Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Februarie 2025 sunt:
Cum sa devin un portar mai bun
Cum sa cresc pana la 1.80? Am 1.67 la 14 ani
Ce parere aveți despre dieta balerină?
Am bagat un bilet la pariuri sportive si am castig 9.72 lei stiu ca nu e mult dar vreau sa stiu ca in caz daca castig iau 9 sau 10 lei?
Nu stiu ce sa fac, sunt portar, am 13 ani la scoala sunt foarte bun(apar pe beton la scoala) dar cand ma duc intr o poarta mare(de stadion) mereu ma incurc, in loc sa plonjez dau cu piciorul in ea, uneori...? (mai mult)
A-ti incercat aplicatia 30 days fitness challenge? Ce parere aveti despre ea?
Imi spuneti va rog cum sa castig la Fotbal virtual cate 30-40-50 de bani pe bilet dar sa fiecat de cat sigur... dau funda, Mersi!
Vreau sa ma apuc de sala si as vrea sa i au si ceva proteine...si nu stiu ce fel de proteine sa i au. Vreau ceva care sa nu afecteze organismul si sa fie calitate. Am 17 ani, 1, 82 inaltime ...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat.Credeti ca bate Barcelona in meciul cu Real de maine? Eu cred ca se termina egal sau bate Real.Ce ziceti?
Ce trebuie sa fac pentru a nu imi mai fie ochelari de scafantru aaburitii?
Daca sar cresc in inaltime?
Salut, pe scurt, sunt un copil nu gras, dar mai plinut. Am 1.61 si 67 kg, si as vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi despre exercitii sau diete pentru a putea slabi macar 5 kg. Se apropie scoala, ...? (mai mult)
Salut voi avea rezultate daca fac sport timp de 60 de minute de 4 ori pe saptamana?
Cat a fost un bilet la meciul din premier League arsenal leicester? La tribuna sau peluza, de curiozitate, si cam cat e in medie un bilet in medie in premier League?
Stiu ca cardio- ul intens nu face bine masei musculare daca faci sala, si intrebarea mea e: daca fac cardio dimineata pe stomacul gol, sarind coarda 30 de minute ( 5 minute de cate 6 serii ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre handbal și volei?
La liceu, la educație fizică, băieții ce practică în general? Dar la facultate se face educație fizică?
Am 16 ani, 183 cm inaltime, 85kg. Cate proteine trebuie sa consum ca- sa cresc in masa musculara si ce ar trebui sa mananc( ceva bogat in proteine) Si spuneti- mi de ce nu cresc deloc in masa...? (mai mult)
Cum sa cresc repede in inaltime?
Am 15 ani, 58 kg si m-am apucat de sală pe 2 August. Daca as face sală un an as ajunge la 92 de kg? Țin sa menționez ca lucrez intensiv.
Oare imi iese biletul de la pariuri sportive? Bilet verificare online: hqemw
știe cineva un magazin de unde pot cumpăra o pereche de manusi de fotbal (profesionale)? P.S Sunt din Botoșani
Am o problema cu binoclul. Vreau sa intreb daca pot sa dezasamblez un binoclu si cum
Doresc sa cumpar un bmx dar nu stiu ce sa aleg. Am un buget de 400 euro maxim si sunt incepator. daca aveti vreo recomandare ...va ascult
Ai plans vreodata cand a pierdut echipa ta preferata de fotbal?
Ce mai stiti despre Barcelona? a inceput campionatul din Spania? in ce grupa e barcelona? ce parere aveti de echipa e mai buna ca anul trecut?
Dacă trag de fiare(de la 14 ani) nu o sa mai cresc? Chestia cu crescutul a fost demonstrată macar sau e doar o vorba populara?
Imi poate spune cineva care este diferenta dintre pat si șah mat? Am inceput sa ma joc șah de curand si ma enerveaza faptul ca raman mereu cu aprox.5 piese contra regelui advers si in loc sa castig fac...? (mai mult)
Cand cresc baietii semnificativ in inaltime?
Salut.Vreau sa intru la înot. Ce ar trebui să îmi cumpăr în afara de ochelari, slip/boxeri înot și casca?
Ce parte a bratului trebuie dezvoltata mai bine pentru a avea o forta mai mare in brate? Adica ce muschi trebuie lucrat in special pentru a lovi mai tare sau pentru a invinge pe cineva la...? (mai mult)
Sunt baiat si am 17 ani! Vreau sa cresc in masa musculara si sa slabaesc! Ce dieta imi recomandati? Ce proteine imi recomandati? P.S: Am 1, 72 si 78 de kg. Funda!
Ce rezultat ar trebui sa am la 2 luni de sala
Vreo parere despre www.sportist.ro? Ma intereseaza achizitonarea unei benzi de alergat in jurul sumei de 1000lei si vreau sa stiu daca a mai comandat cineva de la ei. Preturile par a fi unele bune, insa...? (mai mult)
Salut, dacă îmi cumpăr un airsoft de pe internet și nu am 18 ani trebuie să prezint buletin? Oare pot să îl cumpăr prin intermediul unui părinte? Da știu că nu este legal să folosesc unu...? (mai mult)
Ma numesc Corina, am 16 ani, 56 kg si 1.61, puteti sa-mi spuneti va rog cum sa slabesc 5 kg?
E mai bine cu sau fara pariuri?
Salut, am băgat la pariuri sportive 10 lei pe sistem combinat 3/5 si mi.au iesit fix 3, aveam castig 21 lei si pe site imi spune ca am castigat 1 leu si ceva, asa e?
Cat timp trebuie sa te tii plank(asa se numeste exercitiul) ca sa aiba effect
Ce ziceti, pot sa fac patratele in 1- 2 luni daca fac de doua sau trei ori pe zi cate 50 abdomene, plank, si alte 2 exercitii a cate 20 repetari fiecare? Nu am grasime pe abdomen si sunt slab,...? (mai mult)
Salut, Am 17 ani si undeva la 73 kg, 1.91 m. De saptamana viitoare vreau sa ma reapuc de sala si vreau sa va intreb ce proteine imi recomandati? Vreau pentru cresterea maseri musculare rapide....? (mai mult)
am varsta de 16 ani jumate, inaltimea de 1.72 si greutatea de aproximativ 60kg, practic sala de o luna si m- am decis sa imi dau comanda de proteine dar nu stiu exact de care, un prieten mi-...? (mai mult)
Se mai poate trata sau corecta prin recuperare medicală si sport devierile coloanei (lordoza sau cifoza) la 21 de ani? Va rog sa ma ajutați. Mulțumesc!
Pulpele la cuptor cu cartofi ingrasa?
Am pus un bilet ieri, si mi au iesit toate meciurile dar faza e ca la un meci mai exact la meciul Laval- Lorient am pus 2 si Lorient a castigat la penalty biletul e castigator sau nu? ( Am mai patit la...? (mai mult)
Întrebare pentru fanii Barcelonei! Ce părere aveți de Cutinho, va fi mai bun ca Neymar? Și cam ce trofee credeți că vom căștiga sezonul următor?
Știți exerciții sau ceva de mâncare care face fundul mare si bombat PS. Fac sala de 5 luni mai am puțin si încep a 6 luna si nu vad diferența si fac la foarte multe aparate pentru fund si exerciții,...? (mai mult)
Hello! Stiti cumva o aplicatie sau un site in care iti poti calcula caloriile arse prin exercitii?
Fotbalistii sau cei care fac sport, fac abstinenta ca sa aiba mai multa energie?
Care dintre cele doua programe de mai jos este mai bun la sala pentru a creste in masa musculara? Program 1: Luni Piept Marti: Brate Miercuri: Spate Joi: Umeri si trapez Vineri: picioare ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!