Daca combini aminoacizii cu creatina monohidrata este un lucru bun si benefic corpului, implicit masei musculare?
Salut,as vrea niște tehnici de a alerga mai repede, tine de greutatea corpului sau de felul în care alergi sau chestii de genul? Vreau ceva sfaturi pentru a alerga mai repede
O bicicleta buna care sa aiba neaparat frane pe disc pana in 750 lei?
Vreau detalii despre Karate Shotokan-Fudokan cam cat de mult te ajuta in lupta de stradă, cum iti controlezi nervi genul de antrenament
am 15 ani si sunt fooaarte slab. Ar trebui sa ma apuc de sala de pe acum, sau dupa ce ma mai ingras? (Lucru pe care mi-l propun sa-l fac pana la sfarsitul verii)
Salut imi puteti zice niste exercitii cu gantera pentru biceps? am doar o gantera
Salut, sunt portar la echipa de Juniori a echipei, dar cum fac sa ma arunc sa nu ma doara asa tare, pentru ca atunci cand ma arunc, este foarte greu si ma doare foarte tare.
Ce parere aveti despre Krav Maga? E bataie-bataie?
am 16 ani,si as vrea sa fac sala ce ziceti, sa ma ocup?
am o intrebare legată de alergat. Este vreo problemă dacă în timp ce alergi, pui greutatea pe fiecare picior? Spre exemplu, când pui piciorul drept pe pământ, simți că toată greutatea...? (mai mult)
Stiti cluburi de arte martiale semi contact in IASI?
1.Ce este definirea? 2.Merita sa ma apuc de ea? 3.Cum o fac?
De maine vreau sa ma apuc de sala de forta. Eu m-am gandit sa ma axez mai mult pe brate si pe picioare. Ce sfaturi imi dati? Sa ma axez mai mult pe alte grupe de muschi?
Caut partener/ă de jogging, în Pitești. Cineva interesat/ă? :D
Exista un club de arte martiale calumea in IASI? Adica nici traditional(karate, taekwondo), dar nici full-cotact cu la kick-box(țigăneală). Ceva intre.
Daca fac cate 1000 de exercitii zilnic pe Ab Generator, adica 500 dimineata si 500 seara e ok? Si astea 500 nu facute continuu, ca e imposibil, 50 pauza cateva minute, iar 50..si tot asa pana la 500
Stiu ca sunt multi p' aici care merg la sala si poate ma puteti ajuta cu un program care sa- l fac acasa. vreau sa- mi antrenez "6- pack" piept trapez spate triceps biceps si gambe. precizez...? (mai mult)
curand ma voi duce la sala cu tata, el face sala de la 15 ani, deci imi va fi de mare folos... Însă aș vrea sa va intreb, pe cei care va pricepeti, cam in cat timp voi putea sa merg...? (mai mult)
Pe ce canal as putea vedea meciul de volei masculin Brazilia-Franta?
Salut, as dori sa- mi construiesc un bmx pe piese, cu un buget de pana in 1700 de lei.Am cautat peste tot dar unele piese sunt foarte scumpe, daca aveti voi idei de unde as putea cumpara direct un bmx...? (mai mult)
Buna ziua grup. Am 31 ani și vreau sa ma apuc de mma. Am mai facut judo si vreau sa incep din nou cu mma. Care sunt pasii? Este tarziu sa te apuci la 31 de ani daca chiar eati bun?
Imi puteti spune ce si cum/cand si de cate ori sa mananc ca sa cresc in masa musculara? Fac sala de 4ori pe samptamana!
Cum se face ca studile nu demonstreaza mitul 2 grame de proteine per kg? https://bayesianbodybuilding.com/the- myth- of- 1glb- optimal- protein- intake- for- bodybuilders/ Studies on the optimal protein...? (mai mult)
Stiti cumva un nutritionist bun in Craiova. App stiti cumva niste pastile bune pentru slabit? Multumesc anticipat.
Bua TPU! De mai bine de 2 saptamani mananc sanatos, nu mananc dulciuri, nu mananc dupa ora 18, fac sport dar nu se vede nici un rezultat. Vreau sa stiu ce fac gresit si ce mai trebuie sa fac ca sa ...? (mai mult)
Aveti idee cand incepe campionatul ligii a treia?
Bună TPU, știe cineva niste săli de fitness&cardio cu abonamente lunare mai ieftine din Iași? Precizez că sunt elev.
este posibil să faci mușchi în mod natural, fără suplimente? Nu mă refer în cazul meu pentru că am doar 15 ani.Dar să spunem pentru mai târziu.Personal nu vreau să iau suplimente...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma apuc de sala si daca e cineva care stie sa ma ajute sa fac un program pentru a lua in masa + alte cateva sfaturi ar fi superb, also ce parere aveti de proteine? P.S~ar fi de mare ajutor...? (mai mult)
Suplimentele cu absorbție rapida sunt mai bune ca cele cu absorbție lenta?
Am inceput sa fac sala (fitness) recent. Ce exercitii si aparate recomandati pentru a slabi rapid, gen in 3-4 saptamani? Daca nu stiti, nu comentati aiurea. Pup
Salut, vreau sa imi cumpar si eu o bicicleta pana in 900 lei "sa nu treaca de 900" -17 ani -1.82 -Vreau sa aiba frande pe disc :)
Vreau sa mă apuc de sala(am 1178cm, 67kg,17 ani)și vreau sa iau suplimente. Îmi recomandați cu absorbție rapida sau lenta?
Recomandati-mi si mie o pereche de casti audio pe care le pot folosi in timp ce inot, de preferat sa nu fie cu mufa jack si sa nu fiu nevoit sa imi iau telefonul in apa.
Am fost la primul antrenament de taewkwondo si nu mi s-a aratat nimic, mai mult a trebui sa-i copiez eu pe ceilalti sau sa stau in fund. Deci am dat 150 lei. Vi se pare normal?
Buna TPU am o intrebare; ce parere aveti despre bmx spade G79(1.2)?
Imi poate spune cineva cate goluri au pana in prezent Ronaldo si Messi?
Karate sau judo? Ca lupta de stradă tot imi pun aceasta intrebare de ceva timp vreau raspunsuri concrecte stilul de Karate este Shotokan -Fudokan iar Judo este JUDO
M- am hotarat ca este timpul sa mai dau jos ceva de pe mine :)) adica niste kile. Intrebarea mea ar fi, pe langa inot si o alimentatie sanatoasa, ce recomandati, o bicicleta cu care sa merg pe...? (mai mult)
Am 14 ani fix, 1.64 si fac mereu stretching si ma agat pe bara, cat as mai putea sa cresc in 2 luni jumatate?
Salut TPU Sunt baiat am 12 ani si cam am o problema Deci am 1, 42 si 35 kg. Ideea este ca sunt scund Ce trebuie sa fac ca sa na inalt mai repede? Fara sport de performanta
Sunt gras, iar azi vreau sa merg la sală. Problrma e că nu vreau să mă gândesc că s- ar putea ca persoanele de acolo sa se unite la mine cat alerg, și asta m- ar deranja. .m- ar jena.Cum...? (mai mult)
A-și dori câteva păreri despre firma Hilma Biocare ...pentru cei care știu despre ce vorbesc
Am bratara xiaomi mi band 1, am conectetato la tableta in programul notify&fitness for mi band, , asta este aplicatia originala? am conectare imi arata tot ce am nevoie, dar cand dau la antrenament...? (mai mult)
Daca fac in fiecare saptamana (am inceput de putin timp) 4 zile 12 exercitii pentru sport fiecare de cate 15 secunde sau cate 15 runde (depinde de exercitiu: dacu sunt flotari fac 15, daca stau plank...? (mai mult)
Daca hac handball o sa am un corp dezvoltat frumos?
Imi puteti recomanda cateva exercitii pentru abdomen? As vrea sa imi lucrez abdomenul
Cum as putea sa scap de stratul de grasime de pe burta?
Buna TPU am o problema cu bicicleta mea. Atunci cand merg pe ea si nu pedalez, lantul se aduna Iar cand merg pe langa ea se invart si pedalele odata cu rotile Care este problema?
După cât timp apar rezultatele de la sală de forță? Pentru inceput cum e mai bine:mai puține exerciții, greutate mai mare sau mai multe exerciții (serii) cu greutate mai mică? Sa iau proteine?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!