Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Februarie 2025 sunt:
Cine imi poate descifra si mie urmatorul text? Proba de aruncare a mingii medicinale - Pozitia initiala a picioarelor poate fi in sprijin apropiat sau departat ( lateral sau inainte) - ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de MMA si as vrea sa imi recomandati niste sali ( sunt incepator ). Stau in Bucuresti, sector 3.
Hei! Știe cineva unde pot găsi toate meciurile Simonei Halep? De fapt, unde pot găsi meciurile celor mai importanți jucători ( vreau să încep să fiu la curent cu acest domeniu, și bănuiesc ...? (mai mult)
Fac box de 1 an și ceva, am 16 ani ( 21 meciuri - 19 câștigate ) și sunt foarte bun. Dar am o problemă foarte gravă, nu am curaj să mă bat cu nimeni pe stradă, îmi e frică, îmi...? (mai mult)
Salut, am inca o intrebare: Alergatul la ce te ajuta?
As vrea sa îmi spuneți dacă cunoașteți fotbaliști, boxeri,atleți etc indiferent de sport dar au o înălțime mica de 1, 65?
Cand faci tractiuni la bara, ti se dezvolta si muschii de la abdomen?
Ce ziceti, daca urmez asta o sa am patratele? https://www.youtube.com/watch?v=jyQXQbFH3P0. Si cam cate repetari trebuie sa fac? De obicei fac odata seara, si dupa el fac plank 1 min. Funda
Cum sa-mi las picioarele pe spate sa pot sa inot?
Imi spune si mie cineva programul caselor de bilete la meciul FCSB-SPORTING?
Unde e iesirea spre Autostrada Soarelui din Constanta?
am achizitionat de curand o camera sport eboda sj5000 cu card 32GB de 90Mb/s dar tot nu se vede clar imaginea desi am setat rezolutia la maxim...Help please
de la ce ar putea fi oboseala foarte mare, de la alergat, miscare de obicei. Mi se spune de multe ori ca respir cam greu, dar eu acum mi am dat seama, respir destul de greu si vreau sa ...? (mai mult)
Puteți să mă ajutați să găsesc un site de unde să cumpăr un CD Pillates pentru incepatori? Mătușa mea a fost de curând la doctor și i s- a spus să inceapă să facă gimnastică pentru coloană....? (mai mult)
Salut,stie cineva niste tipsrei profesionisti care ofera meciuri de fotbal free sau contra cost?
Deci eu am nevoie sa alerg pentru ca vreau sa slabesc, dar e o problema, alerg un Km maxim pe banda si dupa sunt sa zic lesinat, nu e vorba de dureri la picioare sau altundeva, nu imi pot...? (mai mult)
Am 17 ani si fac sala de un an. In acest timp nu am crescut foarte mult in inaltime dar totusi am crescut. Nu fac umeri pentru a- mi tasa coloana, genoflexiuni cu bara am facut doar doua luni, in schimb...? (mai mult)
Daca ma simt obosit, inainte de antrenament, sau chiar dupa alergare de 5- 10 minute si respir greu, ce as putea face? Ma gandeam sa ma duc sa imi fac un control la plamani, la tot corpul de fapt, pana...? (mai mult)
Are ceva daca fac banda de fiecare data cand ma duc la sala? (Eu fac cate 5 minute pentru incalzire). Pierd din masa musculara sau ceva? Si daca da, cand e bine sa fac banda si ce exercitii pentru incalzire...? (mai mult)
Hei! Am 14ani, 1.60 m, 42kg si stiu ca sunt pitica dar am fost anorexica si nu am mai crescut, dar familia mea este inalta. As vrea sa ma inscriu la MMA!...? (mai mult)
Deci m- am apucat de sala acum o luna Am frecventat ridicat la inceput dupa jumatate mai chiuleam o zi sa zic asa O schimbare de forta o simt, de vazut nu prea se vede ca sunt putin mai ...? (mai mult)
Ce suplimente sa iau pentru cresterea masei musculare cat mai rapid? Ma intereseaza ceva cu care pot combina shake-ul de proteine, glutamina si creatina.
Am si eu o nelamurire. In ultima vreme tot aud baieti/fete ca se duc la sala(sau s- au apucat de sport) de nu stiu cat timp(nu, nu 2- 3 zile, o saptamana, ci perioade lungi) si se plang ca nu vad rezultate. ...? (mai mult)
Am 2 gantere de 10 kg fiecare si o haltera, imi puteti da exercitii pentru fiecare grupa musculara care le pot face cu ele acasa?
Cum sa ajung la S.R.I, ce probe trebuie sa dau?
Cand ma duc la sala si fac exercitii cateodata nu mai merge muschiu adica : stand intins pe spate si ridicand bara fac 4- 5 serii si dupa sa mai fac una nu se mai ridica mana adica eu vreau sa imping dar...? (mai mult)
Hei, daca alergi ti se subtiaza picioarele?
Ce suplimente nutritive stiti si imi puteti recomanda si mie ca sunt bune pentru cresterea in greutate... Daca se poate sa imi recomandati un magazin din Bucuresti sau un site...
Fac sala (B) și nu sunt decis care program de antrenament e mai bun : - în prima serie câte repetări poți apoi ușor ușor - în prima serie ușor ușor iar în ultima sa dai tot ce...? (mai mult)
Cum as putea sa-mi măresc masa musculara la 13 ani? Adica sa am mai multa forta in brate? Ceva care sa pot face zilnic.
Salut, TPU, am un an de sala dar nu prea se vad rezultate ce ar trebui sa fac?
Cum scap de burta? Am putina grasime pe burta si am si solduri(aveam 103kg acum am 85kg, 183cm inatime) acum m-am apucat de sala(sa fac muschi) si am facut pe brate deocamdata, dar cum dau burta jos?
Aveți idee dacă se difuzează şi pe ce post meciul dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor!?
Am 2 gantere si o haltera, imi puteti da exercitii pentru fiecare grupa musculara care le pot face cu ele acasa?
Cate zile pe saptamana este bine sa merg la sala? M- am gandit sa merg de 5- 6 ori, dar daca ma gandesc mai bine e cam mult.Si inca o intrebare, de obicei intre exercitii cam cata pauza este recomandata?...? (mai mult)
Am respectat chestia aia pentru masa musculara adica ca mananc pe zi 170 g proteine( pentru mine atat e de ajuns, am facut calculul), respect de o saptamana programul asta, dar observ ca ...? (mai mult)
Are cineva setul asta de gantere? http://www.decathlon.ro/p/8018574_set-greutati-20-kg.html# Imi puteti spune cate discuri de kg are?
Cum pot vedea meciul steaua vs sporting lisabona reluare dau funda cine îmi da link
Ma gandeam sa imi cumpar o haltera si o 2 gantere, imi puteti da niste exercitii pentru fiecare grupa musculara?
Cum bagi la pariuri sportive? Cum de joaca? Ii aud pe unii că baga 2 lei și dacă câștigă scot 200.
Exista ceva site de pe care se poate cumpara prosoape cu echipe de fotbal?
Pot intra pe stadionul San Siro daca nu este meci?
Salut, de 2 zile m- am apucat de sala si vreau sa pun ceva masa musculara eu fiind slab.Problema insa este ca eu sunt la un liceu cu program sportiv la care este obligatoriu sa fac un antrenament de 2 ...? (mai mult)
Aveti vreo idee cum pot sa incep cu luptele greco- romane? Nu am mai facut niciodat, dar mai multa lume mi- a recomandat. Precizez ca fac sala, powerlifting de cativa ani buni, deci la capitolul forta...? (mai mult)
Cum sa ajung la mascatii ce conditii de admitere sunt?
de ceva timp (3- 4) luni am inceput sa fac exercitii acasa pentru abdomen, brate, piept, picioare(fiind cam prea slab), si a inceput sa fie putin vizibil la piept, si la abdomen, in schimb...? (mai mult)
A comandat cineva de pe Maros Bike? Vreau sa achizitionez niste schimbatoare pentru bicicleta mea si nu stiu ce sa zic, preturile sunt OK. https://www.marosbike.ro/ Schimbatoare: https://www.marosbike.ro/schimbatoare-...? (mai mult)
Salut.Ce magazine cu produse bune chiar foarte bune pentru sala(de forta) imi puteti recomanda si mie daca stiti... Vreau sa iau ceva de calitate pentru cresterea masei musculare... FUNDAAAA
Sal TPU. Am 15 ani fara 3 luni. Am auzit ca la 15 ani poti face sala. Pot face si eu sala chiar daca mai am 3 luni? Unii zic ca pentru definire trebuie sa fac exercitii putine cu greutati mari altii zic...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?