Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Februarie 2025 sunt:
Care este parerea voastra cea mai tare firma de pariuri sportive ( pentru meciurile de fotbal vorbesc?)
Salutare, ieri am cazut cu bicicleta si mi s-a optat roata, am o bicicleta Btwin Rockrider 340 si ieri am cazut si mi s-a strambat roata din fata de la aceasta, cam cat costa una noua?
Eu iubesc foarte mult animalele, in special caii.Stiti vreun centru de echitatie prin apropierea Judetului si Localitatea Botosani? As mai dori si o idee sa- i conving pe parintii mei sa ma inscrie...? (mai mult)
fac sală de 2 săptămâni și realizez un lucru. În momentul în care fac biceps și piept, când am gantera în mână și fac repetări, în momentul în care o las la maxim în jos, ...? (mai mult)
Ce Televiziune va transmite Meciul Dinamo-Athletic Bilbao?
Pronosticuri la Dinamo-Bilbao și Craiova Milano?
De unde as putea sa cumpar tricouri cu echipe din liga 1 (steaua dinamo cfr) online?
La ce meci o sa va uitați diseară CSU CRAIOVA AC MILAN sau DINAMO-BILBAO?
Cum pot sa cresc 1-2cm intr-o luna jumatate? Ce exercitii sa fac? Va rog urgent!
Exista un club MMA sau kickboxing in Brasov care accepta si copii de 15 ani?
Ce parere aveti despre ghetele de fotbal cu crampoane turnate pentru terenuri sintetice? Se poate juca? Nu e vreun disconfort, sa nu stiu. Va rog, da- ti- mi niste sfaturi detaliate....? (mai mult)
As dori sa iau un supliment de pudra proteica cu ajutorul careia sa mi fac un shake pe zi in combinatie cu sport desigur, am citit pe net ca inlocuieste starea de foame si asigura necesarul de proteina,...? (mai mult)
Cine a folosit aparatul fitness "fitmaxx 5"? De la alo shop. Ce părere aveți?
Pe ce program joaca in seara asta viitorul vs apoel?
Am 45 de kg cu ce greutate as putea face muschii cu gantera? pot sa imi pun maxim 10, 8,6,4
De curand m- am apucat de lupte greco- romane dar fac si forța(adica ridic greutați). Intrebarea mea este: Ce alimentatie trebuie sa am, ce trebuie sa mananc inainte si dupa sală. Eventual antrenorul...? (mai mult)
vreau sa va intreb, cate calorii ar trebui sa mananc intr- o zi tinand cont ca am 14 ani si pentru ca sunt fata? Si imi recomandati sa merg la sala de la varsta mea sau e prea devreme? Daca...? (mai mult)
Intrebare din Baschet. Varul meu zica ca daca prinzi mingea, o bati, apoi o prinzi, pivotezi si continui spre cos nu se pune ca dublu dribling. Ma contrazic cu el si nu cred ca e asa. Ajutor?...? (mai mult)
Cine stie daca Poti Participa la ARNOLD Clasic Europe Doar Cu Buletinul? in 2018 Vreau sa PARTICIP CU O FORMA DEMENTIALA DESIGUR NATURAL.
Cum se Numeste Melodia Corecta dau Funda si Va Multumesc Din Inima.https://www.youtube.com/watch?v=tMMpqRKkw-Y
Legatura dintre sex si antrenament, Am o iubita si am auzit tot felul de zvonuri despre sex Vreau sa stiu in cat timp revine testoreonul la nivelul normal, sau daca are vreo treaba, O sa pot da...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar bicicleta fixie cu cadru drept marime 61 am ca buget 1600lei nu am gasit...
am si eu o intrebare despre fitness sa zic asa, eu sunt ectomorf, sunt inalt am 1.80m si vreo 65 kg, ce imi trebuie mie masa musculara sau regim sa mi se vada patratelele, am burta dar ...? (mai mult)
Salut,ce efecte credeti ca ar putea avea daca fac sala iau proteine si as lua si centrum?
CE post TV va transmite meciul retur dintre Plzen și Steaua?
Ce ați schimba la steaua? părerea mea e că dacă ar juca pase scurte, și foarte puțin pase în lung ar fi Barcelona de România! D
Sunt baiat si am slabit de 1 an 20 de kg.Soldurile mele sunt foarte late...stiti cumva niste exercitii ca sa scap de grasimea de pe ele...rapid?
Salut.Sunt clasa 9 si vreau sa învăț sa ma bat.Mereu cand se lua cineva de mine prietenii imi ziceau "Ce contează daca esti slab ai pumnale la mâini frate" am niste oase la degete chiar ca- s pumnale...? (mai mult)
Am 15 ani si sunt destul de slab, vreo 57 k pe la 1.80 m. Intrebarea mea este daca pot face patratele, sa am rezultate bune in 4 luni, daca fac dimineata 60 abdomene, si seara tot 60. E de ...? (mai mult)
Am o intrebare. Daca fac doar dimineata 60 abdomene si 20 flotari, si seara la fel, o sa am patratele in 4 luni? Sunt destul de slab, am 1.80 m si 57 kg. Trebuie sa mai fac ceva in plus, sau...? (mai mult)
Salut fani al fotbalului :D vreau sa va intreb daca stiti cumva (eu stau in franta si abia in august imi bag canale romanesti) iar in seara asta joaca Steaua cu Plzen si am multe canale de sport aici credeti...? (mai mult)
Am 15 ani si 2 saptamani si 1.83.As vrea sa fac un sport care sa ma ajute sa cresc în înălțime.Eu am intrat de o săptămână la înot și voi merge în continuu până la sfârșitul anului scolar...? (mai mult)
TPU Sunt cel mai fericit am ajuns la Astra Giurgiu jucator si am doar 16 ani Iordanescu a spus ca am potential si o sa ajung la o echipa mare.A zis ca poate ma baga in minutul 80 in locul lui Ionita...? (mai mult)
Pronostic la Steaua Plzen?
As vrea sa ma duc la un meci de fotbal dar am fost foarte ocupat asa ca am rugat un prieten sa îmi ia și mie când ia pentru el. Nu știu cum a făcut ca a venit cu niște bilete pentru persoanele...? (mai mult)
Vreau si eu sa imi definesc cat de cat corpul ( Ma refer la burta si picioare ). Sa dau ceva date : Am 13 ani, am 43 KG, 1.51 h ( minion ), Baiat laughing, am ceva burta ( cel mai mult vreau...? (mai mult)
Care este smecheria sa castigi la sah?
Am in jur de 79- 80kg, sunt destul de inalt ( 1, 84 ) am brate, piept arat destul de ok. insa am pus foarte mult la burta. Aveam si inainte, dar niciodata ca acum in sensul ca, colaceii...? (mai mult)
De o luna m- am apucat de kickboxing, si am inceput sa simt un fel de nerv la degetul mare, de obicei cand mi l misc, nu se intampla tot timpul.Si oarecum parca e amortit, adica daca pun,...? (mai mult)
Vreau sa ma antrenez intens pentru Liceu Militar din Cimpulung. Ce exercitii imi recomandati? Un program anume sau cateva ponturi? Pe ce ar trebui sa insist?
Care este cel mai popular sport din America,(Usa)?
legat de BMX, am gasit o oferta in care individul vine bicicleta bmx "khe riddick" la un pret destul de ieftin, acum intrebarea mea este, ce fel de marca mai e si asta (made in Germany)....? (mai mult)
Salutare, practic arte martiale de ceva timp si in paralel mai dau si la sala cu fiare. Vreau recomandari din partea voastra in legatura cu suplimentele, care ar fi cele mai potrivite pentru ce fac eu,...? (mai mult)
Cine îmi poate spune programul de lucru de la firma SPORTISMO?
Saluuuut! Am 16 ani si am avut undeva la 85 de kg! Acum am ajuns cam la 65 de kg(baiat) doar ca mi se pare ca am slabit din muschi, nu din grasime. Am un coleg de 75 de kg care este plin de muschi cu...? (mai mult)
am o problema.in zona abdomenului lateral se acumulează grăsimea repede și îmi este foarte greu sa O dau jos.Stiu ca nu exista slăbire zonală dar totuși dacă știti cum pot scapă de...? (mai mult)
La pariuri sportive pariurile de tip cornere e convenabil?
Am si eu o intrebare... Daca beau in fiecare zi pe stomacul gol cate un pahar de apa si pe parcursul zilei 2 litri de apa este posibil sa scap de vreo 2 cm, si daca da, va rog spuneti- mi ...? (mai mult)
Eu vreau sa ma duc la sala, muschi & slabesc (nu sunt deloc gras, dar totusi ), dar am auzit ca daca ma duc la sala sa pun muschi pe mine nu mai cresc, ce ar trebui sa fac, ca vreau si muschi...? (mai mult)
Care din luptatorii astia:Jackie Chan, Jet Li, Jean Claude Van Damme, Steven Seagal, Chuck Norris, Tony Jaa, Dolph Lundgren, Scott Adkins, Michael Jai, White, Donnie Yen, Wu Jing, Wesley Snipes, Bas Rutten,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.