Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Februarie 2025 sunt:
Cum credeti ca ă fost meciul Floyd vs Cobor?
A incercat cineva videourile de la Passion4Profession de pe Youtube? M-ar interesa mai ales cele pentru abdomen si piept. Au dat ceva rezultate?
Pana la urma la ce oră începe Floyd vs Contor pe PROTV? Care este oră exactă a meciului dintre cei doi?
La ce oră începe în această dimineață pe PROTV Flota vs Conor? Si cate runde are acest meci?
Vreau sa ma invat pr bicicleta, am 12 ani. Am o bicicleta pe doua roti, adica e a lui fratele meu, cand urc pe ea nu imi pot pune al doilea picior pe pedala, si cand pot, sa le pun ambele,...? (mai mult)
Mcgregor vs Mayweather. Sunt sigur 100% ca o sa castige Mayweather. O sa fie un punct culminant in care o sa aiba putina speranta suporterii lui McGregor, o sa para ca se descurca bine sau chiar o ...? (mai mult)
La ce ora incepe lupta dintre Mayweather si McGregor?
Salut, as vrea sa stiu cum as putea sa ma uit la UFC live, as vrea sa vad bataia dintre Conor McGregor si Mayweather
6 GRUPE MUSCULARE 2 antrenamente pe zi, bine hranit si hidratat 4 ORE DIFERENTA INTRE ELE Crede-ti ca intra la supraantrenament?
Stie cineva pe CE canal pot urmari meciul de ufc may weather vs mcgregor?
Cum sa cresc in inaltime? Am 14ani si 1.67
Hey! Stie cineva daca in jurul Brailei-Galatiului sunt sali de indoor climbing? As vrea mult sa practic dar inca nu am gasit sali in apropiere... Funda pentru cel mai bun raspuns!
De curând am împlini 18 ani, si as vrea sa puna pariurii, doar ca nu stiu cum sa procedez intr- o agentie. Sumt un împatimit al sportului, știu lucrurile de baza la pariurii(1, X, 2, psf ...? (mai mult)
Cat a costat inagurarea National Arena?
Meciul de box de la ora 7 dimineata dintre cei doi luptatori va fi transmis pe dolce? daca nu, pe ce programe va fi transmis?
Buna, vreau sa stiu daca Olimpiada e acelasi lucru cu Jocurile olimpice(nu olimpiada de la scoala, cea de sport mondiala).de exemplu daca faci kaiac si cum poti ajunge la olimpiada sa concurezi? trebuie...? (mai mult)
Stie careva dau funda Un jucător marchează un gol în timp ce echipa sa are 12 jucători în teren. Arbitrul îşi dă seama de acest lucru doar după reluarea jocului, atenţionat fiind de unul din...? (mai mult)
De ce nu pun masa musculara? Am 16 ani merg la sala de 2 luni, mi- am definit pieptul destul de bine pana acum, adica deja se vede prin tricou ca e mai mare, bicepsii i- am facut de la 34cm la 37.5cm...? (mai mult)
Ce bicicleta imi recomandati pana in 1500 lei
Un jucător marchează un gol în timp ce echipa sa are 12 jucători în teren. Arbitrul îşi dă seama de acest lucru doar după reluarea jocului, atenţionat fiind de unul din asistenţi. Ce decizie...? (mai mult)
Pe ce post TV si de la ce ora o sa inceapa duminica dimineata Floyd vs MC Gregor?
Pe ce data va fi inaugurat noul stadion al echipei CSU Craiova?
Stie cine pe ce post si la ce ora va fi difuzat meciul dintre Mc Gregor si Mayweather?
Ce credeti acum dupa tragerea la sorti are sanse FCSB sa se califice mai departe in primavara europeana a UEL?
Aveti idee cand incepe si cand se termina campionatul ligii 3 la fotbal?
Salut, as vrea sa stiu cum pot pleca mai repede de pe loc, adica sa am un start mai bun
As vrea de la cei care ati incercat Probolan 50 si Metadrol pentru marirea masei musculare. Si as vrea sa stiu in cat timp se vede diferenta.
Good Mayweather sau MC Gregor? Eu merg pe Floyd
De ce credeti ca fotbalul romanesc e la pamant? Care ar fi motivul pentru care nu avem jucatori/echipe buni/bune?
Buna YOU! Ce credeti o sa ajunga FCSB in primavara europeană?
anul trecut prin mai, mi- am luat o bicicleta bulls, am dat 500euro pe ea, nu ai treaba merge foc, insa acum m- au lasat franele. Sunt hidraulice, si am dus- o la un service sa o faca, ...? (mai mult)
Acum 2 zile m- am uitat in oglina la patratele si am vazut ceva ciudat toate erau normale numa 1 patrat din mijloc era mai lung si mai bagat in abdomen DECE se vede foarte Uratt AJUTOR VA ROOG DAU ...? (mai mult)
De la ce varsta ati crescut considerabil in inaltime?
Cum pot sa am un start mai bun? La plecare
Am si eu o intrebare.Am facut scoala de arbitrii si am dat toate probele. Miercurea care urmeaza am primul meci la juniori, categoria C si ceilalti arbitrii sunt arbitrii cu experienta care trebuie sa...? (mai mult)
Arnold consuma steroizi? Eu nu cred ca facuse pieptul ala de 'monstru' prin munca cinstita.
Salut tuturor! Daca am cifoza mai pot sa fac sala? Si daca da ma ajuta sala cu ceva la vindecarea acesteia? Mentionez ca fac kinetoterapie de o luna jumatate cate doua ore pe saptamana
Salutare, cât de curând aş dori să incep o dietă strictă, şi să mă apuc şi de sală.Aş dori ceva sfaturi despre chestiile acestea, şi dacă se poate să- mi recomandaţi ceva Proteine pentru...? (mai mult)
Meciul Salzburg Viitorul nu va fi la TV in Romania in aceasta seara?
Cum sa cresc pana la 1.80, am 1.67 la 14 ani si tata 1.74?
Stie cineva la ce ora si in ce zi(in Romania), este lupta dintre McGregor si Mayweather? Si daca se transmite pe vreun post romanesc?
Ostersunds-Paok=eu zic ca va bate Paok. Voi ce credeti?
Care e diferenta dintre suplimentele x- plode si no- x- plode? Ar fi bine sa iau si eu una dintre acestea? Fac de 2 luni sala si vreau ceva in plus pe langa suplimentele pe care le iau ca sa imi maresc...? (mai mult)
Spuneti-mi,sunt baieti care joc fotbal....nu de mic, dar pentru, prima data de la 19 ani?
Fac sala si am ajuns sa stagnez de la cat am folosit acelasi program! Am nevoie de alt program daca aveti voi mai vechi sau pe care il puteti face! Mentionez ca am acasa aparat multifuncțional,...? (mai mult)
Cum sa ma masor corect in inaltime, acasa?
Caut bicicleta "Mountain Bike" cam pana in 1600 de lei. Vreau ajutorul vostru pentru ca nu ma pricep la biciclete. Multumesc.
Ce parere aveţi despre acest supliment? http://www.suplimente-vitabolic.ro/catalog-suplimente/proteine-din-zer-cazeina-carne-ou-lapte-soia/iso-ground-zero-carbs
Salutare as vrea sa fac sala doar ca nu ma pot duce la sala si am vrut sa fac acasa sala. Daca imi puteti da sfaturi cum sa-mi fac gantere sau niste sfaturi ar fi de mare ajutor MULTUMES!
E buna bicicleta MTB 27, 5 la inaltimea mea? ( 1.66 )
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a