Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti de comunitatea de airsoft din Romania?
Este ilegal sa ma dau cu bicicleta intr- o roata? Adica sunt extrem de bun la asta si nu stiu daca am voie sa ma dau nici pe strada nici pe trotuar. Probabil pe strada nu am voie, dar vreau sa fiu...? (mai mult)
Salut, e prima dată când fac presă la sală și mă doare genunchiul drep foarte rău când îl forțez. Acum când am ajuns acasă încă am o durere când mă forțez un pic, gen dacă stau stârcit...? (mai mult)
Este adevărat că dacă vrei să faci lupte de performanță (mma) trebuie să îți tragă în nas că să rupă nu știu ce?
Știți unde as putea ascuți o pereche de patine de patinaj artistic pe timpul verii? Am căutat și nu am găsit pe nicăieri. Sunt din București
as vrea sa- mi dati cateva sfaturi legat de proba de rezistenta de la academie de politie.Ce este mai recomandat, sa alerg o distanta lung la o viteza mica sau sa alerg o distanta mai scurta dar...? (mai mult)
As vrea sa invat wing chun, si sa practic acasa pentru relaxare si concentrare. Cine imi poate spune o "rutina de antrenament" sau imi poate arata gen o combinatie de workout (forta, agilitate,...? (mai mult)
Daca alergi 5 km e putin?
Cum se cheama miscare prin care s-a ridicat de la podea la minutul 0:51? https://www.youtube.com/watch?v=gQEfEeBR3-M As vrea denumirea in engleza
Karate Shotokan se aplică in bataia de stradă?
Sunt un baiat de 15 ani care ar vrea sa slabeasca. Am 90 de kg si am inaltimea de 173 cm. Vreau sa ma duc la sala macar de 4 ori pe saptamana si as vrea sa intreb ce fel de exercitii sa fac?...? (mai mult)
cate sedinte pe saptamana si cate minute sunt necesare pentru un bronz de "invidiat" la solar?!
Pe ce site as putea sa aflu pe ce data incepe campionatul de fotbal divizia 1 dintr- o tara? de exemplu ma intereseaza sa stiu cand incepe campionatul de fotbal divizia 1 in Bulgaria, Franta, Croatia,...? (mai mult)
Bună ziua, am intrat de curând pe un site și am cumpărat o minge de Rugby, și avea mărimea,, N". Îmi puteți spune ce este această mărime și ce înseamnă???
niște protenw bune și ci efect rapid pentru creștere in masa musculară Răspundeți nu mai dacă știți dau funda Mulțumesc anticipat!
As vrea sa imi fac corpul mai sexy, cum as putea face: - Pieptul mai mare(ce creme, aparate sau exercitii pot sa imi dea un volum mai mare cam 80 C si care să dea rezultate? - Ce exercitii pentru...? (mai mult)
As dori sa stiu unde pot gasi un perete pentru jucat tenis in Bucuresti...Intelesesem ca exista unul in Tineretului, dar nu stiu exact unde...Merci!
eu sunt la un club de fotbal din orasul meu si ocazional ma doare in dreapta sus la stomac. Stie cineva de Ce?
Daca pui 1 kg sau 2 de masa musculara intr- o luna se vede pe corp? Mie imi e ca m- am ingrasat ca aveam 86kg cand m- am apucat de sala(acum 3 saptamani), slabisem aveam 85kg, acum am 86kg din...? (mai mult)
Salut my friends, uite am si eu o intrebare, asi dori sa ma apuc de sala dar vreau intr- un fel sa accelerez procesu la cresterea muschilor fara sa aiba vreun efect secundar, imi poate sugera cineva...? (mai mult)
Hey salut TPU! Pe scurt: vreau sa dau la academia de politie, am 17 aproximativ 1, 70m inaltime. Vreau sa imi dati niste sfaturi pentru a trece de probele sportive...Adica vreau sa vorbesc cu cineva...? (mai mult)
As vrea sa ii intreb pe cei care stiu: https://www.biciclop.eu/banda- alergare- magnetica- actuell.html aceasta banda de alergare e okay? Adica nu am mai avut niciodata una si as cam vrea una...? (mai mult)
Salu TPU, cum pot scapa rapid de intindere? Si mai pot alerga chiar daca am intindere?
Din cate am inteles in Bucuresti s- a aprobat proiectul, , Biciclisti in Bucuresti" prin care cetatenilor din Bucuresti li se acorda un voucher in valoare de 500 lei pentru achizitionarea unei...? (mai mult)
Salut vreau sa iau Naposim, vreau sa imi Spune- ți si mie cei care ati luat nu cei care ati citit pe niște forumuri
Acum doua saptamâni am fost la piscina iar cand am ajuns acasa nu am mai dezumflat colacul! Acum credeți ca daca nu l- am desuflat următoarea data cand ma voi duce se va putea sparge ușor...? (mai mult)
Am 15 ani, 1.80 m inaltime, 70 de kg si fac sala de 5 luni.M- am gandit sa iau batoane proteice, dar nu stiu daca sunt bune pentru mine si cat as trebui sa iau.Ma puteti ajuta?
Salut.Recent mi- am luat niste proteine de la Pro Nutrition, mai concret GFX- 8 si as vrea sa stiu daca are si efecte secundare, reactii adverse, chestii de genul asta.Mentionez ca respect gramajul ...? (mai mult)
Am 17 ani, 1.70 și 67 de kg doresc sa cresc in masa musculara fara prea multe grăsimi.Care credeți că este soluția cea mai buna sa iau? Whey sau gainere? Și dacă e whey de care? Impact whey...? (mai mult)
Pe data de 26 August are loc cea mai mare lupta din lumea boxului, Mayweather vs Mcgregor. Unde pot sa vad si eu lupta asta in Romania la televizor?
Hey, am 1, 63 m (posibil mai mult) si aprox 56 kg. Posibil ca o sa ziceti ca nu sunt grasa, dar eu asa ma simt.Cea mai mare problema este la brate, se lasa grasimea pe ele, zici ca am aripi de liliac.Si...? (mai mult)
Am un bilet la superbet si mi sa patat putin nu stiu cu ce eu am crezut ca este ud prima data, dar pare ceva ca uleiul asa, e vreo problema daca este castigator?
Hei! Metode de a slabi în vreo luna sau 2? Sa dea rezultate destul de rapid, va rog ajutați ma!
Buna, am 14 ani, 1.70 si doar 46 de kilograme, sunt destul de slaba, iar in vara asta mi- as dori sa pun niste masa musculara la nivelul picioarelor, in cat timp as putea sa vad o diferenta avand ...? (mai mult)
Cum este mai bine sa consum Mega Mass 2000? Cu apa sau lapte, se poate cu amandoua?
Am 12 ani 1 metru 54 și 44 de kilograme urmând acest workout https://youtu.be/W-9L0J_9qag de 3 ori pe zi la sculare dupamiaza și la culcare pot avea un abdomen cu patratele?
Pe ce canal difuzeaza wwe?
La sală ca să te menții poți să mănânci orice( orice făcut în casă: ciorbe, carne, oua, varza etc.) În cantități cât mai mari că să ți poți extrage tot felul de substanțe bune corpului?...? (mai mult)
M.am apucat recent de sală și vreau și eu o listă cu ce să mănânc, gen dimineața 2 oua cu x,y, z, la prânz, la cină și între mese(gustare)
Salut, am 15 ani si am 1, 61 si sunt destul de bine facut. Ambii parinti nu sunt prea inalti, mama are 1, 68 si tata 1, 75. Vara trecuta am facut 2 luni sala, exercitii de inaltare, date de un...? (mai mult)
am 14 ani si as vrea sa ma inscriu la o echipa de fotbal din Brasov, merita? sau sunt prea mare?
Salut, TPU! Am primit o bancuta de fitness si o bara cu greutati si as vrea sa imi cresc putin pieptul. E ok pentru inceput daca pun 30 de kg pe bara pentru benchpress?(doar atat am momentan) Cam cate...? (mai mult)
Daca am 14 ani, aproape 15, pot ridica gantere de 7 kg pentru a-mi mai lucra bicepsul? Sau exista sansa sa imi ingreuneze cresterea?
Exista vreo diferenta intre antrenamentul pentru forta si cel pentru cresterea masei musculare? Cum ar fi numarul de repetari, numarul de serii, tipul de exercitii
Cum imi recomandanti sa fac la sala? Cu greutati grele sau putin mai usoare? Si as vrea si cateva tipuri de exercitii pentru Piept > Abdomen si pentru brate. Multumesc mult, cel mai bun raspuns...? (mai mult)
Cum imi dau seama cati inch are roata de la bicicleta? Am Fat Bike Cygnus.
Stit cumva un fel de pastile sau ceva de baut care accelereze arderea grasimilor? Am fost anul trecut la sala si profesorul acolo ne amesteca mereu un fel de praf cu apa pe care sa l bem cu 15 minute...? (mai mult)
Salut, TPU! In legatura cu probele sportive de la Academia de Politie, cum sa fac arunc cu 10- 20 de cm mai mult mingea medicinala? Mi se opreste foarte des la 6, 80 / 6, 90, arunc 7 metri abia ...? (mai mult)
Cine îmi poate spune cât costă abonamentul la sala de la casa de cultura din Tg Jiu?! (cu tot cu antrenor) *
Daca combini aminoacizii cu creatina monohidrata este un lucru bun si benefic corpului, implicit masei musculare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?