Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Februarie 2025 sunt:
Unde pot vedea interviuri, meciuri, transfeuri in premier league?
Un site unde pot vedea transfeurile, meciurile si toate noutatile din Premier League?
De cate ori pe saptamana este bine sa faci sport? (pentru slabit)
Ce este mai bun kung fu, taekwondo sau Krav Maga?
Salut daca fac sport de tip cardio de 4 ori pe saptamana intre 45 de minute voi avea rezultate bune? vreau sa slabesc 11 kg in 2-3 luni
Daca fac sport de 4 ori pe saptamana 30 de minute? este bine? voi avea rezultate?
Salut Ce reprezinta pentru voi sala de sport? multumesc
Cum credeti acest antrenament este intensiv? ajuta la slabit? https://www.youtube.com/watch?v=g71DqBG1lBY&t=1886s=
Salut lume, am si eu o intrebare de ce nu mai pot face sport, adică obosesc extrem de repede si respir cam greu, am facut analize la sânge radiografie la plămâni, ekg si totul este bine sunt sănătos...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă după antrenamentul la sală cardio/cu greutăți nu mâncăm proteine? Daca consumam doar carbohidrati, are ceva?
imi tot scartaie lantul de la bicicleta, ce se intampla daca il dau cu ulei de floarea soarelui? PS N-am vaselina
Vreau sa ma apuc de box. Ce e mai bun? Judo sau box? Funda!
Ce sa aleg intre taekwondo si aikido? Dau funda
Ce să aleg intre Taekwondo si Aikido?
Recent un utilizator a pus o intrebare in care dadea doua alternative de cardio: sarit coarda si alergat, cerand sa i se spuna care ajuta mai mult la slabit. Am vazut cel putin 3 raspunsuri (asta in contextul...? (mai mult)
Salut eu sunt incepatoare daca sar fara coarda timp de 30 de minute cate pauze mici de cateva secunde pot sa fac?
Ce ajuta mai mult la slabit saritul in coarda sau alergatul dupa parerea ta?
Pronostic la Spania Italia?
Cine are adidasi air max nike? pentru alergare? Cand merg cu ei la adidasul stang simt ca se aude ca cand se dezumfla, se aude foarte ciudat ce ar putea avea? le am doar de 3 luni au crampoane http://www.blackoutlet.ro/wp-...? (mai mult)
Cand o sa ne mai calificam si noi la un campionat mondial? Oare mai avem mult de asteptat?
Care sunt sporturile care ajuta cel mai mult la creștere?
De unde imi pot cumpara manusi de box ieftine? Sub 80 de lei
Salut, bicicleta mea la mana doua la început schimba in felul următor pe pinioanele din spate: viteza 1= mă punea pe 2, vit 2 mă punea pe 3, vit 3 mă punea pe 4, 4pe 5, și atât, când ...? (mai mult)
Cu ce pot sa ung lantul bicicletei? De un timp scartaie foarte tare si nu ma pot da...
Ce ati alege? Mersul pe jos sau Mersul cu bicicleta? Argumentati! funda!
Eu as vrea să activez la o echipă de fotbal pe postul de portar sau fundaș central, însă nu am fost in nicio echipă de juniori pana acum, doar ce am fost în echipa școlii, joc fotbal...? (mai mult)
Acum doua saptamani mi s- a rupt lantul la bicicleta. Un mountainbike specialized. Si mi- a venit noul lant. L am scurtat. L am facut aceeasi lungime cu celalalt. Dar la acesta nou cand apas mai...? (mai mult)
Matematic mai sunt șanse. Ce credeti se mai poate califica Romania la Campionatul Mondial din 2018 din Rusia?
Ce salariu lunar are Christophon Daum?
Un profesor de sport din Craiova care poate sa ma pregateasca pentru proba fizica de la liceul militar?
Salut.Mi- am cumparat acum 2 ani si o săptămână o bicicleta MTB Rockrider 340 de la Decathlon. Aveam la ea asigurare 1 an.As vrea sa ma duc la Decathlon (atelierul ciclism)pentru am face revizia. Mai...? (mai mult)
Imi puteti da cel putin un fel de mancare pentru fiecare dintre mesele zilei, care sa aiba cel mult 500de calori, sau in total sa fac 1500de calori maxim? Multumesc.
Hei TPU, de ce saptamana trecuta McGregor a facut meci de box cu Mayweather? El e luptator MMA si nu inteleg de ce au fost pusi sa se bata. Si credeti ca Mayweather s- ar descurca cu McGregor in...? (mai mult)
Chiar mai exista oameni in ziua de azi care cred ca triseszi la skandenberg daca faci podul sau misti cotul?
Am picioarele strâmbe, mama mi-a spus ca atunci cand am fost mica nu m-a infasurata cum se infasurata Bebeluși, ce as putea sa fac? Tota lumea imi spune ca de ce merg asa strâmb :((
Salut.Este adevarat ca civismul ajuta la creștere? Este adevarat "trucul"că dacă îți ridici șaua mai sus astfel încât genunchiul și talpa sunt pe aceeasi linie tu o sa crești?
Salut.Am 15 ani fara o lună și 1.84.Ce sporturi imi recomandați pentru creștere?
Cum sa fiu un portar mai bun? Si cum sa ies la adversar cand imi ameninta poarta in asa fel in cat sa nu imi dea gol?
Cand merg pe bmx si nu pedalez, adica am viteza si ma opresc din a pedala se produce un zgomot, fier pe fier.ca o frecare.si uneori cand invart pedalele in sens invers merge cu spatele, seara, ma plimbam...? (mai mult)
Vreau sa fac muay thay si incerc sa gasesc o sala. Sunt incepatoare, am 18 ani, nu am mai practicat pana acum muay thay. As vrea, daca se poate, o sala in care nu se amesteca muay thay cu alte...? (mai mult)
Salut, TPU! Am 16 ani și vreau să mă apuc de un sport, dar nu știu ce să aleg dintre jiu- jitsu, bjj sau kempo. Menționez că am făcut 3 ani de baschet, dar nu vreau să mă reapuc pentru că...? (mai mult)
Daca fac sala si NU vreau sa slabesc mai trebuie sa fac incalzire?
As vrea si eu sa aflu in ce stat din SUA joaca Randy Orton?
Cum sa cresc mai inalt decat tata, el are 1.74 si eu 1.68 la 14 ani?
Sunt un baiat inalt am 1.90 si nu am stabilitate in picioare, cum ar fi ca daca cineva mi- ar da un vant ma duc 5 metri. Va rog spuneti- mi niste exercitii pentru a capata stabilitate puternica....? (mai mult)
Am o bicicleta recent cumparata 2 luni cumparata de noua. Numai schimba bine deloc pe spate vizele (nu vrea sa le schimbe deloc) CE POT FACE. MULTUMESC ANTICIPAT!
ieri, la sala am facut un exercitiu nou (INDREPTARI), iar azi ma doare mijlocul, cred ca am facut ceva gresit..Imi va trece singur? Sau voi ramane cu aceasta durere? DAU FUNDA! P.s: am 16 ...? (mai mult)
Care sunt cele mai eficiente exercitii pentru a slabi (sunt fata)? Tin dieta si urc zilnic scările, cate 10-15 etaje.
Îmi puteți spune și mie o revistă bună despre sport, în general fotbal, care să aibă și postere? Merci
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!