Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Februarie 2025 sunt:
Daca fac azi un pariu la o casa de pariuri din zona si in seara asta sunt meciurile,imi ies meciurile,biletul este castigator, a doua zi pot scoate banii de pe bilet sau dureaza mai multe zile?
Daca fac un bilet pe total bet si nu mai scot biletul de la o casa de pariuri, are ceva?
Exista vreun exercițiu care m.ar putea ajuta sa mai cresc in înălțimea, fara sa practic baschet sau handbal? Daca știți va rog sa mă ajutați. FUNDĂ
Salut daca fac un astfel de antrenament de 5 ori pe saptamana 30 de minute voi avea rezultate bune? https://www.youtube.com/watch?v=tnAqc0eFqbs&t=1131s&list=LL3MKclGNfNQ4bVbG4yLoWKw&index=30
am o întrebare, exista in Chișinău vreo școală de parkour/sală de parkour cu sau fara antrenor?
Buna, caut o bicicleta mtb (Mountain Bike) sa fie cam pana in 1500, app sunt fata. Dau funda.
E bine daca iau animal pak? Fac 2 luni de sala, am 16 ani. Scopul este de a pune masa musculara, e bun? Pe langa el, vreau sa iau si proteine cu creatina si glutamina(astea 3 deja le iau) Sau daca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Wanda Metropolitano?
Am nevoie de niste sfaturi. Am 17 ani si vreau sa ma apuc de exercitii ca sa- mi dezvolt corpul si deoarece vreau sa arat bine cat de cat. Am 1.77 inaltime si 69 de kg. Vreau sa ma antrenez doar cu corpul...? (mai mult)
Iubitorilor de fotbal Barcelona si-a dorit sa pastreze tridentul MSN pana in 2021. Acum ca Neymar a fost transferat, N-ul cui ii apartine?
Am o intrebare pentru pasionatii de baschet. Care pereche de ghete este cea mai buna? Kyrie3, Kobe A.D, nike zoom.Kd9 sau Jordan super fly5 Rog seriozitate
as vrea sa ma apuc de Sala si m- am gandit sa imi iau niste suplimente pentru inceput (am 1.76 cu 59 de kg) m- am gandid sa imi iau gigant pro mass si creatina de pe site- ul pro nutrition (http://www.pronutrition.ro/?...? (mai mult)
cand trebuie luata glutamina si in cata apa se pune un plic ca asta: http://www.pronutrition.ro/glutamine-fx/. Ce rol are glutamina?
Am 18 ani, 67kg si 1.76m. Merg de 6 luni la sala si m-am gandit sa imi cumpar niste proteine. Care sunt mai bune, cele de la GENIUS NUTRITION sau de la MYPROTEIN?
Practic Fitness de câteva luni bune ( 16 ani ), m- am dezvoltat foarte mult in primele câteva luni, însă de ceva timp stagnez, nu e nici o schimbare fizica, dar nici cu greutățile. le ...? (mai mult)
Salutare TPU, AM si eu o intrebare de lasat aici, Cum Sau mai bine zis, unde as putea gasi un sponsor pentru Downhill, acest sport ma fascineaza inca de mic, AM curajul de a merge pe orice fel de ...? (mai mult)
O intrebare pentru fosti/actuali BOXERI, care au facut sau fac box in prezent, care antreneaza sau au o experienta vasta, spun asta pentru ca vreau un sfat de la cineva cu cunostinte in domeniu. Care...? (mai mult)
As vrea sa va intreb daca dulcurile pe care le mananc seara, 2 magura, un corn si un bueno ar afecta cu ceva exercitiile fizice pentru abdomen si celulita Asa m- am obisnuit, eu trezindu- ma la ora...? (mai mult)
Ce părere aveți despre noul stadion al echipei CS U Craiova?
Voi slabi acasa daca fac cate 40 de abdomene pe zi si pastrez o alimentatie sanatoasa? Daca da in cat timp
Stiti vreo sala de sport in apropierea Pietei Eroii Revolutiei, care sa nu aiba doar cateva aparate si nici sa coste o gramada de bani
Aplicația mea îmi arata ca am parcurs astăzi 15 km pe jos (aproximativ 3 ore). Este posibil sa fie atâția km sau e doar exagerat? aproximativ cam câte calorii am ars?
Hei TPU cum poti participa la jocurile olimpice? de exemplu la kaiac....tre sa fi nr 1 pe tara sau cum? mersii
Buna! As vrea să îmi spuneți câteva exerciții pentru spagat cat mai eficiente posibil, și care să acționeze cat mai rapid! Menționez că am 12 ani, și că sunt destul de flexibilă! Mulțumesc!...? (mai mult)
Am niste vene umflate la picioare, Si nu stiu daca-s varice sau pur si simplu vene vizibile(?!) Fac zilnic exercitii fizice. Mi-au zis nişte persoane că acele vene sunt varice.
imi puteti spune va rog ce parere aveti despre bicicleta rock-rider 520 merita sa o cumpar daca nu va rog spuneti-mi alta bicicleta intre 1.100-1.400 lei.
Care o sa fie denumirea noului stadion al echipei de fotbal CS U Craiova?
Cum sa am control la fotball? "FUNDA"
Hey TPU? Revin cu o întrebare cam grea pentru mine, deoarece nu ma pricep in acest domeniu! Am 14 ani, 45kg si 1, 60m. Am colegi care merg la sala (de vârstă cu mine), dar eu consider ca mai trebuie...? (mai mult)
Am 14 ani, 1.75 85 de kilograme si vreau sa ma apuc de sala. Vreau sa imi explice cineva experimentat in acest domeniu cum trebuie sa incep, cateva informatii indicatii ce suplimente trebuie...? (mai mult)
Salut daca fac sport de 5 ori pe saptamana cardio dar si exercitii pentru muschi, intre 50 si 30 de minute se vor vedea la fel de bine rezultatele? si daca da in cat timp?
aminoacizii sunt de slăbit sau de creștere masei musculare? Ce suplimente sunt de slăbit si de creștere?
Salut fac sport intens de 4 ori pe saptamana intre 60 si 50 de minute, o sa am rezultate bune? daca da in cat timp?
Vă salut! Am o întrebare, dacă fac sală de forță de la de 17 ani(Am început de 5 luni) (1, 85 m și 76 de kilograme, dacă chiar contează)o să mai pot crește în înălțime? Adică, nu o ...? (mai mult)
Vreau niste exercitii de crestere inaltime?
Bună TPU, imi spuneti va rog câte calorii ard la 20 minute cardio ( genoflexiuni, abdomene, sărituri, coreene, cățărări ) știți voi ceva de genul și 2.7km bicicleta medicinala cam 15km/h...? (mai mult)
Am comandat o kendama de pe eMAG joi si azi e luni si cand intru la comenzile mele imi tot arata Produse predate curierului, cand imi apare coletul
Care aveti STEPPER, si ati lucrat pe el timp indelungat? Vreau sa stiu cum iti lucreaza corpul, pentru ca sunt fată si nu vreau sa am picioare musculoase precum un băiat.
Cum să-mi înving frica in a face sfoara? trec in clasa a 8a și profesorul a zis că suntem obligaţi să o facem.De fiecare dată cănd vreau să mă aplec, mă răzgândesc.Help.
Voua cand v-a crescut barba?
Am 14 ani daca ma aluc de box este tarziu? Dau funda cel mai bun rasl
Incerc sa fac un ollie pe skateboard, uneori ma ridic aproximativ 5 cm, in rest nu ma ridic deloc. Cand nu ma ridic ori imi fuge placa de sub picioare ori nu reusesc sa dau cu pociorul pe ...? (mai mult)
Hei, știe cineva, câți ani de box ar trebui să practic, ca să ajung în ring adevărat, ? Știți eu iubesc sportul acesta, când îl văd pe My Tyson plâng și am un sentiment, cum că aș...? (mai mult)
am un coleg care face fotbal la Cluj. Cum sa va spun eu are un echilibru bun. Adică când ești umăr la umăr cu el nu îl poti împinge. Sau si asa când stă în picioare greu reusesti ...? (mai mult)
Mai are careva înregistrari cu wrestling de pe sport.ro? Vreau să văd nostalgia de acum 5-6 ani!
De ce când mă joc fotbal și sutez puternic mă doare fix între piciorul drept și abdomen? DAU FUNDA
De cate ori pe saptamana trebuie sa faci sport daca vrei sa ai rezultate bune?
Ce inaltime pot avea daca am 1.67 la 14 ani si tata 1.74?
Unde pot sa avd meciul dintre MAYWEATHER si MCGREGOR, l-am pierdut aseara, si nu l-am vazut. Poate sa-mi dea cineva link de unde pot sa-l vad, cu comentariul in romana, daca se poate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.