Iau creatina de o saptamana si am inceput sa beau mai multa apa in jur de 3L de apa pe zi dar problema este ca merg la baie foarte des..este de la creatina? sau de la faptul ca beau multa apa?
Mi- am cumparat o bicicleta Cube LTD Pro 2x si frana de pe fata parca e prea stransa. Problema e ca este frana hidraulica si imi este frica sa ma ating de ea. Am mers cu ea cam 80 km si parca s-...? (mai mult)
Salut,am 15 ani fara 2 luni si as dori sa ma duc la sala pentru a slabi si a pune ceva masa musculara dar nu prea multa.Ar fi ce grav? Multumesc pentru raspunsuri.
Cine credeti ca ar fi fost cel mai potrivit selecționer pentru Romania? Este cea mai bună alegere Contra sau putea fi altcineva o soluție mai bună in momentul actual ce credeti?
/ Buna! As dori si eu sa stiu daca cunoasteti vreun program prin care sa adaug mai multe fotografii in fiecare zi, sa mi le stocheze si sa pot face ca un filmulet sau ceva de genul cu evolutia. ...? (mai mult)
Cum e mai bine să faci sală dacă ești puțin gras, să slăbești până nu mai ai așa multa grăsime și după să începi să mănânci mai mult ca să ai din ce sa faci masa musculară sau să...? (mai mult)
Salut, nu am fost de ceva vreme la sala si cand am fost adineauri m- am ales cu o febra musculara (adica cand te dor muschii dupa ce i- ai pus la lucru) si vreau sa scap de ea pana a merge urmatoarea ...? (mai mult)
Credeti ca este o decizie buna numirea lui Cosmin Contra ca selectioner al nationalei Romaniei?
Am o intrebare. Unde pot face baschet in Bucuresti, sector 4?
As vrea sa imi cumpar un longboard dar pentru ca nu stiu ce model sa imi iau, va rog sa ma ajutati putin! (sunt incepator)! Buget 1000 lei!
Unde pot face baschet in Buzau?
Mărită bicicleta asta http://www.dhsbike.ro/produs/terrana- 275/terrana- 275- 2725/3043.html? Pe mine nu mă deranjează că e DHS deoarece bicicleta are o echipare care multe biciclete din gama asta...? (mai mult)
Sunt bune programele de pe https://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html?
Cu ce momeala prind un somn mare pe somes?
De cate ori sa antrenez pieptul pe saptamana pentru o dezvoltare mai rapida? Ce exercitii sa fac pentru "sant"
Imi zice si mie cineva ce exercitii sa fac pentru box? Adica nu sunt la un club dar vreau sa ma antrenez acasa.Multumesc:))
Daca am un bilet G-G si meciul a iesit 0-0 este castigator pariul?
Buna, stiti cumva care este varsta maxima pentru inscrieri la handbal sau baschet ca fata? Si daca da, ce cluburi ar fi bune? (Bucuresti) multumesc
Cine credeti ca va fi noul selecționer al naționalei României?
am 14 ani unde pot practica kickbox in Bucuresti de preferat pe langa sectorul 5, multumesc!
Salut,vreau sa reconditionez o bicicleta, am vrut sa ma duc sa ii centreze spitele dar a spus ca sunt vechi si nu poate, exista o alta cale in afara de a cumpara alte roti?
Saptamana viitoare ( joi ) dau proba la sport ( cea de 50m ) Cum sa fac sa ajung intr-un timp mai bun? Are rost sa ma antrenez? Cum sa ma antrenez?
Bună.Sunt sportivă de performanță, şi de curând am început să mă antrenez cu fete mai mari ca mine(handbal).Saptamana aceasta am facut antrenamente pe stadion, si simt ca nu mai rezist. Abia ...? (mai mult)
Unde pot face baschet in Buzau sa cresc in inaltime?
Un profesor de inot care lucreaza la Olimpia Sibiu? Am mai facut inot 7 luni si nu ma mai incadrez la incepatori.
Sunt fata si as vrea sa practic un sport dar nu stiu ce sa aleg. Ma sfatuiti? As vrea si niste detalii de ce anume acel sport. Sunt multumita de masa mea dar as vrea sa imi fac muschi.
Îmi explica cineva fenomenul? m- am cântărit azi dimineață (1.62 m și 49, 1 kg ). Intenționez sa slăbesc 2 kg dar nu asta contează. Ideea e ca am făcut 20 de min antrenament kickboxing (fitness...? (mai mult)
In 3 saptamani trebuie sa alerg 50 m in 7, 6 secunde. Acum alerg in 8, 1 secunde. Cum sa alerg mai repede?
Vreau sa ma apuc de sala ca sa dau jos cateva kg.Inafara de banda imi recomandati si alte aparate? Ar trebuii sa iau un abonament la fitness sau la aerobic?
Sunt in clasa a 8 a si as vrea sa stiu si eu cam ce program de exercitii ar trebui sa urmez zilnic pentru admiterea la liceu militar.
Am o intrebare pentru cei ce se pricep la pariuri sportive. Am bagat ieri un bilet iar pe meciul dintre Liverpool- Sevilla, am pus ca se dau sub 11, 5 cornere iar la finalul meciului, ...? (mai mult)
As dori sa stiu daca produsele Vitabolic au acelasi pret in magazine ca si pe site. Multumesc anticipat!
Salut, o intrebare simpla, m- am apucat de sala, am 1, 67 inaltime, 80 de KG, si 20 de ani. Chestia este ca nu stiu cate kg ar trebui sa ridic la sala in functie de kg si inaltime pe care o am....? (mai mult)
Am 16 ani, 1, 77- 1, 79 am 65 de kg, vreau sa iau creatina, cand este mai recomandat dupa sala ( fix cum ies) sau inainte? Fac sala dimineata, cineva care stie sa- mi explice mai detaliat ...? (mai mult)
Salut fratilor. Am nevoie de cateva sfaturi (referitor la sala) - Cam cate grame de proteina trebuie sa mananc la 87kg ale mele?(aveam 85kg inainte, am pus 2 kg de la sala) - Are ceva daca de fiecare...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de un sfat Fac sala de aprox un an, adevarul e ca sunt ceva schimbări. pe departe ceva spectaculos. am luat circa 3- 4 kg in greutate. cei care nu m au văzut de mult sunt oarecum...? (mai mult)
Cum poti sa dai vinclu foarte usor? adica macar aproape de el
Am 16 ani si vreau sa ma apuc de calisthenics. Ma poate ajuta cineva cu un program si cu niste sfaturi?
Acesta e programul meu de sala pe care mi l- a recomandat cineva( sunt incepator, fac abia de o luna) Luni : Spate, Biceps Marti: Umeri, Abdomen Miercuri: Pauza Joi: Picioare Vineri : Piept, triceps ...? (mai mult)
Stiti niste exercitii care sa nu solicite mai deloc forta?
Care sport te ajuta sa cresti mai mult in înălțime dintre handbal si înot?
Esti pasionat de pariuri sportive? Ce pronosticuri ai pentru meciurile de azi 13.09. 2017 ora 21.45? Iata meciurile : 1. Liverpool FC- Sevilla FC 2.NK Maribor- Spartak Moscova 3. Feyenoord Rotterdam-...? (mai mult)
(Pentru fete)Handbal sau inot? Argumentati.
Cine are adidasi nike air max sau adidasi de alergare?
Salut, as dori si eu sa imi recomandati niste suplimente pentru cresterea rapida in masa musculara, fac sala de 8 luni si sunt destul de multumit de rezultate dar vreau sa incep sa iau mai repede greutate...? (mai mult)
Se mai pot face inscrieri pentru voucherul acela de 500 lei pentru biciclete in cadrul proiectul "Biciclisti in Bucuresti"? Intreb deoarece am auzit la stiri ca au suplimentat numarul de vouchere, dar...? (mai mult)
as vrea si eu sa imi recomandati niste suplimente pentru masa musculara, eu fac sala de 8 luni si sunt destul de multumit de rezultate dar as dori sa imi imbunatatesc rezultatele...am consumat...? (mai mult)
Salut, tocmai ce m- am reapucat de sala dupa o perioada foarte lunga de pauza problema mea este ca ma recuperez cam greu si imi trebuie ceva pentru a ma ajuta, cand fac exercitiile nu prea am energie ...? (mai mult)
PERSONAL TRAINING la sala inseamna ca am un antrenor sau nu?
Imi puteti spune care este unul dintre cele mai bine ATV-uri? Am un ATV Bombartie, motor de 1.000.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?