Hei TPU, am văzut pe olx o cursiera (Btwin triban 500) și as vrea sa o cumpăr dar problema este următoarea... este mărimea L si eu am 1.66. Este vreo problema daca iau l- ul? O sa dau șaua cat ...? (mai mult)
Vreau sa plec cu avionul si am niște ace de pescuit, le pot lua cu mine?
Joi in europa league joaca vitesse din Olanda cu lazio. La solist lazio are cota 2.05. Vreau si eu pareri despre acest meci ce credeti o sa bata lazio? Avand in vedere ca in weekend a aratat...? (mai mult)
Exista un liceu cu profil sportiv in Ploiesti?
Am o curozitate,am intrat la Kinetoterapie la Facultatea de Geografie,turism si sport, daca ar putea cineva sa imi spuna in mare pare ce se preda?
Bună prieteni! Aș avea o întrebare legată de pariurile sportive! O întrebare la care am căutat multe răspunsuri, fie căutând pe google sau întrebând live diferiți oameni care se pricep în...? (mai mult)
Exista un liceu in Ploiesti cu profil sportiv?
Imi poate spune cineva la sala cum ar trebui sa fac seriile, adica la fiecare serie sa maresc cu un anumit numar de kilograme sau sa fac cu aceeasi greutate constant? Doresc sa slabesc, dar...? (mai mult)
Cum a fost prima oara cand ati mers la taekwondo? Ma refer la cei care au avut contact cu acest sport dupa 14-15 ani.
ce sport ziceti sa fac dintre box si k1 am 1, 76,71 kg si 14 ani!
nu stiu dc inainte faceam cate 20 flotari odata si nu oboseam tare si acum fac abia 10-15 si sunt ft obosit. de ce mi se intampla asta?
Care este formula Kettle si ceva informatii?
Cam cat cresc intr-un an scolar, am 14 ani?
Cum as putea sa cresc in inatlime? Sunt baiat, am 16 ani si 1, 62.
Imi poate spune cineva la sala cum ar trebui sa lucrez seriile, adica la fiecare serie sa maresc cu un anumit numar de kilograme sau sa fac cu aceeasi greutate constant? Doresc sa slabesc, ...? (mai mult)
Buna TPU.Sunt noua pe acest site si pana acum ma uitam la intrebari si am decis sa va pun o intrebare.Vreau sa slabesc cateva kilograme si sa imi fac putin abdomenul, picioarele si mainile. Vreau sa imi...? (mai mult)
Ce sa fac sa slăbesc mai repede? As vrea sa mai dau 4- 5 kg jos. Vara asta am ținut dieta cu salate, etc foarte rar am mai mâncat mâncare de la fast food. Si mi se pare ca m- am îngrășat. Ce ...? (mai mult)
Exerciții fizice pentru bicepși, tricepși,piept,umeri, abdomen? În detaliat? Îmi doresc să-mi conturez corpul, frumos și armonios. Am 16 ani.
TPU am luat un an jumate proteine supradoza..am slabit foarte mult de 4 luni si ceva am dureri si arsuri la burta. o fii de la gastrita? mi- am Facut analizele de Sange si tot Si au iesit pozitiv...? (mai mult)
Vreau sa am un corp mai cu muschii, ce exercitii fizice imi recomandati, dar sa de-a rezultate mai rapid un pic, dau funa,
Heyy salut .....am sho intrebare. vreau sa bag la pariuri (curse caini)si vreau sa va intreb daca pot sa pun pariu doar pe un singur caine GEN pun 5 lei pe cainele 6 numai pe un caine Ms DAU...? (mai mult)
(Pentru fete)Volei sau inot (argumentati)?
Am cumparat creatina, proteine si carbohidrati(dextroza). Cum mai bine sa iau, cata cantitate, de cate ori pe zi, dupa sau inainte de sala, sau cum combin creatina cu proteina sau carbohidrati...? (mai mult)
Ce inseamna kickboxer? Luptator din cadrul sportului kickboxing sau acel film cu Van D?
Ce părere aveti despre proteinele de la Aptonia de la decathlon? Costa aproximativ 38lei/500g, le-a încercat cineva? Multumesc
Pronostic la CFR Cluj- CSU Craiova?
Ce echipa preferata de fotbal aveti? National si International
La ce ajuta dansul? argumentati! funda! ps nu am stiu la ce categorie sa pun intrebarea
Cat de bine este daca la o plimbare cu bicicleta de 40 km am terminato in 1h si 10 min adica am mers cu viteza medie de aproximativ 37 km/h. Terenul fiind in mare parte plat si doar vreo 7- 8 km urcare...? (mai mult)
Sunt slab, 46 kg la 15 ani. Fac sala de o luna, in forta am crescut dar asa pe mine nu se vede nimic. Vreau sa iau proteine pentru ca din alimentatie nu pot sa iau necesarul de proteine. Vreau sa raspunda...? (mai mult)
Am o întrebare: Cadrul de la bicicleta mea este puțin zgâriat Unde l- as prea vopsi profesional? Adică sa îmi si scrie si ceva pe el ...de ex Curbe, Scott, Trek In Tg Jiu este vreun loc unde...? (mai mult)
Am 13 ani si am 50 kg. Cu ce vreau sa ma ajutati? Pai vreau si eu sa slabesc in kg ( cam 10 kg ) intr- 0 saptamana, max 1 luna SI NU STIU CUM. Eu alerg in fiecare zi 46+ minute, si fac si exercitii...? (mai mult)
Salut.Ma cam dor de multa vreme bratele,adica articulatiile de la efort,ce ar trebui sa fac ca sa scap de durere,fac sport de performanta nu imi spuneti sa reduc greutatile, multumesc anticipat
Daca incep sa fac înot de la 14 ani mai pot sa fac de performanta? Stiu de 2 ani sa inot,dar am invatat singura si o fac câteodată, nu am facut cu vreun instructor acest sport.
Hei TPU, daca ma apuc de sala mai cresc in inaltime? Am 17 ani.
Salut TPU Daca fac sala de la 15 ani are ceva? Si am voie sa intru într-o sală de forta la 15 ani?
imi puteti spune daca bicicleta Rockrider540s full suspension se afla in categoria Freeride?
Salut unde pot gasi asa bara de tractiuni vreau un ajutor va rog frumos http://www.e1.ru/talk/forum/read.php?f=120&i=690072&t=690072
Am 14 ani si as vrea sa ma apuc de sala sa pierd cateva kilograme.Ce sala din Galati imi recomandati? Am auzit ca sunt unele cu reduceri pentru elevi. Am auzit ac mai toate sunt la fel la exhipament, ...? (mai mult)
Cand fac genuflexiuni ma dor foarte tare genunchii si la fel se intampla si la cot la flotari. Cred ca problema este ca sunt cam gras, am 90 kg, acum 2 ani aveam numai 60. M- am apucat de slabit ...? (mai mult)
Acum cateva zile m- am apucat de sport (acasa). Am facut exercitii pentru brate, abdomen, solduri si fese. Cand ma uit in oglindă observ ca am un sold mai evidențiat, mai lucrat (cel drept)...? (mai mult)
Genuflexiuni la cadrul/aparatul Smith sau cu bara libera? Ce alegeti?
Am 1.73 si 66 de kg E ok? Tin sa mentionez ca fac sala de 3 luni si cand m-am apucat aveam 80 de kg.
Salutare. Cum pot castiga la pariuri? Pe ce pronosticuri sa pariez? Si mai vreau si niste pronosticuri de cota totala 30-40 pentru 11 septembrie 2017, in football toate.
Salut/Buna cine citeste acum, am si eu o intrebare... Daca sunt foarte slab si m- am apucat sa fac flotarii la inceput faceam 10- 30 flotari dupa am trecut la 30- 60 si dupa 100- 150 si acum fac 200 de...? (mai mult)
Karate sau Taekwondo?
Daca alerg in fiecare zi imi maresc rezistenta si viteza?
Am o dilema pe care o intalnesc de foarte multe ori, de multe ori intarzii la antrenament sau imi aduc aminte cand mai e jumatate de ora - o ora pana incepe, si ma intreb oare sa mananc chiar daca...? (mai mult)
Informati despre Cosmin Cernat, parca prezenta ceva la fotbal la televizor
Salut Am o problema cu o furca luată acum 3 luni de la un prieten aproape noua (Este capa T 80mm ) Mi de pare că are arcurile cam tari...le pot înlocui sau sa le fac ceva sa fie mai moi? Noroi sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului