Cam cate flotari ar trebui sa fac pe zi pentru a se vedea diferenta pana la sfarsitul verii? Conteaza daca le fac pe toate de-odata sau 20 acum, 20 mai tarziu?
Salut.Am 15ani fara 2 luni.Vreau sa ma inscriu la inot. Este vreo rusine daca ma inscriu la varsta aceasta?
Https://www.youtube.com/watch?v=pTe_t20vYHM daca fac asta de 5 ori pe saptamana, voi avea rezultate? chiar daca sunt doar 5 minute
Cam cati cm poate sa te inalte basketul?
Am si eu o nelamurire : de curand (o luna si jumatate) am cumparat o bicicleta medicinala(stiu ca este pentru persoanele cardiace) si fac zilnic de 2 ori (dimineata si seara- nu mai tarziu de...? (mai mult)
Pe 30 luna asta plec la mare și as vrea sa am și eu putina forma la abdomen. Menționez ca am 1.62 și 46.2 kg. Exista vreo șansă să se vadă vreo schimbare pana atunci? Dacă da, ce exerciții sunt...? (mai mult)
Salut, aș dori și eu să aflu diferența între abec 7 și abec 9 și să îmi spuneți care dintre cele două ar fi mai bune pentru un longboard carving, mulțumesc.
LA CE CASA de pariuri poti castiga cei mai multi bani pe un bilet de pariuri?(stiu doar ca la superbet e 150. 000max) la celelalte cat e max?
Am 14 m- am inscris cu un prieten la o sala de fitness si as vrea sa va intreb ce exercitii am putea sa facem pentru a ne tonifia un pic muschii, astfel incat sa nu ne afectam foarte tare coloana,...? (mai mult)
Cum pot alerga 1000 M (1 km ) intr-un timp cat mai scurt?
Poate ca o sa sune mai ciudat întrebarea dar. vreau sa întreb dacă zerul de la branza din galeata este bun de consumat?
Am o problema destul de uriasa :), O sa incep cu abdomenul meu, acum 1 an, m- am apucat de abdomen, pentru al defenii, Mentionez ca am 4 ani de sala facuti, si nici in ruptul capului...? (mai mult)
Dedeman.ro/ramnicu-valcea/piscina-gonflabila-easy-set-clearview-56970/28110/p/7025672 POT UMFLA ACEASTA PISCINA CU POMPA NORMALA? PLS FAST
Salutare. Am avut hernie epigastrica si m-am operat, dar acum mi-a aparut hernie ombilicala. Mai are rost sa ma mai duc la sala? Oare sa aleg antrenamentele cu greutatea corporala?
Salutare am 14 ani 1.63 si 45 de kg si fac sala de 4 luni si nu pot spune ca m-am schimbat asa mult gen in greutate inaltime ce pot face?
De ce WWE RAW dureaza 3 ore iar WWE Smackdown dureaza doar 2 ore?
Care brand WWE e mai tare Raw sau Smackdown?
Hei. Ce sa fac ca sa scap de febra musculara?
Este tarziu daca incepi sa faci tenis de performanta la 11 ani?
Salut.Am 15ani fara 2 luni si 1.82.Am un prieten care la varsta mea avea aceeasi inaltime si dupa ce a facut inot 2- 3 luni a ajuns la 1.90.Credeti ca daca as intra la inot pentru a lua cursuri de la un...? (mai mult)
m- am gândit sa iau iwhey de la genius sau myprotein, am 19 ani și fac sala cam de un an bun de zile, doar creatina ce am mai luat dar vreo 2 luni și ceva, am căpătat ceva forță, ...? (mai mult)
Salutare, sper ca nu am gresit categoria. Am următoarea problema, sa ii spun asa. În urma cu 2 zile, am fost la ștrand Hermes, din Slobozia, cu mai mulți prieteni. Înainte să plecăm mi au spus...? (mai mult)
Care este partea de corp in care ati vrea sa cresteti cel mai mult in masa musculara?
Dacă ești mai slab, adică nu ai grăsime pe tine. la sală crești mai repede în masă musculară decât cei cu grăsime sau nu crești deloc iar cei cu grăsime, mai solizi cresc?
Ce parere aveti de proteinele produse de aptonia? http://bit.ly/2uDRavB
Este adevarat ca pudrele proteice trebuiesc consumate la maximum 20 de minute dupa ce le-am amestecat cu lapte? Ce se intampla mai exact, expira?
Am nevoie de un sistem de prindere pe acest butuc pentru disc! Mentionez ca detin discul dar nu am sist de prindere pe butuc! Etrierul il am si cam tot ce trebuie in afara de sist asta! Multumesc!...? (mai mult)
Vreau sa dau la facultatea de sport sectia educatie fizica si sport. Probele pentru admitere sunt grele? Facultatea este grea? Ce se face in cursul facultati? Iti alegi un sport si il ...? (mai mult)
As vrea sa iau niște lecții de înot la Bazinul Olimpic Pitesti. Nu știu să înot, vreau să învăț, iar apoi să înot ca să mă dezvolt, cred că două luni, că apoi vine liceul și trebuie...? (mai mult)
Salut, am 17 ani, 1.80 si 76 kg.Deci as vrea sa stiu urmatoarele lucruri Daca fac de exemplu de luni- joi numai cu gantere si haltere (acasa), si ma odihnesc vineri, sambata si duminica, iar dupa fac...? (mai mult)
Mi am cumparat recent o bicicleta tubeless si am o nelamurire.Pot sa imi cumpar orice fel de solutie pentru cauciuc sau trebuie sa fie aceeasi cu cea cu care vine din magazin in cauciuc? Conteaza...? (mai mult)
Am 11 ani si vreau sa ma apuc de gimnastica! Este tarziu?
Am 12 ani si o burtica nu de toata lauda. Vreau sa stiu cum pot scapa de vreo 4 - 5 centimetri de pe talie intr- o saptamana si ce exercitii trebuie sa fac pentru a imbunatati aspectul abdomenului....? (mai mult)
Cum sa îmi upgradez abdomenul într-o zi? Arată binișor.
Cum s-a sinucis Chris Benoit?
pentru cei cu experienta in acest domeniu, mi- am achizitionat de curand un ciclu de Primobolan cu Masteron insa am niste nelamuriri. Odata ce incep sa le administrez trebuie sa schimb antrenamentul?...? (mai mult)
Poti lua franele pe disc de la o bicicleta si sa le montezi pe alta? Am un Rockrider 340 cu frane tip V- brake si recent am facut un downhill de pe munte si nu prea m- au tinut (Mai exact era sa mor), ...? (mai mult)
Pana la urma pe ce stadioane își vor juca meciurile considerate acasă echipele nou promovate în Liga 1 Juventus București și Sepsi OSK SF GHEORGHE?
Cu ce greutate ar trebui sa încep un workout?
Stiti un site de unde imi pot cumpara un echipament de fotbal si sa mi-l personalizeze? Ceva GIVOVA sau altele. dau funda!
Buna in ce orase as putea gasi facultatile de educatie fizica si sport?
Se merita cumparat? Descriere Material cadru: 4130 CrMo DT (down tube), restul 1020 Hi- ten Top tube TT: 20.5" Head tube HT: 75° Seat tube ST: 71° Chainstay CS: 13.2" Standover: ...? (mai mult)
Ce exercitii pentru umeri imi recomandati? Vreau niste exercitii pe care le pot face si acasa! Mersi!
Am 15 ani, 40 kg (puțin la vârsta și înălțimea mea) și vreau să mă apuc de sală, măcar să cresc în masa musculară dacă nu pot să cresc în greutate normal. Fac înot de 4 sau 5 luni și...? (mai mult)
Cei care faceți sala de mult timp care este programul vostru, si daca ați putea sa spuneți si ce exerciții faceți la fiecare grupa m-ar ajuta mult.
Buna seara, vreau sa stiu si eu care sunt grupele musculare mari si mici dar vreau sa stiu,, abdomenul,,si,, trapezul. la care dintre ele se incadreaza
Salut,am 16 ani si vreau sa ma apuc de kickboxing.Eu stau in Bucuresti, sector 2 si as vrea sa imi recomandati niste sali din apropiere.
Joc wwe 2k15 si nu stiu pe ce buton de la tastatura trebuie sa apas ca sa ma urc pe cusca! Va rog mult spuneti-mi!
As vrea sa iau niște lecții de înot la Bazinul Olimpic Slatina. Nu știu să înot, vreau să învăț, iar apoi să înot ca să mă dezvolt, cred că două luni, că apoi vine școala și trebuie...? (mai mult)
Am 15 ani și vreau să mă apuc de sală. Nu vreau să slăbesc pentru că sunt slab, Daia vreau să mă duc la sala. adică dacă nu cresc in greutate măcar să cresc în masă musculară. Aveți...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!