Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva cam de ce obiecte as avea nevoie la cursurile de inot? Adica ochelari casca...etc. Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Am o serie de intrebari legate de sala: 1)In zilele de pauza trebuie sa iau in continuare glutamina, creatina si shake- ul? Daca da, aceeasi cantitate? 2)As vrea un program de antrenament, joi...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de box, nu de performanta ci autoaparare insa am un dinte pus(pe la 12 ani am dat cu gura de o banca:(). Credeti ca daca ma duc sunt sanse sa imi cada daca primesc o lovitura puternica...? (mai mult)
De 3 saptamani merg la sala si antrenorul de acolo mi- a facut un program astfel: 4 zile cu cate 2 grupe pe zi si 3 zile pauza(miercuri, sambata, duminica) Ar fi bine ca dupa o luna sau 2 ...? (mai mult)
Ce pastile sa iau sa cresc? Calciu ar creste?
Poti sa pui muschi pe tine daca faci sport acasa?
Alergatul pe scari timp de o luna, cat de nu stiu cum sa spun... te slabeste + imbracata cu ceva gros si folie alimentara. poti slabi multicel? plus cu o dieta sanatoasa
Daca fac zi de zi exercitii multe pentru brate si abdomen acasa, in cat timp se vad rezultate?
Salut, am 17 ani, fac sala de ceva timp dar nu prea vad cine stie ce diferente, tin sa mentionez ca sunt si ectomorf, treaba e ca mi s- a spus ca daca nu consum suplimente nu o sa ma dezvolt asa repede,...? (mai mult)
Salutare TPU, pot cumpara training mask 3.0 de undeva din Romania fara sa fiu nevoit sa dau comanda din SUA?
Am o intrebare, am o bicicleta MTB Btwin si am ghidon normal si as vrea să pun ghidon drept merge? sau trebuie sa mai schimb ceva in afara de ghidon?
E buna pentru un copil de zece ani? https://mafiabike.com/index.php/harry-main/madmain-splatter-20-inch-bmx-detail
Care este principiul de functionare al unei masti de antrenament? Cand o porti, inhalezi mai mult sau mai putin oxigen? Cat de eficienta este?
cand vine vorba de slăbit. Și nu mă refer în kilograme, ci în procentaj de grăsime (bodyfat), deoarece este o diferență. Ar trebui să am în vedere în special numărul de kcal ...? (mai mult)
eu fac sala si sunt curios de cate ori este recomandata masturbarea in cat sa nu imi afecteze cresterea in masa musculara?
Cat cresc la pubertate? Am 14 fix facuti recent si 1.66
Carbohidratii ii acumulez din cartofi,paine,paste fainoase... Dar grasimile le pot acumula din margarina,smantana, unt de arahide si orice altceva cu un procentaj de grasime sau nu? :(
Am 17 ani, 1, 63 si aproximativ 54 de kilograme. Mereu am fost slaba, insa in ultimii ani am acumulat destul de multa celulita din cauza ca am mancat in mare parte nesanatos si pentru ca am ...? (mai mult)
Salut, credeti ca mersul la sala de forta iti poate afecta cumva cresterea sau sa apara anumite probleme si ar avea rost sa fac "sala" daca nu bag in mine tot felul de "prafulete" / " pastilute", ...? (mai mult)
Cam cate calorii contine o farfurie ciorba de burta + o farfurie tocanita de cartofi cuc costita afumata+ vreo 4 Felix de paine? Si cam cat ar trebui sa alerg sa pot arde astea? Multumesc.
Cu cine credeți că va cădea FCSB în playoff?
Hello TPU! Vreau si eu sa imi fac un abonament care include inot de agrement(adica inot de placere, fara antrenor), imi puteti spune cateva cluburi din Bucuresti si sa imi dati link cu cateva abonamente...? (mai mult)
Hei! Am 15 ani si vreau sa mă înscriu la fotbal E prea târziu?
Are ceva daca fac aceleasi exercitii la sala intruna(de 1 luna m- am apucat de sala si fac aceleasi exercitii mereu) adica nu am program cum e : Luni: piept+ spate Marti:biceps+ triceps... Eu le fac...? (mai mult)
Cu abdomene arzi calorii?
Salut, vreau sa spun ca merg la sala si am descoperit un supliment nou "Creatina", m- am mai interesat despre ea si am observat ca e ok, eu sunt ectomorf, as vrea sa stiu cam cand ar trebui sa consum...? (mai mult)
Sportul iti da energie? Chiar si facutul la bicicleta medicinala? Ce beneficii iti aduce pedalatul la bicicleta medicinala?
Cat timp pe zi ar trebui sa fac la o bicicleta medicinala ca sa se cunoasca rezultate?
Salut abdomenul cu 8 patratele e ceva genetic sau depinde de cat sport faci sau depinde de ce inaltime ai?
cum functioneaza o masca de antrenament? Cand o porti, inhalezi mai mult oxigen sau mai putin si cat de eficienta este la alergat?
Nu rezist mult la soare, cand temperaturile sunt peste 30 de grade si voi trebui sa dau niste probe sportive.Cum as putea sa rezist la temperaturi asa de ridicate?
Merg aceste roti Kenda Kinectis 26x2.35 pe un active mtb hill 1000?
Am auzit ca dacă mergi la sala si slăbești mult ti se lasa sanii. E adevărat?
Cine are bicicleta active mtb hill 1000 mi-a dat varul meu un, dar imi trebuie cauciucurile imi puteti spune va rog pe ce marimi sunt daca aveti cumva aceasta bicicleta?
Se califica echipele din România (Steaua,Dinamo,Viitorul,Craiova, Astra) mai departe?
De ce nu imi merge regenerarea la fifa 14, totusi ca atunci cand apare emblema la inceput imi apare ca e regenerat iar cand intru in joc nu-mi da echipele romanesti?
cum functioneaza o masca de antrenament? Cand o porti inhalezi mai mult oxigen sau mai putin?
De la ce sport cresc considerabil si cum sa.l practic? In special as vrea sa practic baschet in clasa 9-a si a 10-a si vreau sa stiu cat cresc?
Fac sală de vreo o luna, am 1.81 71kg. Problema mea e că am puțină burtă și puțină grăsime pe abdomen și șolduri, dar nu multă. Momentan mănânc in jur de 2000 de calorii pe zi. Vreau...? (mai mult)
As dori sa achizitionez schimbatoare pentru MTB- ul meu.Link- uri: 1) Manete: https://www.marosbike.ro/manete- de- schimbator/manete- shimano- revoshift- sl- rs35- 7- 3x7.html 2) Schimbator...? (mai mult)
Credeti ca e buna creatina daca fac workout (calisthenics)? Puteti sa imi dati niste sfaturi in legatura cu acest domeniu? Am inceput sa practic acest sport de aproximativ 3 luni, dar nu intens....? (mai mult)
Pe ce post este meciul Real Madrid-MLS All-Stars pe 3 august? P.S Doar fanii Realului
Fac sala de aproximativ 2 luni si inca am burta, ce sfaturi mi-ati da pentru abdomen si piept. P.S. Sunt baiat.
Salut, Că să cresc stabilitatea corpului ar trebui că în timp ce alerg că pun greutăți pe spate, 10-15 kg?
Hei. De curand am inceput sa ma duc la sala. Vreau sa slabesc. Lasand la o parte alimentatia deoarece acolo stiu ce sa mananc, aveti idee cum as putea sa combin exercitiile astfel incat sa pot avea parte...? (mai mult)
am 15 ani și 1.65 înălțime, sunt băiat. Tata are 1.75 și mama 1.60. Îmi puteți spune cum sa ajung cât mai rapid la 1.70? Ce exerciții fizice trebuie sa fac și ce alimentație trebuie...? (mai mult)
Maine o sa ma duc la sala, este ok sa imi iau pantaloni scurti din bumbac sau trebuie sort?
Peste 2 zile o sa ma duc la sala, ce pantaloni pot sa iau? Este ok daca i-au pantaloni normali, adica din material textil? Sau trebuie doar sort?
M- am interesat pe net pana acum, cum se incepe consumul de Creatina. Dar sincer sa fiu nu am inteles cat se ia si in ce intervale de timp. Stiu ca prima zi sau primele 3 se ia mai mult. Cine...? (mai mult)
Salut am o intrebare. Are ceva daca port bascheti de tenis pe strada, in oras etc. Adica.pare gen ciudat sau? Ca mie imi place mult cum arata baschetii care se poarta la baschet.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!