Salut! Va rog frumos sa ma ajute cineva..am fundul mare si sunt baiat. Am 15 ani si tot incerc sa scap de el sunt cam plinut..va rog ajutor
Salut. Are ceva daca fac sala chiar ai cand am febra musculara? Adica chiar daca o am eu tot pot sa fac. Si inca ceva. cand fac sala o sa am febra musculara mica si o sa fiu obosit c am mereu?(gen 1an...? (mai mult)
Daca fac multe flotari. Gen 100 pe zi. Se poate sa ma ranesc la incheieturi? Sa inceapa sa ma doara? (Trebuie sa imi incalzesc incheieturile un pic inainte de sala nu?) Da eu vreau sa fac si 100 de flotari...? (mai mult)
Salut! Ma antrenez pentru proba de 2km de la subofiteri la armata si am facut 1.6km in 8:35 credeti ca as putea sa fac 2 km in 9 minute 45?
Salutare TPU. Exista vreun site sau vreo aplicatie unde pot vedea programa de meciuri de fotbal de anul asta? Mulțumesc
Steaua/Farul campioni? Eu cred că stelistii vor fi campioni sezonul acesta
Cam cat de greu este să intri la liceul sportiv pe fotbal? Ce note trebui sa iei la probe? Alergarea de 50m în câte secunde trebui făcut? Ce este ăla controlul mingii? Dacă duble, câte duble trebuie...? (mai mult)
De ce ma dor incheieturile la maini cand fac tractiuni cu mainile indepartate? Cand fac cu priza mica nu ma dor
Suplimentul de la pronutrition Creanabol contine anabolizante care afecteaza ouale sau ceva anume? Doresc raspuns serios
Salutare TPU. Am o intrebare pentru voi: De ce am in bicepsi niste gauri cand ii incordez? Este o ruptura musculara? Nu prea tind sa cred asta pentru ca nu mi amintesc sa fii patit ceva de genul, pe langa...? (mai mult)
Pentru o cursă de Mountain Bike ( MTB ) pot participa si cu o bicicleta fara suspensie? Nu are suspensie nici pe fata nici pe spate. Poate fi considerata o bicicleta fara suspensie, MTB? Mersi!
Salut. Am luat pauza 1 sapt. Ca am facut entorsa la incheieturile de la mana.(ma dureau cand faceam tractiuni) Si acum sa ma apuc? Sau sa mai astept? (E prea putin 1 saptamana?) Cand ma apuc iar de sala...? (mai mult)
Vreau sa merg la dansuri, dar mama nu ma lasa ca zice ca ii prea mult 100 de lei pe luna si ca nu ma ajuta la nimic, ce sa fac?
Buna tuturor.Am un bilet la pariu la casa de pariuri BETONE.Am jucat 5 meciuri.4 le- am prins iar un meci sa abandonat în minutul 0- 0 din cauza că un jucător sa accidentat grav și la dus la spital.Meciul...? (mai mult)
Ce inseama DL cand vrea un om sa iasa cu bicicleta?
Salut TPU! Doresc să mă angajez la tazz dar înainte trebuie să mă decid ce bicicleta voi folosi. Evident trebuie sa fie pentru oraș, drum lung sa fie cât de cât ușoară și să nu mă chinui ...? (mai mult)
In septembrie/octombrie anul acesta vreau sa merg la sala ca sa lucrez la musculatura, 3 zile pe saptamana (marti, joi si sambata). Ce trebuie si cat trebuie sa mananc ca sa iau musculatura calumea?...? (mai mult)
Salut.E normal sa ma doara incheieturile cand fac sala? La biceps curls, tractiuni. Ce sa fac sa nu ma mai doara.
Este ok dacă aș lua pantaloni de fâș la ora de sport? Fără caterincă
Credeti ca farul -rapid a fost blat?
Salut, ma poate ajuta cineva, cum pot sa fac 31 de abdomene in 30 de secunde am nevoie la liceul sportiv, și cum pot sa alerg 1000klm?
Salut TPU! Ieri am avut zi de upper body, si am lucrat greu, am simtit in antrenament, si dupa antrenament ma dureau muschi... Dar a fost destul de greu si am facut pauze cam dese si mai mari, DAR...? (mai mult)
Stie cineva cum se procedeaza sa faci un abonament la sala de fitness in Germania? din ce am inteles eu, ar fi un card de membru cu care poti trece de acele barieri ca la supermarket. A fost cineva sa...? (mai mult)
Buna TPU! O casca MTB full face ar trebui sa fie fixa fixa pe cap sau putin mai larguta? Eu mi- am luat una putin mai maricica, adica nu imi joaca pe cap sa isi miste pozitia iar sa iasa de pe cap nici...? (mai mult)
Ca sa fac cand sunt perfectionist in antrenamente, dar rau perfectionist... Ex. Daca incalzirea trebuie sa imi ia vreo 15 - 20, dar imi ia 1 ora sau 1 ora jumate... Pier antrenamente pentru...? (mai mult)
Salut TPU! Am 17 ani si am o problema... Deci. Eu ma antrenez acasa si am un program bine stabilit, am 3 mese care contin proteina, carbohidrati, grasimi, etc, doar 8 ore pe zi... Dar in legatura...? (mai mult)
Salut, am 17 ani 83 kg și 180 înălțime, ce pot face pentru a creste în înălțime? Vreau un 190 195 :)) și sa cresc bicepșii, pectoralii și asa mai departe :)) ce exerciții sa fac acasă și...? (mai mult)
Am 16 ani. Am si eu o intrebare sincera. Eu imi doresc foarte mult sa ajung fotbalist, dar momentan nu pot sa merg la o echipa. Dar am inceput sa ma antrenez acasa si programul este urmatorul: ...? (mai mult)
Salu5 TPU! Am 16 ani Am si eu o intrebare sincera. Eu imi doresc foarte mult sa ajung fotbalist, dar momentan nu pot sa merg la o echipa. Dar am inceput sa ma antrenez acasa, si programul este...? (mai mult)
Salut. Pentru cei care jucați la pariuri spprtive, ce spuneți câștigă azi Real Madrid cu Manchester City? Sau ce prognostic puneți/vedeți la acest meci?
Ce echipa de fotbal românească aveți în suflet și căreia ii sunteți suporter neconditionat? Eu tin de mic cu Otelul Galati, echipa locala care mi- a făcut o frumoasa bucurie când a ieșit ...? (mai mult)
Bună TPU, am 18 ani, dacă mă mănăncă piciorul, cum pot să- l mănănc și eu pe el și m- am găndit de ce nu pot și din acest motiv vreau să fac ioga, îmi spune cineva niște mișcări de...? (mai mult)
Salut! Cand alerg este bine să mă ardă mușchii? Sau este un semn că ar trebui să mai reduc intensitatea?
Bună! Îmi poate explica și mie cineva cum se joacă la 5 din 40? Eu mereu când pun o variantă pun 5 numere din 40 dar la extragere apar 6 numere? Nu prea înțeleg de ce.
Salut! Sunt in căutare de bicicleta noua și nu mai vreau rockrider ptc am auzit că sunt proasta mă gândesc la ceva hardtail sau full suspension. Niste motive ptc sa nu îmi iau rockrider? Și niște...? (mai mult)
Salut.Daca ma dor antebratele si incheieturile cand fac tractiuni trebuie sa iau pauza de la antrenament? De unde stiu ca no sa inceapa sa ma doara iar dupa cateva zile de antrenament iar
Pot sa joc fotbal profesionist dacă am ochelari mai exact 1, 25 dar vad destul de bine și fără ei?
Ce tip de ghete de fotbal se folosesc pe teren cu zgură? Mă refer la ce tip de talpă e nevoie.
Salut! Am 17 ani și aș vrea să mă apuc de sala. În primul rând, ce mi- ar trebui când mă duc? Și în al doilea rand știu ca trebuie să mă schimb in vestiar iar faza e ca mi- e cam rusine să...? (mai mult)
Unde pot face box in Tulcea
Css Sibiu gimnastica este in conditii bune?
O bate azi Rapid pe Farul ce spuneți?
Css Sibiu gimnastica este desfiiintat daca da, de cand?
Cum adica sa fac tractiuni cu priza fara degetul mare pe post de carlige? Mi- a zis cineva sa fac asa si durerile o sa dispara in timp (ma doare incheietura de la ambele maini cand fac tractiuni cu mainile...? (mai mult)
Pariu la Fortuna gazdele nu marcheaza(NG) in meci normal de campionat. Gazdele au marcat in min 98. Pariul e pierdut?
Bună seara băieți, cat credeți că poate merge maxim un om pe jos ce distanță și cum fac sa rezist mai mult să nu mai fac bătături la picioare, eu am mers cel mai mult 17 kilometri pe jos cum...? (mai mult)
Salut TPU! Azi am avut prima zi de sală și acum simt că mă ține ceva când încerc să îndoi brațul, de la cot. Ce poate fi?
Salut TPU. Am 15 ani si as vrea sa ma apuc de un sport sau orice. Locuiesc in Bucuresti, unde as putea gasi cursuri sau cluburi? De preferat baschet, inot, gimnastica dar as putea si alte sporturi, ...? (mai mult)
Cum se numest piesa aia pa care merge lantul la bicicleta la roata din spate? Vin butucul de spate si pe o zona a lui merge lantul
Salut TPU! As vrea sa ma reapuc sa joc fotbal la o echipa profesionista(la juniori).Eu am mai facut fotbal un an la o echipa care nu era chiar ce trebuie, de atunci am mai jucat cu prietenii, am facut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sabin89 întreabă:
Littledoctor26 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?