Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Februarie 2025 sunt:
Salut, vreau sa fac o comanda de pe dechatlon sambata seara, coletul (fan courier) va ajunge luni dimineata?
de 2 ani merg la sala in primul am tinut dieta si am avut rezultate bune, am slăbit 22 de kg. de atunci am mai avut câteva săptămâni, poate cel mai.mult o luna pauza de sala, încă...? (mai mult)
Să mă antrenez la sală pe o zi caniculară, având în vedere faptul că, sala respectiva nu este dotată cu aparate de aer condiționat?
Cum scap de bataturile din palma facute la sala?
1.73 este o înălțime bună?
Hey! Am o intrebare, este bine daca am 43 de kg si 1.57. Adica daca stau bine cu kg?
Am nevoie rapid de ajutor ce inseamna lbs ft si in am facut o aplicatie pentru bicicleta si imi cere sa le pun. Dau funda :)
La 15 ani sa am 1.80 m, e ok? Si cum as putea sa scad, sau sa fac corpul sa nu se mai dezvolte in sus? Vreau sa raman aici =). Funda
Salut.Am 15 ani fara o lună și 1.83.In timpul anului școlar voi merge la inot (abonament- 20 sedinte/luna)si ma voi inscrie si la echipa de handbal a liceului la care am intrat.Credeti ca până la ...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog ce se va intampla cu muschii mei dupa ce nu voi mai face sala, mentionez fac sala in fiecare zi (mai putin joi pentru pauza)?
Salut.Știe cineva când va apărea krom pop în România și cam cât va costa?
La 1.73 sunt mic de inaltime?
Dacă vreau să mă apuc de box trebuie să slăbesc mai întâi? Am 1.76 și 89 kg. Faza e că am oasele grele și nu par ca am atâtea kg.
Cand se ia glutamina? Inainte sau dupa antrenament si cata se ia? Doar 4g pe zi?
Salutare. Vreau sa mi fac o brigadă ( ultrasi) si nu m- am gandit ce nume sa i pun... si pana fac steag / esarfe si altele dureaza mult prea mult... ( si pe langa astea mai dureaza si gasirea unui nume...? (mai mult)
Salut as vrea sa stiu cate kg as avea voie sa ridic ...am 72 de Kg, 1, 74 m si 14 ani?
Deci eu am 1m si 82 cm si 85 kg, întrebarea mea este cate kg trebuie sa slăbesc pentru a avea pătrățele :)
Am o genetica buna daca toate grupele mele musculare se dezvolta foarte usor?
Vreau sa prepar o bautura care sa ma ajute sa slabesc dar imi lipseste un singur ingredient, adica ghimbirul. Vreau sa stiu cu ce aliment pot inlocui ghimbirul.
Este careva din Craiova care vrea sa de-a la liceul militar si ar vrea sa se antreneze cu mine?
Am 1,70 m. inaltime si 57 de kg. Credeti ca sunt grasa? Cat ar trebui sa mai slabesc? Mentionez ca am 14 ani.
Aveam o curiozitate de ceva timp, și am vrut să aud mai multe idei despre asta. 1) Poate cineva care nu face sala de fitnes, dar știe lupte și nu este foarte format fizic, să bată pe...? (mai mult)
Care este diferenta dintre un antrenament ( genuflexiuni, fandari etc) facut cu greutati su unul facut fara? Eu fac sala si in mare parte cardio, iar apoi la aparate pentru picioare sau brate, iar ...? (mai mult)
Cel mai ieftin butuc pentru bmx? De preferat 9t. Poate fi din taraebay/amazon, nu stiu exact site-urile :)
Cine imi poate spune niste sali de forta din Iasi de langa copou? Multumesc.
Creatina isi face efectul mai repede sa zic asa daca se consuma mai des sau mai multa?
Stie cineva daca se va difuza pe vreun post romanesc meciul dintre Conor Mcgregor vs Floyd Maywheater?
Ultra boost 3.0 sau NMD R1?
Ce salarii au jucatorii din liga 3-a din Romania?
Se aproapie ziua mea și o sa primesc bani. Vreu sa îmi iau o bicicleta dintraia care o pui in camera și de dai dar ea sta pe loc( bicicleta statica). Am o întrebare. De slăbește...? (mai mult)
Am o intrebare pentru ce i ce fac sala de mult timp Am fost in Bulgaria si la un targ din asta era un tip de dadeai 2 leva ( 5 lei) si daca rezistai atarnat de o bara ( gen bara de batut covoare dar ...? (mai mult)
Sallut, vreau sa ma apuc de exercitii acasa gen abdomen, piept, spate pentru incepatori, as vrea si eu un program si cam ce sa mananc si ce nu, tin sa mentionez ca am 17 ani si arat ca un stickman. ...? (mai mult)
Pronostic la Gaz Metan Medias-CFR CLUJ?
Cum pot scoate mirosul neplăcut din ghetele de fotbal?
In acest sezon,in europa league si CL,se mai tizne cont de acel gol marcat in deplasare, in caz de egalitate? Imi amintesc ca in urma cu 2 ani, wanger a cerut sa nu se mai accepte aceasta regula.
Mi s-au lăsat si facut moi sanii deodată, eu îi aveam ridicați si tari. Credeți ca poate de la sala? (Eu am purtat bustiera si n-am facut sărituri sau ceva in genul asta) care este cauza?
As vrea sa imi cumpar o bicicleta. Ce mi- ati recomanda sa cumpar dintre aceste biciclete? O sa o bag pe munte. Bicicleta MTB Velors V2654 Romet RAMBLER (2016) Bicicleta Dhs Terrana 2645 (2016) ...? (mai mult)
Sal TPU Mi-am cumpărat ieri o pereche de casti cu microfon si cand vb nu se aude... ma poate ajuta cineva? pls?
Sunt clasa 9 si dupa a 9 vreau sa plec la o scoala sportiva si nu stiu sa plec la liceu, sau la gimnaziu. Ce puteti sa-mi recomandati, ca profesie vreau sa fiu antrenor de fotbal.
Salut, am 13 ani si in prezent joc fotbal dar nu la un club de juniori.As vrea sa ma inscriu dar nu stiu cum sa- i spun mamei.Nu cred ca ar accepta.Im prinul rand costa ceva bani pe luna, si naveta.Si...? (mai mult)
Pentru a avea patratele, ok faci abdomene de diferite tipuri, dar cum scapi de grasimea de pe abdomen pentru a se observa si mai bine muschiul? Cate repetari de tractiuni ar trebui sa fac intr- un ...? (mai mult)
Salut,am 19 ani iar la piept am o deformație in zona dreaptă fiind asemănată ca o groapă intr-e piept şi muşchii abdominali superiori.Cineva ştie cum aş putea rezolva această problemă?
asta nu este o intrebare dar nici o reclama! Am vazut oameni ca intreaba de sport & fun (cel ce a facut primul live- uri cu liga 1 pe Youtube) Daca ati intrat aici stiti ca, contul sau a fost...? (mai mult)
am cumparat tri- creatine malate cu 74% creatina si scrie pe cutie ca trebuie sa iau o cupa de 5 grame înainte de sala cu 20 min. Cum ar fi mai bine sa iau? Si in zilele fără sala cum Iau?...? (mai mult)
Creatina se consuma inainte, dupa sau in timpul exercitiilor? Stiu ca se consuma cateva grame odata la 24h, dar conteaza in ce stadiu?
Am 1,50 inaltime, 55 kg si 13 ani, e bine?
ce părere aveți despre Cheat Day? sau Cheat Meal? Care presupune mâncatul a tot ceea ce- ți dorești o dată sau de două ori la nu știu cât timp. Spre exemplu de 2 săptămâni încoace...? (mai mult)
Am 15 ani, 1.80m înălțime și în jur de 70kg. Fac sală de vreo o luna și as vrea sa mă dezvolt mai repede în următoarele două luni de vacanță. Programul de antrenament este următorul: ...? (mai mult)
La ce echipa este acum Cr7?
Voi ati mai crescut dupa varsta de 18 ani? In inaltime?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!