu singură la aparate sau trebuie să îmi iau un antrenor personal?
Salut! ce suplimente sunt bune pentru un ectomorf? Am 1. 68cm si 65kg. Eu ma gandeam sa cumpar asta : iMASS 2500g/25 serv - Ciocolata ..de la genius.
Între De Bruyne și Grealish, care vi se pare mai bun? Eu îi văd cam egali.
Poate cineva sa-mi zica de niste terenuri (publice) de volei pe ciment din Bucuresti (ca cel din parcul Titanel)?
Salut, ca sa joc la echipa liceului de fotbal trebuie sa fiu neaparat la acel liceu? Sunt la alt liceu diferit si nu vreau sa ma transfer la liceu sportiv.
Salut TPU! Am 17 ani si as vrea un program saptamanal de antrenament la fotbal, care contine forta, putere, agilitate, pilometrie, tehnica, etc., dar nu stiu cum sa le organizez... Mentionez ...? (mai mult)
Salut! As dori sa devin arbitru și eram curios cam care ar fi prețul plătit unui arbitru per meci ca și arbitru stagiar, la momentul in care termini cursul și arbitrezi copii. Iar mai apoi treptat...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si echipa de fotbal din oras face selectie pentru grupa mea de varsta, asadar, am decis sa vorbesc cu antrenorul si a zis ca intr- o zi sa- l sun ca sa vin la antrenament. Cum e sa fii...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de calistehnics însă nu pot face mare lucru, cu ce sa încep sa avansez mult mai mult si care sunt Exercițiile de calistehnics, ofer funda!
Salut TPU, de o grămadă de timp imi rog părinții sa ma lase si pe mine sa fac un sport dar nu au fost prea mulțumiți de ideea asta. Dar zilele trecute am convins- o pe mama mea sa ma lase si sunt...? (mai mult)
Stie cineva daca exista cursuri gratuite de volei in Bucuresti?
Salut, am facut kickboxing 2 ani, am fost in competiții, am fost bunicel dar m- am lăsat dintr- o prostie, m- am apucat de fumat și ma gândeam sa merg iar. Menționez ca am avut pauza un an și...? (mai mult)
Salut, am o curiozitate.Deci avem deficit caloric, avem mentinere si surplus.Sa spunem ca faci un deficit de 1200kcal(prin absurd, pentru ca e exagerat). Deci mananci 1200kcal pe zi si ar trebui sa slabesti...? (mai mult)
Salut, eu la sala fac cu gantera de 7kg pe fiecare mana biceps curls. 4x12. Pun mai multa masa musculara daca fac mai putine repetari cu greutate mai mare? Gen 4x6 cu gantera de 10kg. (Cam 6, 7 repetari...? (mai mult)
Am o întrebare poți slabesti și fără nutriționist?
Am vrut și eu să aflu numele unui jucător de la Farul, de care mi-a plăcut. Pe tricou scria sus superbet, iar mai jos scria pepsi. Care e de fapt numele? :)
Salut, am 16 ani și vreau sa merg vara asta la pescuit pe Olt, întrebarea mea este dacă pot merge de unul singur sau sa fiu sub supraveghere unui adult și cel mai important lucru cum obțin un permis...? (mai mult)
Buba ziua, Am o intrebare legata de fotbal. Daca stau in poarta si coechipierul imi paseaza mingea iar apoi o iau in mana se pune lovitura indirecta?
Salut. Cand fac multe reps cu haltera incepe sa ma doara incheieturile se la maini.de ce oare? Sa fac alte exercitii? Dar voiam sa fac si cu haltera. Biceps curls
La 700ml de apa, câte grame de creatina trebuie sa pun? O folosesc doar pentru sala
V-ati mai asteptat ca, de la 0-2, Farul sa intoarca scorul in favoarea sa?
Bună ziua! Astăzi am achiziționat o bicicleta carpat acura, dar am realizat ca suspensia fata de nu misca nici măcar un mm chiar dacă ma las cu toată greutatea pe ea. Ce sa fac?
Liga 3 de fotbal din România are 10 serii. În funcție de ce criteriu (în afară de cel regional) se stabileste care echipa joacă într- o anumită serie? Cu alte cuvinte, care sunt limitele teritoriale...? (mai mult)
M-ar interesa....sa știu la ce materii se da proba scrisa pentru facultatea de sport?
Salut, TPU! Îmi poate explica cineva, de ce finalissima s- a jucat în 2022, dar în 2017, nu? întreb asta, pentru că Messi, când a câștigat Cupa Americii de Sud cu Argentina, a avut dreptul...? (mai mult)
Va salut,o intrebare,am pieptul inegal, partea stanga mai.mare ca dreapta,trebuie sa fac niste serii in plus pe stanga la antrenamente sa i aliniez sau, va rog am nevoie
Salut am o bicicletă nakamura summit 700 si nu gasesc modelul de ureche de la schimbator daca stie cineva va rog sa ma ajute.
Salut. Vreau sa invat sa stau in maini.nici L sit nu pot. Cand incerc sa ma ridic sa fac l sit ma doare tricepsu mult si bicepsu putin. Dar nici picioarele nu le pot tine drepte perfect. Mai fac asa cateodata...? (mai mult)
Se poate slabesti acasă fara sa margi la sala de sport am 80 de kg si suntem o familie care nu are multi bani se poate slăbi acasă sa scap de burta?
Salut, imi ziceti un site de unde sa cumpar un scaun de gaming bun si ieftin? Ce parere aveti de siteul asta. Xloshop.ro? Ca sunt niste scaune faine si acolo
Am dat probele sportive pentru liceul sportiv si pentru ca antrenorul meu a calculat notele mi- a spus nota dupa ce am terminat probele si am luat 10 trebuie si capacitatea cu o nota mare sau nu conteaza...? (mai mult)
Sunt la liceu si mai am 2 ani din toamna pana la terminarea liceului si m- am gândit din toamnă sa ma apuc de sala, pana termin școală adica 2 ani si o pauza la vara deoarece nu pot sa dau 300 lei...? (mai mult)
Hey,cum as putea intra intr-o echipa de majorete? Se dau probe si ce imi trebuie sa intru?
Salut. Eu m-am reapucat de sala dupa 6-7 luni. Fac singur fara antrenor, intrebarea mea este : pentru a vedea rezultate noi o sa dureze vreo 3 luni? Da, fac corect exercitiile si am un program fix.
Salult, am febra musculara de ieri ca am facut piept, triceps, umeri. Si astazi am facut spate si biceps ca incalzire fac flotari si tractiuni si imi rotesc un pic bratele si incheieturile. Acum dupa...? (mai mult)
Câștigă City Liga Campionilor anul acesta la fotbal?
Unde găsesc rezultate live ale meciurilor de fotbal pe teletext?
Are Los Angeles Lakers puterea să câștige titlul NBA anul acesta?
Fcsb sau Farul? Pe cine preferați Campioană de fotbal în România?
TPU dacă vreau sa ma duc la lps și dau probele la înot ce probe dau mai exact? Cât durează proba? Și voi intra doar eu in sala de înot?
Salut! Va rog frumos sa ma ajute cineva..am fundul mare si sunt baiat. Am 15 ani si tot incerc sa scap de el sunt cam plinut..va rog ajutor
Salut. Are ceva daca fac sala chiar ai cand am febra musculara? Adica chiar daca o am eu tot pot sa fac. Si inca ceva. cand fac sala o sa am febra musculara mica si o sa fiu obosit c am mereu?(gen 1an...? (mai mult)
Daca fac multe flotari. Gen 100 pe zi. Se poate sa ma ranesc la incheieturi? Sa inceapa sa ma doara? (Trebuie sa imi incalzesc incheieturile un pic inainte de sala nu?) Da eu vreau sa fac si 100 de flotari...? (mai mult)
Salut! Ma antrenez pentru proba de 2km de la subofiteri la armata si am facut 1.6km in 8:35 credeti ca as putea sa fac 2 km in 9 minute 45?
Salutare TPU. Exista vreun site sau vreo aplicatie unde pot vedea programa de meciuri de fotbal de anul asta? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ollyshor întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?