Stie cine cu ce este dotata sala de forta din cadrul Facultatii de Pompieri, Bucuresti?
Este adevărat că cluburile de box ale CFR sunt pline de derbedei?
Cat as mai putea creste pana la inaltimea definitiva, am 14 ani si 1.68, iar tata 1.74
Hei, vreo fata care a slabit sarind coarda? Daca da cat si in cat timp, etc, sa imi impartaseasca experienta ei pe scurt. Multumesc
Cat costa un bilet ma meciul de fotbal dintre botosani-astra de maine? pls
Sunt folositoare flotarile cu greutati astfel incat sa nu poti face mai mult de 10 repetari intr-o serie? Da vreun rezultat acest exercitiu pentru piept?
Fac sala si lucrez bicepsul de 3 ori pe saptamana lunea miercurea si vinerea.Am vazut rezultate frumoase cam de 2 saptamani de cand fac acest antrenament.As vrea sa stiu daca intra la supraantrenament...? (mai mult)
Ce proteina ati alege dintre: http://www.pronutrition.ro/pro-form-meal/ SAU http://www.pronutrition.ro/iso-whey-gold-edition-3136/ Funda!
Buna, stiu ca multi vin aici cu probleme mai grave si simt ca subiectul pe care o sa il deschid este putin simplist si poate fara un mare folos, dar totusi am cautat pe internet de multe ori chestia ...? (mai mult)
Buna,sunt Alex, îmi puteți spune în cat timp ți se vede masa musculara?
Unde as putea gasi in Romania astfel de patine cu rotile? Cam cat costa? Sunt ok, ce ziceti? https://www.picclickimg.com/00/s/ODgyWDk5OA==/z/- XIAAOSw- 29ZOJbK/$/Vintage- Riedell- Womens- White- Roller-...? (mai mult)
Fac sala. Am comandat un pachet de crestere in masa musculata de pe pronutrition (http://www.pronutrition.ro/pachet- masa- musculara- basic/) si de 5 antrenamente de cand folosesc ce am luat mi s- a umflat...? (mai mult)
Vreau sa trec la pariurii sportive online.Ce casa de pariurii imi sugerati la inceput de drum? Tinand cont de cateva aspecte, cote avantajoasr, sa nu ceara verificari ale contului din 2 in 2...? (mai mult)
Are ceva daca inainte de fiecare antrenament la sala fac banda (4 sau 5 minute) si abdomene( ma refer absolut la fiecare antrenament, indiferent ca e ziua de picioare sau biceps sau altele)
Ce sa fac sa scap de grasimea de pe solduri si abdomen? Fac abdomene de o luna si exercitii penteu solduri dar nu scad deloc. Fac sala, muscchi am pus, dar nu reusesc sa dau deloc jos burta. Niste sfaturi...? (mai mult)
imi puteti spune daca la noi in tara se gasesc traseuri montane pentru biciclete si daca se gasesc unde?
Cand se dau PREMIER LEAGUE AWARDS de pe luna august?
Am auzit ca daca vrei sa se vada rezultatele exercitiilor pentru fese trebuie sa le contractezi in timpul exercitiilor.E adevarat?
Vreau si eu niste sfaturi pentru evaluarea nationala din clasa 8-a, de ortografie, de asezare in pagina, ce stiti voi ca e mai important.
Ce parere aveti de suplimentele de la gymbeam?
Ce inseamna 'Sport si performanta motrica'? Adica stiu ca e o ramura in cadrul UNEFS, dar ce poti sa faci dupa ce ai terminat facultatea asta? Si la admitere ce iti trebuie?
Am si eu o întrebare ce înseamnă pauza sau final nou la pariuri sportive?
Am si eu o întrebare pentru cei care joaca la pariuri sportive. Stie cineva ce Pauza sau Final NOU la pariuri sportive. EU joc de putin timp si nu prea stii ce inseama Pauza sau Final...? (mai mult)
Mi- as dori sa imi cumpar un bmx, nu am mai avut pana acum si doresc sa invat trick uri si chestii, cei care se pricep, imi puteti spune si mie un bmx bun si cateva lucruri asa basic sa le stiu?...? (mai mult)
Fac sală de vreo 2 luni și am observat că bicepsul drept e puțin mai definit că cel stâng (și mai definit și am mai multa forța în brațul drept, sunt dreptaci) definirea se observa doar...? (mai mult)
Cand se dau Premier League Awards pe luna august?
imi puteti spune care suspensii sunt mai bune cele hidraulice sa cele pe arc?
Mersul pe bicicleta este sănătos și câte calorii arzi?
Dacă fac sport 4h/zi, mănânc sănătos şi mă hidratez cum trebuie, pot slăbi 5 kg intr-o săptămână?
Daca iau suplimente cu proteine si creatina cum sa le iau? Ambele dupa antrenament? Inainte de antrenament sau cum?
E tarziu sa ma apuc de baschet in clasa 9-a ca sa mai cresc in inaltime, am 1, 68 la 14 ani si tata are 1, 74, as putea sa ma fac de 1, 80 cu baschet?
ce proteine sau aminoacizi imi puteti recomanda pentru rezistenta? Spre exemplu, eu vreau sa fac foarte mult cardio si trebuie sa imi intaresc rezistenta.
Salutare, aș vrea idei de nume pentru un canal de Youtube pe baza sportiva.
Salut.Mă puteți ajuta cu câteva site-uri cu biciclete Mtb sau Downhill sau Freeride, de preferat, din România. Mulțumesc.
Salut lume, vreau sa ma readuc de sport am ceva timp de cand nu am mai facut sport, în fine mi- am pus în gând să ma las de țigări, sa ma apuc sa mănânc sănătos, ce trebuie sa fac sa o iau...? (mai mult)
Fac sport de 5 ori pe saptamana, cardio(uneori si o ora), greutati pentru brate si picioare exercitii de fitness.Am o alimentatie echilibrata. Vreau sa slabesc 3 kg in 13 zile, credeti ca am sanse? ...? (mai mult)
Salutare, un program bun pentru crestere musculara pe saptamana? Mercii :)
Unde pot vedea meciul Romania-muntenegru live? Urgent, va rog frumos
Revin cu o noua întrebare, o întrebare a cărui răspuns nu il stiu! Am 14 ani, 45 Kg si 1.60 m, daca ridic greutăți ceva gen : cu brațele pana la piept, stand pe spate si ridicând...? (mai mult)
Salutare, am pierdut cupa de masurat pentru proteine. Acuma voi fi nevoit sa pun cu o lingura de bucatarie. cate linguri sa pun, avand nevoie de 85grame? Cupa de masura avea aprox 45gr.
E buna inaltimea de 1, 68 la 14 ani fix?
Am 1.62 m și 48 de kg.As mai vrea sa slăbesc doar un kg.Credeți ca reușesc dacă fac 20 de minute de sport de 5 ori pe săptămână și mănânc maxim 1000 de calorii?
Buna TPU Eu fac in fiecare zi sport si vad ca nu îmi creste rezistenta nici un pic. Ce sa fac?
As dori sa ma apuc de tenis, mie imi place foarte mult acest sport doar ca am auzit ca e scump, iar parintii mei nu prea sunt de acord care r fi o solutie sa il practic? (am 12 ani si multi mi...? (mai mult)
In 18 ore de sala sunt rezultate vizibile?
Cam cate minute de cardio sa fac pe zi. pentru a slabi vreo 7kg?
Hei, am facut analizele dimineata si nu stiu daca este bine pentru organism sa imping sau sa trag greutati ziua asta sau urmatoarea, sau cand o fi si daca fac doar la picioare ma poate afecta? sau...? (mai mult)
Ce sa iaunin loc de creatina? S- au dus alea 8 saptamani de consumat zilnic creatina, acum stau 2 saptamani pe pauza fara sa consum creatina. Dar tot iau glutamina si shake. Cemu ce sa inlocuiesc creatina?...? (mai mult)
Cam cate secunde ar trebui sa scot la 50m? Si cum imi pot imbunatati viteza
Unde pot vedea interviuri, meciuri, transfeuri in premier league?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!