Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Februarie 2025 sunt:
Mi- am cuparat recent o bicicleta la mana a doua si vreau sa aflu cat costa in realitate. Problema este ca nu o gasesc pe net. Bicicleta este Puch cu toate piesele de la Shimano ( c201 ). Pe net toate...? (mai mult)
fac box de 1 an, iar pana acum am fost dus la vreo 10 meciuri, 9 castigate. Sunt destul de bun la box, dar am o nelamurire. Aproape in fiecare seara prietenii spun sa aduc manusile afară,...? (mai mult)
Ce fel de culoare de la lentilele de la ochelarii de soare este mai buna, ma refer la culoarea lentilelor, de exemplu eu am nieste ochelari de soare cu lentilele mai portocalii. Sunt bune?
Ce credeți la WWE Battleground Randy Orton sau Jinder Mahal?
Știe cineva,care e din Sibiu, cum pot contacta clubul sportiv de box?
Care dintre biciclete ar fi mai buna asta https://www.dade.ro/oferta- produse/bicicleta- hmaxf- black.html sau https://www.carpatsport.ro/munte/hardtail/bicicleta- mtb- ht- 26- velors- v2611b- cadru-...? (mai mult)
Am 15 ani si 2 saptamani si 1.83.As vrea sa fac un sport care sa ma ajute sa cresc în înălțime.Eu am intrat de o săptămână la înot și voi merge în continuu până la sfârșitul anului scolar...? (mai mult)
Cum sa cresc in inaltime? 14 ani, 1.65 si tata are 1.75
Ce inseamna meciul de tip Punjab în Prisos în WWE?
Salut,ce efect negativ poate avea un supliment de proteine care e recomandat a se lua dupa antrenament si eu il iau inainte de antrenament?
Heiii Am o problema:nu de sănătate. Adică nu o prea pot numi problema...La 12 ani am 34 kg(știu că poate vi se pare ok, dar nu e). Chiar daca am atat nu par de 34 kg, ci în jur de 40kg. Și ...? (mai mult)
Salut, vreau să- mi comand aceste proteine, îmi puteți spune tot ce trebuie să știu despre ele? Adică dacă se iau înainte sau după atrenament, la câte ore și tot așa. Nu am mai luat până...? (mai mult)
am intre 75 si 80 de kilograme si 1, 84m Nu am probleme cu greutatea sau sa ma simt sufocat si chestii de genul, insa am acel "inel" din jurul abdomenului cu grasime..si doresc sa scap...? (mai mult)
Hei guys recent m- am reapucat de exercitii pentru abdomen, picioare si altele pe care le fac pe podea, dar intotdeauna pun ceva pe ea. Acum nu mai pot face niciun exercitiu pentru ca in momentul in...? (mai mult)
Cata sala trebuie sa faca pe saptamana un baiat de 17 ani 1, 72 m inaltime si 57 kg ca sa aiba muschi si forta?
Salut, am dat cu roata intr-o bordura si mi s-a ovalizat foarte putin, la prima vedere nu pare deloc, dar din mers se vede oleaca, cum o pot indrepta din spite?( acasa )
Salut, stie cineva cum se numesc chestiile alea pe care le au unii fotbalisti lipite pe picioare cateodata? Si de ce le au? Adica banuiesc ca de la o intindere musculara sau?
Hey TPU, caut prieteni pentru street workout in Bucuresti, in parcul Tineretului, cine doreste sa inceapa sa traiasca sanatos si sa aiba un corp de invidiat va rog sa- mi lasati pagina voastra de...? (mai mult)
Am o gantera de 5 kg si nu stiu cate sa trag si cate repetari sa fac, am 16 ani
Este periculos sau nu să mă antrenez la sală când sunt balonat?
Buna stie cineva de unde pot cumpara aparatul roll shape?
Să încep cu mici detalii: 18 ani, înălțime 170cm, greutate 56kg (asta vreau sa schimb). Am ținut dietă de îngrășare cu 1000+ calorii zilnic, cardio+ fitness 5 ori pe săptămână. În 3...? (mai mult)
Hei salut TPU, daca am 1.73 si 82kg cam cat ar trebui sa dau jos? Adica cat ar trebui sa am in medie.
Mersul ma poate ajut sa scap de celulita?
Cum sa ma inregistrez online la un campionat mondial de ceva?
.. Pana acum cateva luni am avut 50 kg si 1.63 înălțime. Acum am 56 kg si inceput de celulita. Deci...ce trebuie sa fac ca sa slăbesc 4- 5 kg intr- o saptamana? Stiu, nu ar trebui sa...? (mai mult)
Sa bag la pariuri sportive de placere?
Va rog sa imi spuneti, produse asemanatoare cu Vitamax!
Salut, TPU! Ieri am avut primul antrenament la Rapid Bucuresti! Am facut o usoara febra musculara, si astazi vreau sa ma duc sa alerg pe Giulesti! Cum pot sa scap de ea? De precizat este ca trebuie sa...? (mai mult)
Ce trebuie sa stiu neaparat daca fac sala?
ce as putea face la sala in zilele de CARDIO?
As vrea sa scap de o anumita frica, am frica de mingii de fapt nu de mingii, sunt portar de handbal si ma descurc dar de multe ori am senzatia ca ma va lovii in fata, cum pot scapa tlde ...? (mai mult)
Am 13 ani si fac sport de performanta.Am muschi dar sunt cam slab.Ce sa fac sa iau in masa musculara.
Hey salut. Am o intrebare catre fete. Cine stie exerctii cu adevarat EFECTIVE pe care mi le- ati putea recomanda? Ar fi de dorit sa fie din propria experienta ci nu din cele auzite. Si rog sa mentionati...? (mai mult)
Salut,am 13 ani si fac sport de performanta.am muschi, numai ca sunt slab.Cum sa fac sa iau repede in masa musculara?
Ce probe se dau la liceul sportiv focsani la fotbal? !
Salut as fi interesat sa ma apuc de bodybuilding ori powerlifting si nu prea stiu cum sa fac...Ma poate informa si pe mine cineva despre cum pot participa la astfel de concursuri si cum ma pot inscrie ...? (mai mult)
am nevoie de niste sfaturi de la voi. Presupun ca in liceu se vor da probe cu rostogoliri, ceea ce eu urasc de cand am auzit prima data in generală de ele. Pur și simplu mi- a ieșit acum...? (mai mult)
Codurile de la meciuri de pe site-ul de pariuri sportive SuperBet corespund celor din agentii?
As vrea sa scap de 10kg in cel mai scurt timp, imi puteti recomanda o dieta cat mai buna? Voi ce dieta ati folosit si dw cate kg ati scapat?
Salut, fac sala și aș vrea să îmi iau proteine dar nu știu de care. Aveți recomandări? Și argumentări dacă se poate. Am văzut că e un site destul de cunoscut, "myprotein" cu prețuri destul...? (mai mult)
Salut.Am 15 ani.Este vreo rusine dacă vreau să intru la o echipă de handbal? Ce probe se dau?
Am 13 ani Spune-ți-mi va rog ce ar trebui sa fac ca sa slăbesc mult si sa am un abdomen cu mușchi la fel ca altora de vârsta mea?
Salut, imi poate recomanda si mie cineva un program la sala pentru slabit? Adica prin alte exercitii in afara de banda/bicicleta. zic asta pentru ca luni mi- am facut un abonament, am intrat in sala ...? (mai mult)
Am 14 ani si 1, 70 m si as vrea sa ma apuc de sala ca sa dau cateva kilograme jos
Salut.Am 15 ani fara o luna. Vreau sa intru la înot și sa iau lecții de la un instructor.Credeti ca daca merg la înot frecvent cu abonament- - 20sedinte/luna (de la început scolii până la sfârșitul...? (mai mult)
Am o bicicleta MTB B'twin Rockrider 560 si vreau sa-mi schimb anvelopele la ea. Marimea cauciucurilor sunt de 27.5 2.10. Intrebarea este daca pot sa imi pun cauciucuri de marimea 27.5 2.00?
Este posibil sa slabesc in 3 luni 20 de kg, tinand cont ca o sa am si scoala si ca o sa fiu si clasa a 8-a?
Am 14 ani, undeva pe la 75 de kg si 1.73 inaltime? Sunt cam grasut, credeti ca ar fi ok sa imi cumpar o gantera de 5 sau 10 kg si sa incep sa cresc in masa musculara, tinand cont ca vreau la ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre kit motor bicicleta 80cc? Sunt bune de ceva? Sa raspunda cine stie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.